سلام
این سوال برای خودمه
همه میدونیم ک تو ایران چجوری پولدار میشن (رانت خواری ، دلالی ، کلاهبرداری در انواع و اقسام)ولی ایا جز اون راه ها راهی هست ک نسبتا ب ی جایی رسید؟ مثلا یه مهندس عمران صفر الان اگه از جای معتبری شروع ب کار کنه میتونه امیدوار باشه؟یا یادگیری مهارتی؟ یا هر راه دیگه ای؟ یا کلا بیخیال بشم؟[emoji3]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اول پول از افتک بگیر بعد ایده ایدین رو اجرا کن
بعد پولدار میشی :general707:
تا دیداری دیگر بدرود :general712:
خوب حق دارن مگه ی مهندس عمران با سابقه و تجربه دیوانس با برجی 1 تومن بیاد برای شما کار کنه!؟ من از شوما میپرسم!؟رشته عمران مثل زن عقیم هست، 5 سال باروَر نمیشه اما یک دفعه 5 قلو برات میزاد
چند سالی باید ریاضت بکشی و توی بازار دوَندگی کنی تا جا پات سفت بشه، اگه واقعا درس بخونی کار هست و پیشرفت هم میکنی هر چند ممکنه 3 ماه یا 6 ماه هم بیکار بمونی ولی یک کار میزنی جبران میشه. دانشش را داشته باشی می تونی با شرکتهای مشاور هم شروع بکار کنی کاری که خودم الان تازه شروع کردم و آینده داره...
الان یک کار گرفتم دنبال یک نفر مهندس عمران توی همین اراک به این بزرگی هستم که بیاد سرپرستی کارگاه وایسه ماهی 1
15 نفر تا الان اومدن! اصلا سوادشون در حد متوسط هم نیست که آدم کارگاه را بده دستشون (حالا تجربه بماند!)
پ.ن: منظورم این نیست آدم باسواد نیست! باسواد ها همه سرکار هستن و اصلا نمیان با این پولها کار کنن...
نکته اینجاست که اصلا دنبال آدم با تجربه نبودم وگرنه نرخش توی اراک برای آدم با تجربه 1.800 هست. دنبال آدم باسوادِ تازه کار بودم اما کلا همه افرادی که اومدن شوت بودن، بعدش شما نرخ زندگی توی اراک را با تهران مقایسه نکن. 1 تومن اراک حداقل 1.5 تهرانه... توی اراک با ماهی 1.5 میشه زندگی متوسط رو به خوب داشت (دو نفر بدون بچه)خوب حق دارن مگه ی مهندس عمران با سابقه و تجربه دیوانس با برجی 1 تومن بیاد برای شما کار کنه!؟ من از شوما میپرسم!؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
هیچ جا! پدرمو بردم دکتر واسعه معده اش پیش متخصص، با دفترچه بیمه 20 تومن گرفت (تایم ویزیتش 2 دقیقه نشد)آقا کوجای دنیا مثل ایران دوکتورا اینقدر پرستیژ الکی دارن و روزی 4ساعت میرن سرـه کار:| ؟
تو عجب پر رویی هستی با دو یوز داری راست راست تو دو انجمن فعالیت می کنی خیالتم نیست A1C1E رو بیار اینجا بچه ها آشنا شن باهاشیه پست اونور دادم گفتم اینجا هم کپی اش کنم!
با تشکور
The Book of A1C1E
به والله بچه های پاتوق هر مسئله و مشکلی رو حل کردن جز این یکی $
زورت میاد؟!تو عجب پر رویی هستی با دو یوز داری راست راست تو دو انجمن فعالیت می کنی خیالتم نیست A1C1E رو بیار اینجا بچه ها آشنا شن باهاش
مواظب باش مدیرای رده بالا نفهمن که میزارنت سر دو راهی یا باس اینو انتخاب کنی یا اونزورت میاد؟!
والا از غضب مش محسن @Mohsen_14 در امان نیستم و گر نه با همون A1C1E ولگردی میکردم! :دی
من همه چی رو برای @Forum Manager پ خ کردم دیگه خودش میدونه :دیمواظب باش مدیرای رده بالا نفهمن که میزارنت سر دو راهی یا باس اینو انتخاب کنی یا اون
@MehdiWol2 بن ابد خورد
ا عمو زودتر میگفتی کی هستی[emoji3] اصلا تاپیکو ب خودت واگذار کردم[emoji14]زورت میاد؟!
والا از غضب مش محسن @Mohsen_14 در امان نیستم و گر نه با همون A1C1E ولگردی میکردم! :دی
من مسائل سیاسی رو بخاطر علاقه شخصی دنبال میکنم..@nima_00989166
بجای قفلی زدن روی سس و نون گلولبالیست و آنوسی و...
به فکر به زیر کشیدن سرمایه دار ها و مفت خور ها باشید
مفت خور نمونش دهه چهلی ها
بدون کار و تخصص صاحب خونه شدن حقوق مفت هم میاد به حسابشون
حالا این انگل ها به کنار
همون سرمایه دار ها به زیر کشیده بشن کار تمومه
یه نفر میشناسم 12 تا زمین توی شهرک های صنعتی داره
توی بالا شهر کلی خونه و مغازه داره
خب این کم کم میتونه همه ما رو بخوره هیچ قانونی هم جلودارش نیست
برعکس دبی که هیچکس اجاره نشین نیست ولی هیچکدوم دو تا خونه ندارن
پولدار جماعت رو باید بزنیم زمینمن مسائل سیاسی رو بخاطر علاقه شخصی دنبال میکنم..
یکی اخبار فوتبال رو دنبال میکنه..
یکی اخبار تکنولوژی..
یکی هم مثل من مسائل سیاسی..
در مورد چیزی که گفتی هم راهی جز خلاف و کلاهبرداری نیست..
ما هم اهلش نیستیم..
پولدار جماعت رو باید بزنیم زمین