• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه دیکشنری LONGMAN رو بدونCD اجرا کرد ؟

hoax3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عکسها، مال دو تا سی دی

و اگر کسی با صدا مشکل داره این اصلاحیه رو دانلود کنه

کد:
http://www.longman.com/dictionaries/support-downloads/ldoce4v2_patch.zip

فایل های ضمیمه

• p1.JPG
    p1.JPG
    21.2 KB · نمایش ها: 39
  • p2.JPG
    p2.JPG
    10.4 KB · نمایش ها: 32

smojtaba_akbari

Registered User
لایک‌ها
4

و اگر کسی با صدا مشکل داره این اصلاحیه رو دانلود کنه

کد:
http://www.longman.com/dictionaries/support-downloads/ldoce4v2_patch.zip

بابا خدا خیرت بده !
تا عمر دارم دعات می کنم
مشکل صدام با این Patch حل شد.:thumbsup:
000 100 بار متشکرم :wub::wub::wub:

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
bjork عزیز ببخشید اگه دیر جواب دادم یه مدتی نبودم .شاید خیلی دیره.فکر میکنم مشکلتون هم حل شده.
والا من دیکشنری long man advance رو خریدم.سی دی دیکشنریش هم توش بود.من به صورت full نصبش کردم.مشکلی هم نداره فقط هر 1 ماه یک بار سیدی رو میخاد که باید بذاری تو درایو تا چکش کنه
2i8d4ao.gif

BJORK

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون

bjork عزیز ببخشید اگه دیر جواب دادم یه مدتی نبودم .شاید خیلی دیره.فکر میکنم مشکلتون هم حل شده.
والا من دیکشنری long man advance رو خریدم.سی دی دیکشنریش هم توش بود.من به صورت full نصبش کردم.مشکلی هم نداره فقط هر 1 ماه یک بار سیدی رو میخاد که باید بذاری تو درایو تا چکش کنه
2i8d4ao.gif

خواهش میکنم .نه هنوز حل نشده. فکر کنم منم برم CD شو بخرم سنگینترم.:happy:دوبار هم زنگ زدم به پسر عمه ام که بپرسم اما همش قطع میشه. همون بخرم ارزون تر میشه تا اینکه هی زنگ بزنم آلمان اونم به موبایل.:D

اونی که شما خریدی چند تا CD هست ؟ قیمتش چقدره؟ مال کدوم شرکت بهتره بگیرم ؟ منظورم شرکتای ایرانی ای که کرک میکنن و جلد درست میکنن واسه نرم افزار هست.

ممنون

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
ممنون

خواهش میکنم .نه هنوز حل نشده. فکر کنم منم برم CD شو بخرم سنگینترم.:happy:دوبار هم زنگ زدم به پسر عمه ام که بپرسم اما همش قطع میشه. همون بخرم ارزون تر میشه تا اینکه هی زنگ بزنم آلمان اونم به موبایل.:D

اونی که شما خریدی چند تا CD هست ؟ قیمتش چقدره؟ مال کدوم شرکت بهتره بگیرم ؟ منظورم شرکتای ایرانی ای که کرک میکنن و جلد درست میکنن واسه نرم افزار هست.

ممنون

یه دونه سی دی بود که داخل بسته کتاب بود و همراه کتاب بهم دادن من کتابش رو گرفتم 14 تومن.حا لا نمیدونم سی دی تنها رو می تونی پیدا کنی یا نه ...
واقعا دیکشنری کامل و حرفه ای هستش

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خواهش میکنم .نه هنوز حل نشده. فکر کنم منم برم CD شو بخرم سنگینترم.دوبار هم زنگ زدم به پسر عمه ام که بپرسم اما همش قطع میشه. همون بخرم ارزون تر میشه تا اینکه هی زنگ بزنم آلمان اونم به موبایل.

ممنون

اونی که من گرفتم و باهاش مشکل نداشتم اینه:
LOngman Dictionary of Contemproray English
شرکت نوای طاها گستر
از انقلاب گرفتم - دو تا cd داره
اینها اکثرشون با کپی مشکل دارن، من هم نتونستم از کپی این استفاده کنم.

for_1012002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خیلی ممنونم از patch .
دیگه داشتم نا امید می شدم.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
منم مشکل دارم ارجینال را میخواد چه کنم؟

بالا