Heechestan
کاربر تازه وارد
ممنونم بهروز عزیز به خاطر لینک و زحماتی که کشیدید. آن تاپیک را ندیده بودم.
موفق باشيد و اميدوارم كه شما را در انجمن موسيقي بيشتر ببينم و بتوانم خدمتي انجام دهم .ممنونم بهروز عزیز به خاطر لینک و زحماتی که کشیدید. آن تاپیک را ندیده بودم.
اين هم دو آهنگ خدمت دوستان
خواهش مي كنم علي جاندست شما درد نکنه آقا بهروز.......love story خیلی باحال بود
بنا به درخواست شما آهنگ را در انجمن موسيقي آپلود كردم .ممنونم بهروز عزیز به خاطر لینک و زحماتی که کشیدید. آن تاپیک را ندیده بودم.
بنا به درخواست شما آهنگ را در انجمن موسيقي آپلود كردم .
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1029582&postcount=1221
خواهش مي كنمسپاس بهروز جان. از محبت شما ممنونم.
خواهش مي كنم علي جان
به مرور زمان كلي برايت آهنگ از فلوت مي گذارم
باز هم امري داشتيد در خدمت هستم
چشم پويا جانسلام
بهروز جان خسته نباشید
یه درخواست دارم و یه پیشنهاد
درخواستم اینه که آهنگ طناز معین رو میخوام اگه تو دستو بالت داری
و پیشنهادم هم اینه که بهتر نیست آهنگهای قشنگی که میزاری رو تو یه تاپیک دیگه به صورت کامل آپ کنی؟مثل همون آهنگ نیلوفر مارتیک،مثلاً این آهنگ لاو استوری با فلوت و خیلی از آهنگهای قشنگی که گذاشتین تیکه هست و یه دفعه تموم میشه،اگه میشد این آهنگها رو هم به صورت کامل در تاپیک دیگری معرفی کنید
باز هم از زحمتهایی که میکشید ممنونم
بله حق با شماست کار مشکلی است اما خوب بعضی از آهنگها حیفه که کامل نباشه حتی با کیفیت پایین تر مثلاً 96چشم پويا جان
در اولين فرصت آپلود مي كنم .
در مورد پيشنهاد شما بايد عرض كنم كه آپلود كامل آهنگ ها با توجه به سرعت اينترنت هايي كه ما داريم كمي كار مشكلي است .
ممنون پويا جانبله حق با شماست کار مشکلی است اما خوب بعضی از آهنگها حیفه که کامل نباشه حتی با کیفیت پایین تر مثلاً 96
اما در کل دمت گرم کارت درسته ما هم منتظر معرفی آهنگهای باحالترو قشنگتر از شما هستیم
من هم يه مدتي بود كه دنبالش مي گشتم . البته الان نمي دونم از كجا پيدا كردم . اما شب براي شما آپلود مي كنممن خیلی وقت دنبال اهنگ سریال ناوارو می گردم،اکه لینکی دارید ازش ممنون میشم معرفی کنید