• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا من اینقدر بد شانسی میارم؟ چرا اینقدر خنگم؟ بیاین یه کمکی کنبن یه کسی بشم

20bist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
62
داداش من مشکلت رو داشتم فقط خرج کردمو به هیچ جایی نرسیدم سایت تفریحی چتروم آپلودسنتر انجمن سایت والپیپر و...
ولی آخرین بار به چیزی که واقعا علاقه داشتم موزیک رو آوردم البته مجاز پس از دو ماه الان الکسا سایتم 2 هزار هستش انقدر با اشتیاق کار کردم بدون فکر به درآمد واقعا
الانم بازدیدم طی 2 ماه ده هزار است و حدود سه هزار ورودی گوگل دارم شما بشین فکر کن ببین به چی علاقه شدید داری بشین پاش

20bist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
62
درود
والا من الان 4 ماهه فروم زدم تا الان 120 نفر عضو شدن قسم خوردم بمیرم هم ولش نکنم یا ای وری میشم یا اوری البته اینم باید گفت به عنوادن شغل اول هیچ وقت نباید حساب کرد و تمام زندگی را تلف نت کرد ///////

شما موفق میشی مطمئن باش

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
عاقا من یه تومن دارم میخام به کاری بزنمش چیکارش کنم؟ :D

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
جهت دی اکتیو کردن ، همونطور که گفته شده بعد از 40 روز ، به صفحه یاهو میل رفته ای دی و پسورد حودتون رو وارد کنید ، بعد بهتون پیغام reactive میاد
اوکی میکنید و بعدش بهتون پیغام میده که رمز جدید انتخاب کنید ..

خوب به قسمت forget password برید و تقاضای رمز جدید بدید ، یه لینک فعالسازی به ایمیل پشتیبان شما ارسال میشه ...
رو لینک کلیلک کنید و رمز جدید انتخاب کنید ..

این ایمیل منه
[email protected]
تمام اطلاعات موقع ثبت نام رو دارم نمیشه یکی زده دی اکتیوش کرده اینجور که گفتن نمیشه 1 روزه ازادش کرد یعنی 40 روز میکشه

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
داداش من مشکلت رو داشتم فقط خرج کردمو به هیچ جایی نرسیدم سایت تفریحی چتروم آپلودسنتر انجمن سایت والپیپر و...
ولی آخرین بار به چیزی که واقعا علاقه داشتم موزیک رو آوردم البته مجاز پس از دو ماه الان الکسا سایتم 2 هزار هستش انقدر با اشتیاق کار کردم بدون فکر به درآمد واقعا
الانم بازدیدم طی 2 ماه ده هزار است و حدود سه هزار ورودی گوگل دارم شما بشین فکر کن ببین به چی علاقه شدید داری بشین پاش

راستش من خودم به سایت عکس و سایت موزیک علاقه دارم اما هر دوشو بهم گفتن نزن
میخواستم یه سایت عکس مثل اپارات بزنم یعنی جای ایکه ملت فیلم بذارن عکس بذارن پول نداشتم بزنم
الانم 4 میل بدهی دارم اصلا فکرم کار نمیکنه که چیکار باید کرد هر جا هم میری وام نمیدن
کسی وام سراغ نداره؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
عاقا من یه تومن دارم میخام به کاری بزنمش چیکارش کنم؟ :D

بیا پیش ما :دی
راستش من خودم به سایت عکس و سایت موزیک علاقه دارم اما هر دوشو بهم گفتن نزن
میخواستم یه سایت عکس مثل اپارات بزنم یعنی جای ایکه ملت فیلم بذارن عکس بذارن پول نداشتم بزنم
الانم 4 میل بدهی دارم اصلا فکرم کار نمیکنه که چیکار باید کرد هر جا هم میری وام نمیدن
کسی وام سراغ نداره؟
این دلیل بدبختی شماست!(به نظر من!)
روش فکر کن،متوجه میشی!

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
میگم کسی میتونه چته منو بکنه 200 انلاین با هم بفروشیم درصد بگیره؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
آخه داداش من یعنی چی رفتی 8 تومن دادی سیت خریدی 4 روز بعدش دادی 6.5 ؟

پولت زیادی کرده ؟ یکم برنامه ریزی داشته باشه تلاش و پشتکار داشته باش

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
میدونید بزرگترین ضعف و مشکل شما اینه رو هیچ کاری صبر به خرج ندادید و هر روز دنبال یه کار بودی

اخه برادر من برای کار نت باید صبر داشته باشی حالا زرت میخوای چت روم بفروشی میگی 4 خرجش کردم حاضرم شرط ببندم یک ملیونم میدیش دوماه بعد همون یارو کلی ازش درمیاره خب بچسب بهش بالاش بیار خودت روش کار کن تا ماهانه بهت درامد بده

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
میدونید بزرگترین ضعف و مشکل شما اینه رو هیچ کاری صبر به خرج ندادید و هر روز دنبال یه کار بودی

اخه برادر من برای کار نت باید صبر داشته باشی حالا زرت میخوای چت روم بفروشی میگی 4 خرجش کردم حاضرم شرط ببندم یک ملیونم میدیش دوماه بعد همون یارو کلی ازش درمیاره خب بچسب بهش بالاش بیار خودت روش کار کن تا ماهانه بهت درامد بده

الان چون بدهی دارم میخوام بفروشم وگرنه خر نیستم که 3ماه وقت گذاشتم کلی ادم اوردم چتو به همون قیمت خرج کردم بدم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اول سلام دوست من
شاید شما هم تجربیات بنده رو دوباره تجربه کردی با نظر دوستمون موافقم مشکل اصلی عدم صبر بوده از طرف دیگه ما یه عادت بد داریم اونم اینه که تا می بینیم یکی داره از یه سایت 200 تومن در میاره فوری یکیش رو باید بزنیم دیگه به این فکر نمی کنیم که راه های جدید رو امتحان کنیم یا اقلا اگه همونو می زنیم یه چیز بهتر بزنیم کپی برابر اصل الان این سیستم های پاپ اپ بری تهشون فکر نکنم خیلیهاشون اصلا سودی داشته باشن توصیه من این هست البته نه به عنوان کسی که خیلی موفق بوده بلکه به عنوان یه دوست که چندین سال تو نت بودم دریچه ذهنتون رو باز کنید باور کنید ایده ها خیلی راحت ابداع میشن فقط باید به مسائل طور دیگری نگاه کرد

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
اول سلام دوست من
شاید شما هم تجربیات بنده رو دوباره تجربه کردی با نظر دوستمون موافقم مشکل اصلی عدم صبر بوده از طرف دیگه ما یه عادت بد داریم اونم اینه که تا می بینیم یکی داره از یه سایت 200 تومن در میاره فوری یکیش رو باید بزنیم دیگه به این فکر نمی کنیم که راه های جدید رو امتحان کنیم یا اقلا اگه همونو می زنیم یه چیز بهتر بزنیم کپی برابر اصل الان این سیستم های پاپ اپ بری تهشون فکر نکنم خیلیهاشون اصلا سودی داشته باشن توصیه من این هست البته نه به عنوان کسی که خیلی موفق بوده بلکه به عنوان یه دوست که چندین سال تو نت بودم دریچه ذهنتون رو باز کنید باور کنید ایده ها خیلی راحت ابداع میشن فقط باید به مسائل طور دیگری نگاه کرد

ثبول و لایک :)
البته اگه خوب روی یه سایت کار بشه(نه اینکه بیشتر پول روش خرج بشه!)نتیجه خوبی میده
مثالش هم یاس دی ال

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
اول سلام دوست من

یه ایده دارم این چتو بفروشم انجام میدم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
یه ایده دارم این چتو بفروشم انجام میدم

یادتون باشه قبل از پیاده سازی همه جوانب رو بسنجی اینکه ایده از نظر ما خوب باشه دلیل بر موفقیت اون نیست تو گوگل سرچ کن ببین چقدر افراد دنبال اون خدمت بودن منابع درآمد احتمالی رو بررسی کن و الی آخر من خودم برای هر ایده یه دفتر اختصاص میدم (دیگه عادته دوست دارم طرحام رو کاغذ باشن) و هر چیزی میاد تو ذهنم میارم رو کاغذ تو گوگل بررسی می کنم در موردش تحقیق می کنم تا مطمئن بشم اگر روش وقت بزارم نتیجه میده و اینم بگم از پیاده کردن ایدهات نترس یه ایده تنها زمانی ارزش فکر کردن داره که پیادش کنی

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
:rolleyes: کسی میدونه چجوری میشه ایدیرو کاری کرد دی اکتیو نشه

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
دوستان خواهشا هرکس میدونه بگه

چیکار کنم اینقدر ایدیام هک یا دی اکتیو نشه

021nima