• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
من یه کاربر عادی ولی علاقه مند به عکاسی هستم
یعنی میخوام یه دوربین واسه خودم بخرم که لحظات رو باش ثبت کنم
بودجه هم دارم تا 500 تومن
فقط اگه میشه راهنماییم کنید که چی بخرم!؟
میخوام لذت عکاسی رو از دوربینم ببرم
اصلا میشه راهنمایی کنید که تو انتخاب دوربین چه پارامتر هایی رو رعایت کنم و رو چه حسابی چه دوربینی رو بخرم؟
ممنون

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام
من یه کاربر عادی ولی علاقه مند به عکاسی هستم
یعنی میخوام یه دوربین واسه خودم بخرم که لحظات رو باش ثبت کنم
بودجه هم دارم تا 500 تومن
فقط اگه میشه راهنماییم کنید که چی بخرم!؟
میخوام لذت عکاسی رو از دوربینم ببرم
اصلا میشه راهنمایی کنید که تو انتخاب دوربین چه پارامتر هایی رو رعایت کنم و رو چه حسابی چه دوربینی رو بخرم؟
ممنون

دوست عزیز شما چه نوع دوربینی میخواید بخرید ؟
SLR ( البته با این بودجه باید دست دوم بخرید و هزینه های جانبی زیادی هم داره ) ، SLR like یا کامپکت ؟
و اینکه چه استفاده ای از دوربین دارید ؟ ( منظورم اینه که بیشتر از چه چیزی میخواید عکاسی کنید )
در نهایت اینکه امکان افزایش بودجه رو دارید یا نه ؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
چه چیز؟
کاربری حرفه ای نیست
برای مسافرت و عکاسی عادی
ولی خب چیزی که مسلمه اینه که کیفیت عکس و فیلمبرداریش خوب باشه و زوم هم مهمه
مرسی

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
چه چیز؟
کاربری حرفه ای نیست
برای مسافرت و عکاسی عادی
ولی خب چیزی که مسلمه اینه که کیفیت عکس و فیلمبرداریش خوب باشه و زوم هم مهمه
مرسی

به نظر من بهترین گزینه Fujifilm FinePix HS20 هستش
البته باتری قلمی آلکالاین میخوره ولی امکانات و کیفیت خیلی خوبی داره . یکی از بهترین slr like های بازاره

و همینطور CANON SX30 IS هم انتخاب خوبیه

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
به نظر من بهترین گزینه Fujifilm FinePix HS20 هستش
البته باتری قلمی آلکالاین میخوره ولی امکانات و کیفیت خیلی خوبی داره . یکی از بهترین slr like های بازاره

و همینطور CANON SX30 IS هم انتخاب خوبیه
لطف میکنین هر چیزی که معرفی میکنین با لینک مشخصات و قیمتش بذارید؟
با تشکر

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486

hostironi

Registered User
لایک‌ها
22
دوربین تا سقف 500 تومن
هیچی از عکاسی نمی دونم :دی
کامپکت باشه
برای استفاده معمولی می خوام هر جا که نیاز به عکس گرفتن داشتم مثل تو سفر و مراسم - خونوادگی- مناظر و .... . ولی می خوام خیلی با کیفیت عکس بگیره
تو شب کیفیت عکس تا حد ممکن پایین نیاد و کمترین نویز داشته باشه
زوم بالا هم با توجه به نوع استفاده فکر نکنم زیاد برام کاربرد داشته باشه اما اگه داشتم چه بهتر

بهترین گزینه ها برای من چی هست به نظرتون؟
یا اصلا با توجه به نوع استفادم که به نظر خودم سادست درست هست انقدر هزینه کنم؟ و تفاوت با توجه به دوربین های ارزون تر احساس می کنم؟

Last edited:

hostironi

Registered User
لایک‌ها
22
نظرتون در مورد Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
چی هست؟ به نظرتون خواسته هامو برآورده می کنه؟
یا به نظرتون انتخاب بهتری هم هست

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
دوربین تا سقف 500 تومن
هیچی از عکاسی نمی دونم :دی
کامپکت باشه
برای استفاده معمولی می خوام هر جا که نیاز به عکس گرفتن داشتم مثل تو سفر و مراسم - خونوادگی- مناظر و .... . ولی می خوام خیلی با کیفیت عکس بگیره
تو شب کیفیت عکس تا حد ممکن پایین نیاد و کمترین نویز داشته باشه
زوم بالا هم با توجه به نوع استفاده فکر نکنم زیاد برام کاربرد داشته باشه اما اگه داشتم چه بهتر

بهترین گزینه ها برای من چی هست به نظرتون؟
یا اصلا با توجه به نوع استفادم که به نظر خودم سادست درست هست انقدر هزینه کنم؟ و تفاوت با توجه به دوربین های ارزون تر احساس می کنم؟
دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که گفتید به غیر از مورد اول که قیمت باشه ، canon g12 خیلی به نیاز های شما نزدیکه ... ( البته قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود 600 تومن باشه )

یکی از با کیفیت ترین دوربین های کامپکت ، کیفیت عکاسی بسیار بالا ( در روز و شب و حتی ایزو های بالا )، تنظیمات حرفه ای که معمولا در دوربین های slr وجود داره ... در واقع شما رو وارد دنیای عکاسی حرفه ای میکنه..

دوربینی که خودتون هم معرفی کردید از سونی دوربین خوبیه
دوربین های سونی معمولا امکانات جانبی زیادی برای راحتی کاربر های تازه کار داره و همینطور در مرحله پردازش عکس ، دوربین در رنگ ها اغراق میکنه که باعث میشه عکس ها زیبا تر باشه ولی مقدار کمی از جزئیات از بین میره ... دوربین های سونی بیشتر برای کسانی مناسبه که میخوان یه شات بزنن و اون عکس رو بدون هیچ ویرایشی توی آلبوم دیجیتالشون به همون صورت نگه دارن و بهترین نتیجه رو بگیرن ...

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوربین های سونی معمولا امکانات جانبی زیادی برای راحتی کاربر های تازه کار داره و همینطور در مرحله پردازش عکس ، دوربین در رنگ ها اغراق میکنه که باعث میشه عکس ها زیبا تر باشه ولی مقدار کمی از جزئیات از بین میره ... دوربین های سونی بیشتر برای کسانی مناسبه که میخوان یه شات بزنن و اون عکس رو بدون هیچ ویرایشی توی آلبوم دیجیتالشون به همون صورت نگه دارن و بهترین نتیجه رو بگیرن ...

این توصیف از سونی رو خیلی خوب گفتید دقیقا همینطوره
بنظر من هم اگر اهل کار حرفه ای نیستید مطمئن باشید شک نکنید که از عکسهای سونی خیلی لذت میبرید

hostironi

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که گفتید به غیر از مورد اول که قیمت باشه ، canon g12 خیلی به نیاز های شما نزدیکه ... ( البته قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود 600 تومن باشه )

یکی از با کیفیت ترین دوربین های کامپکت ، کیفیت عکاسی بسیار بالا ( در روز و شب و حتی ایزو های بالا )، تنظیمات حرفه ای که معمولا در دوربین های slr وجود داره ... در واقع شما رو وارد دنیای عکاسی حرفه ای میکنه..

دوربینی که خودتون هم معرفی کردید از سونی دوربین خوبیه

ممنون از توضیحات
حالا اگه کسی بخواد حرفه ای تر و تازه شروع به عکاسی کنه. حداقل چه دوربین slr پیشنهاد می دین؟
می دونم باید هزینه رو افزایش بدم. می خوام ببینم برای شروع چی پیشنهاد می دین

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
ممنون از توضیحات
حالا اگه کسی بخواد حرفه ای تر و تازه شروع به عکاسی کنه. حداقل چه دوربین slr پیشنهاد می دین؟
می دونم باید هزینه رو افزایش بدم. می خوام ببینم برای شروع چی پیشنهاد می دین

دوست عزیز دوربین slr فقط بدنه نیست
لنز هم میخواد
همینطور اگه بخواید حرفه ای کار کنید
نیاز به سه پایه ی حرفه ای ، فلاش ، فیلتر و خیلی چیزهای دیگه دارید که قیمت هر کدومشون خیلی زیاده ...

شما اول مشخص کنید برای همین شروع بیشتر به چه موضوعاتی علاقه دارید برای عکاسی ، اون موقع بهتر میشه راهنمایی کرد

در ضمن خود دوربین های slr کلاس های متفاوت دارن .. از کلاس دوربین های slr مبتدی تا نیمه حرفه ای و حرفه ای .

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
با سلام خدمت دوستان گرامی

خلاصه بگم اماتور هستم ولی می خوام حرفه ای کار کنم دوربین می خوام حدود قیمت 500 تومان.چند نفر HS20 و S200 رو پیشنهاد دادن مخصوصا S200 رو چون من بهشون گفتم کیفیت عکس واسم بیشتر مهمه.نظر شما اساتید چیه؟خوشحال میشم پیشنها هاتون رو بشنوم

(اگه دوستی از مشهد هست ادرس چند تا فروشنده رو بده)

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با سلام خدمت دوستان گرامی

خلاصه بگم اماتور هستم ولی می خوام حرفه ای کار کنم دوربین می خوام حدود قیمت 500 تومان.چند نفر HS20 و S200 رو پیشنهاد دادن مخصوصا S200 رو چون من بهشون گفتم کیفیت عکس واسم بیشتر مهمه.نظر شما اساتید چیه؟خوشحال میشم پیشنها هاتون رو بشنوم

(اگه دوستی از مشهد هست ادرس چند تا فروشنده رو بده)

سلام دوست عزیز

دوربین Hs20 دوربین بهتری هستش . البته حدود 100 تومن فرق قیمت دارن این دوربین ها و نمیشه به این شکل مقایسه کرد
ولی با توجه به بودجه شما Hs20 انتخاب بهتریه .
HS20 الان یکی از بهترین SLR-Like های بازار هستش

در ضمن این دوربین ها نیمه حرفه ای هستن ... شما اگر میخواید حرفه ای کار کنید بهتره دوربین slr تهیه کنید . ( البته بستگی به نیاز خود شما داره ... با همین دوربین هم میشه عکس های حرفه ای و زیبا با کیفیت بالا گرفت )

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
سپاسگذار از راهنمایی تون

دیروز قیمت گرفتم اما با وجود اینکه S200 ارزونتر بود فروشنده می گفت عکس های بهتری میشه گرفت چون سنسور بزرگ تری داره . بودجه رو فعلا از این بیشتر نمی تونم بکنم انشاا... یکم راه بیفتم دوربین بهتری خواهم گرفت.با توجه به اینکه هدف اصلی من عکس گرفتن هست شما با فروشنده موافق هستین یا مخالف؟

(HS20 قابلیت هایی مثل HDMI و FULL HD داشت اما باز هم می گفتن کیفیت عکس این بهتره واسه همین منو در شک انداختن واسه انتخاب)

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
دوست عزیز فروشنده همیشه فکر سود خودشه ... هر جنسی که به نظرش بهتر باشه فروشش ( برای خود فروشنده ) اون رو به شما پیشنهاد میکنه ....

کیفیت دوربین های slr like معمولا تفاوت زیادی نداره در اون حد که بخواد مشکل ساز بشه ... بیشتر بحث در مورد امکانات دوربین هستش که در این مورد HS20 خیلی بهتره ...

اگر شما فقط فکر کیفیت هستید و براتون کیفیت از هر چیزی مهمتره ، بهتره 100 تومن به بودجه اضافه کنید و canon g12 بگیرید که از همه ی اینها کیفیت بالاتری داره .

با توجه به اینکه گفتید میخواید دوربین رو هم عوض کنید ، من پیشنهاد میکنم هر کدوم رو که باز هم به نظر خود شما بهتره تهیه کنید و از عکاسی لذت ببرید .... . فرق این دوربین ها 90 درصد در امکانات اونهاست و شما با توجه به نیاز خودتون هر کدوم رو تهیه کنید مطمئنن پشیمون نمیشید .

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
با درود خدمت دوستان گرامی

یه دوربین میخوام برای تولد یکی از دوستانم بخرم بین 150 -200 تومان چی رو پیشنهاد میکنید؟

راستش از دوربین چیز زیادی نمیدونم برای همین گفتم از شما بپرسم

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با درود خدمت دوستان گرامی

یه دوربین میخوام برای تولد یکی از دوستانم بخرم بین 150 -200 تومان چی رو پیشنهاد میکنید؟

راستش از دوربین چیز زیادی نمیدونم برای همین گفتم از شما بپرسم

Fujifilm FinePix F70EXR یا Canon PowerShot A2200 مناسب هستن
البته فوجی f70 یه مقدار قدیمی شده ولی امکانات ، کیفیت و همینطور زوم عالی داره .

اگر بودجه قابل افزایش باشه : Fujifilm FinePix F200EXR و Canon PowerShot A3300 IS

در ضمن اگر دوست شما به شنا ، کوهنوردی و ورزش هایی از این دست علاقه داره میتونید دوربین های ضد آب و ضد ضربه تهیه کنید .

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
سپاس گرامی

دوربین های ضد آب و ضد ضربه هم معرفی میکنید

300 تا 350 هم باشه مشکلی نداره

اگه یه سایت خوب و مطمئن که قیمت هاش هم مناسب باشه معرفی کنید یه دنیا ممنون شما میشم

نظرتون درباره (Canon IXUS 130 IS (IXY 400F چیه؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
دوربین IXUS 130 دوربین خوبیه ....البته با قیمتی که این دوربین داره ،من Canon PowerShot SX130 IS رو پیشنهاد میکنیم .

این مدل ها هم مناسب هستند ( با توجه به بودجه جدید ) :
Fujifilm FinePix F500EXR
Canon IXUS 300 HS

و همینطور اگر قراره بیشتر هزینه کنید :
Canon IXUS 310 HS
Fujifilm FinePix F550EXR
Canon PowerShot SX210 IS

راستش سایت های زیادی رو نمیشناسم ( خیلی با قیمت سر و کار ندارم ... )
این سایت ها هستند ، ولی اینکه تا چه اندازه قیمتشون با قیمت بازار برابر باشه رو من اطلاعی ندارم :
http://www.camshop.ir/
http://www.digikala.com/

دوربین های ضد آب و ضد ضربه :
Olympus Stylus Tough 8010
Panasonic Lumix DMC-FT10

و با قیمت کمتر :
Fujifilm FinePix XP10

Last edited:
بالا