• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه جوری کلاهت رو برداشتن؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خیلی سال پیش رفته بودم میدون توپخونه یه فیلم زبون اصلی بخرم یارو گفت برات گیر میارم، یه بابای دیگه هم مواد میخواست به طرف گفت داری؟ اینم گفت آره واسه تو هم میارم، فقط یه دقیقه اینجا وایسید من برم تو اون پاساژه براتون بگیرم، دو تومن از من گرفت دو تومن هم از اون بدبخت، رفت تو پاساژ دیدیم بعد یه ربع خبری نشد، پرس و جو کردیم فهمیدیم پاساژه یه در دیگه هم داره، طرف هم ما رو دو دره کرده بود، بعد او ماجرا چند بار رفتم همونجا ولی مرتیکه رو پیداش نکردم.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
همین پارسال یه معامله ای داشتیم که آخرش با طرف دو و نیم درصدی اختلاف حساب پیدا کردیم. الان یادم افتاد
البته معامله بیش از تنها اون مورد بود و پول اضافه هم از طرف ما پرداخت شد و در کل به یک دله دزدی شبیه بود در مقابل اصل کار.
در کل تجربه ای که میخوام بگم اینه که :
1- اولاً طرف به شدت ظاهر موجه و مهربانی داشت ، جا افتاده بود و سنی ازش گذشته بود (پیرمرد بود).
2- دومین نکته اینه که طرف تحصیل کرده ی یک دانشگاه معتبر و استاد بازنشسته دانشگاه بود (دانشگاه های معتبر).
3- و سومین نکته اینه که اون بنده ی خدا گاهاً دم از این میزد که مثلاً وقت نماز صبح یاد فلان چیز افتادم ، یا فلان کار رو کردم و ... (احتمال میدم منظورش از تکرار مکرر این نکته این بود که بگه من نماز میخونم) در محیطی که اصلاً کسی ازش از این انتظارام نداشت!! اگه توی اون محیط باشید متوجه میشید منظورمو ... (حدس من اینه که میتونست دلیلش این باشه که مثلاً میخواست بگه من روشن فکری هستم که نمازم رو هم میخونم به اصطلاح به چیزی معتقدم و میشه روم حساب کرد)
4- چهارمین نکته جالب اینه که طرف بشدت وضع مالی و درامد جاری عالی داشت ، حقوق بازنشستگی باور نکردنی ، خونه شخصی و ملک دیگه ی شخصی و درامد عالی از کاسبیش.
نکته ای که میخوام بگم اینه که همه این چیزا باعث نشده بود این بنده ی خدا دروغ نگه به خاطر پیشبرد اهداف تجاریش و همینطور خیلی عامیانه دله بازی در نیاره. :)

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
کلا هر چی بخری، از دید پدر و مادر، کلاه رفته سرت... بنابراین، من هر چی خریدم، کلاه رفت سرم :eek:

serberz482

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من پارسال رفتم تهران، یکی از دوستام گفت تو که میری واسه منم یه دوربین عکاسی بگیر. مدل خاصی هم مد نظرش نبود من هم از خودش بدتر. فقط گفت یه سری مشخصات کلی رو داشته باشه. با یه دوست دیگه رفتیم پاساژ بزرگمهر (اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو) که بغل علاالدینه و همکفش فقط دوربین عکاسیه. چند تا مغازه سرزدیم قیمت چند مدل رو تو رنج 500 تا 700 گرفتیم آخرش رفتیم تو یه مغازه قیمت گرفتیم دیدیم قیمت بالا داد اما طرف گفت قیمتی که شما دارید مطمئن باشید کارکرده بهتون میدن خلاصه چند مدل دیگه اورد نظرمون رو عوض کرد و یه مدل داد بهمون 680. یه رم کلاس16 رو بهمون میداد 130 تومن ولی نگرفتیم حدس زدم رمش گرونه. دوربینو که خریدیم رفتیم رم رو از علاالدین گرفتیم 65تومن!
برای دوربینه تو شک افتادیم گفتیم شاید 680 گرون بهمون انداختن. قیمت گرفتیم بین مغازه های اطراف گفتند 480! یعنی 200 گرونتر!
برش گردوندیم به مغازه ای که دوربینو خریده بودیم گفت همسایه مغازه ها دروغ میگن بیا با هم بریم رودررو شیم. باهامون اومد اون مغازه ای که 480 قیمت داده بود نگو یواشکی به صاحاب اونجا چشمک زد و اونم در جواب به ما گفت 480 قیمت دادم اما اگه میخواستی بهت نمیدادم و نظرتو عوض میکردم یا میگفتم کارکرده س یا خرابه!
قرار شد اگه زیر 680 گیر اوردیم طرف پولمونو پس بده. رفتیم تمام مغازه های اون پاساژ، تمام اونایی که بهمون قیمت کف داده بودن این بار یا بالای 680 میگفتن یا میگفتن تمومو کردیم(با اینکه تو ویترینشون هم بود!) نگو پشت سر ما شاگردشون رو فرستاده بودن، دقیقا پشت سر ما، مغازه های دیگه رو با اشاره حالیشون میکرد که قیمت بالا بدن بهمون. نگو که کلا فروشنده های اون پاساژ کارشون همینه و هوای همدیگه رو دارن.
آخرش رفتیم از بیرون پاساژ گرفتیم 570! اوردیم گذاشتیم جای اونی که تو پاساژ گرفته بودیم چون طلق رو LCDش زده بودیم و پولمون رو پس گرفتیم!! مغازه بیرون پاساژ هم این کلاهبرداری های فروشنده های داخل پاساژ رو تایید مکرد و گفت کلا کارشون همینه.

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اگه میخواین هیچکس نتونه کلاه تونه برداره این جمله رو که بهتون میگن آویزه گوشتون کنید

به کسی رحم نکنید چون کسی به شما رحم نمیکنه حتی خانوادت

اینجوری بهتره :

اگه میخواین هیچکس نتونه کلاه تونه برداره این جمله رو که بهتون میگن آویزه گوشتون کنید :

تو امور مالی به هرکسی راحت اعتماد نکنید و حساب امور مالی را از دوستی و خانواده جدا کنید (در امور مالی مثل دو غریبه باشید که از هم قرارداد مکتوب دارند، برای پولهای رد و بدل شده رسید میگیرند و برای گرفتن حقوق‌شان با هم تعارف ندارند)

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
خیلی وقته کلاه گنده سرمون نرفته، ولی آخرین بارش، 6-7 سال پیش بود که هنوز جرات خرید اینترنتی و ... رو نداشتیم، بعد از کلی تحقیق رفتیم یه سیستم پیشنهاد دادیم به طرف (گرافیکش Geforce 7950X2 بود) و هارد 320 با 16مگ بافر و ... حالا ببین چجور کلاه رفت سرمون:
1) طرف: آقا این گرافیک که برداشتی، الکی گرونه، بیا خودم یه 8600 بت بدم، برو حال کن. :general405: ما: "عه عددش بالاتره، حتما بهتره - باشه" :general601:
2) طرف:"مادربرد Asus Striker Extreme وارد نمیشه، خودم یه M2N دارم، چیپستشم انویدیاس - ببینش - |از تو ویترین درآوردش|" :general605: ما: "عه راست میگی؟ باشه..." :general601:
3) طرف: "این مادربرد که AMD میخوره، و اینتل نمیشه بست روش، بیا یه X2 6000 توپ دارم، میبندم برات حال کنی...." ما: "باشه سگ تو روحت (تو دلمون)" :general210:
4) ما: "آقا پس حداقل رم OCZ و هارد سیگیت 320 ببند روش که حتما 16مگ بافر باشه. دی وی دی رایتر هم پلکستور باشه حتما" :general211: طرف: "باشه باشه حتما :cool:"

آخر سر بعد از این همه خرمون کرد... اومد رم TwinMOS بست، هارد 8مگ بافر زد و دی وی دی رایتر هم کاشف به عمل اومد(بعد از اینکه خراب شد) که تعمیری بوده :general710: و این چنین بود که بعد از 900 تومن خرج، سیستم یه ساله کامل عوض شد :general705:
از اون زمان به بعد هر چی میخوایم بخریم از قطعات الکترونیکی، فقط اینترنتی. اخیرا هم بخاطر فاج شدن وضع اقتصادی مملکت فقط دست دوم :general107:

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
همین پارسال یه معامله ای داشتیم که آخرش با طرف دو و نیم درصدی اختلاف حساب پیدا کردیم. الان یادم افتاد
البته معامله بیش از تنها اون مورد بود و پول اضافه هم از طرف ما پرداخت شد و در کل به یک دله دزدی شبیه بود در مقابل اصل کار.
در کل تجربه ای که میخوام بگم اینه که :
1- اولاً طرف به شدت ظاهر موجه و مهربانی داشت ، جا افتاده بود و سنی ازش گذشته بود (پیرمرد بود).
2- دومین نکته اینه که طرف تحصیل کرده ی یک دانشگاه معتبر و استاد بازنشسته دانشگاه بود (دانشگاه های معتبر).
3- و سومین نکته اینه که اون بنده ی خدا گاهاً دم از این میزد که مثلاً وقت نماز صبح یاد فلان چیز افتادم ، یا فلان کار رو کردم و ... (احتمال میدم منظورش از تکرار مکرر این نکته این بود که بگه من نماز میخونم) در محیطی که اصلاً کسی ازش از این انتظارام نداشت!! اگه توی اون محیط باشید متوجه میشید منظورمو ... (حدس من اینه که میتونست دلیلش این باشه که مثلاً میخواست بگه من روشن فکری هستم که نمازم رو هم میخونم به اصطلاح به چیزی معتقدم و میشه روم حساب کرد)
4- چهارمین نکته جالب اینه که طرف بشدت وضع مالی و درامد جاری عالی داشت ، حقوق بازنشستگی باور نکردنی ، خونه شخصی و ملک دیگه ی شخصی و درامد عالی از کاسبیش.
نکته ای که میخوام بگم اینه که همه این چیزا باعث نشده بود این بنده ی خدا دروغ نگه به خاطر پیشبرد اهداف تجاریش و همینطور خیلی عامیانه دله بازی در نیاره. :)
چهره منو ببینی از این حرفم تعجب میکنی ولی من خودم از آدمایی که اینطوری حرف میزنن فرار میکنم یکی هم میخواست اسکریپت یه سایت بهم بفروشه هی زنگ میزد میگفت بعد نماز صبح وقت نماز صبح ! بعد دوتا سوتی ازش گرفتم بهشم نگفتم و پیچوندمش!200تومن زیر قیمت همون اسکریپت خریدم.
من پارسال رفتم تهران، یکی از دوستام گفت تو که میری واسه منم یه دوربین عکاسی بگیر. مدل خاصی هم مد نظرش نبود من هم از خودش بدتر. فقط گفت یه سری مشخصات کلی رو داشته باشه. با یه دوست دیگه رفتیم پاساژ بزرگمهر (اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو) که بغل علاالدینه و همکفش فقط دوربین عکاسیه. چند تا مغازه سرزدیم قیمت چند مدل رو تو رنج 500 تا 700 گرفتیم آخرش رفتیم تو یه مغازه قیمت گرفتیم دیدیم قیمت بالا داد اما طرف گفت قیمتی که شما دارید مطمئن باشید کارکرده بهتون میدن خلاصه چند مدل دیگه اورد نظرمون رو عوض کرد و یه مدل داد بهمون 680. یه رم کلاس16 رو بهمون میداد 130 تومن ولی نگرفتیم حدس زدم رمش گرونه. دوربینو که خریدیم رفتیم رم رو از علاالدین گرفتیم 65تومن!
برای دوربینه تو شک افتادیم گفتیم شاید 680 گرون بهمون انداختن. قیمت گرفتیم بین مغازه های اطراف گفتند 480! یعنی 200 گرونتر!
برش گردوندیم به مغازه ای که دوربینو خریده بودیم گفت همسایه مغازه ها دروغ میگن بیا با هم بریم رودررو شیم. باهامون اومد اون مغازه ای که 480 قیمت داده بود نگو یواشکی به صاحاب اونجا چشمک زد و اونم در جواب به ما گفت 480 قیمت دادم اما اگه میخواستی بهت نمیدادم و نظرتو عوض میکردم یا میگفتم کارکرده س یا خرابه!
قرار شد اگه زیر 680 گیر اوردیم طرف پولمونو پس بده. رفتیم تمام مغازه های اون پاساژ، تمام اونایی که بهمون قیمت کف داده بودن این بار یا بالای 680 میگفتن یا میگفتن تمومو کردیم(با اینکه تو ویترینشون هم بود!) نگو پشت سر ما شاگردشون رو فرستاده بودن، دقیقا پشت سر ما، مغازه های دیگه رو با اشاره حالیشون میکرد که قیمت بالا بدن بهمون. نگو که کلا فروشنده های اون پاساژ کارشون همینه و هوای همدیگه رو دارن.
آخرش رفتیم از بیرون پاساژ گرفتیم 570! اوردیم گذاشتیم جای اونی که تو پاساژ گرفته بودیم چون طلق رو LCDش زده بودیم و پولمون رو پس گرفتیم!! مغازه بیرون پاساژ هم این کلاهبرداری های فروشنده های داخل پاساژ رو تایید مکرد و گفت کلا کارشون همینه.

فکم افتاد از اینهمه روداری فروشنده :/
دمت گرم بازم که حالشو گرفتی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
چهره منو ببینی از این حرفم تعجب میکنی ولی من خودم از آدمایی که اینطوری حرف میزنن فرار میکنم یکی هم میخواست اسکریپت یه سایت بهم بفروشه هی زنگ میزد میگفت بعد نماز صبح وقت نماز صبح ! بعد دوتا سوتی ازش گرفتم بهشم نگفتم و پیچوندمش!200تومن زیر قیمت همون اسکریپت خریدم.

آره دیگه وقتی کلاه بردار جماعت ببینه آدم ها به یک قشر راحت تر اعتماد میکنند سعی میکنه خودشو اون مدلی جا بزنه ولی جالب اینه که ما اصلاً برای این حرف ها تره هم خورد نمیکردیم و آخرشم دقیقاً با حساب کتاب دستش رو شد.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه سایت بزرگ رو با کسی شریک بودم ، اکثر هزینه هاشو خودم می دادم ، طرف تصادف کرد چند ماه تمام هزینه های سایت رو دوش خودم بود و سر رفاقت حرفی نمی زدم .
سایت تازه اومده بود زیر 100 ایران و می خواستیم پول در بیاریم طرف طمع پول کرد و گند زد به همه چیز و سایت رو نابود کرد .
رفاقت جدا ، کار جدا ! یادتون نره !
========
دانلود انجام می دادم با سرعت بالا ( 100 مگابیت اینترنت )
یه مشتری متشخص و دکترای شیمی از دانشگاه دولتی تهران ، به خاطر 200 هزار تومان بدبخت خطشو عوش کرد !
پول جدا از همه چیز حساب کنید ، الان با خیلی ها رفیق هستم ولی اگه 10 هزار تومان پولم کم باشه نمی زارم کارم رو انجام بده
مثلا خرید دلاری دارم ، دوست خودم کارش اینه ولی پول کم باشه نمی زارم اصلا این کارو انجام بده تا پولم کامل باشه
پول هرچیز سر جای خودش ، رفاقت جای خودش

برش گردوندیم به مغازه ای که دوربینو خریده بودیم گفت همسایه مغازه ها دروغ میگن بیا باکص هم بریم رودررو شیم. باهامون اومد اون مغازه ای که 480 قیمت داده بود نگو یواشکی به صاحاب اونجا چشمک زد و اونم در جواب به ما گفت 480 قیمت دادم اما اگه میخواستی بهت نمیدادم و نظرتو عوض میکردم یا میگفتم کارکرده س یا خرابه!
کثیف ترین آدم ها همان جا هستند
تجربه رو اینجا نوشتم
http://forum.persiantools.com/threads/تجربه-خرید-دوربین-از-جمهوری.538487/

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
جای این همه دردسر کشیدن زنگ میزدی 124 راحت تر نبود؟

Borat

Registered User
لایک‌ها
31

عجب ! مردم چی جوری کاسبی می کنن !!!:rolleyes:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تو تهران خرید کردن کلا همینطور هست . نخ سوزن رو وسائل تخصصی که مردم کمتر ازش سر درمیارن.
قبل از خرید یا خودتون باید کلا تاریخچه کلی جنسی که میخواهید بخرید رو مطالعه کنید تا توش خبره بشید یا یه دکترای کار با دودره ها رو همراهتون ببرید...
پاساژ علاالدین که دیگه معرف همه هست تعریف نمیخواد بش میگن پاساژ دزدا... هنر اونه که اونجا بتونید جنس درست بخرید....:D
یه چیزایی دیدم از فروشنده هاش مخصوصا تو کار موبایل و دوربین براتون تعریف کنم میشه مثنوی 70 من.... ایشالا تعریف میکنم همینجا....
بفرمایید شام....:general406:

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
انصافا تا این همه فروشگاه اینترنتی معتبر هست نباید دیگه آدم گول قیمت و اینارو بخوره تو بازار، آدم قیمت رو تو اینترنت چک میکنه و بعد میره تو بازار اگه یکی بود می خره و اگه بیشتر بود نمی خره!
من خودم چند روز پیش می خواستم یه هارد بخرم اول رفتم پاساژ رضا اونجا همه بهم قیمت 260 تومن دادن بعد کلی راه رفتم تا رسیدم به اون پاساژ نزدیک میدون ولیعصر و بعد از کلی تحقیق 255 گیرم اومد! بعد خیلی جالب بود دقیقا دو تا مغازه اونورتر همین هارد رو زده بود 275! رسما داشتم شاخ در می آوردم!

کلاهبرداری هم که از خودم شد وقتی بود که بچه بودم و قرار بود برای یکی از دوستام یه بسته پاستور بخرم که پول رو دادم که یارو بره بیاره و طرف دیگه غیبش زد!

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
نمیدونم اسمشو کلاهبرداری میذارید یا نه ولی...
به مدت 5/6 سال قیمت همکاری با یه فروشگاه قطعات کامپیوتری کار میکردم
اوایل که شروع کردم به کار کردن با این ها ، قیمت ها کمتر از جاهای دیگه بود، منم اعتماد کرده بودم از جای دیگه قیمت نمیگرفتم
بعد از اون همه سال ، یه روز فروشگاهش بودم هواسش به من نبود تلفنی داشت قیمت میداد گفت: قیمت همکار و مشتری یکیه

الان نزدیک 3 ساله از این شهر (کاشان) خرید نمیکنم مگر اینکه خیلی خیلی اضطراری باشه
یا از بچه های این انجمن خرید میکنم یا فروشگاه های آنلاین، یا به رفیقم تهران زنگ میزنم بخره برام بفرسته

موارد دیگم هست چون شباهت زیادی به خاطرات دوستان داره ، صرف نظر میکنم از گفتنش...

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
همیشه سعی کنید همیشه قبل هر خریدی کلی تحقیق کنید و زیرو بمشو یاد بگیرید وگرنه تو ایران همچین گوشتون میبرن که خودتونم ندونید چجوری بریدن و بردن
تو خرید هرچیزی باید حواس 6 گانه فعال باشه وگرنه ... درضمن اونی هم که قسم خدا و پیغمبر میخوره و برای یه کالای بی ارزش خدارو پایین میاره میگه خداوکیلی و خدا شاهد و.. مطمنا یه جای کارش میلنگه

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
ریشه کلاه برداری نا آگاهی هست .کسانی سرشان کلاه میره که اطلاعات کمی دارند یا ناقص دارند.همیشه قبل از خرید خوب تحقیق کنید در مورد کالا یا خدماتی که می خواهید بخرید.تکته بعدی هیچ ارزانی بی دلیل نیست اگر جنسی خیلی ارزان بود باید بهش شک کرد و کمی تحقیق بد نیست به خدا.
اما کلاهی که سر اینجانب رفت .جند سال پیش من به اتفاق دوست رفته بود شمال از قضا دنبال آبشنگولی بودیم.یک فردی از ما پول گرفت و من سوار موتورش شدم باهش برم و بهمان بده آقا رفتیم یک جا منو پیاده کرد و رفت که بیاره از اونور جیمفنگ شد و رفت.نکته مهم اینه که همیشه قبل از اینکه کالا را تجویل نگرفتید و سلامت انرا چک نکردید پول ندهید.

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
پارسال میخواستم دوربین دیجیتال کامپکت سونی بخرم تو آل دیجیتال و دیجی کالا ازون مدل موجود بود چند روز روش تحقیق کردم و نظرات رو خوندم که خیلی مهم بود،دیجی کالا 20 تومن گرونتر از آل دیجیتال میداد و روی دوربین هم ساخت چین زده بود از آل دیجیتال استعلام کردم گفت ساخت ژاپن زده روش و 20 تومن هم ارزونتر میداد (فکر کنم آل دیجیتال تو استان کرمان باشه دفترش) رفتم بازار قیمت گرفتم 100 تا 150 تومن بالاتر میگفتن من هم سفارش دادم 4 روزه صحیح و سالم اومد رسید به دستم:general307:
--------------------------
کلاه برداری که در مورد من شد:سال 87 تازه خدمتم رو تموم کرده بودم و یه سال با حقوق 350 تومن ماهی تو یه داروخانه برای اینکه به چم و خم بازار آشنا بشم کار میکردم چند ماه بعد پدرم زنگ زد که با شرایط خوب آپارتمان پیش فروش میکنن بدو بیا ثبت نام منم رفتم دیدم عجب شرایط خوبی:eek: داره مدیر عاملشم یه پزشک اصفهانی بود،قرار دادو بستیم پولو ریختیم به حسابشون قرار بود خبرمون کنن که خبر آمد چه خبری،بله جناب دکتر با دو میلیاردو هشتصد میلیون پا به فرار گذاشته ،رفتم چند بار ازش شکایت کردم پرونده تشکیل شد ولی قاضی انگار نه انگار،میگفت اون برا سال 90 قول داده تا اون موقع نمیتونین شکایت کنین،منم گفتم پس بیار طرف و دفترشو نشونم بده که انداختم بیرون :Dتو راهروی دادگاه با یه سرهنگ بازنشسته رفیق شدم یکم صحبت کردیم و جریان رو تعریف کردم خندید و گفت قطعا قاضی پرونده هم سهمی از پول داشته،اونقدر رفتم اومدم و پول تمبر دادم که دیگه ول کردم به امان خدا و بیخیال قضیه شدم

بالا