• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری فروشمو ببرم بالا ؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
قیمت ملک اونجا خیلی بالا رفته؟
یادش بخیر عظیمیه و مهرشهر تا چند سال پیش فقط مکان دزدا بود.کسی شخم نداشت بره اوتجا بشینه‌.الان چه قیمتی برداشته
آره خیلی رفته توش از اولش م گرون بود:دی مومن مهرشهر از اولشم شهر بود. بره دهه 40ـه :/دهکده هم همین وضع ـه البته اونجا آمریکایی نشین بود جایی مثل دهکده تو تهران کرج ک هیچ تو کل ایران رویت نشده . من نمیدوم مهرشهر و دهکده ایران نیستن که حجاب و سگ و تجمع و... اونجا غیراخلاقی و غیر قانونی نیست:/ آدم یه جو امنیت و فرهنگ بخواد باید بره حداقل 15میلیارد پول خونه بده:/

کلا بالا شهرهای تهران کرج( جز مهرشهر و دهکده و صدر) تا 40سال پیش همه گوسفند میچراندند ب برکت انقلاب بالاشهر شدن:))

گوهردشت و اینجور جاها چون جو سس آنجلسی دارن سالهاست ب بیزی و ده بوی پیشنهاد میشه ولی میترسم تنگ دست باش ن و موجبات افشردگی براشون فراهم بشه:(

پ ن : ای تهرونی های شیر سالادی:/ بازم مثل همیشه وامیسن ببیین شهرای دیگه میریزن بیرون بعد تازه یکم در موردش فکر کنن:/ کرج م مثل تهران فضا امنیتی بود ولی بازهم شخم خود رو ب سوی آن که باید پرتاب کردند:دی تاپیک سال بعد این موقع= اعدامی های تیر ماه

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
خواهش میکنم صحبت های ناامیدانه و دلارو مولارو اینچیزا نکنید؛ چون من از چن سال پیش یه هدفی داشتم و الانم ب این هدفم رسیدم !! حالا میخام گسترش بدم
دوستان عزیز خوبه با صراحت گفتم صحبت دلاری نکنید ؛ بنده آگاهانه این مسیرو انتخاب کردم

منظور بنده از زدن این تاپیک اینه کسایی ک تجربه ای تو این زمینه دارن راهنمایی بفرمایند. از دید بازاریابی و فروش عرض میکنم !!

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
سلام بلخره بعد از سال ها انتظار و آرزو تونستم یه دفتر در بهترین نقطه شهر اجاره کنم و فعلاً خودم تنها هستم
سلام. منم بیام تنها نباشیbav3_154fs759111.gif

بنظرتون بهترین روش و استراتژی برای تبلیغات و جذب مشتری شرکت طراحی سایت یا برنامه نویسی چیه ؟

لطفاً اگر کسی تجربه ای داره بگه

یه نفر مشاور بازاریابی و تبلیغات بیار. به جای حقوق هم اجازه استفاده مشترک از دفتر رو بهش بده. الان کمتر کسی ریسک اجاره دفتر رو انجام میده، بنابراین با به اشتراک گذاری دفتر میتونی مشاور و بازاریاب حرفه ای بیاری و نهایتا یه کمیسیون بابت قرارداد بهش بدی.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
سلام. منم بیام تنها نباشیمشاهده پیوست 1188984

یه نفر مشاور بازاریابی و تبلیغات بیار. به جای حقوق هم اجازه استفاده مشترک از دفتر رو بهش بده. الان کمتر کسی ریسک اجاره دفتر رو انجام میده، بنابراین با به اشتراک گذاری دفتر میتونی مشاور و بازاریاب حرفه ای بیاری و نهایتا یه کمیسیون بابت قرارداد بهش بدی.
امیدواری علکی نده :D

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یه نفر از دوستان بود مستراح توی حیاط آپارتمان به مغازه دارهای اطراف اجاره داده بود :oops: توی ایران هر سوراخی ازش پول درمیارن :D

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
۲.۵ میلیون در ماه، برای یه دفتر که مشتری حضوری خاصی هم نداره؟

یادمه سال ۹۶، یه دفتر پیدا کردم. برای یک سال نشستن، پول برق و شارژش کلاً ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومن خرج کردم. همه رو یه جا پرداخت کردم و یه سال استفاده کردم. ۵ تومن هم سفته داده بودم.

حالا کجا بود؟ یه پاساژ نیمه متروک که اتفاقاً مغازه‌های خوشگلی هم داشت. دفتر من شیک بود. کاغذ دیواری‌های خوشگلی داشت. یه میز و دو سه تا صندلی چرخ‌دار کل مایه‌ش بود.

اون‌جا مثلاً دفتر ترجمه‌ی من بود. صبح به صبح، درش رو باز می‌کردم، می‌شستم پشت لپ‌تاپم کار می‌کردیم با رفیقم. جای پاساژ هم خوب بود. ولی چون اون خیابون، فقط صنف دزدگیر و پخش ماشین بود، پاخور نداشت و نیمه متروک بود.

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
2.5 در ماه تو اون منطقه خیلی خوب گرفته و خوش شانس بوده این قیمت تازه قیمت جاهای گوشه کناره

اقوام فست فودی ماهی 6تومن دارن کرایه میدن اونجا اونم تازه گوشه کنار .

باز اون ورا قیمتاش معقوله جهانشهر که بری تو این برج ها که پشه هم پر نمیزنه کرایه ها دو رقمی ـه

کوفت ـه صاب مغازه ها بشه . صاب ملک ها و مغازه تو ایران چه حالی میکنن قانون گذار هم یه جور قانون میذاره خوده ملک باز ش هم جایی پاسخگو نباشه . خوده بیلگیتس هم نمیتونه اندازه ایرانی ها خونه و مغازه بخره بده اجاره بشینه خونه هوا کنه

ببین چه وضعه صداسیمان در مورد ملک تو ایران مستند میذاره 4 نفر میان از مافیا و.. صوبت میکنن:/

Last edited:

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
۲.۵ میلیون در ماه، برای یه دفتر که مشتری حضوری خاصی هم نداره؟

یادمه سال ۹۶، یه دفتر پیدا کردم. برای یک سال نشستن، پول برق و شارژش کلاً ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومن خرج کردم. همه رو یه جا پرداخت کردم و یه سال استفاده کردم. ۵ تومن هم سفته داده بودم.

حالا کجا بود؟ یه پاساژ نیمه متروک که اتفاقاً مغازه‌های خوشگلی هم داشت. دفتر من شیک بود. کاغذ دیواری‌های خوشگلی داشت. یه میز و دو سه تا صندلی چرخ‌دار کل مایه‌ش بود.

اون‌جا مثلاً دفتر ترجمه‌ی من بود. صبح به صبح، درش رو باز می‌کردم، می‌شستم پشت لپ‌تاپم کار می‌کردیم با رفیقم. جای پاساژ هم خوب بود. ولی چون اون خیابون، فقط صنف دزدگیر و پخش ماشین بود، پاخور نداشت و نیمه متروک بود.

خوب تو دهات همه میدونن اجاره ارزونه, مشخصه شما با 5 میلیون میتونی در پاساژ مغازه کاهگلی کرایه کنی.

اصلا در دهات با 20 میلیون میشه خونه خرید

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
خوب تو دهات همه میدونن اجاره ارزونه, مشخصه شما با 5 میلیون میتونی در پاساژ مغازه کاهگلی کرایه کنی.

اصلا در دهات با 20 میلیون میشه خونه خرید
تو شهر مقدس قم گرفتم. شهر دوستای قشنگت.
بذار بگم تو همین قم، خونه‌ی ما که بغل خیابونه و مغازه هم داره؛ پولش تقریباً قد خون‌بهای خودت و ایل و تبارته. :D

غربتی، ما هم‌زمان تو شهر و روستا مال و ملک و زمین و حیوون داریم. همین‌که من از همون دهات بلند شدم و اومدم خار چشم تو شدم، ینی خیلی باوجودتر و باعرضه‌تر از تو بودم که با زیرآب زنی و حروم‌خوری هیچی نشدی آخرش. :D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خوبه نگفته با فری و آرمان شریک شو ب ***** فری هرچی داری بزنید به شیرـه سماور
نخیر. شراکت فقط مخصوص فری جونم و آرمان جونمه;). حیف که این آرمان ...bav3_154fs759111.gif
2.5 در ماه تو اون منطقه خیلی خوب گرفته و خوش شانس بوده این قیمت تازه قیمت جاهای گوشه کناره
منم میخواستم همین رو بگم. اگر پول پیش نداده باشه، مفت گرفته

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
نخیر. شراکت فقط مخصوص فری جونم و آرمان جونمه;). حیف که این آرمان ...مشاهده پیوست 1189001

منم میخواستم همین رو بگم. اگر پول پیش نداده باشه، مفت گرفته
به نظر من هرکی اندک دلاری داره باید سریعا فرار کنه از اینجا -

20 روز دیگه مرز ک باز شد بهت میگم چرا:D

اتفاقا آرمان کار خوبی میکنه پول رو باید بریزی تو جوب دقیقا همون کاری ک همیشه میکنم هم حال میده هم حرص بنچی در میاد بیشتر حال میده:p اون بیچاره حالا برای باز ب دست آوردنش باز کلی کار میکنه من همون کارم نمیکنم:دی پول بهره ای دادن یاد بگیره که نون ش تو روغنه. یک دهم درصد ش هم میده به روحانی محل گناه ش پاک میشه:دی

من فکر کنم ب خاطر گل روی ـه سهیل 2.5 بهش دادن . منم با همین آپشن زمون هایی ک خونه رهن میکردم مفت میشستم ب چشم صاب خونه هم تُف میکردم:دی

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
من هنوز نمی‌دونم چرا دفتر گرفته اصلاً. اتاق خوابت رو می‌کردی دفتر دیگه. :D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به نظر من هرکی اندک دلاری داره باید سریعا فرار کنه از اینجا -

20 روز دیگه مرز ک باز شد بهت میگم چرا:D

اتفاقا آرمان کار خوبی میکنه پول رو باید بریزی تو جوب دقیقا همون کاری ک همیشه میکنم هم حال میده هم حرص بنچی در میاد بیشتر حال میده:p

الهی مصطفی جز جیگر بزنه که شما دو تا اینقدر من و بنچی رو حرص میدین. بنچی از دست تو کچل شدoaxo_156fs428254[1].gif، منم از دست آرمان میشم.
پول فدای سرتون، جوونیتون حیفه که هدر میره
اون بیچاره حالا برای باز ب دست آوردنش باز کلی کار میکنه من همون کارم نمیکنم:دی پول بهره ای دادن یاد بگیره که نون ش تو روغنه. یک دهم درصد ش هم میده به روحانی محل گناه ش پاک میشه:دی
آرمان به من میگه تو بلد نیستی با پول کار کنی، پول ها رو هدر میدی:(. دوره آخرالزمون شده به جان خودم. بعد از صد سال مال اندوزی و دنیاطلبی، یه نوجوون بیاد به آدم بگه بلد نیستی پول در بیاری:rolleyes::D حیف که بچه خودم نیست وگرنه موهاشو دونه دونه میکندم روی سر بنچی میکاشتم:mad:
من فکر کنم ب خاطر گل روی ـه سهیل 2.5 بهش دادن . منم با همین آپشن زمون هایی ک خونه رهن میکردم مفت میشستم ب چشم صاب خونه هم تُف میکردم:دی
تازه اگه پیش من می امد، 2.5 هم ازش نمیگرفتم. دفتر توی میرداماد هم بهش میدادمbav3_154fs759111.gif

فایل های ضمیمه

• bav3_154fs759111.gif
    bav3_154fs759111.gif
    5.6 KB · نمایش ها: 4
Last edited:

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788

شما بچه روستا هستی صفا و صمیمیت و سادگی دارید. اگه شهر زندگی کنی متوجه زندگی ماشینی و مزخرف شهری میشی .

طرف الان مثلا بخواد یه قرارداد با یه شرکت ببنده و براشون سایت طراحی کنه مدیر شرکت رو دعوت کنه اتاق خوابش ؟! بالاخره یه دفتر دستکی باید باشه دیگه . اعتبار و کلاس کار چی میشه پس ؟

حالا توی روستا طرف فوقش بخواد یه قرارداد برا فروش زمین و گوسفنداش ببنده. شهری ها زندگیشون زمین تا آسمون با دهات فرق داره. تو شهر مردم عقلشون به چشمشونه. زندگی شهری مثل زندگی در دهات نیست که.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

برای بستن قرارداد
البته کسی به دفتر تکنفره هم اعتماد نمیکنه. حداقل یه منشی و دو تا کارمند هم لازمه. به اضافه یه ویدیو پروژکتور که آدم بتونه بره بالای منبر:D

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
برای بستن قرارداد
البته کسی به دفتر تکنفره هم اعتماد نمیکنه. حداقل یه منشی و دو تا کارمند هم لازمه. به اضافه یه ویدیو پروژکتور که آدم بتونه بره بالای منبر:D
من برای ثبت شرکت، دفتر گرفته بودم.
ولی من اگه کارفرما باشم، رزومه رو نگاه می‌کنم، اونم از طریق ایمیل.

راستش من اگه یه روز بخوام یه طراح وب‌سایت استخدام کنم، اصلاً ظاهر خود طرف و دفترش اهمیتی نخواهد داشت برام. مغزش مهمه. اتفاقاً من بیش‌تر از این برنامه‌نویسا خوشم می‌آد که یه اتاق بهم ریخته دارن، ولی یه مخ حسابی دارن واسه بیست و چهار ساعت قفل شدن پشت مانیتور. می‌رم تو سایتش، نمونه کاراشو می‌بینم، یه ایمیل می‌دم بهش. اصلاً خودم دعوتش می‌کنم. چرا خودمو کوچیک کنم برم پیشش؟ :D

بالا