pejman1358
کاربر تازه وارد
آقا چطور می شه يه table رو چشبوند به کف وب پيج بطوری که هيچ فضای خالی ديده نشه. برای اين که دوزاريتون بيوفته چی می گم وقتی می خوايم بچشبونيم به سقف می نويسيم margin-top=-15
واقعاً که چه رئيسی هستم من!
چسبيده باشه به کف يعنی اينطوری:به نقل از Mashaheer :من كه زياد متوجه منظورتون نشدم
تا جايي كه متوجه شدم شما ميتونيد به جاي اون از margin-bottom: -15 استفاده كنيد.
توجه داشته باشيد كه cellspacing="0" باشه.
يه سوال؟ شما چرا از تگ div استفاده نمي كنيد؟
مشاهير جان چقدر تو سخت می گيری و کلاس می زاری برای توضيح دادن!! خوب توضيح بده عزيز دلمبه نقل از Mashaheer :من تا تگ div ميدونم چطوريه، اگر خواستي بگو تا برات با مثال توضيح بدم.
شرمنده پژمان جان اون زمان زياد وقت نداشتم توضيح بدم و گفتم شايد شما دوست داريد با جدول اينكار رو انجام بديد.به نقل از pejman1358 :مشاهير جان چقدر تو سخت می گيری و کلاس می زاری برای توضيح دادن!! خوب توضيح بده عزيز دلم![]()
در ضمن حالا يا اينجا يا تو يه تاپيک مناسب لطفاً در مورد طرز استفاده DIV يه توضيح بده چون يکی دو دفعه هر جور خواستم ازش استفاده کنم نشد. آيا DIV جاي Table رو می گيره؟ :blush:
<html>
<head>
<style>
<!--
.address { width: 740px; border: 1px solid #BCD2FC; padding: 1px; background-color:
#E7EFFE; font-family:Tahoma; font-size:9pt; color:#000000; direction:ltr; text-align:center; line-height:100%; margin-top:0; margin-bottom:0 }
.address a:hover { color: #C0C0C0; text-decoration: none }
.address a { color: #808080; text-decoration: none }
body { line-height: 100%; margin-top: 0; margin-bottom: 0 }
-->
</style>
</head>
<body>
<p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p>
<div class="address">Copyright ©2000 - 2004, <a href="http://tools.bolghan.com" target="_blank">Bolghan Tools</a></div>
</body>
</html>
به نقل از Mashaheer :شرمنده پژمان جان اون زمان زياد وقت نداشتم توضيح بدم و گفتم شايد شما دوست داريد با جدول اينكار رو انجام بديد.
تگ div هم مي تونه جاي table قرار بگيره بيشتر كساني كه در سطح حرفه اي صفحات وب رو طراحي ميكنند با استفاده از div طراحي ميكنند چون هم سريعتر صفحات لود ميشه و هم به صورت خط به خط لود ميشه، يه مثال خيلي خود در اين زمينه قالب استاندارد مووبل تايپ هستش كه با استفاده از تگ div اينكار رو كرده.
همانطوري كه قبلا گفتم شما باستفاده از تگ div ميتوانيد جدول رو به پايين صفحه بچسپانيد. براي مثال:
البته اين زماني كه براي صفحه اسكرول بار بيافته اين جدول به پايين صفحه مي چسپه.کد:<html> <head> <style> <!-- .address { width: 740px; border: 1px solid #BCD2FC; padding: 1px; background-color: #E7EFFE; font-family:Tahoma; font-size:9pt; color:#000000; direction:ltr; text-align:center; line-height:100%; margin-top:0; margin-bottom:0 } .address a:hover { color: #C0C0C0; text-decoration: none } .address a { color: #808080; text-decoration: none } body { line-height: 100%; margin-top: 0; margin-bottom: 0 } --> </style> </head> <body> <p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p> <p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p> <p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p> <div class="address">Copyright ©2000 - 2004, <a href="http://tools.bolghan.com" target="_blank">Bolghan Tools</a></div> </body> </html>
اميدوارم كه با اين مثال متوجه منظورم شده باشيد و به جواب سوالي كه خواسته بوديد رسيده باشيد.
اگر باز هم سوالي داشتيد در خدمتيم :blush:
دوست عزيز ميشه كمي بيشتر توضيح دهيد؟به نقل از masoud_ie79 :وقتي صفحات را در نرمافزار Dream طراحي ميكنيم براي Load شدن بر روي اينترنت بايد ادرس دهي نسبي كنيم تا همهجا Load بشه ميخواستم بدونم چطوري بايد اينكار را بكنيم؟ راستي آيا تو Dream ميشه صفحات ديناميك طراحي كرد.
مشاهير جان درست شد ولی تو رزلوشين 1280 تو دقيقاً تو سنتر قرار نمی گيره. من آدرس سايت رو برات ايميل می کنم يا پی ام می زارم که يه نگاه بهش بندازی.به نقل از Mashaheer :پژمان جان من اين روشي كه براتون نوشتم مشكلتون رو حل نكرد؟
اوكي عزيز مشكلي نيست.به نقل از pejman1358 :مشاهير جان درست شد ولی تو رزلوشين 1280 تو دقيقاً تو سنتر قرار نمی گيره. من آدرس سايت رو برات ايميل می کنم يا پی ام می زارم که يه نگاه بهش بندازی.
منم دقيقا منظورم همين 1024 × 768 بودبه نقل از Mashaheer :اوكي عزيز مشكلي نيست.
بيشترين بازديد كننده در رزلولشنهاي 1024 × 768 و يا 800×600 هستش و بيشترين بازديدكننده از اينترنت اكسپلورر سايت رو بازديد ميكنند
من توي اين رزلوشن امتحان كردم مشكلي نداشت.به نقل از pejman1358 :منم دقيقا منظورم همين 1024 × 768 بود![]()
حق با شما عزيز ضرورتي نبود اينقدرعصباني بشيبه نقل از mostarah :بابا اين چه كاريه؟ اگه بلد نيستي با table كار كني خوب بگو بلد نيستم. همون كاري رو كه با تگ div كردي دقيقا مي توني با تگ td هم انجام بدي. منتها بايد توي style sheet براي td اون مشخصات رو بنويسي. تموم. حالا هي كلاس ميذاره كه div بهتره و سريع تر مياد بالا و ... . هيچ فرقي نداره. حتي table بهتره چون بعضي از مرورگر ها با div مشكل دارن و به درستي نشونش نميدن.