فرمت RAW فرمت عکس خام هستش ... اطلاعات عکس قبل از اینکه توسط دوربین پردازش بشه ذخیره میشه ، شما بعدا میتونی white balance ، مقدار نوردهی یا مواردی مثل این رو در کامپوتر مشخص کنی ... اگر نمیخوای حرفه ای عکاسی کنی یا عکس ها رو روی کامپیوتر ادیت کنی و فقط به صورت JPG عکاسی میکنی به این مورد اصلا نیازی نداری که بخوای فعالش کنی .. چون هر عکس raw چندین برابر یه عکس JPG حجم داره و باعث میشه کارت حافظه دوربین به سرعت پر بشه .
اینجا هم اطلاعات تخصصی تری داره
http://photoart.blogfa.com/post-22.aspx
نویز هم همون پیکسل های رنگی هست که توی عکس های با کیفیت پایین زیاد دیده میشن ( اگر عکس هایی که با گوشی موبایل گرفته میشه دیده باشی ، نویز کاملا توی اون عکس ها مشخصه ) ... به هر حال دوربین های 300 400 تومنی نویز زیادی دارن ، شما نمیتونی از یه دوربین 350 تومنی در حد یه دوربین یک ملیون تومنی انتظار داشته باشی ... نویز این دوربین هایی که معرفی کردم یه مقدار ( خیلی خیلی کم ) بیشتر از بعضی نمونه های دیگه ( حتی ارزون تر از خودشون ) هست ولی این مورد فقط وقتی به چشم میاد که شما میخوای عکس رو در سایز اصلی ببینی ! اگر شما بخوای عکس ها رو برای آلبوم عکس چاپ کنی ، یا حتی برای بکگراند یه مونیتور 22 اینچ استفاده کنی اون نویز ها اصلا به چشم نمیاد . بهتره روی این مورد خیلی حساس نباشید .امکانات این دوربین ها و برتری هایی که دارن انقدر زیاد هست که اون نویز ها مهم نباشه .
طراحی بدنه یعنی خیلی راحت نیست برای استفاده ... البته نه اونقدری که شما نتونی ازش استفاده کنی یا حتی اذیت بشی موقع عکاسی ، منظور اینه که میتونست بهتر باشه .
منظره یاب ( چشمی ) هم همون قسمت کوچیکیه که با یه چشم نگاه میکنی و با اون سوژه رو برای عکاسی میبینی ... شما برای عکاسی با دوربینی که چشمی نداره باید از صفحه LCD استفاده کنی ... البته برای عکاسی با دوربین های کامپکت این مورد خیلی مورد مهمی نیست ، چون اگر دوربین چشمی هم داشته باشه شما به احتمال زیاد همیشه از LCD استفاده میکنی !
در آخر هم من اگر بخوام خودم یکی رو انتخاب کنم فوجی رو انتخاب میکنم . ولی Canon برندی هستش که امتحانش رو پس داده و انقدر معروف هست که شما از خریدش پشیمون نشی .
پ ن : من خودم از هیچ کدوم از این دوربین ها استفاده نکردم .. فقط با توجه به نظراتی که در مورد اینها خوندم و عکس های نمونه که از این دوربین ها دیدم اینها رو پیشنهاد دادم ...