85 م م سامیانگ قبلا از گرونی خریدش به صرفه بود به خاطر دیاف باز و شارپ بودنش اما الان دیگه چون فوکوس اتوماتیکم نداره ارزش نداره
50 م م 1.8 برای کارهای معمولی خوبه ! نسبت به قیمتش
50 م م 1.8 برای کارهای معمولی خوبه ! نسبت به قیمتش
نه دیگه این برات اون 2 تا مسئله اسپورت و پرتره تا حد زیادی حل میکنه! ولی خوب 50 اف 1.8 رو که در هر حال میخوای! اون 18-55 رو هم داری یا فروختی به خود مغازه؟
فروختم و اون 150 برداشتش
همون جور که یاد داد رفتم جلو
پول دستم بیاد 1.8 میگیرم
چطوره؟
باید با قند شکن بری
آقا کسی جواب مارو نمی ده اینجا چرا؟
بین این دوربینا کدوم بهتره و پیشنهاد می کنید؟
sx230
nikon p510
canon SX40
fuji finepix hs20
واسه استفاده خودم می خوام و لی می خوام زوم خوب داشته باشه
ببین اگه نمی خوای پرتره از سر بگیری 50 م م هم می تونی بگیری منظورم فقط خود سر هست یعنی اگر نمی خوای پرتره اینقدر نزدیک بگیری
می تونی به 50 م م هم فکر کنی
چون دیاف بازتری بهت میده f1.4 هم بوکه زیباتری داره و هم شارپنس بهتری داره
اگر نه می خوای از سر وصورت هم بگیری بهتره همون 85 م م رو بگیری چون 50 م م بخوای از سر وصورت بگیری دفرمه میشه
85 م م سامیانگ با f1.4 یه زمان 350 تومن بود با اینکه اتوفوکس نداره اما می ارزید اما با این قیمت ها ارزش نداره
85 م م 1.8 کنون هم الان فکر کنم 1 تومن باشه قبل از گرونی با 500 میشد خرید
اگر بگی که بیشتر تو چه زمینه ای می خوای کار کنی بهتر میشه راهنمایی کرد
به این سایت یه سر بزن نمونه عکسها رو ببین
من 50 م م 1.8 کنون نسخه 2 رو برات میزارم بقیه مدلها رو خودت سرچ بزن
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 85mm f/1.4
SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM
SIGMA 85mm F1.4 EX DG HSM
باید با قند شکن بری
اخه اینایی که انتخاب کردی تو یه کلاس نیستن! اون چیزی که شما میخوای HS30 بهش نزدیکتره! در ضمن ارزش 150 بیشتر پول دادنم قطعا داره!با تشکر فراوان از rax که راهنمایی کردن. من تاحالا دوربین فوجی ندیدم، کیفت عکساشون خوبه مث کنون؟ HS20 حدود 160-150 ارزون تره. به نظر شما صرف با اون نیست؟ تو اون لیستی که دادم بعد از فوجی پیشنهاد کدومه؟
واقعی منظورت چیه؟ زیر 450تومنه ولی انور به زیر 150 دلار رسیده پس امکانش هست اینجا بیاد رو 350 تومن..دوستان كسي از قيمت واقعي BW750 سامسونگ خبر داره؟
اخه اینایی که انتخاب کردی تو یه کلاس نیستن! اون چیزی که شما میخوای HS30 بهش نزدیکتره! در ضمن ارزش 150 بیشتر پول دادنم قطعا داره!
واقعی منظورت چیه؟ زیر 450تومنه ولی انور به زیر 150 دلار رسیده پس امکانش هست اینجا بیاد رو 350 تومن..
سلامدوستان با بودجه 200-170 چه دوربيني پيشنهاد ميكنيد؟
خواهش میکنمممنون..
ميشه گزينه هاي ديگه روم نام ببريد..پيشنهاد داديد؟