• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری سایت هایپ بزنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
به هر حال کسی تمایل داشت کار معاملاتش رو من انجام میدم. این حساب رو هم از امروز ران کردم کیفیت معاملات و سوددهی رو ببینید
https://www.mql5.com/en/signals/192609

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
یعنی با اون پول فارکس کار میکنید؟

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
بله. لینک رو که ملاحظه فرمودید. البته ترجیح میدم از واژه مبادلات ارزی:) استفاده کنم

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
ببین رفیق به این سادگیام نیست شما باید سودی که پیشنهاد میکنی رو بتونی سر موقع بدی مثلا 1 درصد روزانه اصل پول رو سر موقع بدی برا خودتم سودی بندازه نه هیچی هزینه سایت و اینا هم هست و نیز پولی که روزانه به مانیتورینگها باید بدی البته مانیتورینگهای معمولی روزانه با 10 15 سنت هم میشه دهنشونو بست حتی 5 سنت ولی مانیتورهای بزرگ کمتر از 1 دلار در روز نمیگیرن برا اضافه کردن هایپتون اونم در لیست نورمالشون به نظر من این کار مایه زیاد میخواد ولی برا یک هایپ معمولی با عمر معمولی یک و نیم کافیه و یه گیم مونی که بزنی دو سه ماه اگر شانس بزنه یه پولی دستتو میگیره ولی این کار راه دراز دارد و سرمایه زیادتر میخواد چون سرمایه گذار تا حدی میتونه از جیب پول مانیتورها و تبلیغاتو بده ولی بعد باید از اصل پولی که سرمایه گذاری میکنند یا از سود کار شما جواب تبلیغات و مانیتورها رو بده

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
من یه سوالی دارم حتما تموم هایپا باید روزی 1 درصد اقلا سود بدن(چون تو معاملات ممکنه یه معامله در طی یک روز بسته نشه علی ای حال این کار شرایط خودش رو داره) و آیا حتما سود رو باید روزانه پرداخت کنن؟ به هر حال من این اکانت رو روش کار میکنم(هر هفته دوشنبه تا جمعه) و قصدم اینه که بصورت مشارکت روی ایجاد سایت کار بشه. در ادامه اگه برآیند درخور ایجاد یه سایت سرمایه گذاری بود شاید باشن کسایی که بتونیم با هم همکاری کنیم

Last edited:

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
اره باید روزانه داد فقط میشه روزهای شنبه و یکشنبه سود نداد

• Like
Reactions: tgp

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
هایپ یه جور دزدی شیک و تر تمیزه با قمار و شرطبندی خیلی فرق داره , توجیه جالبی نیست که اینا با هم مقایسه بشن , در هر صورت اگه می خواین راه اندازی کنیید لااقل یه راه کاری بکار بگیرید که از ایران کسی عضوش نشه , چه میدونم مثلا آی پی ایران بن بشه , بیشتر این روسها خیلی تو اینجور کارها هستن پول اونا شاید خوردن داشته باشه :D

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
من قبلا فکر هایپ زدنو کرده بودم وقتشو نکردم هنوز ولی قصد داشتم اونایی که ایرانید اخر سر که خواستم جمع کنم پولشونو پس بدم و فقط پول خارجیا رو بخورم اخه ایرانیا همشون بدبختن و بی پول 10 دلار هم بیشتر نمیزارن که همونم سرمایه کل زندگیشونه .گناه دارن.ولی پول این روسا و امریکاییها و غیره خوردن داره اونام جاییشونو نمیگزه فوقش 500 دلار گذاشته باشن که درامد 4 روز کارگراشونه اکثرا بچه بوچه ها هسن که برا سرگرمی و پول تو جیبی 300 یا 500 سرمایه میزارن

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان لطفا پیش داوری نفرمایین هنوز که اتفاقی نیفتاده و نتایج کار رو در اکانت ملاحظه نکردین تازه امروز دومین روز کاری این حساب هست. من کاملا به اون دنیا معتقد هستم البته ;). قصدم هم اصلا مانی گیم نیست که پولا رو بگیرم این دست اون دست کنم. اصلا هایپ به این مفهوم رایجش نه. قصد، ایجاد یه سایت سرمایه گذاری هست. کم کم نتایج سوددهی اکانت ان شاء الله مشخص میشه. یه مزیت دیگه که این سایت (آینده) ما نسبت به هایپ های دیگه خواهد داشت اینه که این اکانت معاملاتی هم توش اتچ میشه تا سرمایه گذارا خودشون متوجه بشن چیکار داریم میکنیم( البته این اکانت، اکانت اصلی نخواهد بود)

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
در مورد هایپ اگه ادمین بعد مدتی که سرمایه کاربرارو جمع کرد بزنه بره میشه دزدی اما اگه سود کاربرارو پرداخت کنه و بعد ورود پول رو ببنده و طبق تبلیغاتی که
کرده سود رو کامل بپردازه و بعد سایتو ببنده مشکلی نداره هنر ادمین هایپ اینه که با سرمابه ای که جمع کرده بتونه توی کار دیگه بیشترین سود رو بکنه

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
در مورد هایپ اگه ادمین بعد مدتی که سرمایه کاربرارو جمع کرد بزنه بره میشه دزدی اما اگه سود کاربرارو پرداخت کنه و بعد ورود پول رو ببنده و طبق تبلیغاتی که
کرده سود رو کامل بپردازه و بعد سایتو ببنده مشکلی نداره هنر ادمین هایپ اینه که با سرمابه ای که جمع کرده بتونه توی کار دیگه بیشترین سود رو بکنه
دقیقا

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
@usef8000
@mojtaba29
بحث نامربوط به تاپیک راه نندازید وگرنه اخطار میگیرید
@usef8000 در ضمن شما هم سابق این کار رو داریا
مواظب باش که بن نشی

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
اقای تی جی پی اگر شما پولا رو برداری باهاش فارکس کار کنی بعد ضرر کنی هم سرمایه گذارا ضرر کردن هم کسی که با 2 میلیون هایپ رو راه انداخته این وسط یه پولی گیر مانیتورینگها اومده فقط

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
اقای تی جی پی اگر شما پولا رو برداری باهاش فارکس کار کنی بعد ضرر کنی هم سرمایه گذارا ضرر کردن هم کسی که با 2 میلیون هایپ رو راه انداخته این وسط یه پولی گیر مانیتورینگها اومده فقط
اکانت رو برای همین گذاشتم دیگه خوب

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
اکانت رو برای همین گذاشتم دیگه خوب. که یه برآیند کلی به دست بیاد

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
خوب درسته ولی به هر حال کار شما هم ریسکی هست و نه بدون ریسک اگر مطمئن هستی به خودت هایپ بزنی خوب برات خوبه پول خوب در میاری

• Like
Reactions: tgp

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
جناب همکار انجمن این دیگه چه نوع رفتاریه
وقتی بحثی صورت میگیره جهت روشن کردن ریشه ای مساله هست و این مسائل به همدیگه مربوطن پس خارج از موضوع نیست
اینجا نه بداخلاقی صورت گرفته نه چیزی لطفا بد رفتاری نکنین و پستهای پاک کرده را رستور کنید
شما نیازی نیست که به من تذکر بدی
بحث نامربوط به تاپیک نباید راه بندازی چون اسپمه
دفعه دیگه off topic پست دادی شرمنده ت میشم

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
خوب درسته ولی به هر حال کار شما هم ریسکی هست و نه بدون ریسک اگر مطمئن هستی به خودت هایپ بزنی خوب برات خوبه پول خوب در میاری
منتها سایتو که زدیم واسه سفارش تبلیغش تو سایتتون یه کم به ما تخفیف بدین;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا