• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

معلومه چون بودجه اش از جیب من و شما رفته و نهایتا نتایج رو از گوگل کپی می کنه و کم کم مثل کشور دوست و همسایه چین ، گوگل رو هم قیلتر می کنیم.

پس باید یوز رو جدی بگیری حسن خیلی خطرناکه حسن.

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
b1.png

-----------------

b2.jpg

-------------------------

b3.jpg

-----------------------------

b4.jpg
اگه بخوایم انصافا حساب کنیم نتایجش بدتر از یاندکس و بایدو نیست !
اونایی هم که گوگل رو مثال می زنن باید توجه داشته باشن که تو گوگل برای هر کلمه جنگه و خود این هم خیلی تاثیر گذاره

rohollah-by

Registered User
لایک‌ها
24
اصلا معلوم نی بر اساس چی رتبه بندی میکنه

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
  • آیا یوز یک فرا موتور جستجو (meta search engine) است؟‌
    خیر. یوز برای پاسخ‌ دهی به کاربران از هیچ موتور جستجوی دیگری استفاده نمی‌ کند.

• تعداد صفحات قابل جستجو در یوز چقدر است؟‌
    تاکنون چندين میلیارد صفحه خزش شده و از میان آنها يك ميليارد صفحه منحصر بفرد نمایه‌ گذاری شده است. البته به سبب محتواي تقريبا تكراري و نامناسب بودن برخي از آن‌ها، تعدادي از این صفحات از پايگاه نمايه‌ها حذف شده‌اند. تعداد صفحات نمايه‌گذاري شده به صورت مداوم در حال افزایش است .

• آیا این موتور با كمك از متخصصان خارجی طراحی شده است ؟‌
    خیر. این موتور با تلاش نیروی‌هاي متخصص داخلی و فارغ التحصیلان نخبه دانشگاه‌ های کشور طراحی شده است. در حال حاضر محققانی از دانشگاه‌ های شریف، تهران، امیرکبیر، شهید بهشتی، علم و صنعت، و تربیت مدرس در پروژه‌ ی یوز فعالیت دارند.

• آیا سرور های این موتور خارج از کشور نگهداری می‌ شوند؟
    خیر. یکی از مهمترین مزیت‌ های موتور جستجوی یوز نسبت به موتورهاي خارجي، استقرار سرورهای آن در داخل کشور می‌ باشد که از بروز هرگونه اختلال به دلیل مشکلات و فشارهای سیاسی جلوگیری می‌ کند.

• آیا این یک نمونه آزمایشی است؟
    خیر. یوز یک نمونه عملیاتی است و در حال فعالیت و ارتقا می‌ باشد.

• آیا این موتور جستجو در راستای فیلترینگ کشور عمل می‌ کند؟‌
    موتور جویشگر یوز با هدف تحلیل و دسته بندی محتوای فارسی متناسب با نیاز کاربر ایرانی طراحی گردیده و هدف اصلی آن ارتقا کیفی و کمی وب فارسی بوده و فيلترينگ جزء اهداف آن نمي‌باشد. ولي از آنجايي كه فيلترينگ كشور بر واكشي صفحات يوز نيز اعمال مي‌شود، اين مزيت را داراست كه نتايج يافته شده براي كاربران قابل دسترس مي‌باشد.
  • یوز از چه تعداد سرور برای فعالیت های خود استفاده می‌ کند ؟‌
    تعداد سرورهای یک موتور جستجو، موضوعی فنی و محرمانه می‌ باشد. اما در گستردگی پوشش صفحات، یوز تنها موتور جستجوی داخلی با بالای یک میلیارد صفحه در وب فارسی است.
  • با وجود موتورهاي جستجوي قدرتمندي مانند گوگل چه نيازي به موتورهاي جستجوي ايراني داريم؟
    از مهم‌ترين اهداف توليد موتور جستجوي ايراني، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:
    • تمركز بر نيازمندي‌ها مبتني بر زبان فارسي
    • تمركز بر سرويس‌هاي محلي
    • جلوگيري از هدر رفت سرمايه ملي نظير هزينه‌هاي پهناي باند اينترنت كه از ايران خارج مي‌شود
    • خودكفايي در موتور جستجو
    • فراهم كردن بستر شناخت وب فارسي و توسعه عملي دانش‌هاي راهبردی در دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي کشور
    • توانمند سازی نیروهای متخصص داخلی در بومی سازی علوم و فناوری‌های نوین.

• آیا موتور یوز می‌ خواهد جای گوگل را در ایران بگیرد؟‌
    ما نمي‌گوييم كاربران ايراني در حال حاضر يوز را جايگزين گوگل كنند. بلکه مي‌گوييم يوز را هم براي پاسخ‌دهي به نيازهايشان امتحان كنند. مطمئنيم كه رضايت كاربران را جلب خواهيم كرد. ما امیدواریم تا روزی پرمخاطب‌ ترین موتور جستجو برای صفحات فارسی باشیم.

• یوز برنامه‌ای برای توسعه فعالیت‌های‌ خود دارد ؟‌
    یوز به لحاظ نر‌م‌افزاری توان ارایه سرویس جستجو به زبان‌های انگلیسی و عربی را نیز دارد، ولی به دلیل کمبود منابع سخت‌افزاری، فعلا تمرکز آن بر فضای وب فارسی است. موتور یوز در حال توسعه در زمینه جستجو در صفحاتی با زبان‌های دیگر نیز می‌ باشد. کاهش زمان پاسخ دهی و افزایش میزان پذیرش درخواست‌ های همزمان، توسعه سرویس عکس، توسعه سرویس‌ پاسخ‌ مستقیم به کاربران، سرویس ایمیل و... از دیگر برنامه‌های توسعه‌ای یوز می‌ باشند که به تناوب ارایه خواهند شد.

• آیا در یوز برای رسیدن سریع‌تر به جواب مد نظر، ترفندهای خاصی وجود دارد؟
    بله. در موتور جستجوی یوز علاوه بر پوشش عملگرهای جستجو، یکی از اولویت‌های اصلی، پاسخ مستقیم به جستجوهای کاربر در نیازهای روزانه در زمينه‌هاي آب و هوا، اذان، دانلود، رويدادهاي ورزشي، سينما، دانستني‌ها، مشاهير، آشپزي، حديث، آوا، قرآن، شعر و ويدئو میباشد. کمیت و کیفیت این گروه از پاسخ‌ها در حال توسعه و تکمیل می‌باشد. دقت کنید یک جستجوی خاص، می‌تواند تعدادی از پاسخ‌های مستقیم را برای شما به همراه داشته باشد. به عنوان مثال جستجوی کلمه "موسی" در بخش وب، دارای پاسخ مستقیم در سه بخش "دانستنی‌ها، ویدئو و دیکشنری" می‌باشد. همچنین شما می‌توانید با کلیک بر روی "اخبار" یا "وبلاگ " یا "عکس"، کلمه موسی را در هر کدام از این بخش‌ها به طور دقیق‌تر جستجو کنید.
همین بچه های متخصص داخل برای ساخت انتی ویروس شید از موتور ناد و کسپر استفاده کردن. من شک دارم کاملا تخصص داخلی باشه!

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180
مشاهده پیوست 761664

-----------------

مشاهده پیوست 761665

-------------------------

مشاهده پیوست 761666

-----------------------------

مشاهده پیوست 761667
اگه بخوایم انصافا حساب کنیم نتایجش بدتر از یاندکس و بایدو نیست !
اونایی هم که گوگل رو مثال می زنن باید توجه داشته باشن که تو گوگل برای هر کلمه جنگه و خود این هم خیلی تاثیر گذاره
اینی کیوردی که شما مثال زدید یک نمونه خیلی ابتدایی بود ، برای مثال من میام یک سوال ساده میپرسم ، how i can paint my car ، البته مثال من هم یک نمونه خیلی ابتدایی هست .

google.jpg yandex.jpg yooz.jpg

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
اقا تخصص و فن ربطی به عرق ملی و اینا قرار ندید در کل بدرد نمیخوره!! فقط خدا نکنه 6 ماه بعد بخوان گوگل فی لتر کنن!!

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
دوستان اصلا توجه نمی کنن این موتور 3 روزه راه اندازی شده :general710: یه زمانی گوگلم کبری خانومو جای صغرا خانوم تحویل می داد (بعضیا یادشون نمیاد)

• Like
Reactions: dsi

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
به نظرم فقط یه راه برای استفاده کردن این موتور جستجو وجود داره و اونم فیلتر کردن گوگل هست!
همونطوری که فیس بوک رو فیلتر کردن که همه برن کلوب
یوتیوب رو فیلتر کردن همه برن آپارات
بلاگ اسپات فیلتر کردن همه برن بلاگفا
و.....

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان اصلا توجه نمی کنن این موتور 3 روزه راه اندازی شده :general710: یه زمانی گوگلم کبری خانومو جای صغرا خانوم تحویل می داد (بعضیا یادشون نمیاد)
دقیقا به همین دلیل باید نباید استفاده کرد ، برای رسیدن به جایی که الان موتور های جستجوگر مثل یاندکس یا بایدو هستن باید 4-5 سال کار کنن (که همون رو هم نمیتونن )برید ببینید سایت های یاندکس یا بایدو چه دم دستگاهی دارن ، چه تیم های توسعه ای دارن ، الان این سایت یوز فوق اش 4-5 نفر باشن.

من خودم هیچ مخالفتی با موتور جستجوگر فارسی ندارم ، اگر بتونه من رو سریع تر به نتیجه برسونه ، چرا ازش استفاده نکنم ! اما وقتی در عمل باعث میشه به نتیجه ای که میخواهم نرسم ، با وجود ابزار بهتر هیج دلیلی عقلانی وجود نداره که بخواهم ازش استفاده کنم.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
به نظرم فقط یه راه برای استفاده کردن این موتور جستجو وجود داره و اونم فیلتر کردن گوگل هست!
همونطوری که فیس بوک رو فیلتر کردن که همه برن کلوب
یوتیوب رو فیلتر کردن همه برن آپارات
بلاگ اسپات فیلتر کردن همه برن بلاگفا
و.....

توی یوتیوپ میلیون ها ساعت فیلم آموزشی برای تمام مشاغل هست.
آپارات چی داره جز کلیپ های بی ارزش و مسخره با بدترین کیفیت؟!

ما تا زمانی که فوتبالمون دولتیه! اینترنت مون هم دولتی باشه پروژه های ایرانی به جایی نمیرسه!

درثانی: وقتی تمام سایتهای مشابه در یک حوزه بی فیلتر باشن، مردم حق انتخاب دارن که از اپارات استفاده کنن یا یوتیوپ.
الان وقتی گوگل با امکانات بسیار زیاد وجود داره، چه معنایی میده که کسی بخواد از یوز استفاده کنه!!

خودکفا شدن خوبه نه به هر قیمتی و با هر کیفیت پایینی. کجا کار کارشناسی کردن که یهو 150 میلیارد تومن دادن برای یک موتورجستجو؟
چه بی سروصدا؟! انتخاب نویسندگان این پروژه بر چه مبنایی بوده؟ و ........................................... این پروژه ها مثل ایمیل ملی و سیستم عامل ملی محکوم به شکسته. چون پشتش فکر و برنامه نیست. همون لینوکس ایرانی معلوم نیست چقدر پول بیت المال رو حروم کرد الان کجای دولت داره ازش استفاده میشه :general404:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
از من دعوت نشده برای طراحیش همکاری کنم چه فایده:D

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
گوگل از ذهن ها نمیره
بحثِ از ذهن رفتن و از ذهن نرفتن نیست. بحث اینه که درحال حاضر کسی نتونسته تکنولوژی به کار رفته توسط گوگل و همچنین سخت افزارهای مناسب + توجیه اقتصادیش رو فراهم کنه. حتی موتور جستجوی یاهو هم آخر سر کم آورد و با بینگ یکی شد و حالا که یاهو و بینگ هم با هم شدن، هنوز نتونستن به گرد پای گوگل هم برسن. (نمونه سادش زمان اندیکس کردن صفحاته. شما اگه یه سایت معمولی داشته باشی، گوگل به سرعت شاید در کمتر از یک روز، مطلبت رو اندیکس می کنه ولی یاهو و بینگ ممکنه تا 15 روز هم زمان ببره تا مطلب رو اندیکس کنن )

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یه سوال : مثل این دوستمون (که ماشین رو گشته ) اصلا شما سعی کردی جستجو کنی توش ؟
بین نتایج نمایش داده شده هیچ ارتباط معنایی وجود نداره . حتی واج آرایی هم نیست .
تایید میشه+اینکه گوگل از هوش مصنوعی بهره میبره. یعنی میتونه با کمک جستجوهایی که کاربران انجام میدن، خودش رو ارتقا بده و هر سری نتایج بهتری رو نمایش بده. حتی الان مترجم+ساپورت نصفه نیمه فینگلیش هم بهش اضافه شده. مثلاً من وقتی در گوگل یه دستور برنامه نویسی به زبان فارسی (که کمتر در زبان فارسی درباره اش نوشته شده) رو جستجو می کنم، چند نتیجه اولش سایتهای فارسی هستند، بعدش نتایج رو از سایتهای خارجی میاره و این نشون میده، که میتونه جستجوگرش رو با مترجمش تلفیق کنه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بحثِ از ذهن رفتن و از ذهن نرفتن نیست. بحث اینه که درحال حاضر کسی نتونسته تکنولوژی به کار رفته توسط گوگل و همچنین سخت افزارهای مناسب + توجیه اقتصادیش رو فراهم کنه. حتی موتور جستجوی یاهو هم آخر سر کم آورد و با بینگ یکی شد و حالا که یاهو و بینگ هم با هم شدن، هنوز نتونستن به گرد پای گوگل هم برسن. (نمونه سادش زمان اندیکس کردن صفحاته. شما اگه یه سایت معمولی داشته باشی، گوگل به سرعت شاید در کمتر از یک روز، مطلبت رو اندیکس می کنه ولی یاهو و بینگ ممکنه تا 15 روز هم زمان ببره تا مطلب رو اندیکس کنن )

سرعت ایندکس گوگل کمتر از یک ساعته برای یک سایت معمولی فارسی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
الان چرا همه دارن این یوز بدبخت رو با غووووول قرن حاضر یعنی گوگل مقایسه میکنن؟؟؟

اتفاقا من با حرف استارتر موافقم ، این یووز میتووونه درصد قابل توجهی از بازدید ایرانی رو به طرف خودش بکشه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
الان چرا همه دارن این یوز بدبخت رو با غووووول قرن حاضر یعنی گوگل مقایسه میکنن؟؟؟
اتفاقا من با حرف استارتر موافقم ، این یووز میتووونه درصد قابل توجهی از بازدید ایرانی رو به طرف خودش بکشه
ما بحثمون اینه که آیا خوبه ازش استفاده کنیم یا نه ؟
خب ساده است . من میگم تا وقتی نتونه حداقل نصف نیازهای جستجوی گوگل رو به ما بده چرا استفاده کنیم ؟
چرا من باید سوارشدن بنز رو بزارم کنار و بیام از تیبا استفاده کنم ؟ چون تیبا ملی هست ؟ خب بنز سطح توقع من رو برده بالا ... تیبا اگر نصفش رو برآورده کنه هم حاضرم ازش استفاده کنم .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چطور باید وبسایت هامون رو توش ثبت کنیم ؟

بالا