خواهش میکنم مبارک باشهبا تشكر از دوست خوبم احسان جان.. بالاخره پنج شنبه شب رفتم دوربين پاناسونيك اس تري رو خريدم...
قيمت 208 تومن..
آدرس (براي اصفهاني ها) : چهار راه قصر-نمايندگي مركزي پاناسونيك
عکس گرفتید؟ چطور بود؟
خواهش میکنم مبارک باشهبا تشكر از دوست خوبم احسان جان.. بالاخره پنج شنبه شب رفتم دوربين پاناسونيك اس تري رو خريدم...
قيمت 208 تومن..
دوستان این آخرین راهنمایی رو هم بکنید من برم امروز دوربین رو بگیرم
Canon PowerShot SX40 HS با 2 سال گارانتی و یک سال بیمه با قیمت 740
یا
Sony Alpha NEX-C3K با گارانتی تا آخر سال 2012 با قیمت 772
من بودم سوني نكس رو انتخاب ميكردم
چون سنسور بزرگتر داره و اصلا تو يه سيستم ديگه اس يه اس ال آر بدون آينه در حجم كوچك
حامد جان یخورده بیشتر راهنماییم میکنی
زوم خیلی کمه تو سونی
برای عکاسی تو حالت ماکرو خوبه؟
با تشكر از دوست خوبم احسان جان.. بالاخره پنج شنبه شب رفتم دوربين پاناسونيك اس تري رو خريدم...
قيمت 208 تومن..
با تشكر از دوست خوبم احسان جان.. بالاخره پنج شنبه شب رفتم دوربين پاناسونيك اس تري رو خريدم...
قيمت 208 تومن..
Panasonic Lumix DMC-S3panasonic s3 akasiye???
سلامت باشید..خواهش میکنم مبارک باشه
عکس گرفتید؟ چطور بود؟
اگر قیمت های دیجی کالا از شهرتون ارزون تر هستش صد در صد از دی جی کالا بخرینسلام
من که با این گرون فروشای شهرمون قید خرید رو تو اینجا زدم حیف ادم پولشو به این گرون فروشا بده
حالا دو تا گزینه برام میمونه یکی خرید اینترنتیه یکی بدم فامیل از تهران بیاره
اما الان خرید اینترنتی اولویته دو فروشگاه اینترنتی دیجی کالا و چاره موجوده ایا این دو واقعا معتبر هستند یعنی خیالم راحت باشه از خرید ؟
ممنون میشم جواب بدین
سوپر زوم پاناسونیک من هم همین طوره. زمان نمایش عکس لنز میره داخل. فکر میکنم واسه امنیت لنز باشه.Panasonic Lumix DMC-S3
سلامت باشید..
عکس هاش نسبت به هزینه ای که کردم عالی هستن..فقط یه مشکلی داره اینه که زمانی که عکس های گرفته شده رو باهاش مرور میکنم..بعد از چند ثانیه لنز رو میبره داخل... البته این برای امنیت سلامتی لنز خوبه.. ولی مشکل اینجاست.. معمولا بعد از مرور عکس ها میخوام دوباره عکس بگیرم.. و لنز باید دوباره بیاد بیرون..
میترسم این داخل و خارج شدن پیاپی لنز..برای آرمبچرش مشکل ایجاد کنه..
نمیدونم آپدیت دوربین کمکی به این مساله میکنه یا نه؟!!!
یه دوربین سونی هم دارم به همین شکل موقع دیدن عکس ها عمل میکنهسوپر زوم پاناسونیک من هم همین طوره. زمان نمایش عکس لنز میره داخل. فکر میکنم واسه امنیت لنز باشه.
نگران نباشید![]()
سنسور G12 از SX40 بزرگ ترِه و اصلا کیفیت عکس های این دو دوربین (در شب و شرایط نوری کم نور) با هم قابل مقایسه نیست.
دوربین های سوپر زوم به علت اینکه سنسور کوچکی دارند در اکثر موارد کیفیت تصویرشون ارضا کننده نیست. پشتیبانی از فرمت RAW توسط یک دوربین باعث میشه که شما بعد از عکاسی با اندکی تغییرات نتیجه دلخواه رو بگیرید.
در چندجا ذکر شده که دوربین SX40 یک محدودیت اساسی در هنگامی که سرعت شاتر پایین باشه داره: اون هم اینکه شما نمیتونید از ISO-100 بالاتر برید. به همین دلیل بسیاری از موقعیت های عکاسی در شب رو ممکنه از دست بدید.
تا 1 تومان حالا یه خورده بالاتر برای عکاسی چی پیشنهاد می دید ؟
همین d3100 ،
101.000.000 قیمتشه :دی