Dodge Super Bee
Registered User
- نوشتهها
- 1,146
- لایکها
- 16,870
هرکاری میکنم بنچی حرص میخورهالهی مصطفی جز جیگر بزنه که شما دو تا اینقدر من و بنچی رو حرص میدین. بنچی از دست تو کچل شدمشاهده پیوست 1189004، منم از دست آرمان میشم.
پول فدای سرتون، جوونیتون حیفه که در میره
آرمان به من میگه تو بلد نیستی با پول کار کنی، پول ها رو هدر میدی. دوره آخرالزمون شده به جان خودم. بعد از صد سال مال اندوزی و دنیاطلبی، یه نوجوون بیاد به آدم بگه بلد نیستی پول در بیاری
حیف که بچه خودم نیست وگرنه موهاشو دونه دونه میکندم روی سر بنچی میکاشتم
تازه اگه پیش من می امد، 2.5 هم ازش نمیگرفتم. دفتر توی میرداماد هم بهش میدادممشاهده پیوست 1189005
والا قدر نمیدونی من ک معتقدم پولی ک از کار کردن ب دست میاد اصلا حال و مزه نمیده :دی بابا بذار حال کنه این پولا پولی نیست تو ایران که . شما دهه 50یی ها اینجوری فکر میکنید من هنوزم میخام یه چیزی بخرم هزینه 3برابری ش رو خرج خراب کردن اون چیز میکنم که لذت ببرم:دی
اونم مشکل ش اینه ک مثل من با تفکرات آمریکایی تو ایران زندگی میکنه:دی زندگی ت رو هرکی به ریال میبینه میگه چیکار میکنی اینقدر هزینه میمالی اینور اونور:/ بعد میبینی کل زندگی ت نهایتا 30هزار دلار بیشتر نیست (پول یه تویوتا پریوس:دی)
همین سهیل هم 4روز دیگه میذاره مییره تو میمونی و ارمان و بنچی با دلار 40هزار تومنی:دی
هم سن آرمان بودم ماشین میخریدم میزدم ب دار و درخت .سری دوم یه چی میخریدم مثل بلیزر که قدرت تخریب داشته باشه میرفتم تو پایگاه با دنده 1:دی ناشکری میکنی والا فرشته ست با این وضعیت:دی
نهایت میخای نصیحت ش کنی از این دست نصیحت ها که از اینجا بذاره بره وعلا مابقی ش عملا به درد زندگی کسی نمیخوره:دی