• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

غریبِ آشنا

کاربر فعال ادبیات و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
585
با سلام دوباره
راستش بیشتر گیجم کردین :D

سلام،

برادر من، جواب شما این پسته.

سایر پست‌ها در جواب دوستان دیگر هست، که طبیعتاً خواسته‌ها، سلیقه و بودجه متفاوتی نسبت به شما دارند.

Ali_sportstar

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام بنده میخواستم

۱-ببینم برای تهیه دوربینی که بتونه عکس های در سرعت بالا بگیره (ورزشی) باید حتما از این مدل های نیمه حرفه ای (منظورم ابعد بزرگتر از compact بگیریم؟)مثلا hs10 fuji؟
۲-یا میتونم compact با این ویژگی هم گیر بیارم؟

۳-آیا دوربین کامبکتی هست در حد 400 هزار تومان که بتونه Slowmotion فیلم بگیره ؟(حداقل 120 فریم؟)
۴-بین smasung wb650 و fuji finepix f300
کدوم جالبتره هم عکس خوب و هم فیلم خوب؟

limoo447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اگه میشه یه راهنمایی هم به ما بکنید؟
Panasonic Lumix DMC-F3
http://www.digikala.com/?Page=Compa...&Compare=DigitalCamera-Panasonic-Lumix-DMC-F3
Fujifilm FinePix JX280
http://www.digikala.com/?Page=Compa...&Compare=DigitalCamera-Fujifilm-FinePix-JX280
CANON A3100 IS
Sony Cyber-Shot DSC-W320
تو همین قیمتا اگه پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم و یه سوال اینا فیلم برداریشون با صدا هستش دیگه؟
ممنون

sh1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام يك دوربين ديجيتال با قيمت حدود 200 تا 250 هزار تومان ميخوام كه قابليت فيلمبرداري وعكاسيش با لا باشه نظر من روي سوني w 370 هست كيفيت اين دوربين در چه حدي هست مدل ديگه اي در نظر داريد معرفي نماييد ممنون

Last edited:

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

یک دوربین عکاسی خوب میخوام تا سقف 300 هزار تومان

ملاک ها هم کیفیت عکس عالی و تا حد امکان، کیفیت فیلم برداری عالی هست

به من Canon Sx130 پیشنهاد شد، نظر شما چیه؟

بهترین انتخاب من تا این رنج قیمت چی هستش؟

مرسی
N_aggressive%20%2816%29.gif

Goola

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان و اساتید
قصد خرید یه دوربین عکاسی داشتم ، چیز زیادی از دوربین نمیدونم ولی میخوام که دوربین از نوع ساده پیشرفته باشه و قیمتشم بین 400 تا 450 هزار تومن.
نظر خودم روی Canon PowerShot SX220 HS و Sony Cyber-shot DSC-HX9V هستش. میخواستم بدونم کدوم کامل تره و به چه دلیل ، اگر گزینه دیگه ای هم هست بگید.(میدونم که این دو تازه توی بازار اومدن، ولی میتونم یه یک ماه دیگه هم صبر کنم تا قیمتا ثابت بشه)
حالا اگر اساتید بیشتر راهنمایی کنند خیلی خیلی ممنون میشم. :happy:

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دو ،سه سال پیش یک دوربین با مشورت دوستان همین فروم خریدم و اوقات بیکاری و سفر مقداری عکاسی کار کردم ، بیشتر عکس خانوادگی وبا چند تا پرده و پرژکتور و چراغ مقداری پرتره در منزل وعکس های مسافرت کنار مناظر و.. گرفتم .
اون موقع روی MP که بالا باشه وفاصله کانونی و واید بودن و زوم اوپتیک و ایزو و ببخشید خرکاری دوربین حساس بودم و با توجه به رنج قیمتی توسط دوستان که بین 300 تا 400 می خواستم باشه یک نیکون P80 با گارانتی و رم 8 گیگ و.. انتخاب کرده و380 گرفتم
کم کم با توجه به آپارتمان 80 متری و عکسهای مسافرتی که کنار آبشار و مانند آن گرفتم دیدم زوم بالاتر دوربینم که 17X اوپتیک بود کار برد زیادی برای من نداشته و امتیاز آن چنانی نبود و تعداد انگشت شماری عکس را با زوم بالای 4X فقط گرفتم و عموم عکس ها را در موقعیت و فاصله حدود 3 یا 4 متری سوژه گرفتم
در مورد MP هم شنیدم که مثلا دوربین 8MP نیمه حرفه ای وSLR از 8MP کمپک وغیر SLR بالاتر و دقت وبیشتری دارد! و معیار واقعی اندازه سنسور و نوع آن است
در مورد واید بودن البته کاربرد خوبی بود و دیگر احتیاجی نبود در عکسهای دسته جمعی همه رو بگم جمع شوند و بهم بچسبند.
در مورد فاصله هم که فکر کنم 22mm ~450mm بود بویژه برای عکس ماکرو خوب بود.
متاسفانه در حین ضبط و فیلم برداری زوم بسیار کمی دارد و در تاریکی فیلم و عکس دلچسبی ارائه نمی دهد حتی با داشتن iso 6400
عموما نیز از مود دستی استفاده می کنم و بجز در مسافرت بیشتر در منزل اونم بعد از کار یعنی غروب و در زیر نور لامپ عکس می گیرم مثل تولد و...
می خواستم یکم حرفه ای تر کار کنم البته کار من عکاسی نیست صرفا جهت علاقه و ثبت بهتر خاطرات و عکس های با کیفیت تری بویژه در نور کم در فضای آزاد ودر منزل بگیرم مطالعات و مقالات آموزشی و......هم می خوانم که در کنار آنها اگه بشه یک دوربین بهتر از p80 هم بگیرم
لطفا نظرتون در مورد این فکر خرید یک دوربین تا 700 یا 800 بدهید و کمک کنید تاپیک های قبلی اساتید رو هم خواندم و چند مدل ذیل رو آشنا شدم
1- رنج 500 تا 600 هزار تومان G12 , SX30
2- رده 700 تا 800 هزار تومان EOS 500D KISS X3 کانن و D5100 و D3100 نیکون
وخواهشمندام در مورد تفاوت این دو رده از نظر کارایی برای بنده و اینکه رده دوم خودش یک لنز 55-18 دارن نیز توضیح دهید آیا همین لنز کفایت می کندوبا همین لنز کارایی گروه اول را دارند و اگر کفایت نمی کند مثلا برای چه عکس های باید وحتما لنز دیگری گرفت یعنی نمی خواهم هنگام مسافرت دو سه تا لنز بام اینورو اونور بکشم
در مورد عکاسی در نور کم و ارتباط آن با نوع سنسور که سیموس باشه بهتر یا CCD نیز راهنمایی بفرمائید
با تشکر

Goola

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا کسی توی این انجمن نیست که بتونه به من کمکی کنه؟! :(
میخواستم اگه میشه یکی تفاوت کارکرد Canon PowerShot SX220 HS و Sony Cyber-shot DSC-HX9V رو توضیح بده و بگه کدوم کاملتره.
منتظر جواب دوستان هستم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
واقعا کسی توی این انجمن نیست که بتونه به من کمکی کنه؟! :(
میخواستم اگه میشه یکی تفاوت کارکرد Canon PowerShot SX220 HS و Sony Cyber-shot DSC-HX9V رو توضیح بده و بگه کدوم کاملتره.
منتظر جواب دوستان هستم
بیشتر عکاسیش برات مهمه یا فیلمبرداریش ؟ ضمنا کل بودجه ات چقدره؟ کل بودجه میشه شامل دوربین + تجهیزات مورد نیاز

Goola

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر عکاسیش برات مهمه یا فیلمبرداریش ؟ ضمنا کل بودجه ات چقدره؟ کل بودجه میشه شامل دوربین + تجهیزات مورد نیاز

عکاسی خیلی مهمه، کل بودجه هم حدود 500 تومن. اگر یه توضیح در مورد اون دو تا هم بدین ممنون میشم :)

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با سلام
دو ،سه سال پیش یک دوربین با مشورت دوستان همین فروم خریدم و اوقات بیکاری و سفر مقداری عکاسی کار کردم ، بیشتر عکس خانوادگی وبا چند تا پرده و پرژکتور و چراغ مقداری پرتره در منزل وعکس های مسافرت کنار مناظر و.. گرفتم .
اون موقع روی MP که بالا باشه وفاصله کانونی و واید بودن و زوم اوپتیک و ایزو و ببخشید خرکاری دوربین حساس بودم و با توجه به رنج قیمتی توسط دوستان که بین 300 تا 400 می خواستم باشه یک نیکون P80 با گارانتی و رم 8 گیگ و.. انتخاب کرده و380 گرفتم
کم کم با توجه به آپارتمان 80 متری و عکسهای مسافرتی که کنار آبشار و مانند آن گرفتم دیدم زوم بالاتر دوربینم که 17X اوپتیک بود کار برد زیادی برای من نداشته و امتیاز آن چنانی نبود و تعداد انگشت شماری عکس را با زوم بالای 4X فقط گرفتم و عموم عکس ها را در موقعیت و فاصله حدود 3 یا 4 متری سوژه گرفتم
در مورد MP هم شنیدم که مثلا دوربین 8MP نیمه حرفه ای وSLR از 8MP کمپک وغیر SLR بالاتر و دقت وبیشتری دارد! و معیار واقعی اندازه سنسور و نوع آن است
در مورد واید بودن البته کاربرد خوبی بود و دیگر احتیاجی نبود در عکسهای دسته جمعی همه رو بگم جمع شوند و بهم بچسبند.
در مورد فاصله هم که فکر کنم 22mm ~450mm بود بویژه برای عکس ماکرو خوب بود.
متاسفانه در حین ضبط و فیلم برداری زوم بسیار کمی دارد و در تاریکی فیلم و عکس دلچسبی ارائه نمی دهد حتی با داشتن iso 6400
عموما نیز از مود دستی استفاده می کنم و بجز در مسافرت بیشتر در منزل اونم بعد از کار یعنی غروب و در زیر نور لامپ عکس می گیرم مثل تولد و...
می خواستم یکم حرفه ای تر کار کنم البته کار من عکاسی نیست صرفا جهت علاقه و ثبت بهتر خاطرات و عکس های با کیفیت تری بویژه در نور کم در فضای آزاد ودر منزل بگیرم مطالعات و مقالات آموزشی و......هم می خوانم که در کنار آنها اگه بشه یک دوربین بهتر از p80 هم بگیرم
لطفا نظرتون در مورد این فکر خرید یک دوربین تا 700 یا 800 بدهید و کمک کنید تاپیک های قبلی اساتید رو هم خواندم و چند مدل ذیل رو آشنا شدم
1- رنج 500 تا 600 هزار تومان G12 , SX30
2- رده 700 تا 800 هزار تومان EOS 500D KISS X3 کانن و D5100 و D3100 نیکون
وخواهشمندام در مورد تفاوت این دو رده از نظر کارایی برای بنده و اینکه رده دوم خودش یک لنز 55-18 دارن نیز توضیح دهید آیا همین لنز کفایت می کندوبا همین لنز کارایی گروه اول را دارند و اگر کفایت نمی کند مثلا برای چه عکس های باید وحتما لنز دیگری گرفت یعنی نمی خواهم هنگام مسافرت دو سه تا لنز بام اینورو اونور بکشم
در مورد عکاسی در نور کم و ارتباط آن با نوع سنسور که سیموس باشه بهتر یا CCD نیز راهنمایی بفرمائید
با تشکر
دوست عزیز اگه نمیتونید بودجه ی خودتون رو تا حدود 900 تومن بالا ببرید ، پیشنهاد من همون canon 500d هستش ، ولی اگه امکانش رو دارید 550D بگیرید ، که با همون لنز 18 55 تقریبا تمام نیاز های شما رو برای شروع کار برطرف میکنه ، ولی حتما در آینده نیاز به خرید لنز های بیشتری خواهید داشت .

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
عکاسی خیلی مهمه، کل بودجه هم حدود 500 تومن. اگر یه توضیح در مورد اون دو تا هم بدین ممنون میشم :)

اگر برای شما عکاسی خیلی مهمه و میخواید حرفه ای کار کنید نه اینکه عکس های تفریحی بگیرید
من پیشنهاد میکنم به جای خرج کردن پولتون ، یه مقدار دیگه هم هر جور شده تهیه کنید و یه دوربین SLR بگیرید .

اگر هم نمیخواید حرفه ای عکاسی کنید ، من بین اون دو تا موردی که گفتید Canon رو میپسندم ... البته یه مقدار در مورد fujifilm finepix هم تحقیق کن .. من اطلاعات زیادی در مورد دوربین های کامپکت و SLR LIKE ندارم ولی شنیدم fujifilm دوربین های خوبی داره که قیمتش هم خیلی بالا نیست ...

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان منم میخواستم یه دوربین خوب بخرم لطفا راهنماییم کنید:
اول اینکه برای عکاسی حرفه ای نمیخوام (تفریحی - هنری) عکس میگیرم.
-کیفیت خوب عکس خیلی مهمه - لرزشگیر عکس-کارایی در نور کم - رنگهای زنده - زوم خوب و با کیفیت -فیلم برداری hd- عکاسی از شی متحرک هم در رده های بعدی اهمیت قرار داره
بودجه هم تا 500 تومن - خودم دو مدل زیرو دیدم که جالب بنظر میاد حالا نظرتون چی هست؟ راستی دوستان حرفه ای این slr دقیقا به چه دردی میخوره که اینقدر توصیه میکنید؟ تعریفشو دیدم ولی نفهمیدم چی هست! :دی
Sony Alpha NEX-5
Sony Cyber-shot DSC-HX9V

پ ن : البته همه مواردی که نوشتم بصورت نسبی منظورم هست که در بهترین وضع باشه! وگرنه خب مسلمه برای همه این امکانات باید پول دوربین حرفه ای رو داد!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب 2 دوربین مال امسال هستند و هنوز به درستی مورد نقد قرار نگرفتند.
قیمت این 2 رو من نمیدونم اما :
اگر به عکاسی علاقه مندید و میخواین یادبگیرید بین این 2 کنون بهتره . چون امکانات دستی بهتری داره .
اما به لحاظ امکانات کلی سونی که شما مد نظر دارید امکاناتش تا حدی بیشتره . مثلا میشه به زومش اشاره کرد که تا حدی بیشتره.
بزرگی عکسی که میگیره 4 مگاپیکسل بزرگتره (کیفیت عکس الزاما بهتر نیست!)
کیفیت LCD اش برای دیدن تصاویر تو خود دوربین به مراتب بهتر از مدل کنونیه که معرفی کردید و چند نمونه دیگه.

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان منم میخواستم یه دوربین خوب بخرم لطفا راهنماییم کنید:
اول اینکه برای عکاسی حرفه ای نمیخوام (تفریحی - هنری) عکس میگیرم.
-کیفیت خوب عکس خیلی مهمه - لرزشگیر عکس-کارایی در نور کم - رنگهای زنده - زوم خوب و با کیفیت -فیلم برداری hd- عکاسی از شی متحرک هم در رده های بعدی اهمیت قرار داره
بودجه هم تا 500 تومن - خودم دو مدل زیرو دیدم که جالب بنظر میاد حالا نظرتون چی هست؟ راستی دوستان حرفه ای این slr دقیقا به چه دردی میخوره که اینقدر توصیه میکنید؟ تعریفشو دیدم ولی نفهمیدم چی هست! :دی
Sony Alpha NEX-5
Sony Cyber-shot DSC-HX9V

پ ن : البته همه مواردی که نوشتم بصورت نسبی منظورم هست که در بهترین وضع باشه! وگرنه خب مسلمه برای همه این امکانات باید پول دوربین حرفه ای رو داد!

سلام

SLR دوربین های حرفه ای هستن که قابلیت تعویض لنز دارند ، مثل همین NEX 5 که خودتون فرمودین .

Sony Alpha NEX 3 تا قبل از عید قیمتش 699 بود .

Nex 5 خیلی گرون تره .

HX9V یه دوربین پیشرفته معمولی اصلا با سری NEX قابل مقایسه نیست ولی من تست هاشو توی چند تا سایت دیدم کیفیت خوبی داره ، باید ببینیم قیمتش چقدره .

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه نمیتونید بودجه ی خودتون رو تا حدود 900 تومن بالا ببرید ، پیشنهاد من همون canon 500d هستش ، ولی اگه امکانش رو دارید 550D بگیرید ، که با همون لنز 18 55 تقریبا تمام نیاز های شما رو برای شروع کار برطرف میکنه ، ولی حتما در آینده نیاز به خرید لنز های بیشتری خواهید داشت .

با تشکر
آره می تونم
روی550 دی لنز 55-18 است بنظر شما در حین خرید اونو با 18-85 عوض بکنم و از نظر قیمت تفاوت چقدر است؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با تشکر
آره می تونم
روی550 دی لنز 55-18 است بنظر شما در حین خرید اونو با 18-85 عوض بکنم و از نظر قیمت تفاوت چقدر است؟

راستش من قیمت های جدید رو ندارم ..
مخصوصا بعد از عید که بازار خیلی خراب شده
ولی پیشنهاد من اینه که لنز کیت رو تهیه کنید ، بعدا که لنز جدید گرفتید اگه خواستید حرفه ای عکاسی کنید میتونید از 18-55 به عنوان لنز معکوس استفاده کنید برای ماکروگرافی

http://www.prophotocom.com/photography/rev-lens.asp

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
با تشکر
آره می تونم
سلام
به نظرم لنز 15-85 خیلی لنز با کیفیته و این کارو انجام بدید بیشتر راضی خواهید بود از خرید خودتون چون با این کار واید و تله ی بهتری خواهید داشت ولی خوب باید تا 500-600 تومن هزینه کنید
راستش من قیمت های جدید رو ندارم ..
مخصوصا بعد از عید که بازار خیلی خراب شده
ولی پیشنهاد من اینه که لنز کیت رو تهیه کنید ، بعدا که لنز جدید گرفتید اگه خواستید حرفه ای عکاسی کنید میتونید از 18-55 به عنوان لنز معکوس استفاده کنید برای ماکروگرافی

http://www.prophotocom.com/photography/rev-lens.asp

خیلی جالب بود ولی عملی بودنش یکم جای تردید داره لا اقل کار هرکسی نیست

بالا