ممنون ولي من قسمت فرمشو ميگفتم يعني فرمي كه به جاي كد <MTCommentFields> قرار ميگيره.به نقل از ITX :توی ام تی میشه دو جور نظر خواهی کرد یکی به صورت جاوا اسکریپت و پاپ آپ و دیگره مراجعه به صفحه آرشیو تکی یا این وی جوال... بستگی داره از کدوم استفاده میکنی...اگر از راه اول >این قالب ها Comment Preview Template و Comment Listing Template و Comment Error Template و Comment Pending Template البته در نسخه 3 و اگر از روش دوم فقط قالب Individual Entry Archive ... انتخاب با خودت! در نسخه های جدید از روش دوم بیشتر استفاده میشه!
بودم خبر نداشتی!!میگم itx ! بد تو نخ امتی ایا این چند روزه !
<form target="_top" method="post" action="<$MTCGIPath$><$MTCommentScript$>" name="comments_form" onsubmit="return comments_form(this)" dir="rtl">
<input type="hidden" name="entry_id" value="<$MTEntryID$>" />
نام شما : <input tabindex="1" id="author" name="author" size="25" dir="rtl" />*<br>
ایمیل شما:<input tabindex="2" id="email" name="email" size="25" dir="ltr" />*<br>
وبسایت/وبلاگ شما :<input tabindex="3" id="url" name="url" size="25" dir="ltr" value="http://"/><br>
متن نظر :<br><textarea tabindex="4" onkeypress="return convert(this,event)" name="text" rows="9" cols="38" dir="rtl"></textarea> <br>
<input type="submit" name="post" value=" بفرست " /> <input type="reset" value=" پاک کن ">
</form>
در تدارکش هستم...صبر بده!!!!!! :lol:پويا جان امضات رو برپا كن تا كمي بشناسنت !!!
خواهش میکنم...البته من مخم یه خورده منظورتو بد فهمیده بود...که همین جا تصحیح شد!!!! :wacko: :wacko:دمت گرم همينو ميخواستم
ITX شما هم خيلي راهنمايي كردي ممنون