• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوري يك هارد ديگه به هارد قبلي اضافه كنم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

خب من الان 20 دقيقه اس دارم رفرش مي دم :D
. اگر ايميلي را كه روز ثبت نام معرفي نموديد POP3 را مجاني پشتيباني مي‌كند (مثل Google) مي‌توانيد با استفاده از outlook و Subscript كردن هر تاپيك در PT به مجرد نوشته شدن پست جديدي از آن مطلع شويد. (روش تغيير ايمل را چون انجام ندادم نمي‌دانم!) توضيح اضافه: اگر هم ايميلتان ياهو هست فكر كنم اگر Messengerتان باز باشد با آمدن هر ايميل جديدي، Messemgerتان پيامي را به شما نشان دهد....

1- جاي هارد كه بستم، زياد محكم نبود! امكان داره ريست به اين دليل باشه؟
. اگر نلرزه! و كابل‌ها تكان نخورند، نه اصلن اهميت نداره!!

2- من كلي فن اضافي روي سيستم نصب كردم! امكان داره پاور كم آورده باشه؟
. بيشتر از من فن نداريد!!! پاورها مي‌كشند، چه خبره ديگه !!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/06
209.gif
60.gif

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
آهان!

اون نرم افزار تست سامسونگ رو هم گير آوردم!

ايشالا فردا خبر مي دم!

باز هم ممنون و خدانگهدار

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. دفترچه مادربوردتان را دونلود كردم!!!! تا الان اشتباه املايي در هيچ دفترچه‌‌ يا فايل‌هاي PDF مادربوردي را نديده بودم، اما تو اين PDF واويلاااا نه يكي نه 100 تا!!!! حتي فول پنارتي در توضيح قطعات!!! با چنين مادربوردي بعيد مي‌دانم بشه كاري كرد! بگذريم. هاردديسك 80 را وصل كن و به ترتيب كار‌هاي زير را انجام بده:

0) در دفترچه دنبال گزينه SMART گشتم نبود! محاله نباشه اما احتمالن در BIOُS و در منوي Standard CMOS Setup هست. در اين منو روي نام هاردديسك 80 كليك كنيد و بايد صفحه جديدي باز شود، در آن صفحه بايد گزينه SMART درايو را بيابيد. همچنين روي SATA1 كه هارد 160 روي آن هست كليك كنيد و SMART آن را نيز خاموش نماييد.

1) قبل از هركاري ببين درايور VIA مادربوردتان (VIA Service Pack 4 in 1) را از روي CD-اش روي XP نصب كرديد يا نه؟ اگر نه، هاردديسك 80 را قطع كم و وارد سيستم عامل بشو و درايور ViA را نصب كنيد. (آخرين نسخه موجود در سايت اينه، اما فعلن از روي CD نصب كن)

2) يك چيز را مشخص نكرديد!؟ كابل ديتاي هاردديسك 80تان 80 سيم هست يا 40 سيم؟ بر اساس توضيحات قبليم سر صحيح را به پورت هاردديسك وصل نماييد و هاردديسك را در وضعيت MASTER قرار دهيد. (دوباره چك كنيد)

3)
يك بار ديگر كل كابل‌هاي ديتا را چك مي‌كنيم. كابل ديتاي هاردديسك 80 بايد به پورت آبي رنگ مادر بورد خورده باشد. (كنار پورت آبي رنگ نوشته IDE1) و كابل ديتاي درايو‌ها بايد به پورت سفيد خورده باشند. هاردديسك 160 شما هم بايد به SATA1 خورده باشه. كابل SATA را در بياور و اگر خميدگي در آن هست صافش كن و دوباره آن را جا بزن سعي كن نشكنيش!. ( به شكل دايره‌اي خمش كن)

4) موقتن براي تست، كابل ديتاي درايو‌هاي Optical را از مادربورد خارج كن.

5) با برنامه سامسونگ تك تك هر دو هاردديسك را چك كن. در هر دفعه فقط يك هاردديسك به مادربورد وصل باشد.

6) اگر هارديسك‌ها سالم بودند، هر دو را به همان شكل كه گفتم و بدون درايو‌هاي Optical به مادربورد وصل كنيد و وارد ويندوز شويد و ببيين چه مي‌شود؟
..... اگر مشكل حل شد: درايوهاي Optical را هم وصل كن و دوباره تست كن. اگر مشكل حل شد مباركه! اگر حل نشد: جاي كابل ديتاي هارد و اپتيكال‌ها را روي مادربورد عوض كن و دوباره چك كن؟ اگر حل نشد، اون درايو Opticalي كه Master هست را (در بايوس نگاه كن اونحا معلومه) كابل ديتاش را جدا كن و به هاردديسك بزن، اينبار كابل مشترك درايوهاي هارد و اپتيكال را بزن به پورت آبي؟ باز برو تو ويندوز و ببين مشكل حل مي‌شه؟ اگر نه كابل رو از آبي در بيار بزن به سفيد دوباره چك كن ببين حل؟ اگر مشكل حل شد پورت IDE1 همون رنگ آبي مشكل داره.
..... اگر مشكل حل نشد: هاردديسك 80 را فرمت كن و دوباره تست كن؟ اگر حل نشد كابل هاردديسك Sata را بزن به پورت SATA2 مادربورد و دوباره تست كن؟

. تا همينجا انجام بده و نتيجه را خبر بده. در ضمن، شما PC دومي هم داريد كه زمان كار روي اين كامپيوتر بتوانيد Online به شويد؟

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/06
209.gif
60.gif

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

باز هم ممنون به خاطر كمك شما!

من تمام كار ها رو انجام دادم و بلاخره سيستم بالا اومد و هارد هم شناسايي شد و همه چي داشت به خوبي مي گذشت!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
.
.
.
.
كه يهو باز سيستم ريست كرد :crying:

يعني من مي خواستم كمي هارد رو به چالش بندازم ببينم تحمل مي كنه يا نه!! :D

به همين خاطر روي هارد دوم ( كه همه ي پارتيشن ها رو پاك كردم و يك پارتيشن 80 گيگي درست كردم ) راست كليك كردم و گزينه Format (به صورت سريع) رو انتخاب كردم!

كليك كردن همانا و ريست شدن كامپيوتر همان!!

بعد كه هارد رو باز كردم، ديدم در حد تيم ملي داغ شده :eek:

شما مي تونيد راهنمايي كنيد؟

راستي! اون گزينه Smart رو هم پيدا كردم و Disable اش كردم. :D

با تشكر:king:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

...
بعد كه هارد رو باز كردم، ديدم در حد تيم ملي داغ شده
...
. [آخرين راه حل] خوب با اين جمله كم‌كم داريد منو مطمئن مي‌كنيد كه هاردديسك 80 يك مشكلي داره! (البته ممكنه از مادربورد هم باشه) هاردديسك PATA ديگري را نمي‌توانيد از جايي گير بياوريد و روي سيستم‌تان تست نماييد؟ اگر هارد ديگري را تست كرديد و هيچ مشكلي نبود، هاردديسك 80 شما مشكل دارد و اگر همچنان مشكل باقي بود مشكل از مادربورد هست....

. راستي نگفتيد در كدام مرحله جواب گرفتيد!؟ (من اون بالا اين همه سوال و مرحله نوشتم، بابا!! تك تك پاس شدنشان را خبر بديد) نتيجه مرحله 5 پست قبلي چي شد؟ مرحله 6 خودش n تا مرحله بود همه را تست كرديد؟ در كدام حالت fail شد و كدام OK بود؟ ( نتيجه‌ها را كامل بگيد! كشتيد منو! اي تستر بد!
3989.gif
)

شما مي تونيد راهنمايي كنيد؟
. والله تا الان دارم سعي خودمو ميكنم ....
55.gif

راستي! اون گزينه Smart رو هم پيدا كردم و Disable اش كردم.
. در هر حالتي اين گزينه را به همين شكل باقي بگذاريد باشد!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/07
209.gif
60.gif

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
راستش با اون همه تستي كه شما گذاشتين، من بايد سال ديگه همين موقع جواب مي دادم :D

حالا اونايي كه مي دونم و تست كردم:

1- Via‌ رو دانلود كردم ولي يادم رفت نصب كنم :D !! نصب مي كنم دوباره امتحان مي كنم ( البته از روي سي دي مادربرد نصب كرده بودم قبلا )

2- از كجا بايد فهميد كه 80 ــه يا 40 ؟؟ ولي خب هر كابلي باشه، يك جا روي مادربرد بيشتر كه نمي خوره؟! :D

3- هارد 160 كاملا سالمه! ولي بايد يه بار ديگه 80 رو تست كنم! آقا من اين نرم افزار تست رو گرفتم، ولي چيزي به نام تست پيدا نكردم!!

4- كابل هاي اوپتيكال رو جدا كنم؟ :blink: جان شما كه نباشه! جان خودم اين يه مورد نمي شه!! :D
بيچاره شدم تا اين كابلهاي هارد رو رسوندم به مادربرد :D حالا اگر بيام اون كابلها رو هم دربيارم! ديگه هيچي!!
( مي دوني اين كيس من غير استاندارده!! فضاي داخل اش كمه! ) به همين خاطر زياد جاي مانور ندارم!

بالا