• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری از bookmark فایرفاکس میشه بکاپ گرفت

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
منظورت همون History كنار Bookmarks هست ؟ اگه اره ، اين ادرس رو كه تو صفحه قبل %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ دادن بذار توي ادرس بار ويندوز ، پوشه اي كه ميبيني پروفايل فايرفاكس هست . اين رو كپي كن ... حالا اگه ويندوز هم عوض كني دقيقا تو همون ادرس دوباره پيست كن ادرس هاي توي قسمت History برميگرده !
نه..من آدرس ها رو نمیخوام..خود صفحات رو میخوام برای همیشه داشته باشم! ( برای دیدن/خوندن در حالت ه آفلاین.)

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
نه..من آدرس ها رو نمیخوام..خود صفحات رو میخوام برای همیشه داشته باشم! ( برای دیدن/خوندن در حالت ه آفلاین.)

گويا با كپي كردن پروفايل ، كش مروگر كپي نميشه ... يعني محل كش مرورگر احتمالا جاي ديگه اي هست .

فكر كنم فقط راهش اين باشه كه بايد صفحه رو ذخيره كني ، شايد راهي يا پلاگيني باشه ، نمي دونم راستش .

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
گويا با كپي كردن پروفايل ، كش مروگر كپي نميشه ... يعني محل كش مرورگر احتمالا جاي ديگه اي هست .

فكر كنم فقط راهش اين باشه كه بايد صفحه رو ذخيره كني ، شايد راهي يا پلاگيني باشه ، نمي دونم راستش .
Hmmmm...به هر حال مرسی...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
شما مسير Bookmarks سپس Organize Bookmarks بعد Import and Backup سپس Export HTML رو بزن ... فايل رو يه جايي Save كن ، اين فايل محتوي تمام ادرس هاي Bookmark شما هست !

حالا مثلا ويندوز عوض كردي و مي خواي Bookmark هاتو برگردوني بالاي همون Export HTML گزينه اي به نام Import HTML ميبيني ، بايد روش كليك كني و سپس From an HTML File انتخاب كني و اون فايلي رو كه قبلا ذخيره اش كردي Open كني !
اره این روش رو دیده بودم اما می خواستم به صورت یه فولدر باشه مثل اکسپلوئر که بشه جایگزین کرد
اینجوری فقط یه فایل html داریم!

olampic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم یک مشکل تو برگرداندن بوکمارک ها دارم
فایرفاکس من تو درایو c در ویندوز xp نصب بود، بعد یک ویندوز 7 به درایو ز اضافه کردم بدون اینکه ویندوز قبلی پام شود، البته ویندوز قبلی دیگر اجرا نمیشود ولی فایلهایش هست.
حالا در ویندوز جدید فایرفاکس ویندوز قبلی را باز میکنم و باز هم میشود اما بوکمارکهایش که در نوار بوکمارک بود را نمی آورد، خواستم بپرسم که فایل بوکنارک ها در کجای ویندوز ذخیره شده است که انها را فراخوانی کنم؟
(ضمنا از بوکمارکها، بک آپ نداشتم)

بالا