• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند زنگ با حال براي موبايل

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مجموعه MIDI

بخش هفتم

فایل های ضمیمه

• Midi18.zip
    148.8 KB · نمایش ها: 105
  • Midi19.zip
    348.2 KB · نمایش ها: 97
  • Midi20.zip
    224.1 KB · نمایش ها: 88
  • Midi21.zip
    229.6 KB · نمایش ها: 100

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام خدمت دوست و استاد عزیزم
آقا بهروز
خسته نباشید
واقعا که بهترین موزیکها را در تاپیک قرار می دهید
و من اگر هر روز یک مرتبه آنها را مرور نکنم
شب خوابم نمی برد . :blink:

مخلص شما
توماس

در ضمن دست دوستانی هم که به شما کمک می کنند درد نکند .

خب من هم در این پست چند قسمت از موسیقی بازی
prince of persia : snds of time
را قرار می دهم
و تقدیم می کنم به شما و علاقه مندان .

prince_of_persia_the_sands_of_time1b.jpg

البته واقعا خداوند مرا در آپلود کردن این چند قطعه یاری رساند .:rolleyes:
مخلص اوستا کریم هستم
:happy:

فایل های ضمیمه

• pop 1 a.zip
    425.2 KB · نمایش ها: 243
  • pop 1 b.zip
    428 KB · نمایش ها: 174
  • pop 1 c.zip
    208.6 KB · نمایش ها: 170

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
موسيقي متن روز واقعه خدمت استاد سوني اريكسون عزيز

نكته : سوني جان
چون آهنگ اين فيلم را در سي دي هايم پيدا نكردم مجبور شدم از روي VCD آن صدا را استخراج كنم و به شكل MP3 ضبط كنم . به همين دليل ممكن است كمي كيفيت آن پايين باشد كه بايد ببخشيد .

بسیار ممنونم بهروز جان....واقعا لطف کردی و زحمت کشیدی :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
موزیک اول سریال میرزا کوچک خان رو کسی داره؟ یا بقیه موزیکهای متنش رو؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
قصد انحراف تاپیک رو ندارم، ولی دیدم تمام آهنگ ها رو دنلود کردم و لذت بردم، یه تشکر خشک و خالی نکنم بی انصافیه.
جناب بهروز دست شما درد نکنه، واقعا استفاده کردیم. کار بی نظیر و کاملی بود. اسم اثر، اسم سازنده به همراه عکس و بیوگرافی. واقعا دست مریزاد بهروز خان. براتون آرزوی موفقیت میکنم.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
موزیک اول سریال میرزا کوچک خان رو کسی داره؟ یا بقیه موزیکهای متنش رو؟
من موسیقی متن کاملش رو دارم
دایال آپم وگرنه کاملشو آپ میکردم

2nsou2x.jpg

این هم آهنگ اولش که میخونه (البته حجمشو یه مقدار کم کردم تا بتونم اپ کنم)

http://www.4shared.com/file/10341959/5d82468e/01_online.html

NFN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در بین نوازندگان گیتار راک (Rock) دهه های 80 و 90 جو ستریانی یكی از حرفه ای ترین و قدرتمند ترین گیتاریست ها می باشد. او در 15 جولای سال 1956 در Westbury شهر نیویورك بدنیا آمد و در حومه Carle Place بزرگ شد. ستریانی تحت تاثیر نوازنده گیتار افسانه ای Jimi Hendrix قرار داشت و با وجود اینكه بیشتر علاقمند به Drum بود در 14 سالگی شروع به تمرین گیتار نمود. خیلی زود بعد از فراگیری گیتار به تدریس آن به دیگران پرداخت و در این بین به یكی از شاگردانش بنام Steve Vai احساس نزدیكی و وابستگی پیدا كرد. زمانی كه Steve Vai بعنوان گیتاریست گروه David Lee Roth به شهرت رسید در بسیاری از مجامع عمومی از دوست و استاد سابقش تمجید و قدر دانی نمود.
اواخر سالهای 70 ستریانی به Berkeley CA تغییر مكان داد اما همچنان بكار تدریس مشغول بود . در بین شاگردان او می توان به نوازندگان توانایی چون Kirk Hammett (از گروه متالیكا) , Larry Lalonde (از گروه پرایموس) , David Bryson (از گروه كانتینگ كروز) و Charlie Hunter ( نوازنده Jazz تلفیقی) اشاره كرد. Satch (نام هنری جو ستریانی) در اوایل دهه 80 در یك كار خوب با Greg Kihn به نوازندگی پرداخت كه پیامد آن تعدادی سولو و یك تور بود و از آن كار ها یك نسخه آرشیوی بنام King Biscuit Flower Hour تهیه گردید كه نسخه كامل آن در سال 1996 منتشر شد.
Not_Of_This_Earth-sm.jpg

Surfing_With_The_Alien-sm.jpg

Dreaming_11-sm.jpg
جو ستریانی و استیو وای كارهای زیبای جو ستریانی موجی پویا در دنیای نوازندگی راك بوجود آورد؛ در این میان می توان به كارهایی چون EP, Not Of This Earth و Surfing With The Alien (که موفق به دریافت نشان طلای مسابقات گرمی نیز شد) اشاره کرد. پس از آن Satch ردیف اول لیست آراء عمومی بهترین گیتاریست مجلات موسیقی را بخود اختصاص داد . میك جگر خواننده معروف گروه Rolling Stones از او به عنوان همراه در تورهای استرالیا و ژاپن استفاده كرد.
Flying_In_A_Blue_Dream-sm.jpg

Joe_Satriani-sm.jpg
از دیگر شاهكار های جو ستریانی می توان به آلبوم Flying In A Blue Dream (سال 1989) اشاره كرد كه آغاز كار خوانندگی او نیز می باشد. زمینه فعالیت های ستریانی بسیار گسترده است او حتی ساخت موسیقی فیلمهای گوناگون را بعهده گرفت كه از آن جمله می توان به فیلم Say Anything به كارگردانی Cameron Crowe اشاره كرد. با كناره گیری Ritchie Blackmore از گروه Deep Purple در سال 94 جو ستریانی جای او را گرفت .اگر چه از او در خواست شد كه بعنوان یك عضو دایمی باقی بماند او این پیشنهاد را نپذیرفت تا به كار خودش به تنهایی ادامه دهد.
G3_Live_In_Concert-sm.jpg

Live_in_San_Francisco-150.jpg

Crystal_Planet-150.jpg

Engines_Of_Creation-150.jpg

Rockin'_In_The_Free_World-150.jpg

The_Electric_Joe_Satriani-An_Anthology-150.jpg
G3 (مالمستین ، استیو وای و جو ستریانی) Satch بعد از انتشار آلبوم Crystal Planet اولین تور G3 را در سال 96 با همراهی Steve Vai بر پا كرد كه البته بعد از آن‏‏ ‏این كنسرت ها سالیانه اجرا شدند. در بین سالهای 2000 تا 2002 دو كار دیگر از او به نامهای Engines Of Creation (كاندید مسابقات Grammy) و Live In San Francisco به ثبت رسید.

علاوه بر كارهایی كه ستریانی انجام داده است بار ها بعنوان مهمان جهت همراهی با هنرمندان دیگر دعوت شد كه از آن جمله می توان به همراهی او با Alice Cooper در آلبوم Hey Stupid و Stuart Hamm در Radio Free Albemuth و بسیاری موارد دیگر اشاره كرد.

جالب است كه بدانید در اوایل دهه 90 كمپانی Ibanez به افتخار جو ستریانی مدل گیتار JS را به بازار عرضه كرد. Satch برای آلبوم های Surfing with the alien (سال 1987) ؛ Dreaming #11 (سال 1988) موفق به دریافت جایزه Grammy شده است و نیز برای Flying in a blue dream و ‎You're my world و آهنگ Summer Song از اجرای زنده G3 كاندید این مسابقات شده است.​
Is_There_Love_In_Space-150.jpg

G3_Live_In_Tokyo-150.jpg

Super_Colossal-bk-150.jpg

Satriani_Live-ft-sm.jpg

G307_color_admat-250.jpg

:) خب دوستان ، حالا می خوام براتون قسمتهای هنری بعضی از آهنگهای این گیتاریست بزرگ رو بگذارم
ولی اول این یک دونه رو گوش کنید اگر خوشتون اومد و استقبال کردید خوشحال میشم و منم براتون آهنگای
بیشتری آپلود میکنم ، آخه من خیلی با حوصله آهنگارو trim میکنم
امیدوارم که خوشتون بیاد

فایل های ضمیمه

• turkey man.zip
    555.4 KB · نمایش ها: 268

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من موسیقی متن کاملش رو دارم
دایال آپم وگرنه کاملشو آپ میکردم

2nsou2x.jpg

این هم آهنگ اولش که میخونه (البته حجمشو یه مقدار کم کردم تا بتونم اپ کنم)

http://www.4shared.com/file/10341959/5d82468e/01_online.html

واقعا ممنون. من تمام آهنگهای این مجموعه رو دوست دارم. اگر ممکنه آهنگ تیتراژ ابتدایی رو که بیکلامه و بیشتر حالت حماسی داره رو هم قرار بدبد ممنون.
:blush:

NFN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
واقعا ممنون. من تمام آهنگهای این مجموعه رو دوست دارم. اگر ممکنه آهنگ تیتراژ ابتدایی رو که بیکلامه و بیشتر حالت حماسی داره رو هم قرار بدبد ممنون.
:blush:
بفرما

http://www.4shared.com/file/10443578/a6a515cd/06_online.html

من هم موسیقی متنشو خیلی دوست دارم

تشکر که باعث شدی دوباره گوشش کنم و دوباره یادآوری خاطرات بشه

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
با اجازه اساتید :happy:

The Monks Of Lindisfarne

The Seeress Prophecy - Daydreaming

هر دو از Achillea - The Nine Worlds
:)

راستی NFN عزیز سرعت سروری که این فایلها روش آپلود شده بسیار پائینه (با ADSL سرعت دانلود 2.1 کیلو بایت) .. میشه جای دیگه آپلود کنی .

NFN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه اساتید :happy:

The Monks Of Lindisfarne

The Seeress Prophecy - Daydreaming

هر دو از Achillea - The Nine Worlds
:)

راستی NFN عزیز سرعت سروری که این فایلها روش آپلود شده بسیار پائینه (با ADSL سرعت دانلود 2.1 کیلو بایت) .. میشه جای دیگه آپلود کنی .

مهرداد-58 منم این مشکل رو دارم، البته فایلهای این سرور رو خدایی با سرعت بالای 10 کیلوبایت دانلود میکنم. به هر حال اگه ممکنه اونی که برای دانلود مدنظر داری رو امر بفرمایید تا اگه مقدور بود من تو همین جا attach کنم

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم موافقم سرعت دانلود بشدت پايينه :lol:

بالا