• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری زبان یاد گرفتی ؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من يك دفتر 80 برگ رياضي قديمي داشتم كه از موقع مدرسه مونده بود . رياضي هاشو پاره كردم و نارسيس رو گذاشتم جلوم و هر لغطي كه دوست داشتم بدونم انگليسيشون چي ميشه رو زدم و تو دفتر نوشتم . بعد شروع كردم اونارو حفظ كردن . اينجوري شد كه زبانم خووب شد . لغت بلد باشي 70درصد مسئله حله . گرامر خودش مياد . حداقلش اينه كه ميتوني با لغت بدون گرامر منظورتو بفهموني . اگه بخواي ميتونم منبع گرامر بسيار فوق العاده اي هم برات معرفي كنم كه خيلي خوب ياد ميده .

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
من يك دفتر 80 برگ رياضي قديمي داشتم كه از موقع مدرسه مونده بود . رياضي هاشو پاره كردم و نارسيس رو گذاشتم جلوم و هر لغطي كه دوست داشتم بدونم انگليسيشون چي ميشه رو زدم و تو دفتر نوشتم . بعد شروع كردم اونارو حفظ كردن . اينجوري شد كه زبانم خووب شد . لغت بلد باشي 70درصد مسئله حله . گرامر خودش مياد . حداقلش اينه كه ميتوني با لغت بدون گرامر منظورتو بفهموني . اگه بخواي ميتونم منبع گرامر بسيار فوق العاده اي هم برات معرفي كنم كه خيلي خوب ياد ميده .
الان زبان انگلیسیت در چه حالیه ؟ می تونی فیلم خارجی ببینی یا کتاب بخونی ؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
الان زبان انگلیسیت در چه حالیه ؟ می تونی فیلم خارجی ببینی یا کتاب بخونی ؟

كتاب رو آره ولي فيلم خارجي كاملا برام گنگه و هيچي نمي فهمم . انگاري گوشام كره . چووون گوشام عادت نكرده .... ولي كتاب رو بي مشكل مي خونم .

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
كتاب رو آره ولي فيلم خارجي كاملا برام گنگه و هيچي نمي فهمم . انگاري گوشام كره . چووون گوشام عادت نكرده .... ولي كتاب رو بي مشكل مي خونم .

منم همینطورم یه بار یه کتاب 150 صفحه ای رو به راحتی خوندم ولی اصلا فیلم های خارجی رو نمی تونم بدون زیر نویس ببینم

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164

مشخصه لسنینگ شما به اندازه‌ی ریدینگ‌تون قوی نشده. پیشنهاد می‌کنم همون فیلم‌ها رو با زیرنویس انگلیسی ببینی که کم کم لسنینگ‌تون هم تقویت بشه.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
مشخصه لسنینگ شما به اندازه‌ی ریدینگ‌تون قوی نشده. پیشنهاد می‌کنم همون فیلم‌ها رو با زیرنویس انگلیسی ببینی که کم کم لسنینگ‌تون هم تقویت بشه.

ممنون از راهنماییتون

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
از راهنمايي خودم شروع كردم. بدون كلاس و با ديكشنري و فيلم. بعد رفتم كلاس زبان تعيين سطح دادم UI قبول شدم و تا پيشرفته رفتم. بعدشم كلاس تافل و آيلتس رفتم.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
از راهنمايي خودم شروع كردم. بدون كلاس و با ديكشنري و فيلم. بعد رفتم كلاس زبان تعيين سطح دادم UI قبول شدم و تا پيشرفته رفتم. بعدشم كلاس تافل و آيلتس رفتم.

الان راحت می تونید صحبت کنید

mehrdad2062

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم ببینم کسی از بچه ها، چت رومی رو می شناسه که بشه تو اون انگلیسی حرف زد.ا(لبته برای ESL ها) من هرچه گشتم چیزه خوبی پیدا نکردم!

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
الان راحت می تونید صحبت کنید

آره. الان رشته‌ام هم ادبيات انگليسي هست ولي از قبلش هم كه مشكلي نداشتم. من الان به اين نتيجه رسيدم كه براي يادگيري زبان كلاس لازم نيست. من خودم بدون هيچ كلاسي و فقط از اينترنت آلماني ياد گرفتم. ولي وقتي به يك سطح بالايي مي‌رسي بايد يه نفر رو پيدا كني كه باهاش مكالمه تمرين كني.

الفی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
قسمت جالب اینه که هیچکدومتون نمی تونید انگلیسی روون صحبت کنید ....

arad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز من تو رسمي نوشتن زياد قوي نيستم ولي تو محيط قرار گرفتن خيلي مهمه مثلا من سالي 4 تا 5 بار ميرم دبي و وقتي اونجا هستم حتي تو رستورانايي كه مال ايراني هاست و همه فارسي حرف ميزنن سعي مي كنم همه خواسته هام رو انگليسي بگم و با توريستاي خارجي معاشرت داشته باشم يادمه بار اول دنبال ميوه ميگشتم به يه هندي گفتم فروت مي خوام ادرس يه ابميوه فروشي رو بهم داد گفتم چيكار كنم چيكار نكنم گفتم اورجينال فروت مي خوام اون بارو هم بهم ادرس درست رو داد،فيلم نگاه كردن هم خيلي تاثير داره ولي هيچي مثل تو محيط قرار گرفتن نميشه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اموزشگاه رفتم 6 سال (تابستون ها) هنوز هم میرم و 1 ساله دیگه تمومه ولی کلاس هامون فشرده نیستنا به خوبی کانون زبان هم نیست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سلام دوست عزيز من تو رسمي نوشتن زياد قوي نيستم ولي تو محيط قرار گرفتن خيلي مهمه مثلا من سالي 4 تا 5 بار ميرم دبي و وقتي اونجا هستم حتي تو رستورانايي كه مال ايراني هاست و همه فارسي حرف ميزنن سعي مي كنم همه خواسته هام رو انگليسي بگم و با توريستاي خارجي معاشرت داشته باشم يادمه بار اول دنبال ميوه ميگشتم به يه هندي گفتم فروت مي خوام ادرس يه ابميوه فروشي رو بهم داد گفتم چيكار كنم چيكار نكنم گفتم اورجينال فروت مي خوام اون بارو هم بهم ادرس درست رو داد،فيلم نگاه كردن هم خيلي تاثير داره ولي هيچي مثل تو محيط قرار گرفتن نميشه

فیلم هم نگاه می کنیم هیچی حالیمون نمیشه
تو فروم های خارجی هم عضو میشیم چون زبان بلد نیستیم قوانین اونجا رو خوب نمیدونیم اخراجمون میکنن!!! (همین دفعه پیش از یه فروم خارجی اخراج شدم!!!!)
حالا ما که توفیق زیارت عتبات امارات رو نداریم و پولمون نمیرسه در محیط قرار بگیریم چه خاکی تو سرمون بکنیم؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

سلام
این منبع گرامر که گفتی رو میشه بگی چیه؟
ممنون

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

arad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بايد ديد سطح زبانتون چقدر؟نبايد دنبال كيميا باشي اول برو كلاس در كنار كلاس هم فيلم و كارتون و موزيك،مثلا موزيكاي پينك فلويد خوبه بعد موزيكا رو با ليريكسشون(متن اهنگ)گوش بده و ترجمه كن اگه كسي هم تو خونه باشه باهاش انگليسي باهاش حرف بزن من يه دوست دارم كه يه دوست دختر لبناني داره هر شب تو اسكايپ باهاش حرف ميزنه اگه خدت بخواد تابستون ميخواين بريم بيروت خونشون كه من هم با ابجيش بريزم رو هم..تو نت يه كسي ترجيحا دختر چون اگه پسر باشه به گي بودن متهم ميشي پيدا كن باهاش حرف بزن

arad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرف شما درسته ولي بايد كلاس رفتوتا حداقل يه اشنايي كم با زبان داشتمثل اينه كه يه كس كه تا حالا پشت هيچ وسيله نقليه اي ننشسته رو گذاشت پشت فرمون گفت رانندگي كن مطمئناً نميتونه ولي كسي كه يه جلسه رفته كلاس حداقل ماشين رو تا سر كوچه ميتونه ببره پس بايد اول يه چيز بلد باشي بد دانسته هات رو راجع بهش افزايش بدي

هیولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گیریم که حرف شما درست درست . اما خوب مکالمه چطور ؟ کتابی ؟ نواری ؟

بالا