به نقل از hardware :و اما براي اون دوستمون كه از Olympus سوال كرد هم بايد بگم رفتم و از نمايندگي شرق Olympus برات قيمت گرفتم.
.
به نقل از ehsan :من این بحث رو به قسمت تازه تاسیس دوربین دیجیتال منتقل کردم
به نقل از iranexplorer.net :چاپ؟ نه ! ... هیچ وقت...
به نقل از experience :كسي با دوربين Nikon Coolpix 4300 كار كرده ؟
مي خوام بدونم در مقايسه با سوني و كنون در اين رنج قيمت (حدود 360 تومن) كدام ارجهيت دارند؟
مثلا در مقابل Canon A80 - Sony P10 و يا Sony V1 ؟
به نقل از phoyo_live :سلام به تمام دوستان من يه پيشنهاد جديد دارم اگه قرار تا 200 يا 300 هزار تومن پول بدين پس بيايد يه كاري كه من ميگم بكنيد بياييد يه زنون 412 به قيمت 32 هزار تومن بخريد با يه اسكنر ليد 20 كانن اين خيلي بهتره مطمئن باشيد كيفيتي چند برابر خواهد داشت اصلا يه دليل ديگه برا رد كردن خريد اين دوربينها اينه كه شما با گذاشتن 150 تا 200 تومن ديگه رو پولتون ميتونيد يه دوربين سوني مدل تي ار وي 355 كه يه دوربين فيلم برداري و هم عكاسيه بخريد كه با مموري استيكش ميتوني هم 100 ها عكس بگيري و هم هر وقت فيلمت تموم شد فيلم برداري كني با بهترين كيفيت هزارانتا مودل فيلم برداري و عكس برداري مختلف داره به اضافه حالات مختلف در فيلمبرداري و عكسبرداري تو شب با هزاران هزار چيزاي باور نكردني من خودم يه عكاس حرفه ايم و يه زنيت 412 و يه دوربين سوني كه گفتم دارم با يه اسكنر البته دوربين سوني مال من نيست مال كل خانوادس ولي با زنيته عكاسي ميكنم لذتشم بهتره و پر از احساسه بدونيد يه عكاس خوبه كه عكس رو در حالتي به وجود مياره نه دوربين خوب ممنون .