• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند روزه نمی دونم چرا غمگینم

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
خیلی از بزرگان اندیشه ،به این مطلب اشاره کردن که حقیقت زندگی،چیزی جز رنج نیست
و ما نباید شادی رو به عنوان هدف تو زندگی درنظر بگیریم و نباید تو این دنیا دنبال خوشبختی بگردیم ...بلکه در واقعیت زندگی کنیم
چه بسا در اوقات غم یا ملال ، بیشتر به حقیقت درونمون نزدیک باشیم!

خوندن این مطلب هم توصیه میشه:

هر یک از ما ندایی درونی در خود داریم که چون منتقدی با ما گفتگو می کند. ندایی که به ما پیوسته می گوید کاری انجام بده، بهتر عمل کن، تغییر بده، تحول ببخش و به بالا حرکت کن. هرگاه که چنین نمی کنیم این ندا بلندتر و منتقدتر می شود. این ندا سرانجام ما را از ذهن گنگ و مغشوش خود بیرون می کشد ولی ناتوانی ما در تحقق خواسته های این ندای درونی و عدم درک ما از اینکه چگونه باید این مسیر را رویم و چه باید انجام دهیم ما را به وادی تاریک و سرد افسردگی می کشاند. جایی که در آن تنها می مانیم با این ندا که پیوسته و پیوسته در گوش ما می خواند کاری انجام بده، راهی بیاب وگرنه زندگیت تباه می گردد و برای همیشه در این تاریکی سرد و سنگین باقی می مانی.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
یکی این داستان کرونا خیلی موثر بوده
( چون شما کمتر یا اصلا دورهمی نمیری یا مسافرت و تفریحاتت مثل قبل به راه نیست)
یکی هم بنده متوجه شدم چند وقت ورزش نکرده بودم خیلی کسل شده بودم دوباره شروع کردم

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
ساقی مطمئن سراغ ندارم .

اگر تهرانی بیا یه بطری شراب Syrah بهت بدم بجاش نماز شب می‌خونی برام دعا کن.
s0407.gif

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
‏چرا بعضی روزها غمگین هستیم، اما دلیلش را نمی‌دانیم؟
بر اساس یکی از افسانه‌های خیال‌انگیز، دلیلش این است: «انسان‌هایی هستند که می‌میرند، اما کسی را ندارند که برای‌شان سوگواری کند؛ وظیفه سوگواری برای این افراد، هر روز به صورت اتفاقی بر دوش یک نفر گذاشته می‌شود!»
امروز نوبت شماست!

ابراهیم سلطانی

همینطوری نوشتم کار به راست و دروغش ندارم 👳‍♂️
این وظیفه رو کلن ب ایرانیا سپردند
153xw0n.gif

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
ورزش کن (ترشح اندورفین) و قهوه بخور ( سروتونین ) خوب میشی

یکی این داستان کرونا خیلی موثر بوده
( چون شما کمتر یا اصلا دورهمی نمیری یا مسافرت و تفریحاتت مثل قبل به راه نیست)
یکی هم بنده متوجه شدم چند وقت ورزش نکرده بودم خیلی کسل شده بودم دوباره شروع کردم
ممنون
انجام دادم خوب بود حالم بهتر شد

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
۱۰ روزه غمگینی تاپیک زدی واسش،خوش بحالت،احتمالا دو روز دیگه هم میری روانپزشکی چیزی
من از ۱۵ سالگی افسردگی دارم به هیشکی هم نگفتم،چندبارم تا مرز خودکشی رفتم ولی نتونستم،
دارم میترکم دیگه!

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
۱۰ روزه غمگینی تاپیک زدی واسش،خوش بحالت،احتمالا دو روز دیگه هم میری روانپزشکی چیزی
من از ۱۵ سالگی افسردگی دارم به هیشکی هم نگفتم،چندبارم تا مرز خودکشی رفتم ولی نتونستم،
دارم میترکم دیگه!
زندگی سراسر غمه.
به قول چارلی چاپی:
شاید زندگی اون جشنی نباشه که انتظارشو داشتی، اما حالا که توش دعوت شدی تا میتونی برقص و خوش بگذرون.

حرف حق زده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
اول باید ویزیت بشی. علائمت را بگو ببینم واقعا افسرده‌ای یا اداشونو در میاری

کلاً یکهو به آینده بد بین میشم
میگم گوربابای چیزایی که می خوام یک روز میگم باسه تخصص نمی تونم بخونم یک روز میگم رتبه میارم
عرق خرما یک مدت ماهی یکبار با بچه ها میخوردیم
خیلی حال نمیکردم فازش رو
بجز یک بار که پاشدم وسط رقصیدم دیگه هیچ موقع حال نکردم
کلا الکل رو من خیلی اثر نداره برعکس weed .
evilsmile.gif
که اونم باسه ضررش نمیرم سمتش

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
امروز غمگینم
ادم دردشو به کسیم نمیتونه بگه که!

زن گرفتن کار کـ*ـسشریه
فقط میتونم بگم که ازدواج کردن کـ*ـسشر ترین کار ممکنه که یه مرد با خودش میتونه بکنه
اگه فکر میکنید خیلی بلدید و ازدواج خوبی کردید ، سخت در اشتباهید. چون هنوز مونده تا دهنتون گـ*ـاییده شه. شما قسر در نمیرید !
وقتی بیل گیتس از دست زن قسر در نره ، ما دیگه سگ کی باشیم ؟

پ.ن: تمام آنچه که خواندم و آموختم به پشیزی نیارزید. میخوام کتابخونه مو بریزم تو کاسه توالت ، سیفونم بکشم.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
امروز غمگینم

زن گرفتن کار کـ*ـسشریه
فقط میتونم بگم که ازدواج کردن کـ*ـسشر ترین کار ممکنه که یه مرد با خودش میتونه بکنه
اگه فکر میکنید خیلی بلدید و ازدواج خوبی کردید ، سخت در اشتباهید. چون هنوز مونده تا دهنتون گـ*ـاییده شه. شما قسر در نمیرید !

پ.ن: تمام آنچه که خواندم و آموختم به پشیزی نیارزید. میخوام کتابخونه مو بریزم تو کاسه توالت ، سیفونم بکشم.
منم یه ازدواج ناموفق داشتم.

از حجم بازی‌هایی که یه زن می‌تونه تو زندگیت پیاده کنه، پشمات می‌ریزه. تمرکزت روی زندگی رو از دست می‌دی کلاً.

ولی بازم فکر می‌کنم می‌شه یکی دیگه گیر آورد که خوش‌فازتر و عاقل‌تر باشه. یه تجربه‌ی بد، دلیل نمی‌شه که نشه تجربه‌ی خوب داشت.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
منم یه ازدواج ناموفق داشتم.

از حجم بازی‌هایی که یه زن می‌تونه تو زندگیت پیاده کنه، پشمات می‌ریزه. تمرکزت روی زندگی رو از دست می‌دی کلاً.

ولی بازم فکر می‌کنم می‌شه یکی دیگه گیر آورد که خوش‌فازتر و عاقل‌تر باشه. یه تجربه‌ی بد، دلیل نمی‌شه که نشه تجربه‌ی خوب داشت.

اگه این داستان چشم و هم چشمی و پول پرستی و خودنمایی و مصرف گرایی (اونم به سبک غربی) در بین زنان و دختران ایرانی کم رنگ بود خیلی از مشکلات حل میشد(یا اصلا به وجود نمی اومد) فعلا که این رنگ اینقدر پر رنگه که به هیچ رنگ دیگه ای اجازه بروز و ظهور نمیده. واقعا چرا اینقدر تمایل داریم خودمون را شبیه غربی ها نشون بدیم!؟ من نمیخوام به جامعه غربی توهین کنم اما این کـــون‌نشسته‌ها قطعا از ما بهتر و برتر نیستن.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
اگه این داستان چشم و هم چشمی و پول پرستی و خودنمایی و مصرف گرایی (اونم به سبک غربی) در بین زنان و دختران ایرانی کم رنگ بود خیلی از مشکلات حل میشد(یا اصلا به وجود نمی اومد) فعلا که این رنگ اینقدر پر رنگه که به هیچ رنگ دیگه ای اجازه بروز و ظهور نمیده. واقعا چرا اینقدر تمایل داریم خودمون را شبیه غربی ها نشون بدیم!؟ من نمیخوام به جامعه غربی توهین کنم اما این کـــون‌نشسته‌ها قطعا از ما بهتر و برتر نیستن.
من همیشه دوس دارم خالق سبک زندگی خودم باشم. حالش بیش‌تره. بیش‌تر احساس اختیار و زنده بودن می‌کنی.
این‌که مجبور باشم از بقیه تقلید کنم، برام قابل هضم نیست و حس حماقت به آدم دست می‌ده.

به نظرم ما خودمون می‌تونیم یه کشور باحال و منحصر بفرد درست کنیم. ولی جوری بار اومدیم که "پیرو مد بودن" کار مدرن و متمدنانه‌ای تعریف شده.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
کلاً یکهو به آینده بد بین میشم
میگم گوربابای چیزایی که می خوام یک روز میگم باسه تخصص نمی تونم بخونم یک روز میگم رتبه میارم
عرق خرما یک مدت ماهی یکبار با بچه ها میخوردیم
خیلی حال نمیکردم فازش رو
بجز یک بار که پاشدم وسط رقصیدم دیگه هیچ موقع حال نکردم
کلا الکل رو من خیلی اثر نداره برعکس weed .
evilsmile.gif
که اونم باسه ضررش نمیرم سمتش

اتفاقا ضرر ماریجوانا کمتر از الکله. الکل کبد و معده را به فاک میده. البته منظورم این نیست که ماریجوانا چیز خوبیه ولی ضررش از الکل کمتره.
کلا هر چیزی که مود آدم را عوض کنه و بالا ببرش، بعد مثل موج سینوسی میاره‌ش پایین تر از اونجایی که بود و اختلالات خلقی را زیاد میکنه.
من شرق تهران خیابان پیروزی خیابان پرستار هستم.
ugly_paranoid.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اتفاقا ضرر ماریجوانا کمتر از الکله. الکل کبد و معده را به فاک میده. البته منظورم این نیست که ماریجوانا چیز خوبیه ولی ضررش از الکل کمتره.
کلا هر چیزی که مود آدم را عوض کنه و بالا ببرش، بعد مثل موج سینوسی میاره‌ش پایین تر از اونجایی که بود و اختلالات خلقی را زیاد میکنه.
من شرق تهران خیابان پیروزی خیابان پرستار هستم.
ugly_paranoid.gif
لامصب ضرر الکل خیلی بیشتر از اونی هست که آدم فکرش را میکنه فقط به مرور زمان خودش را نشون میده. چیزی که من فهمیدم الکل روند پیر شدن انسان (چه توانایی مغزی و چه توانایی بدنی) را به شدت سریعتر میکنه.

پ.ن: البته من نمیگم ننوشید! بنوشید! (پی‌نوشت لازم بود چون الان چهارتا متعصبِ خشک مغزِ پارانوئیدیِ میان روی این حرف 10 تا اتهام به من میزنن...)

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
امروز غمگینم

زن گرفتن کار کـ*ـسشریه

تقصیرــــــه غرب ـه mmmfffmmm-patlap.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
تقصیر غرب نیست تقصیر ما شرقی هاست که فقط سعی می کنیم ظاهرمون را شبیه غربی ها کنیم! (و نه فکرمون را....)

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
احسنتم

با هم بخندیم ، بهم نخندیم :/

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
به نظر من الکل ماهی یک دفعه هیچ عیبی نداره
ولی لامصب این ماریجوانا سرویس میکنه