peugeot5
Registered User
- نوشتهها
- 389
- لایکها
- 730
کلیک بگیرداداش شما تعمیر کاری تا رنج ۷۰ موتور اسکوتری چی بگیرم؟ جی ۲۰۰ خوبه؟
کلیک بگیرداداش شما تعمیر کاری تا رنج ۷۰ موتور اسکوتری چی بگیرم؟ جی ۲۰۰ خوبه؟
علاقه که دارم به تعمیرات موبایلهر شغلی خاک خوری و دردثرهای خودش رو داره تعمیرات موبایل هم شغل حساسیه و باید کاربلد باشی و تجربه کسب کنی که یه وقت نزی یه چیز دیگه هم خراب کنی
من خودم مثلا گوشیم رو بخام تعمیر کنم هر جایی نمیبرم و سعی میکنم از دوست و آشنا بپرسم که تعمیرکار خوب میشناسن یا نه و گرنه تعمیرات موبایل زیاده توی منطقمون
بابای خودم پارسال گوشیش رو برده بود یه موبایل فروشی ال سی دیش عوض کرده بود بعد چند وقت دست روی صفحه میزدی تصویرش سیاه میشد و انگار خوب ننداخته بود ال سی دی رو
باید سمت شغلی بری که استعداد و علاقه داشته باشی بهش نه صرفا بگی فلان شغل خوبه درآمدش پس برم سمت اون
موتورسازی هم واقعا شغل اعصاب خوردکن و پر دردثری هست چون شما با قشر ضعیف جامعه سر و کار داری و خوب پول نمیدن و ندارن و چونه میزنن
اگه بتونی حسابی تعمیرات یاد بگیری و میز اجاره کنی خیلی بهتره تا اینکه بخای مغازه بزنی و از صفر شروع کنی و مشتری جمع کنی
دمت گرم که مشورت دادیحالا که زده شدی از تعمیرگاه موتور..
کوچکردن به هر شغلی و از صفر یاد گرفتن توی این سن زیاد جالب نیست..
برو سراغ کاری که تجربه قبلیت توش بدرد بخوره و همینطوری یهو کلی از نقطه صفر جلو باشی توی اون کار..
-مثلا فروشندگی قطعات موتور..
-فروشندگی و دلالی خود موتور..
-خرید موتور دست دوم و بازسازی و گرونتر فروختنش (عجب پیشنهای دادم جان افتک ! )
سلام خوبی داداش من میخواستم بین این دو تا یه فن یاد بگیرم مکانیکی و تعمیر موبایل یا حتی تعمیر پکیج که شد 3 تا نظرت چیه کلا به این 3 تا علاقه دارمتعمیرات موبایل اصلا پول داره؟
چون من حس می کنم گوشی ها هم دیر به دیر خراب میشن و هم اینکه اگه کسی گوشیش خراب بشه سعی می کنه بره یکی نو بخره. تعمیر گوشی هم به همین سادگی نیست.
در عوض مشاهدات من میگه اکثر مردم (قشر ضعیف یا افراد مسن و تحصیل نکرده) بیشتر به گوشی فروشی ها برای کارهای پیش پا افتاده مراجعه می کنند. در حد اینکه یه نرم افزاری نصب بشه یا یه اکانت جیمیلی برای طرف درست کنند.
کلا نظرم اینه پول تو کارهای مکانیکی است. هم بی دردسره، هم پول داره توش
ما الان ماشین ظرفشوییمون خراب شده، نماینده سامسونگ رو زنگ می زنیم میگیم بیا نگاه کن، چیزی سر در نمیاره. مرد 50 ساله با آچار فرانسه افتاده جون یه دستگاهی که سر تا پاش الکتریکی است و بورد داره. آخرش هم گفت کار من نیست.
کلا نظرم اینه پول تو کارهای مکانیکی است. هم بی دردسره، هم پول داره توش
ما الان ماشین ظرفشوییمون خراب شده، نماینده سامسونگ رو زنگ می زنیم میگیم بیا نگاه کن، چیزی سر در نمیاره. مرد 50 ساله با آچار فرانسه افتاده جون یه دستگاهی که سر تا پاش الکتریکی است و بورد داره. آخرش هم گفت کار من نیست.
منظورتون این بود که شغل تعمیر مدلهای تمام الکترونیک ماشین ظرفشویی هم مثل تعمیر موبایل درآمد ندارند؟
یا منظورتون این بود که تعمیر ماشین ظرفشویی جزء کارهای مکانیکی است?
فکر کنم اگر ده سال آینده خودروها برقی اجباری شوند، درآمد نداشتن تعمیر خودرو های برقی یا هیبریدی یا تعمیرکولرهای گازی هم به دلیل داشتن بورد همین طور باشد