• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری میشه تو ایران پولدار شد!؟

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
یه پست اونور دادم گفتم اینجا هم کپی اش کنم!
همه خوش شانس به دنیا نمیان و وقتی از این دنیا شانس نیاوردی، دیگه بیخیال دنیا شو و شانستو امتحان نکن!
(اشاره به متولد شدن در این کشور)
با تشکور
The Book of A1C1E

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
افتک اومده!!
bouncy_smiley.gif
bouncy_smiley.gif
bouncy_smiley.gif

دلم براتون تنگ شده بود :p

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
والا شانسیه . معلوم نمیکنه کی پولدار میشه . بشین یا به شانست لعنت بفرست یا اینکه باز لعنت بفرست چون تو شانس نداری من میدونم

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
پولدار دن در ایران و به زور کلی ممالک طاعون زده و در پیت جهان سوم با سختکوشی و یا به کار انداختن مغر و داشتن ایده های جدید امکان پذایر نیست. همان طور که دوستان گفتند . استفاده از رانت. دزدی و پارتی بازی تنها راه های پولدارشدن در جهان سوم هستند. 95 درصد این بچه های 18 19 ساله ای که میبینید تو خیابان با پورشه و لامبورگینی ویراژ میدهند پدرانشان جزو همین دسته هستند. نمونش نوه اون بابا که هنگام برگشت از پارتی شبانه با دوست دخترش در پورشه زرد به شهادت رسید!!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
پولدار دن در ایران و به زور کلی ممالک طاعون زده و در پیت جهان سوم با سختکوشی و یا به کار انداختن مغر و داشتن ایده های جدید امکان پذایر نیست. همان طور که دوستان گفتند . استفاده از رانت. دزدی و پارتی بازی تنها راه های پولدارشدن در جهان سوم هستند. 95 درصد این بچه های 18 19 ساله ای که میبینید تو خیابان با پورشه و لامبورگینی ویراژ میدهند پدرانشان جزو همین دسته هستند. نمونش نوه اون بابا که هنگام برگشت از پارتی شبانه با دوست دخترش در پورشه زرد به شهادت رسید!!
از ایشون نگو ک بچه پیغمبر تشریف داشتن :|
از نظر یکی از دوستان اینجا ایشون شخصیت بسیار پاکی تشریف داشتن ک بعد فوتشون کل منطقه سعادت اباد ب غم فرو رفت و لازم ب ذکر هست ایشون با دوست دخترشان هیچ ارتباطی با پارتی های شبانه نداشتند[emoji3]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اختلاص عالیه

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
اقا نگاه کن من رک بگم دانشجوی کامپیوترم اولاش ولی میتونم انصراف بدم عمران بخونم
پدر میفرمایند برای عمران اشنا زیاد دارن تو تهران مثلا اشنا هست شرکت عمرانی خیلی بزرگ و معتبری دارن میتونن دستمو اونجا بند کنن برای کامپیوتر هم شرکت بهینه ارتباط و چند جای دیگه هستن اونم میتونن همه تو تهرانن
خودنم علاقم سمت کامپیوتره ولی شنیدم عمران جای حقوقای بالاتری داره ایا واقعا حالا ارزششو داره؟ کسی میتونه اطلاعات دقیقی بده؟

تو مگه امسال کنکور نداری؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اقا نگاه کن من رک بگم دانشجوی کامپیوترم اولاش ولی میتونم انصراف بدم عمران بخونم
پدر میفرمایند برای عمران اشنا زیاد دارن تو تهران مثلا اشنا هست شرکت عمرانی خیلی بزرگ و معتبری دارن میتونن دستمو اونجا بند کنن برای کامپیوتر هم شرکت بهینه ارتباط و چند جای دیگه هستن اونم میتونن همه تو تهرانن
خودنم علاقم سمت کامپیوتره ولی شنیدم عمران جای حقوقای بالاتری داره ایا واقعا حالا ارزششو داره؟ کسی میتونه اطلاعات دقیقی بده؟

کسی که اهدافش روی استخدام و دست بند کردن و..........هدف گذاری شده باشه هم تو ایران هم تمام دنیا باید به زندگی متوسط به پایین قانع باشه یا حروم خوری را عادت زندگیش کنه. .به جای اینکه دنبال پارتی باشی و دنبال آدما بدوی که دستتو جایی بند کنند سعی کن کاری انجام بدی که بقیه برای استخدامت پیشنهاد بدهند یعنی خودتو ببر تو همون 2-3درصدی که @افتک!! گفت البته با وضع داغون کمبود نیروی متخصص تو ایران شما جز 10درصد هم باشی وضعیت خوبی خواهی داشت . یک نفر را میشناختم می رفت شرکتی که به نظرش تو اون شرکت جای پیشرفت داره
به مدیر عامل پیشنهاد میداد یک ماه رایگان برات کار می کنم بعد یک ماه راضی بودی در مورد حقوق حرف می زنیم راضی نبودی خدا حافظ می گفت 2تا شرکت رفتم بعد یک ماه خودم دیدم اینجا جای من نیست یکیشون گفته بود برا من کار کن ماهی 4میلیون بهت میدم اون یکی گفته بود 3تومن با حداقل 2میلیون مزایا .حالا شاید برای خیلی ها این حرفها جک باشه یا خیالات به نظر بیاد اما شرکتهای خصوصی در حال حاضر کمبود شدید نیروی کار متخصص دارند......این که هرکسی به جای رسیده و ثروتهای خیلی زیاد فقط با رانت و دزدی و.........به دست میاد اینها توجیه کردن تنبلی است .از میلیاردرهای ایران قبول داری حداقل یک نفر هست که بدون رانت و کاملا حلال به این پول رسیده؟؟؟؟؟؟ اگر قبول داری یک نفر هست چرا تو دومی نباشی؟؟؟؟؟؟!!!!!

افرادی که دنبال پول هستند تا انتقام بی پولی و فقزشون را از جامعه بگیرند اینو بدونند یا هیچ موقع پول دار نمی شوند یا اینکه پول دار می شوند اما از شیطان پلیدتر می شوند چون مغزی که دنبال انتقامه سالم کار نمی کنه

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
اگر هرچی که علاقه داری بخونی

تنبلی هم نکنی واقعا بخونی و همیشه جزء 2-3 درصد اول رشته خودت باشی

از عقلت هم استفاده کنی و وسط بیابون استخر نزنی :D

100 درصد موفق میشی.... هم در ایران هم در خارج از ایران

افتک جون من با این فرمایشت تا یه حدودی موافقم ! تا یه حدودی هم مخالفم ! ;)

10.jpg

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

افتک جون من با این فرمایشت تا یه حدودی موافقم ! تا یه حدودی هم مخالفم ! ;)

مشاهده پیوست 813868

من اشتباه کردم اون موقعی که این پست رو دادم . الان تجربه ام زیادتر شده و اون حرف ها رو اشتباه میدونم . فکر میکنی میترسم از اینکه به اشتباهم اعتراف کنم ؟:p
البته هنوز هم معتقدم که 95 درصد پولدارهای ایران (اونایی که ماشین میلیاردی سوار میشن) دزدن ... اما میشه از راه غیر دزدی هم پولدار شد

اینهمه وقتی که میذاری توی پست های من دنبال سوتی میگردی، اگر صرف درس خوندن میکردی الان دکترا داشتی :D

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
من اشتباه کردم اون موقعی که این پست رو دادم . الان تجربه ام زیادتر شده و اون حرف ها رو اشتباه میدونم . فکر میکنی میترسم از اینکه به اشتباهم اعتراف کنم ؟:p

اینهمه وقتی که میذاری توی پست های من دنبال سوتی میگردی، اگر صرف درس خوندن میکردی الان دکترا داشتی :D

افتک جون شما کلا آدمی هستی که اشتباه زیاد میکنی ! :D
پس در نتیجه ما حرف های الان شما رو هم زیادی جدی نمیگیریم چون به احتمال زیاد 6 ماه دیگه به این نتیجه میرسی که الان هم اشتباه کردی ! :D

راستی مدرک پزشکی پدر هم کیفیتش مثل مال شماست جناب دکتر افتک سری فوریه و میلیمتر در ثانیه ! :D:D

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
البته هنوز هم معتقدم که 95 درصد پولدارهای ایران (اونایی که ماشین میلیاردی سوار میشن) دزدن ... اما میشه از راه غیر دزدی هم پولدار شد

داری قرض بدی؟(به جانِ بنچی برمیگردونم،In Your Dream:))
افتک جون شما کلا آدمی هستی که اشتباه زیاد میکنی ! :D
پس در نتیجه ما حرف های الان شما رو هم زیادی جدی نمیگیریم چون به احتمال زیاد 6 ماه دیگه به این نتیجه میرسی که الان هم اشتباه کردی ! :D

راستی مدرک پزشکی پدر هم کیفیتش مثل مال شماست جناب دکتر افتک سری فوریه و میلیمتر در ثانیه ! :D:D
تو اینقدر بیکاری که پست های اینو میخونی؟ بعد یادت هم میمونه این حرفاشو؟ بعد میدونی کدوم تاپیک بوده که بری کوت کنی؟
میای جای من امتحان بدی؟الآن عین "جیگر" تو گِل موندم:)

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
داری قرض بدی؟(به جانِ بنچی برمیگردونم،In Your Dream:))

قرض الحسنه یا قرض الپس نده ؟:D

بابا من آه ندارم که با ناله سودا کنم یچیزی گیرم بیاد
154fs232528.gif

بعد از امتحانهات بیا صحبت کنیم توی پ.خ

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
دوست عزیز چنانچه تمایل به مطالعه کتاب هایی در خصوص روان شناسی پول هستید بگید یه چند تا کتاب خوب بهتون معرفی کنم که به احتمال زیاد جواب پرسشتون رو می گیرید .

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
اگر هرچی که علاقه داری بخونی

تنبلی هم نکنی واقعا بخونی و همیشه جزء 2-3 درصد اول رشته خودت باشی

از عقلت هم استفاده کنی و وسط بیابون استخر نزنی :D

100 درصد موفق میشی.... هم در ایران هم در خارج از ایران

اسنت ، احسنت ،
تنبلی هم نکنی واقعا بخونی و همیشه جزء 2-3 درصد اول رشته خودت باشی .
مشکل خیلی از جوانان ما .

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
منو به فکر فرو کردی :دی

بالا