koosharz
Registered User
کاملش تو 10 تا DVD هم جا نمیشهما به دی وی دی هم میگیم سی دی
کاملش تو 10 تا DVD هم جا نمیشهما به دی وی دی هم میگیم سی دی
کوکانوشابه چی؟ :general307:
اگه میخواین هیچکس نتونه کلاه تونه برداره این جمله رو که بهتون میگن آویزه گوشتون کنید
به کسی رحم نکنید چون کسی به شما رحم نمیکنه حتی خانوادت
چهره منو ببینی از این حرفم تعجب میکنی ولی من خودم از آدمایی که اینطوری حرف میزنن فرار میکنم یکی هم میخواست اسکریپت یه سایت بهم بفروشه هی زنگ میزد میگفت بعد نماز صبح وقت نماز صبح ! بعد دوتا سوتی ازش گرفتم بهشم نگفتم و پیچوندمش!200تومن زیر قیمت همون اسکریپت خریدم.همین پارسال یه معامله ای داشتیم که آخرش با طرف دو و نیم درصدی اختلاف حساب پیدا کردیم. الان یادم افتاد
البته معامله بیش از تنها اون مورد بود و پول اضافه هم از طرف ما پرداخت شد و در کل به یک دله دزدی شبیه بود در مقابل اصل کار.
در کل تجربه ای که میخوام بگم اینه که :
1- اولاً طرف به شدت ظاهر موجه و مهربانی داشت ، جا افتاده بود و سنی ازش گذشته بود (پیرمرد بود).
2- دومین نکته اینه که طرف تحصیل کرده ی یک دانشگاه معتبر و استاد بازنشسته دانشگاه بود (دانشگاه های معتبر).
3- و سومین نکته اینه که اون بنده ی خدا گاهاً دم از این میزد که مثلاً وقت نماز صبح یاد فلان چیز افتادم ، یا فلان کار رو کردم و ... (احتمال میدم منظورش از تکرار مکرر این نکته این بود که بگه من نماز میخونم) در محیطی که اصلاً کسی ازش از این انتظارام نداشت!! اگه توی اون محیط باشید متوجه میشید منظورمو ... (حدس من اینه که میتونست دلیلش این باشه که مثلاً میخواست بگه من روشن فکری هستم که نمازم رو هم میخونم به اصطلاح به چیزی معتقدم و میشه روم حساب کرد)
4- چهارمین نکته جالب اینه که طرف بشدت وضع مالی و درامد جاری عالی داشت ، حقوق بازنشستگی باور نکردنی ، خونه شخصی و ملک دیگه ی شخصی و درامد عالی از کاسبیش.
نکته ای که میخوام بگم اینه که همه این چیزا باعث نشده بود این بنده ی خدا دروغ نگه به خاطر پیشبرد اهداف تجاریش و همینطور خیلی عامیانه دله بازی در نیاره.
من پارسال رفتم تهران، یکی از دوستام گفت تو که میری واسه منم یه دوربین عکاسی بگیر. مدل خاصی هم مد نظرش نبود من هم از خودش بدتر. فقط گفت یه سری مشخصات کلی رو داشته باشه. با یه دوست دیگه رفتیم پاساژ بزرگمهر (اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو) که بغل علاالدینه و همکفش فقط دوربین عکاسیه. چند تا مغازه سرزدیم قیمت چند مدل رو تو رنج 500 تا 700 گرفتیم آخرش رفتیم تو یه مغازه قیمت گرفتیم دیدیم قیمت بالا داد اما طرف گفت قیمتی که شما دارید مطمئن باشید کارکرده بهتون میدن خلاصه چند مدل دیگه اورد نظرمون رو عوض کرد و یه مدل داد بهمون 680. یه رم کلاس16 رو بهمون میداد 130 تومن ولی نگرفتیم حدس زدم رمش گرونه. دوربینو که خریدیم رفتیم رم رو از علاالدین گرفتیم 65تومن!
برای دوربینه تو شک افتادیم گفتیم شاید 680 گرون بهمون انداختن. قیمت گرفتیم بین مغازه های اطراف گفتند 480! یعنی 200 گرونتر!
برش گردوندیم به مغازه ای که دوربینو خریده بودیم گفت همسایه مغازه ها دروغ میگن بیا با هم بریم رودررو شیم. باهامون اومد اون مغازه ای که 480 قیمت داده بود نگو یواشکی به صاحاب اونجا چشمک زد و اونم در جواب به ما گفت 480 قیمت دادم اما اگه میخواستی بهت نمیدادم و نظرتو عوض میکردم یا میگفتم کارکرده س یا خرابه!
قرار شد اگه زیر 680 گیر اوردیم طرف پولمونو پس بده. رفتیم تمام مغازه های اون پاساژ، تمام اونایی که بهمون قیمت کف داده بودن این بار یا بالای 680 میگفتن یا میگفتن تمومو کردیم(با اینکه تو ویترینشون هم بود!) نگو پشت سر ما شاگردشون رو فرستاده بودن، دقیقا پشت سر ما، مغازه های دیگه رو با اشاره حالیشون میکرد که قیمت بالا بدن بهمون. نگو که کلا فروشنده های اون پاساژ کارشون همینه و هوای همدیگه رو دارن.
آخرش رفتیم از بیرون پاساژ گرفتیم 570! اوردیم گذاشتیم جای اونی که تو پاساژ گرفته بودیم چون طلق رو LCDش زده بودیم و پولمون رو پس گرفتیم!! مغازه بیرون پاساژ هم این کلاهبرداری های فروشنده های داخل پاساژ رو تایید مکرد و گفت کلا کارشون همینه.
چهره منو ببینی از این حرفم تعجب میکنی ولی من خودم از آدمایی که اینطوری حرف میزنن فرار میکنم یکی هم میخواست اسکریپت یه سایت بهم بفروشه هی زنگ میزد میگفت بعد نماز صبح وقت نماز صبح ! بعد دوتا سوتی ازش گرفتم بهشم نگفتم و پیچوندمش!200تومن زیر قیمت همون اسکریپت خریدم.
کثیف ترین آدم ها همان جا هستندمن پارسال رفتم تهران، یکی از دوستام گفت تو که میری واسه منم یه دوربین عکاسی بگیر. مدل خاصی هم مد نظرش نبود من هم از خودش بدتر. فقط گفت یه سری مشخصات کلی رو داشته باشه. با یه دوست دیگه رفتیم پاساژ بزرگمهر (اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو) که بغل علاالدینه و همکفش فقط دوربین عکاسیه. چند تا مغازه سرزدیم قیمت چند مدل رو تو رنج 500 تا 700 گرفتیم آخرش رفتیم تو یه مغازه قیمت گرفتیم دیدیم قیمت بالا داد اما طرف گفت قیمتی که شما دارید مطمئن باشید کارکرده بهتون میدن خلاصه چند مدل دیگه اورد نظرمون رو عوض کرد و یه مدل داد بهمون 680. یه رم کلاس16 رو بهمون میداد 130 تومن ولی نگرفتیم حدس زدم رمش گرونه. دوربینو که خریدیم رفتیم رم رو از علاالدین گرفتیم 65تومن!
برای دوربینه تو شک افتادیم گفتیم شاید 680 گرون بهمون انداختن. قیمت گرفتیم بین مغازه های اطراف گفتند 480! یعنی 200 گرونتر!
برش گردوندیم به مغازه ای که دوربینو خریده بودیم گفت همسایه مغازه ها دروغ میگن بیا باکص هم بریم رودررو شیم. باهامون اومد اون مغازه ای که 480 قیمت داده بود نگو یواشکی به صاحاب اونجا چشمک زد و اونم در جواب به ما گفت 480 قیمت دادم اما اگه میخواستی بهت نمیدادم و نظرتو عوض میکردم یا میگفتم کارکرده س یا خرابه!
قرار شد اگه زیر 680 گیر اوردیم طرف پولمونو پس بده. رفتیم تمام مغازه های اون پاساژ، تمام اونایی که بهمون قیمت کف داده بودن این بار یا بالای 680 میگفتن یا میگفتن تمومو کردیم(با اینکه تو ویترینشون هم بود!) نگو پشت سر ما شاگردشون رو فرستاده بودن، دقیقا پشت سر ما، مغازه های دیگه رو با اشاره حالیشون میکرد که قیمت بالا بدن بهمون. نگو که کلا فروشنده های اون پاساژ کارشون همینه و هوای همدیگه رو دارن.
آخرش رفتیم از بیرون پاساژ گرفتیم 570! اوردیم گذاشتیم جای اونی که تو پاساژ گرفته بودیم چون طلق رو LCDش زده بودیم و پولمون رو پس گرفتیم!! مغازه بیرون پاساژ هم این کلاهبرداری های فروشنده های داخل پاساژ رو تایید مکرد و گفت کلا کارشون همینه.
جای این همه دردسر کشیدن زنگ میزدی 124 راحت تر نبود؟من پارسال رفتم تهران، یکی از دوستام گفت تو که میری واسه منم یه دوربین عکاسی بگیر. مدل خاصی هم مد نظرش نبود من هم از خودش بدتر. فقط گفت یه سری مشخصات کلی رو داشته باشه. با یه دوست دیگه رفتیم پاساژ بزرگمهر (اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو) که بغل علاالدینه و همکفش فقط دوربین عکاسیه. چند تا مغازه سرزدیم قیمت چند مدل رو تو رنج 500 تا 700 گرفتیم آخرش رفتیم تو یه مغازه قیمت گرفتیم دیدیم قیمت بالا داد اما طرف گفت قیمتی که شما دارید مطمئن باشید کارکرده بهتون میدن خلاصه چند مدل دیگه اورد نظرمون رو عوض کرد و یه مدل داد بهمون 680. یه رم کلاس16 رو بهمون میداد 130 تومن ولی نگرفتیم حدس زدم رمش گرونه. دوربینو که خریدیم رفتیم رم رو از علاالدین گرفتیم 65تومن!
برش گردوندیم به مغازه ای که دوربینو خریده بودیم گفت همسایه مغازه ها دروغ میگن بیا با هم بریم رودررو شیم. باهامون اومد اون مغازه ای که 480 قیمت داده بود نگو یواشکی به صاحاب اونجا چشمک زد و اونم در جواب به ما گفت 480 قیمت دادم اما اگه میخواستی بهت نمیدادم و نظرتو عوض میکردم یا میگفتم کارکرده س یا خرابه!
من پارسال رفتم تهران، یکی از دوستام گفت تو که میری واسه منم یه دوربین عکاسی بگیر. مدل خاصی هم مد نظرش نبود من هم از خودش بدتر. فقط گفت یه سری مشخصات کلی رو داشته باشه. با یه دوست دیگه رفتیم پاساژ بزرگمهر (اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو) که بغل علاالدینه و همکفش فقط دوربین عکاسیه. چند تا مغازه سرزدیم قیمت چند مدل رو تو رنج 500 تا 700 گرفتیم آخرش رفتیم تو یه مغازه قیمت گرفتیم دیدیم قیمت بالا داد اما طرف گفت قیمتی که شما دارید مطمئن باشید کارکرده بهتون میدن خلاصه چند مدل دیگه اورد نظرمون رو عوض کرد و یه مدل داد بهمون 680. یه رم کلاس16 رو بهمون میداد 130 تومن ولی نگرفتیم حدس زدم رمش گرونه. دوربینو که خریدیم رفتیم رم رو از علاالدین گرفتیم 65تومن!