در این تایپیک قصد دارم در مورد فروشگاههای اینترنتی ایران صحبت بشود که چرا بر خلاف کشور های دیگر فروش اینترنتی محصولات فقط فقط به دی وی دی و سی دی خلاصه شده است و چرا فروش محصولاتی مانند کیف و کفش و لباس و غیره از اینترنت نمیشه خرید. شاید جواب بعضی ها این باشد که باید لباس را پوشی و کفش را اندازه گرفت و از این حرفها که منطقی هم میاد . اما چطور خارج با این مسئله کنار اومده که سایت مانند ebay کفش و از اینجور چیزها میفروشه و لی در ایران اینطور نیست!! به نظر شما راهکار چه چیز میباشد؟ چکار کنیم که مردم به اینترنت اعتماد کنند؟
در کل فروش محصولات اینترنتی داره روز به روز به عقب کشیده میشود. فروشگاه دارانی که فروشگاه زده اند به امید کسب و کار اینقدر محصول تکراری بطور مثال جومونگ میفروشند وقت صرف میکنند و درآمد کسب نمیکنند؟
در این رابطه من به نتایجی دست یافته ام که به مرور رشد این تایپیک عرض خواهم کرد.
یکی از علت های اینکه فروش محصولات کاهش پیدا میکنه برگشتی های محصول نیز هست که فروشنده را به یاس و نا امیدی میکشاند.در سیستم پایگان که کار میکنم محصولات برگشتی زیاد دارم و این خود بنده را ازفروش و کار و تبلیغ دور میکند!!!چرا رشد اینترنتی ما اینقدر ضعیف عمل میکنه؟ چرا خیلی از جوان ها نمیدانند اینترنت چی هست. حداقل یک ایمیل ندارند و یا یک سایت و یا یک وبلاگ!!
اهداف من در این تایپیک :
1-چه محصولاتی فروخته شود که بیشتر رفع نیازهای مردم باشد به غیر از دی وی دی و سی دی!!!
2-به دوستانمان و برادرانمان اینترنت بیاموزیم!!
3- کارهای تجاری در اینترنت سوده کمی دارد چرا!!!!؟
4- چرا وقت طلایی ما به جای گردش در بهترین جاهای تفریحی بیهوده در جعبه جادویی خلاصه شده!!!
کسب درآمد را با چه راههایی هم برای خودمان و هم برای همکاران ارتقا دهیم
5- الان در اینترنت ما شده اینکه از دیگران که ضعیف ترند پلی برای صعود خودمان استفاده کنیم!!!
با تبلیغاتی نظیر کسب درآمد ماهی 500 هزار تومان !!! و یا اینکه یک وبلاگ نویس بیچاره کم بازدید با قرار دادن کد تبلیغاتی فکر میکنه ماهی 100 یا 150 تومان داره!!!! اما خیال باطل!!
به نظر من باید چاره ای اندیشید که حتی یک وبلاگ نویس کوچک هم اگر قصد تجارت داشته باشد بتواند.
نظرهایتان را شروع کنید.
البته ببخشید عامیانه نوشته شده !! من سواد کافی مثل شما اربابان ندارم.
با تشکر
در کل فروش محصولات اینترنتی داره روز به روز به عقب کشیده میشود. فروشگاه دارانی که فروشگاه زده اند به امید کسب و کار اینقدر محصول تکراری بطور مثال جومونگ میفروشند وقت صرف میکنند و درآمد کسب نمیکنند؟
در این رابطه من به نتایجی دست یافته ام که به مرور رشد این تایپیک عرض خواهم کرد.
یکی از علت های اینکه فروش محصولات کاهش پیدا میکنه برگشتی های محصول نیز هست که فروشنده را به یاس و نا امیدی میکشاند.در سیستم پایگان که کار میکنم محصولات برگشتی زیاد دارم و این خود بنده را ازفروش و کار و تبلیغ دور میکند!!!چرا رشد اینترنتی ما اینقدر ضعیف عمل میکنه؟ چرا خیلی از جوان ها نمیدانند اینترنت چی هست. حداقل یک ایمیل ندارند و یا یک سایت و یا یک وبلاگ!!
اهداف من در این تایپیک :
1-چه محصولاتی فروخته شود که بیشتر رفع نیازهای مردم باشد به غیر از دی وی دی و سی دی!!!
2-به دوستانمان و برادرانمان اینترنت بیاموزیم!!
3- کارهای تجاری در اینترنت سوده کمی دارد چرا!!!!؟
4- چرا وقت طلایی ما به جای گردش در بهترین جاهای تفریحی بیهوده در جعبه جادویی خلاصه شده!!!
کسب درآمد را با چه راههایی هم برای خودمان و هم برای همکاران ارتقا دهیم
5- الان در اینترنت ما شده اینکه از دیگران که ضعیف ترند پلی برای صعود خودمان استفاده کنیم!!!
با تبلیغاتی نظیر کسب درآمد ماهی 500 هزار تومان !!! و یا اینکه یک وبلاگ نویس بیچاره کم بازدید با قرار دادن کد تبلیغاتی فکر میکنه ماهی 100 یا 150 تومان داره!!!! اما خیال باطل!!
به نظر من باید چاره ای اندیشید که حتی یک وبلاگ نویس کوچک هم اگر قصد تجارت داشته باشد بتواند.
نظرهایتان را شروع کنید.
البته ببخشید عامیانه نوشته شده !! من سواد کافی مثل شما اربابان ندارم.
با تشکر