اول اینکه من کجا گفتم تخصص دارم ؟
توی وب تخصص داری..
ولی نمیتونی یا بهتر بگم نمیشه کاری بکنی توی دنیای وبمستری . تقریبا شغل اول و اصلیت بود دیگه..
حرفم اینه که خودت یه نمونه عینی واسه خودت که با تخصصت هم نمیتونی راحت کار کنی..
دوم اینکه تجربیات من از وب باعث پیشرفت من در کار فعلیم شده و اون چیزی که از وب سهمم بوده برداشت کردم
استفاده مکمل از وب کردی..
در حالی که پتانسیل درآمد دنیای خود وب وحتشناک بیشتره ..
سوم اینکه مگر دیوانه هستم وقتی کار بهتری بلدم روی وب سرمایه گذاری کنم
وب پولش بیشتره..
پتانسیلش هم بیشتره..
احتراما نمیخوای از محیط امن شغلیت بیرون بیای که کار کاملا منطقی و درستی هم هست.. ولی پرسش چالشی من همینه..
مگه تخصصش وب رو نداری؟ مرد میدان وب هم باش.. :-؟
چهارم نیاز مالی ندارم که اضافه کاری کنم (پولدار هم نیستم که فکر کنی پول فراوان و زیاد دارم)
تکلیف اون ندای درونی مردانگیت که میگه فرجاد این وسعت نیست و حقت بیشتر هست چی میشه؟
پنجم دنبال علاقه ام دارم میرم و میخوام ایده فست فود تک محصولی رو اجرا کنم
@Ehsan_king99
:-؟
ببینیم و تعریف کنیم.. ببینم کارت میگیره یا نه :-؟
البته اگه دایره مشتری هات بالاشهره... در بالاشهر زندگی هنوز جاریه.. وضع فروش به نسبت بهتره..
چرا ما جزو اون درصد کمی که میتونن کار کنن و درآمد داشته باشن نباشیم ؟ غر و که هم همیتونن بزنن
راحت بگم شرایط از این تخ..ی تر توی مملکت نمیتونه باشه، خود من 2 ماه کاسبی ندارم و از جیب میخورم ولی به نظرت باید تعطیل کنم یا اینکه روش کارمو عوض کنم که توی این شرایط بتونم بفروشم ؟
رسیدن به بخش بالایی هرم هر صنفی کار هرکسی نیست.. (بقولی قشر 10% یی اون حوزه )
در حالت نرمال طبقات پایینی هرم هم وضع کسب و کار خوب و مناسبی دارن..
این انتظار از خودمون و همدیگه انتظاری بسیار سنگینه..
و با اینطور نگاه تو , هرکی نتونه , مستحق احساس گناه و عذاب وجدان و خود سرزنشیه..
در صورتی که اینطور نیست..
و کلا هم کار هرکسی نیست..
حتی خیلی از خاک خورده ها و گرگ ها..
نمونش رو خودت توی وضعیت سخت شغلی خودت اشاره کردی.. اگه ساده بود تو هم فروشت رو بالا نگه میداشتی توی این اوضاع..
اونم از مغازه های تعطیل پاساژ علائدین و خیلی پاساژ های دیگه..
جمعه رفتم رستوران نویان کرج یه تولد 2 نفره گرفتم 6.5 میلیون شد
بعد نگاه میکنم رستوران کل آلاچیق ها و میز ها و کافش پره پر هست
اینها همه دزدن که میان و هزینه میزشون چندین میلیون میشه ؟
بلانسبت تو و دیگر اقلیت شریف.. از نظر من بله.. اکثریتشون یه چیزیشون هست..
یا در بهترین حالت از جیب دارن خرج میکنن..
دیوید هم میگفت "آخه کی الان با حقوق 20 تومن کار میکنه..کسی راضی به این حقوق ها هست؟ " خبر نداشت ملت در به در دنبال حقوق 9 تومنی هستن..
باور نمیکرد تا بهش گفتم یه سر به آگهی های توی دیوار بزنه..
حرف من اینه اگر میبینید کسی موفق هست برید ازش یاد بگیرید نه اینکه بگید این دزده و فلان و ... اصلا آره طرف دزد ولی شما یه خط ازش یاد بگیری برد کردی
من رستوران زیاد میرم، پدر صاحب رستوران های خوب رو درآوردم اینقدر باهاشون حرف میزنم و زورکی ازشون یاد میگیرم
با کلیت حرفت موافقم.. ولی توی 5 سال اخیر من دیگه بین کسبه به اصطلاح موفق آدم کار درست و حرفه یی و با تجربه و گرگ نمی بینم..
اکثرا بلانسبت اقلیت آدمایی هستن که حاضر شدن به هر قیمتی کسب و کارشون سرپا بمونه و پیشرفت کنه...