• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اقا قیمتها انقدر متفاوته که کاملا گیج شدم
یا نیکون 310 یا 520 کنون یا 600 فوجی رو میگیرم
از کجا رو شما بگید
ممنون

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
ببینید دوست من، هر کدام از این دوربین ها یک ویژگی خاص دارند:
فوجی 600 از قابلیت RAW برخوردارِِ و سنسور بزرگ تر از بقیه داره (1/2 اینچ). مد منوآل هم داره. ار طرفی ماکرو 5 سانت داره
اون مدل کنون ماکرو 1 سانت داره و کیفیت ساخت واقعا بالا، همون طور که مطلع هستید هم باریکِ و هم فلزی. از طرفی بیشترین سرعت شاتر 15 ثانیه
مدل نیکون هم که ماکزیمم اپارچر f/1.8 داره و ماکرو 1 سانت.
شما باید ببینید کدوم ویژگی واستون مهم تره. :)

اگر اینترنتی میخواهید تهیه کنید چندتا هست: چاره، دیجی کالا، گالری افرنگ و ....
اگر تهران هستید چندتا آدرس بدم.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
اول سلام خدمت همه دوستان و معذرت واسه اینکه چند روی نبودم و کلی سوال شده که خدا رو شکر دوستانی مثل وحید و احسان جواب دادن

اما دومین سلام خدمت حمید جان

خب جواب ناتمام بوده
من دوربینی میخوام که حالت ماکرو خیلی عالی باشه
این دوربینهایی که معرفی شده فوکوس حالت ماکرو :5 سانتیمتره
من حداقل مد نظرم روی 1 سانتیمتر بود!!

حمید به یه چیزی تو این حالت باید خیلی دقت کنی
مد ماکرو یک سانتی لنز ور میچسبونی به سوژه اما یه مشکل بزرگ پیش میاد نور از کجا به سوژه برسه اگه پشت سوژه تاریک باشه؟ واسه همین تقریبا حتی دوربین هایی که مد 1 سانتی هم دارن نمیتونی از فاصله کمتر از 5 سانتی عکس خوبی بگیری واسه این میگم تقریبا بین 5 سانتی و یک سانتی در عمل تفاوت زیادی وجود نداره و تو 90 درصد عکس ها برای اینکه نور مناسب به سوژه برسه باید همون 4 5 سانت رو فاصله ایجاد کرد
من جات بودم یه دوربین با فصاله 5 میخریدم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
چاکرم حامد جان
بخدا گیج شدم کامل
یکی میگه نیکون 310
یکی میگه کنون 230
یکی میگه سامسونگ 750

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
چاکرم حامد جان
بخدا گیج شدم کامل
یکی میگه نیکون 310
یکی میگه کنون 230
یکی میگه سامسونگ 750

سامسونگ رو خودم هیچ وقت پیشنهاد میدم
حقیقتا
میدونم فروشش زیاده تو دنیان و کلی پیشرفت کرده اما من هیچ وقت نه عکس هاش نه منو ها و نه حتی خود دوربینش به دلم نمیشینیه یه جوریه....
مدل نیکون 310 خیلی خیلی مدل خوبی هست با توجه به قیمتش واقعا دوربین همه فن حرفیی هست اما تو مغازه یکی از دوستان که تستش کردم به نظرم فلاش خیلی خوبی روش هم گذاشته بودن به خوبی در حد خودش جوابگو بود ،عکسها مثل همیشه تو این برند رنگ های گرم داشتن و شارپ بودن دوربین تاخیر کمی داشت به نسبت ، و کیفیت نمایشگر اش هم خیلی تو چشم میزد
کدوم مدل 230 رو میگی ؟ به نظرم مدل مشابه نیکون 310 تو کنون مدل SX260 HS هست (قیمتی حدودا 605 گارانتی ایده آل) که اون هم دوربین خیلی خوبی هست ، هم تنظیمات دستی زیادی داره واسه کسی که بخواد عکاسی رو تجربه کنه هم کیفیت خوبی داره واقعا و برتریش نسبت به نیکون استفاده از لنز با قابلیت زوم خیلی بیشتر هست
تو رنج ارزون تر هم مدل IXUS 240 HS رو میشه پیشنهاد کرد با قیمتی حدودا 490 گراانتی ایده آل، ظعفش نسبت به نیکون تنظیمات کمتر عکاسی هست ، فلاش ضعیفتر ، صفحه نمایش ضعیفتر اما عکس ها در حالت اتوماتیک تقریبا یه کیفیت رو بهتون میدن
اگه نیاز به لنز های زوم هم داشته باشن میتونن از بند سونی هم مدل 10v رو انتخاب کنن

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان نظرتون در مورد Sony Cyber-Shot DSC-HX200V چی هست؟رقیبی داره که قیمتش مناسبتر باشه؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
230=panasonic lumix DMC-S3
canon powershot A800 = 155
canon powershot A1200 =180
canon powershot A2200 =220

این قیمتهای اینجان(آبادان) بنظرتون خیلی گرون نیست ؟ دوست ندارم 30 تومن بالای قیمت بخرم:(

hadinba

Registered User
لایک‌ها
9
اول سلام خدمت همه دوستان و معذرت واسه اینکه چند روی نبودم و کلی سوال شده که خدا رو شکر دوستانی مثل وحید و احسان جواب دادن

اما دومین سلام خدمت حمید جان

حمید به یه چیزی تو این حالت باید خیلی دقت کنی
مد ماکرو یک سانتی لنز ور میچسبونی به سوژه اما یه مشکل بزرگ پیش میاد نور از کجا به سوژه برسه اگه پشت سوژه تاریک باشه؟ واسه همین تقریبا حتی دوربین هایی که مد 1 سانتی هم دارن نمیتونی از فاصله کمتر از 5 سانتی عکس خوبی بگیری واسه این میگم تقریبا بین 5 سانتی و یک سانتی در عمل تفاوت زیادی وجود نداره و تو 90 درصد عکس ها برای اینکه نور مناسب به سوژه برسه باید همون 4 5 سانت رو فاصله ایجاد کرد
من جات بودم یه دوربین با فصاله 5 میخریدم

دقیقا تایید می کنم حرف این دوستمونه! شما اگه بری نمونه عکس ماکرو نیکون P310 ببینی ، اگه فلاش Enable باشه ، کیفیت تصویر افتضه! :eek:

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
مسلما چرا، اون هم به این دلیل که انتخاب دوربینی که لنزهاش به وفور یافت میشه در اولویت هست + سنسور بزرگتر
از طرفی احساس که آدم با یک DSLR تجربه میکنه یک چیزِ دیگه است...

مدل powershot sx40 hs چطوره ؟ نیکون بهتر از این هست تو این رنج قیمت ؟

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
مدل powershot sx40 hs چطوره ؟ نیکون بهتر از این هست تو این رنج قیمت ؟

SX40 که SLR-LIKE هستش. البته توصیه نمیکنم اینو بگیرید. :)
راستی چرا به CANON G12 فکر نمیکنید؟ قیمت حدود 800 که البته شنیدم گرون شده.

نیکون D3100 هم هست با قیمت حدود 1100

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
SX40 که SLR-LIKE هستش. البته توصیه نمیکنم اینو بگیرید. :)
راستی چرا به CANON G12 فکر نمیکنید؟ قیمت حدود 800 که البته شنیدم گرون شده.

نیکون D3100 هم هست با قیمت حدود 1100

چرا توصیه نمیکنید ؟ sx40 خیلی مزیتهای بیشتری نسبت به g12 داره زوم بیشتر مگاپیکسل بیشتر ظاهر زیباتر حسگر cmos و...

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
چرا توصیه نمیکنید ؟ sx40 خیلی مزیتهای بیشتری نسبت به g12 داره زوم بیشتر مگاپیکسل بیشتر ظاهر زیباتر حسگر cmos و...
سنسور G12 از SX40 بزرگ ترِه و اصلا کیفیت عکس های این دو دوربین (در شب و شرایط نوری کم نور) با هم قابل مقایسه نیست.
دوربین های سوپر زوم به علت اینکه سنسور کوچکی دارند در اکثر موارد کیفیت تصویرشون ارضا کننده نیست. پشتیبانی از فرمت RAW توسط یک دوربین باعث میشه که شما بعد از عکاسی با اندکی تغییرات نتیجه دلخواه رو بگیرید.
در چندجا ذکر شده که دوربین SX40 یک محدودیت اساسی در هنگامی که سرعت شاتر پایین باشه داره: اون هم اینکه شما نمیتونید از ISO-100 بالاتر برید. به همین دلیل بسیاری از موقعیت های عکاسی در شب رو ممکنه از دست بدید.

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
با تشكر از دوست خوبم احسان جان.. بالاخره پنج شنبه شب رفتم دوربين پاناسونيك اس تري رو خريدم...
قيمت 208 تومن..
آدرس (براي اصفهاني ها) : چهار راه قصر-نمايندگي مركزي پاناسونيك

بالا