• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ASP.NET ؟ مزيت آن نسبت به PHP چيست؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
به نقل از SherlockHolmes :
خوب نه به اون معنی!!
کانفیگ مسائل کلیدی!!توی دات نت مثل php نبست که بشه روی سرور کانفیگ کرد فایلها رو!!موقعی که کار تموم شد شما کدتون رو کامپایل میکنید و نهایتا چند تا dll ددارین که توش il هست و قابل دستکاری نیست!!
بنا بر این به صرفه نیست برای هر تقییر کوچیکی سایت رو کلا کدش رو تقییر بدی و دوباره کامپایلش کنی!!

آفرین
ضمن اینکه متغیرهای سراسری و connection string ها و غیره رو هم میشه توی web.config تعریف کرد. کسانی که استفاده کردن میدونن که چقدر بهتره و چقدر سرعت رو بالا میبره !!!

کلا کلیه مسائل کلیدی مثل permission ها و آدرس Sql server و غیره هم تو Seb.config مطرح هستش

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
این تاپیک را بعد از مدتها بالا آوردم تا بحث را به گونه ای علمی تر ارائه دهیم.

یک سوال از دوستان :

آیا mySQL ، stored procedure ها را ساپورت میکند ؟؟؟؟؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از EndOfCsharp :
این تاپیک را بعد از مدتها بالا آوردم تا بحث را به گونه ای علمی تر ارائه دهیم.

یک سوال از دوستان :

آیا mySQL ، stored procedure ها را ساپورت میکند ؟؟؟؟؟
Mysql5=yes

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از SherlockHolmes :
خوب نه به اون معنی!!
کانفیگ مسائل کلیدی!!توی دات نت مثل php نبست که بشه روی سرور کانفیگ کرد فایلها رو!!موقعی که کار تموم شد شما کدتون رو کامپایل میکنید و نهایتا چند تا dll ددارین که توش il هست و قابل دستکاری نیست!!
بنا بر این به صرفه نیست برای هر تقییر کوچیکی سایت رو کلا کدش رو تقییر بدی و دوباره کامپایلش کنی!!
/
سوالی که من رو همیشه تو php اذیت میکنه اینه!!
چرا شما کوئری ها تون رو کد هاتون مینویسید؟!
/
نکته بعد اینه که توی Php5 کدبیهایند (Code behind ) ساپرت میشه یا نه؟!
/
نکته بعد اینه که Trgger در Mysql ساپرت میشه یا نه؟!
جواب یک : پس کجامون بنویسیم :blink: خوب البته میشه یه کلاس درست کرد همشو اونجا نوشت و تابع رو صدا زد ...تو دات نت هم همینکارو میکنن !!!

جواب دو : تا اونجا که من میدونم نه

جواب سه : بله تو Mysql 5.0.2 ساپورت میشه :D

--
درباره فایل کانفیگ هم همینقدر بگم که معمولا ( حالا من خودمو میگم :D ) میام یه فایل کانفیگ دات پی اچ پی میسازم بعد هرچی میخوام اونجا ذخیره میکنم مثل یوزر و پس دیتابیس و از اینجور چیزا .... (کلا هر چی که میخوام)
===
حالا من یه سوالی دارم :D تو سرورهای ویندوز چیزی با کارایی فایل .htaccrss در اپاچی داریم؟؟؟ (منظورم دعوا نیستا...کار دارم میخوام خوب)

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
به نقل از mehdvirus :
حالا من یه سوالی دارم :D تو سرورهای ویندوز چیزی با کارایی فایل .htaccrss در اپاچی داریم؟؟؟ (منظورم دعوا نیستا...کار دارم میخوام خوب)

این که الان وگفتی .. این یعنی چه ؟؟؟؟

اصلا این فایل چیست ؟؟ در مورد آن لطفا توضیح دهید

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
مثال میزنم : این فروم که الان میبینی داینامیک هست درست؟ حالا این فروم بر حسب همین قابلیت این فایل میتونه ادرسش اینجوری باشه ... یعنی ادرس این تاپیک :
http://forum.persiantools.com/34255.html

در صورتی که باید اینجوری باشه http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=34255&page=2
تبدیل شد به اچ تی ام ال ... با این حال خاصیت داینامیک بودنشو حفظ میکنه

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
در سایت www.iranasp.net یه چنین چیزی دیدم که نوشته بود چظروی میشه این کار رو کرد ...

حالش رو ندارم تو مقاله هاش بگردم لینکش رو بذارم اینجا !!! خودت زجمتش رو بکش !

reza_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت همگی من تازه در اين سايت عضو شده ام . در گشت وگذاری که در اينترنت داشتم متوجه شدم فريم ورکی به نام prado وجود دارد برای php 5 که کل کامپوننت های ای اس دات نت را دارد ، ajax را پشتيبانی می کند و از کنترلهای با قابليت callback پشتيبانی میکند نظير Atlas برای asp.net به علاوه پشتيبانی از مفاهيی که در asp.net 2.0 وجود دارد نظير master page ، themes ، skins ، user control ها و غيره
pradosoft.com
من خودم asp.net 2.0 کار می کنم ولی وجود اين فريم ورک برای php من را شگفت زده کرد می خواستم نظر دوستان را هم بدانم

بالا