• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری فروشمو ببرم بالا ؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
الهی مصطفی جز جیگر بزنه که شما دو تا اینقدر من و بنچی رو حرص میدین. بنچی از دست تو کچل شدمشاهده پیوست 1189004، منم از دست آرمان میشم.
پول فدای سرتون، جوونیتون حیفه که در میره

آرمان به من میگه تو بلد نیستی با پول کار کنی، پول ها رو هدر میدی:(. دوره آخرالزمون شده به جان خودم. بعد از صد سال مال اندوزی و دنیاطلبی، یه نوجوون بیاد به آدم بگه بلد نیستی پول در بیاری:rolleyes::D حیف که بچه خودم نیست وگرنه موهاشو دونه دونه میکندم روی سر بنچی میکاشتم:mad:

تازه اگه پیش من می امد، 2.5 هم ازش نمیگرفتم. دفتر توی میرداماد هم بهش میدادممشاهده پیوست 1189005
هرکاری میکنم بنچی حرص میخوره:( موهامو میبینه حرص میخوره پول خرج میکنم حرص میخوره رجیم غذایی ـه سرشار از ساقه طلایی م رو میبینه حرص میخوره:دی

والا قدر نمیدونی من ک معتقدم پولی ک از کار کردن ب دست میاد اصلا حال و مزه نمیده :دی بابا بذار حال کنه این پولا پولی نیست تو ایران که . شما دهه 50یی ها اینجوری فکر میکنید من هنوزم میخام یه چیزی بخرم هزینه 3برابری ش رو خرج خراب کردن اون چیز میکنم که لذت ببرم:دی

اونم مشکل ش اینه ک مثل من با تفکرات آمریکایی تو ایران زندگی میکنه:دی زندگی ت رو هرکی به ریال میبینه میگه چیکار میکنی اینقدر هزینه میمالی اینور اونور:/ بعد میبینی کل زندگی ت نهایتا 30هزار دلار بیشتر نیست (پول یه تویوتا پریوس:دی)

همین سهیل هم 4روز دیگه میذاره مییره تو میمونی و ارمان و بنچی با دلار 40هزار تومنی:دی

هم سن آرمان بودم ماشین میخریدم میزدم ب دار و درخت .سری دوم یه چی میخریدم مثل بلیزر که قدرت تخریب داشته باشه میرفتم تو پایگاه با دنده 1:دی ناشکری میکنی والا فرشته ست با این وضعیت:دی

نهایت میخای نصیحت ش کنی از این دست نصیحت ها که از اینجا بذاره بره وعلا مابقی ش عملا به درد زندگی کسی نمیخوره:دی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من برای ثبت شرکت، دفتر گرفته بودم.
ولی من اگه کارفرما باشم، رزومه رو نگاه می‌کنم، اونم از طریق ایمیل.

راستش من اگه یه روز بخوام یه طراح وب‌سایت استخدام کنم، اصلاً ظاهر خود طرف و دفترش اهمیتی نخواهد داشت برام. مغزش مهمه. اتفاقاً من بیش‌تر از این برنامه‌نویسا خوشم می‌آد که یه اتاق بهم ریخته دارن، ولی یه مخ حسابی دارن واسه بیست و چهار ساعت قفل شدن پشت مانیتور. می‌رم تو سایتش، نمونه کاراشو می‌بینم، یه ایمیل می‌دم بهش. اصلاً خودم دعوتش می‌کنم. چرا خودمو کوچیک کنم برم پیشش؟ :D

شما کار درستی میکنی. اما اکثر مردم ( نمیدونم بگم متاسفانه یا نه) از زاویه دیگری به موضوع نگاه میکنن.

1- کسی که یک دفتر شیک در جای گرونقیمت داره نتیجه میگیرن که اوضاع کار و کاسبیش خوبه، مجددا نتیجه میگیرن که پس حتما کارش خوبه که مشتری هاش زیادن و وضع مالیش خوب شده .. در حالیکه ممکنه لزوما این نتیجه گیری ها بر مبنای فرض غلط باشه

2- کسی که مثلا 20 میلیارد پول دفترشه و 500 میلیون خرج دکور کرده، سر 20 میلیون پول پروژه کسی رو ناراضی نمیکنه که بیان در دفترش آبروریزی راه بندازن:D ، بنابراین در مبالغ پایین قابل اعتمادن، فوقش نتونن انجام بدن پولمو با خسارتش بر میگردونن

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
هرکاری میکنم بنچی حرص میخوره:( موهامو میبینه حرص میخوره پول خرج میکنم حرص میخوره رجیم غذایی ـه سرشار از ساقه طلایی م رو میبینه حرص میخوره:دی

والا قدر نمیدونی من ک معتقدم پولی ک از کار کردن ب دست میاد اصلا حال و مزه نمیده :دی بابا بذار حال کنه این پولا پولی نیست تو ایران که . شما دهه 50یی ها اینجوری فکر میکنید من هنوزم میخام یه چیزی بخرم هزینه 3برابری ش رو خرج خراب کردن اون چیز میکنم که لذت ببرم:دی

اونم مشکل ش اینه ک مثل من با تفکرات آمریکایی تو ایران زندگی میکنه:دی زندگی ت رو هرکی به ریال میبینه میگه چیکار میکنی اینقدر هزینه میمالی اینور اونور:/ بعد میبینی کل زندگی ت نهایتا 30هزار دلار بیشتر نیست (پول یه تویوتا پریوس:دی)

همین سهیل هم 4روز دیگه میذاره مییره تو میمونی و ارمان و بنچی با دلار 40هزار تومنی:دی

هم سن آرمان بودم ماشین میخریدم میزدم ب دار و درخت .سری دوم یه چی میخریدم مثل بلیزر که قدرت تخریب داشته باشه میرفتم تو پایگاه با دنده 1:دی ناشکری میکنی والا فرشته ست با این وضعیت:دی

نهایت میخای نصیحت ش کنی از این دست نصیحت ها که از اینجا بذاره بره وعلا مابقی ش عملا به درد زندگی کسی نمیخوره:دی

اگه میخواید امریکایی زندگی کنید، اتفاقا خیلی هم خوبه. ولی از امریکایی های آدم حسابی الگو بگیرید:D ... امریکاییه توی گاراژ خونه اش هواپیما میسازه. از زندگی لذت واقعی میبرن. شما بیاید با آرمان یه کارگاه تولیدی بزنید، ماشین های امریکایی رو بخرید و بازسازی کنید. موتور اینو بذارید روی اون، اسپورت کنید. از این قرتی بازیا:D. حیوون و جک و جونور پرورش بدین. مسافرت ایرانگردی برین. میتونید برای خودتون بهشت بسازید داخل همین ایران

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
شما کار درستی میکنی. اما اکثر مردم ( نمیدونم بگم متاسفانه یا نه) از زاویه دیگری به موضوع نگاه میکنن.

1- کسی که یک دفتر شیک در جای گرونقیمت داره نتیجه میگیرن که اوضاع کار و کاسبیش خوبه، مجددا نتیجه میگیرن که پس حتما کارش خوبه که مشتری هاش زیادن و وضع مالیش خوب شده .. در حالیکه ممکنه لزوما این نتیجه گیری ها بر مبنای فرض غلط باشه

2- کسی که مثلا 20 میلیارد پول دفترشه و 500 میلیون خرج دکور کرده، سر 20 میلیون پول پروژه کسی رو ناراضی نمیکنه که بیان در دفترش آبروریزی راه بندازن:D ، بنابراین در مبال پایین قابل اعتمادن، فوقش نتونن انجام بدن پولمو با خسارتش بر میگردونن
بسیار مثال زیبائی زدی. ولی بعید می‌دونم برنامه‌نویسا کلاً اگه دفتر هم بگیرن، خدائیش ۵۰۰ میلیون خرج دکور نمی‌کنن.

یه کم هم معتقدم برنامه‌نویسا کلاً اینتروورت هستن. زیاد تو قید و بند معاملات و بیزنس نیستن. اون دفترای شیک خوراک معامله‌های چرب و چیل‌تر و پولای درشت‌تره.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
اگه میخواید امریکایی زندگی کنید، اتفاقا خیلی هم خوبه. ولی از امریکایی های آدم حسابی الگو بگیرید:D ... امریکاییه توی گاراژ خونه اش هواپیما میسازه. از زندگی لذت واقعی میبرن. شما بیاید با آرمان یه کارگاه تولیدی بزنید، ماشین های امریکایی رو بخرید و بازسازی کنید. موتور اینو بذارید روی اون، اسپورت کنید. از این قرتی بازیا:D. حیوون و جک و جونور پرورش بدین. مسافرت ایرانگردی برین. میتونید برای خودتون بهشت بسازید داخل همین ایران
من عاشق آمریکائی زندگی کردن تو ایرانم. حس ابر بشر بودن دست می‌ده به آدم. :D

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
ساختن بهشت :rolleyes:
داخل ایران:(
اونم بدون پولo_O

پ ن:لذت واقعی رو تو چی میبینید؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
امریکایی زندگی کردن چه شکلیه؟
مثل یه آمریکائی اگه از آمریکا مهاجرت کنه و تو ایران زندگی کنه. داشتن دیدگاه یه آمریکائی تو مواجهه با هرچیزی رو می‌گن آمریکائی زندگی کردن. آمریکائی‌ها باحالن، خوب از فکرشون کار می‌کشن، سرزبون خوبی دارن، خوب حال می‌کنن و از همه مهم‌تر سطح شعور گسترده‌تری دارن.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من عاشق آمریکائی زندگی کردن تو ایرانم. حس ابر بشر بودن دست می‌ده به آدم. :D

منم بودم. فکر میکردم بعد از بازنشستگی در ایران، امریکایی زندگی میکنم. اما دیگه پیر شدمbav3_154fs759111.gif ... این نوع زندگی درجه بالایی از بی تفاوتی نسبت به زندگی بقیه مردم را هم میطلبه. من از وقتی پیر شدم احساساتی شدم، نمیتونم ناراحتی مردم رو ببینم و خوشحال باشمbav3_154fs759111.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
آخ جون تاپیک سهیل جونمو اسپم کردیم:D:p

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
اون آمریکایی تو قوانین و اقتصاد و محیط آمریکا آمریکایی زندگی میکنه اینجا نهایت باید مصطفییی زندگی کنی :دی

من ک با وجود آشنایان مصطفییی شیره ماشین عمیرکایی و موتورهایی که 99% مردم ایران نه شانس نه حق استفاده ش رو دارن کشیدم بعید میدونم آرمان هم این شانس رو داشته باشه

نبوغی هم باشه عمرا نباید تو ایران رو کنی 4تا گامبالو سیپاهی بیان انحصاری ش کنن:دی اینکارم نکنن باید باهاشون بازی کنی یا میگن ما بازی یا بازی خراب . همین مصطفی با همین حرکتا یه موتورهایی داره اصن ازش سر درنمیاره . یه پناه گاه حیوانات بخوای بزنی ب خاطر بیشعوری همین جماعت باید از 65 قانون رد بشی و پاشی بری پیش حاج آقا ببینی نظرش در مورد نجاست چیه. میلیاردر از آمریکا اومده این حرکت رو بزنه نیومده فرار کرده. به 60 نفر که خودشون سگ رو زنده زنده خاک میکنن و آتیش میزنن بره چی باید بری رو بزنی و التماس کنی 4تا زمین بهت بدن تازه با پول خودت

ایران جای زندگی بود سالی 17میلیون دلار فرار سرمایه نداشت . بعد الان با چینی قرار داد بستن که باید سالی 16 میلیارد دلار بهش قسط بدن ب جای ایجاد یک فضا امن برای همونایی ک فرار سرمایه خطاب میشن . اقتصاد تو ایران خلاصه در کلاه برداری و مصرف گرایی:دی

من کاری ب ایناش ندارم فضای دروغ و کلاه برداری و هزارجور دوز و کلک ـه اینجارو دوض ندارم . حالا عدم ثبات های اقتصادی ش ب کنار. خاکتوسرشون خلاصه:D

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
همین که کاربر پی تی بودی و قبل از حرکت زدن نیومدی تو پی تی تاپیک مشورت بزنی کلا محکومی..
مرد حسابی من درسته هیچ گهی نشدم ولی بخاطر همین مشورت ها و تحقیق های توی پی تی از 100 تا ضرر نجات پیدا کردم..
وگرنه بجای همین نقطه صفر،الان تو منفی بودم..

پ ن : بقول بنچی پول تو جامعه ست.. فقط بزن تو کار رابطه با این و اون..سطح روابط کاریت رو به شدت افزایش بده..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
الهی مصطفی جز جیگر بزنه که شما دو تا اینقدر من و بنچی رو حرص میدین. بنچی از دست تو کچل شدمشاهده پیوست 1189004، منم از دست آرمان میشم.
پول فدای سرتون، جوونیتون حیفه که هدر میره

آرمان به من میگه تو بلد نیستی با پول کار کنی، پول ها رو هدر میدی:(. دوره آخرالزمون شده به جان خودم. بعد از صد سال مال اندوزی و دنیاطلبی، یه نوجوون بیاد به آدم بگه بلد نیستی پول در بیاری:rolleyes::D حیف که بچه خودم نیست وگرنه موهاشو دونه دونه میکندم روی سر بنچی میکاشتم:mad:

تازه اگه پیش من می امد، 2.5 هم ازش نمیگرفتم. دفتر توی میرداماد هم بهش میدادممشاهده پیوست 1189005

این فری مثل موستنگه اصلا رام نمیشه :confused: بنده هم دیگه کشیدم کنار اسقاطیو مستهلک شدم اخر پیری الان یکی باید تازه منو نگهداری کنه نازمو بکشه برام غذا درست کنه کمکم کنه تو کارای خونه اصلا بره کار کنه بیرون برام پول در بیاره :p
این فری حتی میای بیتش اب هم نمیده دستت :confused: تو بیت منم ذغالو از قلیون انداخته رو قالی بجای که یه حرکتی بزنه میگه بنچی بنچی بنچی بنچی
هیچی قاشق اووردم زدم زیر ذغال :D

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
سلام بلخره بعد از سال ها انتظار و آرزو تونستم یه دفتر در بهترین نقطه شهر اجاره کنم و فعلاً خودم تنها هستم

تا دو سه ماه هم پول پس انداز دارم ک بخام تبلیغ کنم یا اجاره دفترو از جیب بدم

بنظرتون بهترین روش و استراتژی برای تبلیغات و جذب مشتری شرکت طراحی سایت یا برنامه نویسی چیه ؟

لطفاً اگر کسی تجربه ای داره بگه

من پارسال همین کارو بدون جا و مکان کردم ک چون هیچ پایگاهی نداشتم نتونستم برا قرارداد مشتری جذب کنم

خواهش میکنم صحبت های ناامیدانه و دلارو مولارو اینچیزا نکنید؛ چون من از چن سال پیش یه هدفی داشتم و الانم ب این هدفم رسیدم !! حالا میخام گسترش بدم

برخلاف سایر دوستان مشاهدات بنده می گوید اگر بتوانید از پس هزینه های اجاره بر بیایید، در میان مدت شما نسبت به سایر برنامه نویسان یک سر و گردن بالاتر هستید. اما نکاتی است که خدمت شما عزیز عرض می کنم:

1- اگر ممکن است شماره تلفن همراه خود از سایت را حذف کن. یا حداقل شماره تلفن ثابت را بر روی گوشی خود دایورت کن تا بتوانی همیشه در دسترس باشی. اینکار باعث می شود تا وجهه حقوقی کسب و کار شما نسبت به وجهه حقیقی پر رنگ تر بشود.

2- نحوه محتوایی که در سایت یا شبکه های اجتماعی می گذاری طوری باشد که مشتری را مجاب کند یک شرکت برنامه نویسی قرار است برایش کار انجام بدهند نه یک فرد خاص! چیزی که من در تارنمای شما می بینم این است که یک فرد قرار است کارهای طراحی سایت من را انجام دهد و این باعث دلسری بنده می گردد.

اما پس از انجام این دو کار برای جذب مشتری و درآمد زایی به صورت حضوری و میدانی عمل کن:

مثلا شرکت شیپور یک سری ویزیتور و بازاریاب دارد که به صورت مستقیم به دفاتر املاک می روند و با دادن امتیازات خاصی به مشاوران املاک حق اشتراک به آن ها می فروشند. شما هم همینکار را بکن. به دفاتر املاک در بالا شهر برو و به صورت حضوری با آن ها گفتگو کن. بگو من می توانم برایتان یک سایت خوب راه اندازی کنم و در کنارش اپلیکیشن موبایل هم بسازم. تنها به طراحی سایت هم اکتفا نکن. این بنده های خدا چیزی از تکنولوژی سرشان نمی شود. یک سرور بگیر و سایت را بر روی همین سرور بالا بیاور تا پول هاست و دامنه هم به جیب خودت برود. منظورم را متوجه می شوی؟ باید به صورت حضوری بروی و مذاکره کنی. به شرکت های ساختمانی، نمایندگی های کناف، هیئت های ورزشی استان و غیره مراجعه کن.

من همین الان می توانم برایت مشتری های گردن کلفت در حوزه ملک و املاک جور کنم اما نمی خواهم مشخصاتم را در پرشین تولز کسی بداند.

نکته بعدی اینکه سعی کن ملک تجاری اجاره کنی. شغل جنابعالی اختصاصی نیست. شغل های انحصاری به درد اجاره مکان های اداری می خورد. مثل وکلا یا پزشکان که هر کسی نمی تواند به حیطه کاری آنها ورود کند و همیشه مشتری خود را دارند. من به نظرم اگر بتوانی یک مغازه کوچک با دکور عالی را در یک مکان تجاری که پاخور خوبی داشته باشد و در همسایگی ات شغل های اداری مانند باشد اجاره کنی بهترین کار را کرده ای.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سلام بلخره بعد از سال ها انتظار و آرزو تونستم یه دفتر در بهترین نقطه شهر اجاره کنم و فعلاً خودم تنها هستم

تا دو سه ماه هم پول پس انداز دارم ک بخام تبلیغ کنم یا اجاره دفترو از جیب بدم

بنظرتون بهترین روش و استراتژی برای تبلیغات و جذب مشتری شرکت طراحی سایت یا برنامه نویسی چیه ؟

لطفاً اگر کسی تجربه ای داره بگه

من پارسال همین کارو بدون جا و مکان کردم ک چون هیچ پایگاهی نداشتم نتونستم برا قرارداد مشتری جذب کنم

خواهش میکنم صحبت های ناامیدانه و دلارو مولارو اینچیزا نکنید؛ چون من از چن سال پیش یه هدفی داشتم و الانم ب این هدفم رسیدم !! حالا میخام گسترش بدم
برای شروع کار به نظر من نیازی به دفتر نبود، یک سایت خوب با چند نمونه کاره خوب می تونست جوابگو باشه. ولی الان که دفتر گرفتید میتونید از سایتهای فریلنسری پروژه بگیرید و به برنامه نویسان و طراحان دیگر بدهید و ازشون بخواین که حضوری بیایند و در دفتر شما کارشان را انجام بدهند. اینجوری مدیریته بیشتری روی پروژه ها و زمان بندی و کیفیت کار دارید

پروژه ها رو میتونید از upwork یا freelancer.com بگیرید.
با توجه به بالا بودن قیمت دلار سوده زیادی خواهد داشت. میتونید خدماته virtual assistant ارائه بدید. خدماته SEO.
اینها همه کارهایی هستند که برای خارجی ها خیلی گرون از آب درمیاد، یعنی با وضعیت دلار الان، حتی هندی ها، پاکستانی ها و چینی ها هم نمیتونن با قیمت پروژه های فریلنسره ایرانی رقابت کنند

البته فرض من بر این هست که شما بازار داخل رو تا حد زیادی بی خیال بشین، چون چیزی جز دردسر و درآمد اندک نداره، الان دلار گران و نیروی نسبتا متخصص ایرانی جون میده برای گرفتن پروژه :D، حتی میتونید از شرکتهای دیگه بخواین که پروژه هاشون رو به شما اوت سورس کنند.
خوبی بازار خارجی این هست که گرفتاری بازار داخلی را ندارد، فرض کنید شما یه cms برای یک شرکتی میسازید یا نصب میکنید، یکی از کارمندها عمدا یا سهوا باعث هک شدن اون سیستم میشه، در داخل ایران عواقب دارد ولی در بازار خارجی از لحاظ قانونی شما خیالت راحت هست، همین نبود استرس خودش یک غنیمته بزرگه.

البته مسائل مربوط به دور زدن تحریم هم هست که اون خودش یک بحث مفصل مطلبه، به طور کلی سخت هست ولی غیر ممکن نیست، درآمدش به زحمتش میارزد

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
این فری مثل موستنگه اصلا رام نمیشه :confused: بنده هم دیگه کشیدم کنار اسقاطیو مستهلک شدم اخر پیری الان یکی باید تازه منو نگهداری کنه نازمو بکشه برام غذا درست کنه کمکم کنه تو کارای خونه اصلا بره کار کنه بیرون برام پول در بیاره :p
این فری حتی میای بیتش اب هم نمیده دستت :confused: تو بیت منم ذغالو از قلیون انداخته رو قالی بجای که یه حرکتی بزنه میگه بنچی بنچی بنچی بنچی
هیچی قاشق اووردم زدم زیر ذغال :D
مالک اشتر ک مالک اشتر بود یه جوان اغتشاشی و آشوب گر بود . مالک هنر دست ـه علی بود شد مالک:p از پشت سایپا اومدی میگی چیجور کادیلاک سوار میشن :rolleyes:

جز آب که ندارم هرچی بخوای میدم دستت این روزای آخری:D

پ ن : سهیل حیا کن در آمد ریالی رو رها کن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مالک اشتر ک مالک اشتر بود یه جوان اغتشاشی و آشوب گر بود . مالک هنر دست ـه علی بود شد مالک:p از پشت سایپا اومدی میگی چیجور کادیلاک سوار میشن :rolleyes:

جز آب که ندارم هرچی بخوای میدم دستت این روزای آخری:D

پ ن : سهیل حیا کن در آمد ریالی رو رها کن
کادیلاک ؟!!! بیشتر شبیه ماشین باگی هستی :D
اگر رفتی بیت رو به من کرایه بده

تاپیک این سهیل 14 بنده اودینم خراب نکنیم

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
تو شهر مقدس قم گرفتم. شهر دوستای قشنگت.
بذار بگم تو همین قم، خونه‌ی ما که بغل خیابونه و مغازه هم داره؛ پولش تقریباً قد خون‌بهای خودت و ایل و تبارته. :D

غربتی، ما هم‌زمان تو شهر و روستا مال و ملک و زمین و حیوون داریم. همین‌که من از همون دهات بلند شدم و اومدم خار چشم تو شدم، ینی خیلی باوجودتر و باعرضه‌تر از تو بودم که با زیرآب زنی و حروم‌خوری هیچی نشدی آخرش. :D
@behnam501
الان شد12تا:rolleyes:

بالا