• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه بلایی سر بلاگفا آمده بود؟ (بلاگفا درست شد)

writer

Registered User
لایک‌ها
80
مدیر BLOG ir چه حوصله ای داره
تو بیشتر وبلاگای بلاگفا کامنت گذاشته
77313613947153756953.png

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
آقایون عزیز بلاگفا یکی از بزرگترین سرویس های وبلاگ دهی که بالاترین سرعت بین رقبا و پیج رنک عالی و امکانات خوب و ساده رو داراست

بلاخره برای هر کسی مشکل پیش میاد بلاگفا 10 سال تمام بدون کوچیک ترین نقصی خدمات ارائه داده تمامی سایت ها به مشکل برمیخورن

ان شالله که حل بشه مشکلشون چون به نظر من عالی سیستمشون !!!

تمام فعل های شما تبدیل به بود شد
مطمئن باش بلاگفا اگه بک اپ رو درست نکنه یک سایت مرده خواهد بود

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
تمام فعل های شما تبدیل به بود شد
مطمئن باش بلاگفا اگه بک اپ رو درست نکنه یک سایت مرده خواهد بود

اشتباه میکنید به نظرم سیستمی که هیچوقت محبوبیتشو از دست نمیده به دلیل سرعت بالا راحتی و ساده بودنش

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
اشتباه میکنید به نظرم سیستمی که هیچوقت محبوبیتشو از دست نمیده به دلیل سرعت بالا راحتی و ساده بودنش

با قاطعیت میگم در اشتباهید ، اصلا پشتیبانی کورکورانه شما رو هم درک نمیکنم
همین الان کافیه خیل عظیم مهاجرات از بلاگفا رو ببینید ، سیستم های دیگه اتفاقا امکانات خیلی بیشتری نسبت به بلاگفا دارن ...

بنده به شخصه به هیچ وجه دیگه از بلاگفا استفاده نمیککنم ، چون چندین و چند وبلاگ بنده پسورد و ایمیلش عوض شده و بلاگفا هم که شکر خدا چیزی بنام پشتیبانی نداره

حالا اگه شما هدف دیگه ای داری از پشتیبانی از بلاگفا ...

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
با قاطعیت میگم در اشتباهید ، اصلا پشتیبانی کورکورانه شما رو هم درک نمیکنم
همین الان کافیه خیل عظیم مهاجرات از بلاگفا رو ببینید ، سیستم های دیگه اتفاقا امکانات خیلی بیشتری نسبت به بلاگفا دارن ...

بنده به شخصه به هیچ وجه دیگه از بلاگفا استفاده نمیککنم ، چون چندین و چند وبلاگ بنده پسورد و ایمیلش عوض شده و بلاگفا هم که شکر خدا چیزی بنام پشتیبانی نداره

حالا اگه شما هدف دیگه ای داری از پشتیبانی از بلاگفا ...

دوستم ببینید شما عصبانی هستید لطفا آروم باشید

حق با شماست و شما میتونید هر قدر از این سیستم بد بگید و شما هستید که وبلاگ ها برای کارتون بوده و اونارو از دست دادید !!

ولی بقیه حال حوصله سیستم های پیچیده ندارن و بلاگفا چون از قدیمی ترین و پرسرعت ترین و پر بازدید ترین و همیشه در صفحات گوگل ظاهر میشه و سیستم نظرات جالبی داره همیشه برای قشر وبلاگ نویس یک سیستم خوب تلقی میشه !!

ان شالله که دارن پیگیری میکنن خداییش نه من وبلاگ فعال دارم تو بلاگفا نه چیزی به من میرسه که با شما بحث کنم

انشالله که مشکل شما هم حل بشه ولی مطمئنا سیستم به این بزرگی که الکسا رتبه 3 رو داره بعد از گوگل یاهو که جدیدا به خاطر مشکلاتش رفته رتبه 4 قطعا سر سرکی کار نمیکنه و مطمئن باشید پیگیری تمام رو میکنه تا مشکل حل بشه

براتون آرزوی موفقیت میکنم دوست گرامی

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
بلاگفا اوایل کارش حتی اومد درامدش رو بین وبلاگهای پربازدید تقسیم کرد.بعد بعضی از سیستم های تبلیغاتی رو مسدود کرد .حالا هم که هرچی کد تبلیغاتی و غیر تبلیغاتی رو زده مسدود کرده.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
تحلیل من از آینده بلاگفا اینه:
تا زمانیکه گوگل ترافیک به بلاگفا میفرسته اتفاقی براش نمیوفته ! :) کلا مدیر بلاگفا هم این قضیه رو خیلی وقت هست که میدونه و برای همینه که کمترین ارزش رو برای کاربرهاش قائل هست ...

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
من که شیرازی و تمام عوامل و همکارانش را نعلت میکنم. زحمات 16 ماهه را یک شبه نابود کردند رفت.

Last edited:

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
یکی از کار های خوب عمرم این بود که هیچ وقت طرف بلاگفا نرفتم

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ای لعنت خدا بر علیرضا شیرازی با اون دیکتاتوری بلاگفا ...

تمام خاطرات خدمتم پاک شد ... لعنت بر شیرازی .

والله من که رفتم blog.ir .

امیدوارم بلاگفا سقوط کنه برای همیشه . من یک وبلاگ نویس 8 ساله بلاگفا دیروز برای همیشه از بلاگفا رفتم.

بالا