• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه خبر از آب و هوا

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
بهنام بابلسر هستی یا ساری؟یادم رفت !!

اینجا ساعت 9-10 که خواب و بیدار بودم یه بارون خوشگلی میومد که واقعا میطلبید یکی دو ساعت دیگه بخوابم..بارونو بهونه کردم و کارا رو به آینده موکول کردمو خوابیـــــــــــــــــــدم... الان بیدار شدم..خیــــــــــــلی چسبیـــــــــــــــــد!!

خورشید خانوم داره میاد بیرون//
بابلسرم البته بعضی روزا هم سرخرود محمودآباد :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
عجب هوایی شده فوق العادس

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
من رو تخت تو حیاط می خوابم.کنار باغ..
ساعت شش و نیم از سرما بیدار شدم..
صبحم که اومدم کت بهارم رو پوشیدم..
الانم پنجره بازه...
واقعا سرد شده..بیش از حدم سرد شده..
بخاری روشن کنید..:d
شرکت برق خوشحال..شرکت گاز ناراحت

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من رو تخت تو حیاط می خوابم.کنار باغ..
ساعت شش و نیم از سرما بیدار شدم..
صبحم که اومدم کت بهارم رو پوشیدم..
الانم پنجره بازه...
واقعا سرد شده..بیش از حدم سرد شده..
بخاری روشن کنید..:d
شرکت برق خوشحال..شرکت گاز ناراحت

بر عکس گفتی
اگه گفتی چرا :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امروز هوا فوق العاده بود. واقعا لذت بردم...

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
من که از صبح دارم سگ لرزه میزنم امروز رفتم لباس استین بلندهام رو در اوردم.

فکر کنم العان شمال هواش عالی شده باشه

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
اصفهان وحشتناکه.. از شدت گرد و خاک نمیشه نفس کشید...:(

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بابا این هوای یخ هم اعصاب نذاشته برامون هااااا
هر روز صبح نیم ساعت مشکل حساسیت داریم!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چرا اصفهان امروز انقدر گرد و خاک بود؟ الان روی میزم پر خاک شده. کولرم هم نمیشه زد چون رسما خفه میشم! ولی هوا خیلی خنکه ها. کاش پشه بند داشتیم میفرتم پشت بوم عشق و صفا!

xms

Registered User
لایک‌ها
387
بالاخره تهرانی‌ها چقدر هوای سالم استشمام کرده‌اند؟
تناقض آمار هوای سالم در پایتخت / 24 روز سالم در تهران

خبرگزاری فارس: در حالیکه مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا معتقد است امروز تنها روز سالم از ابتدای سال تاکنون است مدیر مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران اعلام می‌کند جدای از ابتدای سال تاکنون تنها از ابتدای مهرماه تهرانی‌ها 24 روز سالم را تجربه کرده‌اند.

112646264_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار جامعه فارس چندی است آمارهای مسئولان پایتخت در زمینه اعلام آمار آلودگی هوای تهران دچار تناقضاتی شده است.

در این خصوص یوسف رشیدی، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری امروز اظهار داشته است که از ابتدای سال تاکنون، تنها امروز هوای تهران از نظر وضعیت آلاینده‌ها در تمام ایستگاه‌ها در شرایط سالم قرار داشته است.

این در حالی است که محمد رستگاری، مدیر مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران معتقد است تنها از ابتدای مهر تا 24 مهر ما 24 روز سالم را تجربه کرده‌ایم.

وی در این خصوص عنوان می‌کند: در حال حاضر وظیفه اطلاع‌رسانی در زمینه آلودگی هوا تهران تنها بر عهده مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران است البته مراکز دیگر نیز به این اطلاعات دسترسی دارند.

رستگاری ادامه می‌دهد: اگر میانگین ایستگاه‌های سطح شهر تهران را در نظر بگیریم متوجه می‌شویم که از اول مهر تا 24 مهر از لحاظ آلایندگی مونوکسیدکربن، 19 روز پاک و 5 روز سالم را داشته‌ایم.

مدیر مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران تأکید می‌کند: همچنین از لحاظ آلایندگی اُزن 24 روز پاک از لحاظ آلایندگی دی‌اکسید نیتروژن، 24 روز سالم و از لحاظ دی اکسید گوگرد 24 روز پاک را داشته‌ایم اما از لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون تنها 5 روز سالم و 19 روز ناسالم را تجربه کرد‌ه‌ایم.

رستگاری تصریح می‌کند: ما از نظر آلاینده ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون از 24 روز سالم برخوردار بوده‌ایم اما در کل بدون در نظر گرفتن ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون از ابتدای مهر تا 24 مهر 24 روز سالم داشته‌ایم.

انتهای پیام/

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی خبر داد؛
کاهش 10 درجه‌ای دما در استان‌های ساحلی / آبگرفتگی معابر در تهران

خبرگزاری فارس: مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی با بیان اینکه دمای هوا طی روزهای پنجشنبه تا شنبه در استان‌های ساحلی بین 5 تا 10 درجه کاهش می یابد، گفت: از روز چهارشنبه دمای هوا در اکثر نقاط کشور کاهش می‌یابد و به دنبال آن آبگرفتگی معابر عمومی و اختلال در تردد جاده‌ها پیش بینی می‌شود.
306363_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار جامعه فارس، عبدالرضا امیدوار شهری، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی از کاهش دما در اغلب نقاط کشور و مواج بودن خلیج فارس و دریای خزر طی هفته جاری خبر داد.

وی بیان کرد: طی روز چهارشنبه 4 آبان در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران آبگرفتگی معابر عمومی پیش‌بینی می‌شود.

امیدوار شهری افزود: در روز پنج شنبه 5 آبان در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، شمال سمنان، تهران، قزوین، البرز، زنجان، مرکزی، همدان، لرستان، آذربایجان غربی و شرقی و طی روز جمعه 6 آبان در استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، گیلان، مازندران، گلستان، تهران، البرز، قزوین، ایلام و لرستان آبگرفتگی معابر عمومی پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی تصریح کرد: در این روزها در جاده‌های کوهستانی البرز مرکزی و غربی و مناطق سردسیر استان‌های فوق، به سبب بارش برف اختلال تردد در جاده‌ها رخ خواهد داد.

وی در خصوص وضعیت جوّی در خلیج فارس و دریای خزر گفت: خلیج فارس طی روزهای سه‌شنبه تا جمعه و دریای خزر طی روزهای چهارشنبه تا شنبه مواج است و دمای هوا طی روزهای پنجشنبه تا شنبه در نیمه شمالی بین 3 تا 5 درجه و در استان‌های ساحلی بین 5 تا 10 درجه کاهش می یابد.
انتهای‌پیام/

xms

Registered User
لایک‌ها
387
امسال هوای پاک نداشته‌ایم
امروز تنها روز هوای "سالم" پایتخت از ابتدای سال است

خبرگزاری فارس: مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: از ابتدای سال تاکنون، تنها امروز هوای تهران از نظر وضعیت آلاینده‌ها در تمام ایستگاه ها در شرایط سالم قرار داشته است.

954178_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، یوسف رشیدی گفت : از ابتدای سال تاکنون چند روز هوای سالم در شهر داشته ایم اما در واقع میانگین وضعیت آلودگی در ایستگاه های مختلف مدنظر قرار گرفته و اعلام شده است ولی امروز در همه ایستگاه های شهر وضعیت هوا از نظر تمامی آلاینده ها در شرایط سالم است .

وی افزود : متاسفانه آن قدر همه ما به وضعیت بد آلودگی هوا عادت کرده ایم که یک روز سالم را باید غنیمت بدانیم اما این موضوع نه جای خوشحالی بلکه جای تاسف دارد.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تاکید کرد : امسال تهران و شهروندانش حتی یک روز هوای پاک را تجربه نکرده اند که امیدواریم با اقدامات جدی و همه جانبه فکری برای رفع معضل آلودگی هوا شود نه آن که تنها در حد حرف و اقدامات مقطعی آن هم در شرایط بحرانی، مسئولان به یاد این معضل بزرگ شهر بیافتند.
انتهای پیام/

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
میبینم که چه بارونی داره میاد...

بالا