• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه جوری کلاهت رو برداشتن؟

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
میدونم برای دوستان مبتلا؛ دردناکه توضیح بدن سرشون چه جوری کلاه رفت. اما قطعا خیلی مفیده برای بقیه و کمک می کنه سر بقیه کلاه نره. لطفا با جزییات بنویسید.

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
من یک بار از طریق اینترنت عطر خریدم. از همین انجمن. طرف قیمت رو چند برابر نمایندگی اصلی (که بعد از این خرید باهاش آشنا شدم) باهام حساب کرد و بی انصاف تا تونسته بود مواد افزونی قاطی عطر کرده بود جوری که تام فورد بلک اورکیدش چند دقیقه بیشتر دوام نداشت و فکر می کنم 40 تومن فقط اونو باهام حساب کرد. یک عطر دیگه اش (ورساچه بادمجونی) تو ظرفی بود که محتواش قابل رویت نبود و مشخص بود که وزنی نداره؛ خیلی زود هم ته کشید! کلی هم اونو حساب کرد. خیلی هم بهم فشار می آورد مثبت بهش بدم!!
شدیدا اعتراض کردم به عطرهای ارسالی. برام جاش عطر فرستاد ولی دیگه هیچ اعتمادی به کارهاش نداشتم. ادعا می کرد دفعه دوم راست حسینی فرستاده؛ اما با خیانت بار اول؛ همه اعتمادم بهش پرید. لطفا اسمشو نپرسید نمی تونم بگم.تجربه ی قابل انتقال این که چیزی مثل عطر که شدیدا سلیقه ای است را فقط باید حضوری خرید از جای مطمئن! این یک تجربه ی من.

MK0094

Registered User
لایک‌ها
60
یه موبایل از یه فروشگاه اینترنتی خریدم
تو تبلیغاتش گفته بود تلویزیون و رادیو داره و 2 تا دوربین و چراغ قوه و ...
همه اینارو داشت اما با کیفیت خیلی پایین!
بسته بندیشون زیر صفر بود! بدون گارانتی و ... انگار فله ای وارد کرده بودن!
روش لوگوی بلک بری بود ولی بعد از چند روز پاک شد :D
قیمتش هم بد نبود ولی در کل مثل این میمونه که پولمو ریختم دور!
شارژش میکنم و میذارم یه گوشه؛ بعد چند ساعت میرم میبینم خاموش شده! چرا؟ چون شارژ نداره!!!

MK0094

Registered User
لایک‌ها
60
با یه همکاری در فروش همکاری میکردم و حدود 300 هزار تومن طلب داشتم. همه رو بالا کشیدن! اون موقع خیلی به اون پول نیاز داشتم :(

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
بنده 7-8سال پیش که قرار داد های ارایه درگاه بانکی سخت بود و برای سایت هام درگاه می خواستم و هنوز هم درگاه های واسطه ای بشروع به کار نکرده به یکی اعتماد کردم که از درگاه شرکتشون کارکنم بدون اینکه اشنایی داشته باشیم اعتماد کردم و پولی فروشی که داشتیم باید می داد به ما 1.500 بده که نداد برای همین دیگه روی نت به خرید محصول و یا قرار دادی اینترنتی اعتماد ندارم

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اگه میخواین هیچکس نتونه کلاه تونه برداره این جمله رو که بهتون میگن آویزه گوشتون کنید

به کسی رحم نکنید چون کسی به شما رحم نمیکنه حتی خانوادت

miim

Registered User
لایک‌ها
451
من یه بار تو خیابون سعدی مشهد یه یارو وایستاده بود میگفت سی دی فیلم سریال.آرومم میگفت.بهش گفتم سریال لاست داری؟کامله؟گفت آره 3 تا سی دی میشه وایسا برم برات رایت بزنم بیارم.مام وایستادیم آورد رفتم خونه گذاشتم دیدم یه سری فیلم ایرانی بی کیفیت فقط توشه. اصلا رایت نزده بود همینجوری سی دی های الکی مینداخته به ملت
سه هزار تومنم پرید خدا رو شکر پول کمی بود ولی تجربه شد دیگه از اون موقع خیلی سخت به دیگران اعتماد میکنم.یه بارم 50 تومنو سر یه حماقت دیگه به باد دادم حالا جریانش بماند :دی

MK0094

Registered User
لایک‌ها
60
اگه میخواین هیچکس نتونه کلاه تونه برداره این جمله رو که بهتون میگن آویزه گوشتون کنید

با احترام به نظر شما باید بگم مخالفم شدیداً
بقیه نباید تاوان ظلمی رو بدن که یکی دیگه در حق ما کرده

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
این از خودتون ک سرتون کلاه میره برا خرید های اینترنتی ک همشون از این راه کلاه رفته سرشون یه قرار داد حضوری و یا غیر حضوری ببندید و بابت مبلغ داده شده دو برابر سفته بگیرید و موقع تحویل پس بدید
در غیر اینصورت اصلا کار نکنید اصلا

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
یک بار رفتم ساندویچی بندری بگیرم .قیمت دقیقش یادم نیست .مثلا قیمتش رو تابلو نوشته بود 1000 تومن این فروخت 1500 می گم چرا قیمتی که می فروشی با قیمت تابلو فرق می کنه ؟
گفت:بندری رو بقیه ساندویچی ها توش سوسیس می ریزند من توش هات داگ می ریزم!!!!!!!!

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بنده یک زمانی کودک بودم در مدرسه عده ای مردم آزار کلاه مرا برداشتن و خرس وسط بازی کردند

naritools

Registered User
لایک‌ها
616

چه جمله احمقانه ای.

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
یه دوربین 13 مگا پیکسلی فول اچ دی aptek گرفتم که دوربینش vga بود و کیفیت ساخت 0
به نمایندگیش زنگ زدم گفتن این اولین باره همچین چیزی میشنویم!!
از قیمتش باید میفهمیدم جنس بنجل چینیه

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384

عزیز ی حرفهایی میزنیها
ادمهای بامعرفتی هم هست توی این زمانه
من توی فروم به بعضی از ادمها 5 میلیون 5 میلیون پول میزنم بدون اینکه ادرس خونشو بدونم یا ذره ای ازش دلگیری داشته باشم
ادمهای بامرام هنوزم خداروشکر وجود دارن

Last edited:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
یه موبایل تو ایسام گرفتم.مشکل شارژ خالی کردن داشت طرف هم یه باتری خراب گذاشته بود روش که من فکر کنم از باتریشه.من هم تجربه اولم بود ندونسته زود تایید کردم. گوشیه هم تعمیر نشد. نزدیک 70 تومن ضرر کردم.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
من یه بار تو خیابون سعدی مشهد یه یارو وایستاده بود میگفت سی دی فیلم سریال.آرومم میگفت.بهش گفتم سریال لاست داری؟کامله؟گفت آره 3 تا سی دی میشه وایسا برم برات رایت بزنم بیارم.مام وایستادیم آورد رفتم خونه گذاشتم دیدم یه سری فیلم ایرانی بی کیفیت فقط توشه. اصلا رایت نزده بود همینجوری سی دی های الکی مینداخته به ملت
سه هزار تومنم پرید خدا رو شکر پول کمی بود ولی تجربه شد دیگه از اون موقع خیلی سخت به دیگران اعتماد میکنم.یه بارم 50 تومنو سر یه حماقت دیگه به باد دادم حالا جریانش بماند :دی
آخه سریال لاست اونم کاملش تو 3تا سی دی جا میشه؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
چیپس خریدم توش 3تا تیکه بیشتر نبود
رانی خریدم توش آب بود
نوشابه خریدم اصلا گاز نداشت
کمپوت گیلاس خریدم توش گلابی بود
خلال پسته خریدم خوردم مزه پسته میداد بعدا فهمیدم باقالا خشک شده بود

Last edited:

MK0094

Registered User