والا بودجه ام تا ۱/۵ الی ۲ هستش. اما خب میخوام لنز هم قابل تعویض باشه و کم کم لنز های مختلف تهیه کنم. چون خودم از کاره گاماس گاماسی خوشم میاد که کم کم یاد بگیرم نه اینکه یهو برم ۵ میلیون بدم و ۴ تا چیز بخرم ندونم چی هست و چجور ازش استفاده میکنن
توصيه ميكنم 700d كانن تهيه كنيد با لنز 18-55
آقا آخرش یه نفر نیومد درست و حسابی و علمی بحث کنیم که دقیقا به چه دلیل 700D یه سر و گردن بالاتر از 5300؟
منظورم بدون تعصب روی برند هستش
تعصب باعث دیدگاه و تصمیمات احساسی میشه...
دوست عزيز يكي از مسائل سنسور تصويري دوربين هست كه توضيحش خارج از حوصله شما و بنده هست . در كل كانن مثل اين ميمونه كه 5 تا فيل رو داخل فولكس سوار بشن ولي نيكن بايد 9 تا فيل رو سوار فولكس كني . اونم فيل چيني نه ژاپني !
در اين مورد چند وقت پيش بحث دو سه ساعته داشتيم با 2 تا فيلم بردار حرفه ايي سينما كه اگه اساميشون رو بگم به احتمال زياد به گوشتون آشناست . (البته من بيشتر شنونده بودم)
يا مثل مقايسه خودرو mvm هست با پرادو
نيكن تبليغاتش خيلي خيلي زياده در مقابل كانن واسه همين يكم تو تو كشور ما همه گير شده
و خيلي پر زرق و برقه
دوربين :
اول از همه سوني خصوصا براي تصوير برداري
مدل جديد slr سوني حدودا 2 ميليون از 5 دي مارك 3 ارزون تره ولي كاراييش دو برابره و جنسش حرف نداره , مرگ نداره .
دوم كانن براي عكاسي
گذينه سوم هم برندهاي ديگه مثل فوجي نيكون و ...
تعصب ندارم مگه كارخونش رو دارم ! :general208:
در كل الان كسايي كه نيكون خريدن 100 بار پست من رو كت ميكنند و ايراد ميگيرن
ميگي نه
ببين
در كل هيچ اصراري ندارم شما اگه دوست داري 5300 بگير كه البته بستگي به نوع كاربري هم داره اگه ميخواي در حد متوسط عكاسي كني همون 5300 هم زياده و هزينه اضافي (ببخشيد رك گفتم)
موفق باشيد