• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری زبان یاد گرفتی ؟

arad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگه نميگم مكالمه هم تو شبكه هاي اجتماعي دوست پيدا كنين و سعي كنيد تو سايتاي خارجي بگرديد نه فعاليت كنين يعني اونجاها مطالب ديگران رو بخونيد موزيك هم كه پيشنهاد دادم فيلم هم سريل باشه خوبه مثل فرنز يا اشنايي با مادر من مثلا يه مدت ميخواستم عربي يلثاد بگذرم اهنگاي ام كلثوم و عبدالحليم حافظ رو گوش ميدادم با متن عربي و ترجمه اش و فيلماي مصري نگاه ميكردم ولي اگه يه دوست خارجي پيدا كني خيلي خوبه داداشم يه دوست ويتنامي داشت 5 6 سال پيش خيلي خوب بود اونم تو روم هاي خارجي ياهو ريخته مثل مور و ملخ يه كتاب داستان سبك مثل تام ساير بگيرين يا اليس در سرزمين عجايب

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
ببینید دوستان توو محیط قرار گرفتن خیلی مهمه،، من خودم الان دارم کلاسای آیلتس میرم وقتی واسه آزمون تعیین سطح رفتم، بخش ردینگ رو بد جوای ندادم بخش سوالای لیسنینگ رو که بایست با توجه به نوار پخش شده ج میدادیم همه سوالاتشو ج دادم به جز یکی...! ولی وقتی واسه اسپیکینگ پیش استاد رفتم کامل میفهمیدم که چی میگه اما نمی تونستم اصلا جوابشو بدم چون اسپیکینگم فوق العاده ضعیفه...
لیسنینگم خیلی قویه چون خیلی زیاد فیلم و سریال با زیرنویس میبینم(هدفون میزارم که کامل برم توو حس :D) و همچنین بی بی سی انگلیسی و آهنگهای انریکه به همراه لیریکشون...،،، الان به جرات میتونم بگم هرچی رو که از فیلم یا سریال نمیفهمم به خاطر پایین بودن دایره لغاتمه..
ولی الان دارم میرم کلاس که که کمی اسپیکینگم رو قوی کنم البته هفته ای یکی دو بار هم با پسر داییم میچتم( انگلیسه و فارسی هم بلد نیست!!!!!!)

اگه کسی اطلاعاتی راجع به لهجه و اینجور چیزا خواست بگه شاید بتونم کمک کنم آخه داییم 35 سال انگلیسه و 5 زبون بلده ! ازش اطلاعات زیاد گرفتم

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
2 سال سریال خارجی ببین راه میفتی

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
یاران چه غریبانه رفتن از این خانه :rolleyes:

زبان رو باید تمرین کرد و توی محیط بود مثلا توی کلاس یا کتابخونه با دوستان انگلیسی حرف زد تا کم کم یه فرجی بشه.

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
این منبع گرامر که گفتی رو میشه بگی چیه؟
ممنون

بهترین منبع گرامر با توجه به اینکه خودم مدتها دنبالش بودم و از جاهای مختلف دراین مورد سوال کردم grammar in use هست اینگلیسیش سه سطح داره در سه جلد ولی فارسیش یک کتاب هست

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
من به سختی یاد گرفتم:D

جدای از شوخی، یادگیری تمومی نداره به نظرم. در ضمن در هر سنی می شه زبان یاد گرفت، ولی هر چه زودتر بهتر

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بهترین منبع گرامر با توجه به اینکه خودم مدتها دنبالش بودم و از جاهای مختلف دراین مورد سوال کردم grammar in use هست اینگلیسیش سه سطح داره در سه جلد ولی فارسیش یک کتاب هست

دستت درد نکنه
فردا میرم این کتابو بگیرم
کتابهای دیگه ای برای شروع کار سراغ داری؟

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
فقط یه جمله
انگلیسی فکرکن!

mohammadali777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

این کتاب بیشتر از سه سطح داره. اگه اشتباه نکنم اولین سطحش باید basic باشه

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
من انگلیسی رو تو کانون یاد گرفتم ...کانون زبان ایران واحد کرمان به مدت 5 سال
اسپانیولی رو هم یکی از دوستان بهم یاد داد که مادرش آرژانتینی بود و پدرش ایرانی...
عربی رو هم تو مدرسه یاد گرفتم ( البته اصلا خوب درس نمی دادند و من به دلیل علاقه زیاد خودم دست به کار شدم و با تهیه کتاب و سی دی جلو رفتم )
الان هم اسپانیولی ام از همه بهتره ...بعد انگلیسی و بعد عربی ( عربی ام هنوز هم یه جورایی افتضاحه )

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
منم از کانون زبان یاد گرفتم. این پنجمین سالیه که میرم کانون.

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
من انگلیسی رو تو کانون یاد گرفتم ...کانون زبان ایران واحد کرمان به مدت 5 سال
اسپانیولی رو هم یکی از دوستان بهم یاد داد که مادرش آرژانتینی بود و پدرش ایرانی...
عربی رو هم تو مدرسه یاد گرفتم ( البته اصلا خوب درس نمی دادند و من به دلیل علاقه زیاد خودم دست به کار شدم و با تهیه کتاب و سی دی جلو رفتم )
الان هم اسپانیولی ام از همه بهتره ...بعد انگلیسی و بعد عربی ( عربی ام هنوز هم یه جورایی افتضاحه )

چلنگر شومایی؟!

بالا