- نوشتهها
- 814
- لایکها
- 12,577
میدونید داداش در اصل باید ماریجوانا رو روی الکل بزنیاتفاقا ضرر ماریجوانا کمتر از الکله. الکل کبد و معده را به فاک میده. البته منظورم این نیست که ماریجوانا چیز خوبیه ولی ضررش از الکل کمتره.
کلا هر چیزی که مود آدم را عوض کنه و بالا ببرش، بعد مثل موج سینوسی میارهش پایین تر از اونجایی که بود و اختلالات خلقی را زیاد میکنه.
من شرق تهران خیابان پیروزی خیابان پرستار هستم.
دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ماچقدر زندگی رو سخت میگیرید این ضرر داره اون ضرر داره دیگه چه کوفتیه
بیاشامید و لذتشو ببرید اگر میدونستید این دکلهای فشار قوی دکلهای مخابراتی امواج موبایل ازبست لنت ماشین غذاهای زباله ای که هر روز میخوریم اب و هوای شهری الوده و.... چه ضررهای داره اینقدر پشت سر الکهول حرف نمیزدید
بهترینو زیباترینو خوشحالترین روزام رو موقعی دیدیم که شربت زدم
گیر بیار ولی ازدواج نکنمیشه یکی دیگه گیر آورد که خوشفازتر و عاقلتر باشه. یه تجربهی بد، دلیل نمیشه که نشه تجربهی خوب داشت.
منم از چشمام بدی دیدم از وافوور نه . تکبیر امام فری علیه خیارچقدر زندگی رو سخت میگیرید این ضرر داره اون ضرر داره دیگه چه کوفتیه
بیاشامید و لذتشو ببرید اگر میدونستید این دکلهای فشار قوی دکلهای مخابراتی امواج موبایل ازبست لنت ماشین غذاهای زباله ای که هر روز میخوریم اب و هوای شهری الوده و.... چه ضررهای داره اینقدر پشت سر الکهول حرف نمیزدید
بهترینو زیباترینو خوشحالترین روزام رو موقعی دیدیم که شربت زدم
بستگی به نژاد و گرید ش داره . تو ایران که اصلا چیزی به اسم گرید نداریم :دیبه نظر من الکل ماهی یک دفعه هیچ عیبی نداره
ولی لامصب این ماریجوانا سرویس میکنه
تپش قلب شدید
حافظهی کوتاه مدت رو سرویس میکنه
ولی اعتیاد دائم به الکل خیلی خطرناکتر از اعتیاد به ماریجواناست
در کل ماها که فقط میخواییم هر چند وقت یکبار تخلیه بشیم همون شراب بهتره
نمیتونه.دلش بغایی جدید مبخوادگیر بیار ولی ازدواج نکن
این مدل کتابای روانشناسی زرد همون موقع شاید ارومت کنه ولی تاثیرات بدی دارهکتاب هنر رندانه ب تخم گرفتن را بخوان دوست عزیز
کتاب هنر رندانه ب تخم گرفتن را بخوان دوست عزیز
بد نیست. کم مزخرف نگفته نویسنده ش ولی خب یه درصد کمی از نوشته های کتاب مفیدهاین مدل کتابای روانشناسی زرد همون موقع شاید ارومت کنه ولی تاثیرات بدی داره
من خوندمش کرسی شعری بیش نیست و تاثیرات خیلی مزخرفی داره
کتابای یالوم رو بخونین
منظورت ب٢ویتامین ب12 اسنیف کنید.
خیر B12 باعث افزایش سلامت شیمیایی مغز و نتیجتاً کاهش افسردگی میشه. در بسیاری از موارد، مصرف B12 افسردگی رو رفع میکنه... همچنین ورزشمنظورت ب٢
به خاطر اسنیف کردنخیر B12 باعث افزایش سلامت شیمیایی مغز و نتیجتاً کاهش افسردگی میشه. در بسیاری از موارد، مصرف B12 افسردگی رو رفع میکنه... همچنین ورزش