چاکرم حامد جان
بخدا گیج شدم کامل
یکی میگه نیکون 310
یکی میگه کنون 230
یکی میگه سامسونگ 750
سامسونگ رو خودم هیچ وقت پیشنهاد میدم
حقیقتا
میدونم فروشش زیاده تو دنیان و کلی پیشرفت کرده اما من هیچ وقت نه عکس هاش نه منو ها و نه حتی خود دوربینش به دلم نمیشینیه یه جوریه....
مدل نیکون 310 خیلی خیلی مدل خوبی هست با توجه به قیمتش واقعا دوربین همه فن حرفیی هست اما تو مغازه یکی از دوستان که تستش کردم به نظرم فلاش خیلی خوبی روش هم گذاشته بودن به خوبی در حد خودش جوابگو بود ،عکسها مثل همیشه تو این برند رنگ های گرم داشتن و شارپ بودن دوربین تاخیر کمی داشت به نسبت ، و کیفیت نمایشگر اش هم خیلی تو چشم میزد
کدوم مدل 230 رو میگی ؟ به نظرم مدل مشابه نیکون 310 تو کنون مدل SX260 HS هست (قیمتی حدودا 605 گارانتی ایده آل) که اون هم دوربین خیلی خوبی هست ، هم تنظیمات دستی زیادی داره واسه کسی که بخواد عکاسی رو تجربه کنه هم کیفیت خوبی داره واقعا و برتریش نسبت به نیکون استفاده از لنز با قابلیت زوم خیلی بیشتر هست
تو رنج ارزون تر هم مدل IXUS 240 HS رو میشه پیشنهاد کرد با قیمتی حدودا 490 گراانتی ایده آل، ظعفش نسبت به نیکون تنظیمات کمتر عکاسی هست ، فلاش ضعیفتر ، صفحه نمایش ضعیفتر اما عکس ها در حالت اتوماتیک تقریبا یه کیفیت رو بهتون میدن
اگه نیاز به لنز های زوم هم داشته باشن میتونن از بند سونی هم مدل 10v رو انتخاب کنن