• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

azizianhra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)

نظرتون درباره fujifilm hs10 چیه؟

اینکه حسگرش cmos هست مزیته یا عیب؟

تو این قیمت( حدود 400-350 ) چی پیشنهاد میکنید؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام،
دنبال يك دوربين ميگردم كه براي عكاسي تو طبيعت مناسب باشه. ويژگي هاي زير رو هم داشته باشه:
1. شارژي نباشه و باطري بخوره.
2. هم تو هواي آفتابي و هم تو هواي ابري عكس هاي خوبي بندازه.
3. شكل و ظاهرش اصلاً برام مهم نيست. يه چيز باشه تو مايه هاي لپ تاپ هاي صنعتي كه ظاهر زمختي دارند اما در مقابل ضربه و ... مقاوم هستن.
4. حداكثر زوم 2x نياز هست.
5. حداقل فضاي 150 تا عكس با كيفيت رو داشته باشه.
6. قيمتش هم زياد نباشه. حدوداً 120 تا حداكثر 140.

يه چيز دم دستي ميخوام كه وقتي به قصد طبيعت گردي ميرم بيرون بندازمش تو كوله. در مورد گوشي يه 1100 دارم كه در شرايط سخت هميشه يار و همراهمه! :lol: يه چيزي تو همين مايه ها معرفي كنيد ممنون ميشم. نميخوام باهاش فيلم بگيرم يا آپولو هوا كنم... ميخوام فقط عكس بگيره! همين!

مرسي

Canon PowerShot A800
البته واید بالایی نداره ولی با توجه به بودجه شما خوبه :)

سلام

نظرتون درباره fujifilm hs10 چیه؟

اینکه حسگرش cmos هست مزیته یا عیب؟

تو این قیمت( حدود 400-350 ) چی پیشنهاد میکنید؟
دوربینه خوبیه ، حسگر cmos یا ccd رو دیگه نمیشه گفت برای یه دوربین عیب هست یا مزیت ... هر دو مزیت هایی دارن و همچنین معایبی ولی در کل نمیشه گفت این بهتره یا اون یکی ... :)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
مشخصات
http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-IXUS-130-IS-IXY-400F

البته توی این سایت قیمتش از بودجه شما یه مقدار بیشتره ولی توی بازار به همون قیمت یا شاید نهایت 10 تومن بالاتر بتونید پیدا کنید

نمونه عکس هم من ندارم توی گوگل میتونید پیدا کنید ...

پ ن : اگر بودجه تون رو 50 تومن بالاتر ببرید و Canon IXUS 300 HS یا Canon IXUS 210 IS تهیه کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید ....

ممنون

استفاده كرديم

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
تفاوت CMOS و CCD چیه ؟ چرا اکثر حرفه ای ها CMOS هستن ؟

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
Canon PowerShot A800
البته واید بالایی نداره ولی با توجه به بودجه شما خوبه :)

ممنون،
اگر جاي من بوديد براي خريد يه دوبين كه براي عكاسي تو طبيعت چه فاكتور هايي رو در نظر مي گرفتيد؟
فكر كنم اين سئوال بهتري باشه تا بتونم دوربين مورد نظرم رو بهتر انتخاب كنم، اگرچه با توجه به هزينه اي كه ميخوام بكنم انتخاب هام خيلي محدود ميشه ولي شما اون بعد قضيه رو در نظر نگيريد. فقط فاكتور هاي مهم رو كه تو Specification دوربين بايد بهش توجه كنم مورد نظرم هست :)

باز هم ممنون

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
ممنون،
اگر جاي من بوديد براي خريد يه دوبين كه براي عكاسي تو طبيعت چه فاكتور هايي رو در نظر مي گرفتيد؟
فكر كنم اين سئوال بهتري باشه تا بتونم دوربين مورد نظرم رو بهتر انتخاب كنم، اگرچه با توجه به هزينه اي كه ميخوام بكنم انتخاب هام خيلي محدود ميشه ولي شما اون بعد قضيه رو در نظر نگيريد. فقط فاكتور هاي مهم رو كه تو Specification دوربين بايد بهش توجه كنم مورد نظرم هست :)

باز هم ممنون

با اجازه از اساتید

شما با بودجه بسیار محدودتون انتخاب متنوعی ندارید
بنظر من از سونی انتخاب کنید چون عکسهاش شارپ تر هستند و جذابیت بیشتری دارند
در زمینه دوربین هر چی پول بدی آش میخوری - شما هم هر مدلی که با حداکثر بودجه تون سازگار بود تهیه کنید اکثر آپشنها در این رنج مثل هم هستند
موفق باشید

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
تفاوت CMOS و CCD چیه ؟ چرا اکثر حرفه ای ها CMOS هستن ؟

اگر از تفاوت های پایه ای در عملکرد این دو سنسور بگذریم ، الان و در سال 2011 شما تفاوت زیادی بین دو دوربین با یه قیمت که یکی سنسور ccd داره و دیگری cmos احساس نمیکنید ... اگر این سوال رو برای خرید دوربین مطرح کردید بهتره روی این مورد خیلی حساس نباشید چون خروجی تا حدود زیادی یکسانه و شاید در بعضی موارد به مقدار خیلی کم هر کدوم از این سنسور ها عملکرد بهتری داشته باشن .

در کل به دلیل جدید تر بودن ، کم هزینه تر بودن و مصرف کمتر انرژی خیلی از دوربین ها به سمت cmos رفتن ...

این مقاله هم با اینکه قدیمیه ولی شما رو با کار این دو سنسور تا حدودی آشنا میکنه :
http://www.akkasee.com/articles/7035/
http://www.akkasee.com/articles/7019/

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
ممنون،

باز هم ممنون

این سوال به صورت تخصصی ، ( دوربینی برای عکاسی از طبیعت نیاز دارم ... ) بیشتر برای کسیه که میخواد حرفه ای عکاسی کنه و چند ملیون هزینه کنه ...
اون موقع میشه گفت مثلا این لنز واید برای طبیعت بهتره ..
و این فیلتر ها
و این سه پایه ...
ولی برای شما که نمیخوای زیاد خرج کنی ، تفاوت زیادی بین انتخاب ها نیست ... مثلا نمیشه گفت این دوربین برای عکاسی از طبیعته .. شما یه دوربین کامپکت ساده نیاز داری که فقط عکس بگیره ... حالا چه از طبیعت یا سوژه های دیگه
اون دوربینی که معرفی کردم با توجه به بودجه شما فکر میکنم دوربین مناسبی باشه

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
بسيار عالي،
به احتمال زياد همين دوربيني كه گفتيد رو تهيه مي كنم.

ممنون

Highbury

Registered User
لایک‌ها
0
بین پاناسونیک panasonic FH1 و دبلیو 350 کدام بهتره؟

و این دوربینهایی که معرفی کردم از دوربین الان خودم 800 is ایکسز که 6 مگاپیکسل هست خیلی بهتره یا نه ؟

عکس خوبی بگیره.کیفیت فیلمش هم خوب باشه.تا حدودی هم واید باشه.فلاش تقریبا مناسب داشته باشه.
قیمت هر جفتشون بدون گارانتی توی تهران چنده؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه دوربین دیجیتال میخوام واسه کارای خودم
یه عکاسی ساده
چی پیشنهاد میدین؟
تا ۳۵۰ هزار تومان

Fujifilm FinePix F550EXR
و
Canon PowerShot SX210 IS

هر دو دوربین های خوبی هستن ... البته یه مقدار عکس هاشون نویز داره ( خیلی کم ) ولی امکانات خوبی دارن

iVahid

Registered User
لایک‌ها
46
Fujifilm FinePix F550EXR
و
Canon PowerShot SX210 IS

هر دو دوربین های خوبی هستن ... البته یه مقدار عکس هاشون نویز داره ( خیلی کم ) ولی امکانات خوبی دارن

مرسی
نقاط ضعف :
Fujifilm FinePix F550EXR
سرعت ذخیره شدن کم عکس‌های فرمت RAW بر روی کارت حافظه
انتظار داشتیم عکس‌های گرفته شده دارای نویز کمتری بودند
Canon PowerShot SX210 IS
طراحی بدنه نه چندان ارگونومیک
عدم تجهیز دوربین به فرمت غیر فشرده Raw
عدم تجهیز دوربین به منظره یاب (چشمی)

اینا یعنی چه؟
از بین این ۲تا یکی ؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
مرسی
نقاط ضعف :
Fujifilm FinePix F550EXR
سرعت ذخیره شدن کم عکس‌های فرمت RAW بر روی کارت حافظه
انتظار داشتیم عکس‌های گرفته شده دارای نویز کمتری بودند
Canon PowerShot SX210 IS
طراحی بدنه نه چندان ارگونومیک
عدم تجهیز دوربین به فرمت غیر فشرده Raw
عدم تجهیز دوربین به منظره یاب (چشمی)

اینا یعنی چه؟
از بین این ۲تا یکی ؟

فرمت RAW فرمت عکس خام هستش ... اطلاعات عکس قبل از اینکه توسط دوربین پردازش بشه ذخیره میشه ، شما بعدا میتونی white balance ، مقدار نوردهی یا مواردی مثل این رو در کامپوتر مشخص کنی ... اگر نمیخوای حرفه ای عکاسی کنی یا عکس ها رو روی کامپیوتر ادیت کنی و فقط به صورت JPG عکاسی میکنی به این مورد اصلا نیازی نداری که بخوای فعالش کنی .. چون هر عکس raw چندین برابر یه عکس JPG حجم داره و باعث میشه کارت حافظه دوربین به سرعت پر بشه .
اینجا هم اطلاعات تخصصی تری داره http://photoart.blogfa.com/post-22.aspx

نویز هم همون پیکسل های رنگی هست که توی عکس های با کیفیت پایین زیاد دیده میشن ( اگر عکس هایی که با گوشی موبایل گرفته میشه دیده باشی ، نویز کاملا توی اون عکس ها مشخصه ) ... به هر حال دوربین های 300 400 تومنی نویز زیادی دارن ، شما نمیتونی از یه دوربین 350 تومنی در حد یه دوربین یک ملیون تومنی انتظار داشته باشی ... نویز این دوربین هایی که معرفی کردم یه مقدار ( خیلی خیلی کم ) بیشتر از بعضی نمونه های دیگه ( حتی ارزون تر از خودشون ) هست ولی این مورد فقط وقتی به چشم میاد که شما میخوای عکس رو در سایز اصلی ببینی ! اگر شما بخوای عکس ها رو برای آلبوم عکس چاپ کنی ، یا حتی برای بکگراند یه مونیتور 22 اینچ استفاده کنی اون نویز ها اصلا به چشم نمیاد . بهتره روی این مورد خیلی حساس نباشید .امکانات این دوربین ها و برتری هایی که دارن انقدر زیاد هست که اون نویز ها مهم نباشه .

طراحی بدنه یعنی خیلی راحت نیست برای استفاده ... البته نه اونقدری که شما نتونی ازش استفاده کنی یا حتی اذیت بشی موقع عکاسی ، منظور اینه که میتونست بهتر باشه .

منظره یاب ( چشمی ) هم همون قسمت کوچیکیه که با یه چشم نگاه میکنی و با اون سوژه رو برای عکاسی میبینی ... شما برای عکاسی با دوربینی که چشمی نداره باید از صفحه LCD استفاده کنی ... البته برای عکاسی با دوربین های کامپکت این مورد خیلی مورد مهمی نیست ، چون اگر دوربین چشمی هم داشته باشه شما به احتمال زیاد همیشه از LCD استفاده میکنی !

در آخر هم من اگر بخوام خودم یکی رو انتخاب کنم فوجی رو انتخاب میکنم . ولی Canon برندی هستش که امتحانش رو پس داده و انقدر معروف هست که شما از خریدش پشیمون نشی .

پ ن : من خودم از هیچ کدوم از این دوربین ها استفاده نکردم .. فقط با توجه به نظراتی که در مورد اینها خوندم و عکس های نمونه که از این دوربین ها دیدم اینها رو پیشنهاد دادم ...

Last edited:

iVahid

Registered User
لایک‌ها
46
فرمت RAW فرمت عکس خام هستش ... اطلاعات عکس قبل از اینکه توسط دوربین پردازش بشه ذخیره میشه ، شما بعدا میتونی white balance ، مقدار نوردهی یا مواردی مثل این رو در کامپوتر مشخص کنی ... اگر نمیخوای حرفه ای عکاسی کنی یا عکس ها رو روی کامپیوتر ادیت کنی و فقط به صورت JPG عکاسی میکنی به این مورد اصلا نیازی نداری که بخوای فعالش کنی .. چون هر عکس raw چندین برابر یه عکس JPG حجم داره و باعث میشه کارت حافظه دوربین به سرعت پر بشه .
اینجا هم اطلاعات تخصصی تری داره http://photoart.blogfa.com/post-22.aspx

نویز هم همون پیکسل های رنگی هست که توی عکس های با کیفیت پایین زیاد دیده میشن ( اگر عکس هایی که با گوشی موبایل گرفته میشه دیده باشی ، نویز کاملا توی اون عکس ها مشخصه ) ... به هر حال دوربین های 300 400 تومنی نویز زیادی دارن ، شما نمیتونی از یه دوربین 350 تومنی در حد یه دوربین یک ملیون تومنی انتظار داشته باشی ... نویز این دوربین هایی که معرفی کردم یه مقدار ( خیلی خیلی کم ) بیشتر از بعضی نمونه های دیگه ( حتی ارزون تر از خودشون ) هست ولی این مورد فقط وقتی به چشم میاد که شما میخوای عکس رو در سایز اصلی ببینی ! اگر شما بخوای عکس ها رو برای آلبوم عکس چاپ کنی ، یا حتی برای بکگراند یه مونیتور 22 اینچ استفاده کنی اون نویز ها اصلا به چشم نمیاد . بهتره روی این مورد خیلی حساس نباشید .امکانات این دوربین ها و برتری هایی که دارن انقدر زیاد هست که اون نویز ها مهم نباشه .

طراحی بدنه یعنی خیلی راحت نیست برای استفاده ... البته نه اونقدری که شما نتونی ازش استفاده کنی یا حتی اذیت بشی موقع عکاسی ، منظور اینه که میتونست بهتر باشه .

منظره یاب ( چشمی ) هم همون قسمت کوچیکیه که با یه چشم نگاه میکنی و با اون سوژه رو برای عکاسی میبینی ... شما برای عکاسی با دوربینی که چشمی نداره باید از صفحه LCD استفاده کنی ... البته برای عکاسی با دوربین های کامپکت این مورد خیلی مورد مهمی نیست ، چون اگر دوربین چشمی هم داشته باشه شما به احتمال زیاد همیشه از LCD استفاده میکنی !

در آخر هم من اگر بخوام خودم یکی رو انتخاب کنم فوجی رو انتخاب میکنم . ولی Canon برندی هستش که امتحانش رو پس داده و انقدر معروف هست که شما از خریدش پشیمون نشی .

پ ن : من خودم از هیچ کدوم از این دوربین ها استفاده نکردم .. فقط با توجه به نظراتی که در مورد اینها خوندم و عکس های نمونه که از این دوربین ها دیدم اینها رو پیشنهاد دادم ...

خیلی ممنون از توضیحات کامل و مفصلتون
حیف که ۲کمه تشکر نداره!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با سلام
میخواستم یه دوربین کامپکت تا 320 تومن از سونی بگیرم
به شخصه از h55 خیلی خوشم اومد
واید بودن
قابلیت عکاسی پانوراما
مهمترین پارامتر های بنده هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط سریعا

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با سلام
میخواستم یه دوربین کامپکت تا 320 تومن از سونی بگیرم
به شخصه از h55 خیلی خوشم اومد
واید بودن
قابلیت عکاسی پانوراما
مهمترین پارامتر های بنده هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط سریعا

سلام دوست عزیز
با توجه به بودجه و نیاز شما همین دوربینی که انتخاب کردید دوربین خوبیه ... اگر میخواید از سونی باشه همین رو تهیه کنید ...
اگر هم میخواید یه مقدار بیشتر خرج کنید HX5 گزینه ی مناسبیه .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام دوست عزیز
با توجه به بودجه و نیاز شما همین دوربینی که انتخاب کردید دوربین خوبیه ... اگر میخواید از سونی باشه همین رو تهیه کنید ...
اگر هم میخواید یه مقدار بیشتر خرج کنید HX5 گزینه ی مناسبیه .

قربان مرسی ‏
متاسفانه اچ ‏55‏ مثل اینکه نایاب شده
نظرتون در مورد دابلیو ‏380‏ و دابلیو ‏570-580‏ چیه
؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
قربان مرسی ‏
متاسفانه اچ ‏55‏ مثل اینکه نایاب شده
نظرتون در مورد دابلیو ‏380‏ و دابلیو ‏570-580‏ چیه
؟

دوست عزیز مطمئن باش با توجه به قیمت دوربین ، وقتی از یه برند معتبر مثل سونی ( یا کنون ، نیکون ، فوجی ....) خرید میکنی از خرید پشیمون نمیشی . پس خیلی حساس نباش ، نیاز های خودت رو ببین و هر دوربینی رو که فکر میکنی مناسب تر هست تهیه کن و از عکاسی لذت ببر .

در هر صورت با توجه به قیمت و امکانات اگر بتونید یه مقدار بیشتر از قیمتی که گفتید خرج کنید من هنوز هم نظرم روی HX5 هستش که از لنز سری G سونی استفاده میکنه و کیفیت خوبی داره .

در غیر این صورت w580 هم با توجه به قیمت کمتری که داره مطمئنن میتونه شما رو راضی کنه .

Last edited:
بالا