behnam3688
Registered User
- نوشتهها
- 512
- لایکها
- 53
ممنونكامپكت كانن .
کامپکت چ مدلی پیشنهاد میدین؟
ممنونكامپكت كانن .
ممنون
کامپکت چ مدلی پیشنهاد میدین؟
دوستان براي استفاده شخصي و گرفتن عكس هايي كه همه شون ادم توش هست منظورم اينه اصلا اهل عكاسي از طبيعت و غيره نيستم. دوربيني كه عكس خوب بندازه و كيفيت عكس هاشقشنگ فرق كنه با اين دوربين ديجيتال كوچولو هايي كه سالهاي پيش مد شده بود. چي رو معرفي ميكنين. !؟؟ قيمت تا ٦٠٠-٦٥٠
با سلام
از یکی از فروشنده ها شنیدم جی پی اس 5300 تو ایران ران نمیشه یعنی عملا کرابرد نداره
البته طرف فروشنده بود و نمیدونم ادعاش تا چه اندازه صحت داره
من خودم میخوام 700 کنون بگیرم چون بالاخره از یکسری امکانات بادی هم نمیشه گذشت
لنزهای کنون تو ایران بیشتر ساپورت میشن و قیمت مناسب تزی دارن میتونید قیمتهار و سرچ کنید تا دستتون بیاد
تا نظر اساتید چی باشه
راستش در مورد تفاوت عملکرد سنسور هیبریدی و بقیه منهم از نظر تکنیکی متوجه نظدم چون فقط یه مقاله خوندم که از این نوع سنسور بعنوان مزیت یاد کرده بود حدس میزنم با توجه به لنزهای سری جدید کنون STM که بی صدا هستن عملکرد بهتری دارن و در فکوس سریعتر عملکرد بهتری داره
اما بحث فراوانی و قیمت لنزها میتونید با مراجعه به سایتهایی مثل دیجی کالا یا سایتهای تخصصی فروش دوربین و لوازم جانبی قیمتها رو ببینید
در مورد انتخاب بین این دو برند واقعا در شرایط برابر نمیشه چیزی بجز سلیقع یا تعصب رو بیان کرد چون هر دو در زمینه کارشون حرفه ای هستن
من دیروز برای خودم 700 کنون گرفتم چون تجربه قبلی با DSLR ها نداشتم و فقط با SLR کار کرده بودم نمیتونم فعلا نظری بدم اما انتخابم بین این مدل و 5300 بود که بالاخره بخاطر فراوانی خدمات و تامین قطعه ( طبق نظر فروشنده ها و تعمیر کارا ) و همچنین قیمت مناسب تر لنز های کنون به نسبت نیکون و 100 البته بخاطر بودجه خیلی محدودم بالاخره 700 کنون رو انتخاب کردم
با سلاممبارك باشه دوست عزيز
من الان تاپيك رو ديدم به نظر من 700 خيلي بهتر از 5300 هست .
خلاصه و خودموني عرض كنم كانن يه سر و گردن از نيكن بالاتر بوده و هست .
فقط لنز رو 18 135 برداشتيد يا 55 ؟!
با سلام
ممنونم ازتون
من 55 برداشتم چون بودجه ام محدود بود اما یه 70 300 سیگما میخوام براش بگیرم
البته این لنز نمیدونم کارش چطوریه چون یه کلید مود ماکرو دارهو نمیدونم واقعا لنز زوم چطور ماکرو میگیره
ممنون میشم اگر دوستان در مورد این لنز اطلاعات دارن بگن
با سلامسلام خدمت اساتید اهل فن! من دنبال یه دوربین و لنزی هستم برای عکاسی. اصلا آموزشی ندیدم برای عکاسی و دوست دارم یه دوربینی باشه که توی جمع های خانوادگی عکس های قشنگ و با کیفیتی بشه گرفت. یعنی سوژه ی عکاسی بیشتر انسان هست تا مناظر. شما چه دوربینی با چه قیمتی پیشنهاد میکنید. حرفه ای باشه