• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری میشه تو ایران پولدار شد!؟

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سلام
این سوال برای خودمه
همه میدونیم ک تو ایران چجوری پولدار میشن (رانت خواری ، دلالی ، کلاهبرداری در انواع و اقسام)ولی ایا جز اون راه ها راهی هست ک نسبتا ب ی جایی رسید؟ مثلا یه مهندس عمران صفر الان اگه از جای معتبری شروع ب کار کنه میتونه امیدوار باشه؟یا یادگیری مهارتی؟ یا هر راه دیگه ای؟ یا کلا بیخیال بشم؟[emoji3]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

استارتر بزرگوار ببین اصولا در کل جهان یه مقدار محدود و قابل اندازه گیری ثروت تولید میشه ! در ایران هم ماجرا از این قراره ! یعنی مقداری عددی ثروتی که در ایران تولید میشه یک حد و حدود معین و قابل شمارشی داره و بی نهایت نیست ! حالا از تقسیم میزان درآمد کل ایران ( خالص یا ناخالص ) بر تعداد افراد کل کشور شما دقیقا میتونی به این پی ببری که میزانه سرانه سهم درآمد هر فرد جدای از جنسیت و شغل و میزان تحصیلات و خیلی از فاکتورهای دیگه اش چقدره !

حالا تصورش رو بکن که در این میان چه در ایران چه در جهان حدود 90 درصد ثروت همون اول بسمه الله میاد تحت سلطه ی یک سری افراد وابسته به ارگان های خاص یا لابی های خصوصی قرار میگیره ! این تعداد افراد محدود که میاند 90 درصد کل ثروت رو همون اول بسمه الله هاپولی میکنند معمولا تعدادشون از چند صد نفر یا نهایتا چند تا خانواده بیشتر نمیشه ! پس میبینی که همون اول کار 90 درصد کل ثروت میره برای مثلا صد نفر و کلا 10 درصد باقیمونده ی ثروت میمونه برای 95 درصد بقیه ی جمعیت !

حالا این 10 درصد ثروت باقیمونده هم بین همون 90 درصد باقی مونده ی جمعیت میاد بر اساس میزان تحصیلات و نوع شغل و جنسیت و ...... دوباره به صورت ناعادلانه توزیع میشه !
چرا میگم ناعادلانه ؟
چون اگه همون میزان اندک ثروت هم اگه میخواست بر اساس شایسته سالاری و میزان تحصیلات ارزشمند بین همون افراد باقیمونده تقسیم بشه باید افراد گل سر سبد علم مثل برندگان جوایز نوبل و فیلدز ازش بیشتترین سهم رو میبردند ! در صورتی که میبینیم در دنیای واقعی به هیچ وجه اینطوری نیست و تمامی برندگان جوایز نوبل و فیلدز فعلی همشون زندگی های معمولی و متوسط دارند ( البته به جز چند تا مورد استثنا ) !

برای مثال شما نگاه کن توی دنیا ی فعلی نمیگمم 300 سال پیش اگه میخواست ثروت بر اساس میزان تحصیلات واقعی و نبوغ افراد تقسیم بشه باید نوابغ معاصری مثل انیشتن و بور و پلانک و هایزنبرگ و پاولی و شرودینگر و فرانسیس کریک و جیمز واتسون و اروین شارگاف و ..... که همگی برنده ی جایزه ی نوبل بودند بیشترین میزان ثروت رو میبردند نه اینکه همشون یه سری زندگی معمولی دانشگاهی داشته باشند !

نمیخوام شما رو از درس زده کنم ! نه ! علم خوبه همه هم میدونیم ! ولی شما باید اول راه انگیزه ات رو از علم جویی مشخص کنی تا بعدا دپرس نشی ! شما در ابتدای کار باید با نیت درست سراغ علم بری ! من نمیخوام دلسردت کنم فقط میخوام واقعیت های اجتماعی رو از یه دیدگاه گسترده تر برات توضیح بدم !

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اول پول از افتک بگیر بعد ایده ایدین رو اجرا کن
بعد پولدار میشی :general707:
تا دیداری دیگر بدرود :general712:

به نظرت اول ایده آیدین رو اجرا کنن، بعد پول به افتک بدن بهتر نیست ؟:p

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
رشته عمران مثل زن عقیم هست، 5 سال باروَر نمیشه اما یک دفعه 5 قلو برات میزاد:D
چند سالی باید ریاضت بکشی و توی بازار دوَندگی کنی تا جا پات سفت بشه، اگه واقعا درس بخونی کار هست و پیشرفت هم میکنی هر چند ممکنه 3 ماه یا 6 ماه هم بیکار بمونی ولی یک کار میزنی جبران میشه. دانشش را داشته باشی می تونی با شرکتهای مشاور هم شروع بکار کنی کاری که خودم الان تازه شروع کردم و آینده داره...

الان یک کار گرفتم دنبال یک نفر مهندس عمران توی همین اراک به این بزرگی هستم که بیاد سرپرستی کارگاه وایسه ماهی 1
15 نفر تا الان اومدن! اصلا سوادشون در حد متوسط هم نیست که آدم کارگاه را بده دستشون (حالا تجربه بماند!)

پ.ن: منظورم این نیست آدم باسواد نیست! باسواد ها همه سرکار هستن و اصلا نمیان با این پولها کار کنن...

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
رشته عمران مثل زن عقیم هست، 5 سال باروَر نمیشه اما یک دفعه 5 قلو برات میزاد:D
چند سالی باید ریاضت بکشی و توی بازار دوَندگی کنی تا جا پات سفت بشه، اگه واقعا درس بخونی کار هست و پیشرفت هم میکنی هر چند ممکنه 3 ماه یا 6 ماه هم بیکار بمونی ولی یک کار میزنی جبران میشه. دانشش را داشته باشی می تونی با شرکتهای مشاور هم شروع بکار کنی کاری که خودم الان تازه شروع کردم و آینده داره...

الان یک کار گرفتم دنبال یک نفر مهندس عمران توی همین اراک به این بزرگی هستم که بیاد سرپرستی کارگاه وایسه ماهی 1
15 نفر تا الان اومدن! اصلا سوادشون در حد متوسط هم نیست که آدم کارگاه را بده دستشون (حالا تجربه بماند!)

پ.ن: منظورم این نیست آدم باسواد نیست! باسواد ها همه سرکار هستن و اصلا نمیان با این پولها کار کنن...
خوب حق دارن مگه ی مهندس عمران با سابقه و تجربه دیوانس با برجی 1 تومن بیاد برای شما کار کنه!؟ من از شوما میپرسم!؟

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
آقا کوجای دنیا مثل ایران دوکتورا اینقدر پرستیژ الکی دارن و روزی 4ساعت میرن سرـه کار:| ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
خوب حق دارن مگه ی مهندس عمران با سابقه و تجربه دیوانس با برجی 1 تومن بیاد برای شما کار کنه!؟ من از شوما میپرسم!؟

نکته اینجاست که اصلا دنبال آدم با تجربه نبودم وگرنه نرخش توی اراک برای آدم با تجربه 1.800 هست. دنبال آدم باسوادِ تازه کار بودم اما کلا همه افرادی که اومدن شوت بودن، بعدش شما نرخ زندگی توی اراک را با تهران مقایسه نکن. 1 تومن اراک حداقل 1.5 تهرانه... توی اراک با ماهی 1.5 میشه زندگی متوسط رو به خوب داشت (دو نفر بدون بچه)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آقا کوجای دنیا مثل ایران دوکتورا اینقدر پرستیژ الکی دارن و روزی 4ساعت میرن سرـه کار:| ؟
هیچ جا! پدرمو بردم دکتر واسعه معده اش پیش متخصص، با دفترچه بیمه 20 تومن گرفت (تایم ویزیتش 2 دقیقه نشد)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به والله بچه های پاتوق هر مسئله و مشکلی رو حل کردن جز این یکی $

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه پست اونور دادم گفتم اینجا هم کپی اش کنم!

با تشکور
The Book of A1C1E
تو عجب پر رویی هستی با دو یوز داری راست راست تو دو انجمن فعالیت می کنی خیالتم نیست :D A1C1E رو بیار اینجا بچه ها آشنا شن باهاش

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
تو عجب پر رویی هستی با دو یوز داری راست راست تو دو انجمن فعالیت می کنی خیالتم نیست :D A1C1E رو بیار اینجا بچه ها آشنا شن باهاش
زورت میاد؟! :D
والا از غضب مش محسن @Mohsen_14 در امان نیستم و گر نه با همون A1C1E ولگردی میکردم! :دی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
تو ایران فقط با دزدی و دروغ و کلاشی و البته زد و بند و پارتی بازی پول چایی هم باید بدی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
@nima_00989166
بجای قفلی زدن روی سس و نون گلولبالیست و آنوسی و...
به فکر به زیر کشیدن سرمایه دار ها و مفت خور ها باشید
مفت خور نمونش دهه چهلی ها
بدون کار و تخصص صاحب خونه شدن حقوق مفت هم میاد به حسابشون
حالا این انگل ها به کنار
همون سرمایه دار ها به زیر کشیده بشن کار تمومه
یه نفر میشناسم 12 تا زمین توی شهرک های صنعتی داره
توی بالا شهر کلی خونه و مغازه داره
خب این کم کم می‌تونه همه ما رو بخوره هیچ قانونی هم جلودارش نیست
برعکس دبی که هیچکس اجاره نشین نیست ولی هیچکدوم دو تا خونه ندارن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,497
@nima_00989166
بجای قفلی زدن روی سس و نون گلولبالیست و آنوسی و...
به فکر به زیر کشیدن سرمایه دار ها و مفت خور ها باشید
مفت خور نمونش دهه چهلی ها
بدون کار و تخصص صاحب خونه شدن حقوق مفت هم میاد به حسابشون
حالا این انگل ها به کنار
همون سرمایه دار ها به زیر کشیده بشن کار تمومه
یه نفر میشناسم 12 تا زمین توی شهرک های صنعتی داره
توی بالا شهر کلی خونه و مغازه داره
خب این کم کم می‌تونه همه ما رو بخوره هیچ قانونی هم جلودارش نیست
برعکس دبی که هیچکس اجاره نشین نیست ولی هیچکدوم دو تا خونه ندارن
من مسائل سیاسی رو بخاطر علاقه شخصی دنبال میکنم..
یکی اخبار فوتبال رو دنبال میکنه..
یکی اخبار تکنولوژی..
یکی هم مثل من مسائل سیاسی..

در مورد چیزی که گفتی هم راهی جز خلاف و کلاهبرداری نیست..
ما هم اهلش نیستیم..

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
من مسائل سیاسی رو بخاطر علاقه شخصی دنبال میکنم..
یکی اخبار فوتبال رو دنبال میکنه..
یکی اخبار تکنولوژی..
یکی هم مثل من مسائل سیاسی..

در مورد چیزی که گفتی هم راهی جز خلاف و کلاهبرداری نیست..
ما هم اهلش نیستیم..
پولدار جماعت رو باید بزنیم زمین
هیچکس تو ایران با عدالت پولدار نشده

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
پولدار جماعت رو باید بزنیم زمین
akbar.gif

بالا