• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
کیفیت sx50 در کلاس خودش جز دوربین های خیل یخوب هست و کیفیت قابل قبولی هم داره
نمیشه به قطعیت گفت که کیفیتش خوب نیست کاملا اشتباهه که یه دوربین رو اینجوری زدر سوال ببریم...
به لحاظ سنسور و ساختار خیلی تفاوتی با sx60 به لحاظ شارپنس و کیفیت نداره فقط sx60 امکانات بهتری رو ارائه میده به کاربر.
با سلام
دوست عزیز من به قضیه ناموسی نگاه نمیکنم
شما در سایت www.dpreview.com میتونید نمونه عکسهاش رو ببینید
دوربینهای سوپر زوم فقط بدرد زوم کردن میخورن و نمیشه ازشون انتظار کیفیت عکس قابل قبول رو داشت سندش هم عکسهای گرفته شده هست

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان خسته نباشید . تا 1 میلیون ت دوربین عکاسی چی پیشنهاد میدید ؟ من آماتورم ولی میخوام کیفیت عکس ها خوب باشه !
با سلام
دوست عزیز شما برای داشتن کیفیت خوب اصلا سراغ سوپر زوم ها نرو به دلایل متعدد که سند حرفم هم نمونه عکسهای گرفته شده هست
برای کیفیت خوب اگر کار عکاسی بلدی و کار با دوربینهای حرفه ای رو میپسندی میتونی D1200 کنون یا 3200 نیکون بگیری
اما اگر دوربین رو برای مصارف خانگی و استفاده عادی میخواهی از کامپکتهای پیشرفته میتونی انتخاب داشته باشی مثل کنون سری G مدلهای G7X / G9 X و اگر گیر بیاد G1x که البته مستلزم کمی افزایش در بودجه ات هست
از دوربینهای کامپکت معمولی و سوپر زوم ( بریج )بدلیل ساختارشون نمیشه انتظار کیفیت عکس داشت

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان خسته نباشید . تا 1 میلیون ت دوربین عکاسی چی پیشنهاد میدید ؟ من آماتورم ولی میخوام کیفیت عکس ها خوب باشه !
با سلام
اگر کار عکاسی رو دوست داری و میخواهی کمی حرفه ای کار کنی میتونی مدلهای 1100D / 1200D از کنون یا مدلهای 3100 / 3200 رو از نیکون انتخاب کنی
اما اگر دوربین رو برای کارهای روزمره و استفاده خانگی میخواهید و همچنان کییفیت براتون مهمه بایدد کمی بودجه رو افزایش بدید تا حدود 1400 از سری G کنون که کامپکتهای پیشرفته هستن انتخاب داشه باشید
اما از دوربینهای کامپکت و سوپر زوم ( بریج ) بدلیل طراحی و ساختارشون نمیشه انتظار کیفیت بالا داشت سند حرفم هم نمونه عکسهایی هست که سایتهای معتبر گذاشتن و میتونید برید ببینید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با حدودا 200 تومن چه کامپکتی بخرم ؟
با سلام
دوست عزیز در رنج قیمتی پایین تفاوتی آنچنان بین برندها و مدلها نیست زیاد ذهنتون رو درگیر برند و مدل نکنید
بطور کلی سونی عکسهای شارپ تر و با رنگهای زیباتر میگیره اما کنون رنگهای سافت و کمی به طبیعی نزدیک تر میگیره که شاید زیاد مورد توجه قرار نگیره

shaikh h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام
دوست عزیز من به قضیه ناموسی نگاه نمیکنم
شما در سایت www.dpreview.com میتونید نمونه عکسهاش رو ببینید
دوربینهای سوپر زوم فقط بدرد زوم کردن میخورن و نمیشه ازشون انتظار کیفیت عکس قابل قبول رو داشت سندش هم عکسهای گرفته شده هست
Canon Ixus 155 دوربین خوبیه ولی یک انتخاب بهتر به نظر بنده داری که دقیقا هم قیمت هم هستند =
سونی SONY W710

سلام بزرگوار
این مدل کنن که مد نظر هست دیگه تولید نمیشه و مدل های جدید تری جایگزین شده مثلا ixus 170 میتونه انتخاب بهتری برای شما باشه
اون مدل سونی که دوستمون فرمودند خیلیییی قدیمی هست و لرزش گیر نداره و اگه برند سونی مد نظر باشه الان میتونید حداقل w830 رو انتخاب بفرمایید...

shaikh h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
d3300 نیکون خوب ب نظر میرسه برای مبتدی ها بودجه افزایش بدید لنز مناسب تر بخرید که بهتر هم میشه

در کل این لنز ـه که شدیدا تاثیر گذاره . . . مگاپیکسل و.. بیشتر بازار گرمی ـه

پ ن : دوران Dslr رو ب اتمام است به Mirorless ایمان بیاورید :general206:

سلام
من نمیدونم دوستان چه جوری میگن dslr دورش رو به اتمام هست؟؟؟؟؟؟؟؟
مکه میشه؟؟؟؟ در نظر داشته باشید که با میرورلس شما نمیتونید تو اتلیه عکاسی کنید چون میرورلس ها اکثرا ویزورشون الکترونیکال هست و با بستن دیافراگم روی عدد 8 و 11 ویزور تاریک میشه و نمیشه فوکوس کرد که از معضلات این نوع دوربین ها هست.
با توجه به بودجه شما من نیکون d5200 رو معرفی میکنم که خیلی تفاوت انچنانی با d5300 نداره امکانات و کیفیتشون هم تو یک رده هستن. قیمت هم1400
واقعا ارزش هزینه کردن رو داره...

shaikh h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست بزرگوار
این سه مدلی که میفرمایید چون از سنسورهای CCD استفاده میکنند نمیشه ازشون انتظار کیفیت بالا در شرایط نوری ضعیف داشت هر دو مدل نیکون کاملا شبیه هم هستند و نمیشه تفاوتیبینششید ون قائل شد اگه دنبال کیفیت عکس و نویز کم در شرایط نوری ضعیف هستید WX80 سونی هم مد نظر داشته باشید
این مدل از سنسور EXMOR R CMOS استفاده میکنه که رابط های فوتو دیود رو از زیر سنسور رد کرده و همین مساله باعث میشه که در شرایط بد نوری بیشتری به سنسور برسه

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49

shaikh h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام، تا مرز 2 میلیون چه دوربینی بگیرم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوست گرامی
اگه dslr مد نظر هست این دو مدل نسبت به بقیه عملکرد بهتری دارن
طبق معمول دو انتخاب بیشتر ندارید d5300vs700d
و با این بودجه قطعا D5300 انتخاب ارزنده ای هست نسبت به 700D
1- تعداد نقاط فوکوس بیشتر که 39 نقطه هست و در کنن فقط 9 نقطه در ضمن نقاط متقاطع در نیکون بالاتر هست.
2-داینامیک رنج بالاتر و عمق رنگ بالاتر
3-سرعت تصویربرداری 60 فریم در مقابل 30 فریم کنن
4-کیفیت عکس های به مراتب بهتر در شرایط نوری مختلف
5-تکنولوژی wifi
و مگاپیکسا بالاتر که این مورد اخر خیلی چشمگیر نیست...
700d در تصویربرداری اون هم با توجه به بودن لنز های سری stm سرعت و فوکوس بهتری رو ارائه میده...

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام، تا مرز 2 میلیون چه دوربینی بگیرم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام دوست عزیز

یکم بودجه رو افزایش بده 70d کانن بخر . هم برای تصویربرداری مناسبه هم عکاسی .
لنز هم برای شروع 18-55 کفایت میکنه .

mikass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ی دوربین میخام بیشتر برای عکاسی نه تصویربرداری و حداکثر میخام تا1600 تموم شه برام
میخام بیشتر به درد کار بخوره نه تفریح..
مرسی

shaikh h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من ی دوربین میخام بیشتر برای عکاسی نه تصویربرداری و حداکثر میخام تا1600 تموم شه برام
میخام بیشتر به درد کار بخوره نه تفریح..
مرسی
سلام
اگه دوربین کامپکت مد نظر باشه و دنبال عکس خیلی خوب هستید با این بودجه میتونید G9X بخرید سنسور بزرگ 1 اینچی نویز کم در مقابل تراکم پیکسل بالا 20 ... خوش دست و خیلی خوش ساخت و سبک....
ولی اگه DSLR مد نظر باشه هم در نیکون هم کنن انتخاب های خوبی دارید به عنوان مثال در نیکون D5200 رو انتخاب کنید قیمتش با لنز 55-18 حدود 1380 هست و واقعا دوربین کاملی هست نسیت به این بودجه که خیلی نزدیک به D5300 هست و همون کیفیت و تقریبا همون امکانات رو به شما میده و امتحان خودش رو پس داده ومهمتر از همه اینکه تا الان خیلی افت قیمت داشته یه پله پایین تر در نیکون D3300 هست که تقریبا چند تا اپشن کمتر داره قیمتش هم حدود 1320 هست
توی کنن هم طبق معمول 700D فقط میتونه انتخاب معقولی باشه و قیمتش حدود 1560 هست ...

shaikh h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چون نیست......

کیفیت اپتیکی و شارپنس خوبی نداره. کلا ضعیفه دیگه.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
سلام
جسارتا اگه مشکل بودجه دارید فعلا با همون لنز 55-18 هم میتونید عکس های خیلی خوبی بگیرید...در نظر داشته باشید که لنز 55-18 نیکون یکی از شارپترین لنز ها در رده لنز های معمولی هست چون تا فوکال 55 با لنز 105-18 یکی هست و فقط بحث فاصله کانونی بلند تر هست که میشه چشم پوشی کرد اگه برای پرتره مشکل دارید میتونید لنز 50 میلیمتر پرایم با دیاف 1.8 سری G رو بخرید که قیمتش حدود 630 هست...

mrjoker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه دوربین مبتدی میخواسم و تحقیق کردم و D3300 نیکون رسیدم ولی یه نفرم بهم گفت زوم اپتیکالش 3 بیشتر نیست و به درد عکاسی طبیعت نمیخوره و دوربین آتلیه است بیشتر.
نظر شما چیه؟
چه پیشنهادی دارین که کیفیتش هم خوب باشه
تا رنج قیمت 1 و 400 ، 500

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
من یه دوربین مبتدی میخواسم و تحقیق کردم و D3300 نیکون رسیدم ولی یه نفرم بهم گفت زوم اپتیکالش 3 بیشتر نیست و به درد عکاسی طبیعت نمیخوره و دوربین آتلیه است بیشتر.
نظر شما چیه؟
با سلام
دوست عزیز این مدل نیکون حرفه ای هست در کار حرفه ای بدنه فقط جزء اولیه کار هست و برای اهداف متفاوت مثل همین طبیعت و ... باید لنز مربوطه رو بخرید
برای کار شما اگر براتون زوم مهمه باید از دوربینهای بریج ( سوپر زوم ) انتخاب کنید
اگر کیفیت براتون مهم تر هست باید از خیر زوم بگذرید و از کامپکتهای پیشرفته استفاده کنید که میشه دوربینهای سری G کنون که با بودجه شما هم همخوانی داره
موفق باشید

shaikh h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام بزرگوار
D3300 دوربین خیلی خوبیه ولی با لنز معمولی عرضه میشه و انصافا همین لنز معمولی کیفیت و شفافیت خوبی داره طبق تحقیق شما هم زوم قابل قبولی رو ارائه نمیده ... اگه کیفیت و جزییات عکس مهم باشه خوب انتخاب خوبیه ولی اگه زوم مد نظر باشه انتخاب های متعددی هست مثلا sx60 کنن که جز رده سوپر زوم هست و قطعا کیفیت جالبی نداره... من پیشنهاد میکنم همین d3300 رو انتخاب کنید و با توجه به قابلیت تعویض لنز فعلا با همین 55-18 کارکنید و حداقل تا سه الی چهار ماه بعد یه لنز مکمل مثل 200-55 تهیه کنید که قیمتش حدود 500 تومن هست هم محدوده زوم خوبی داره و اینکه به لحاظ اقتصادی به صرفه هست ... نیکون با تولید این مدل بازار هدفش فقط اتلیه دارها نیستن و مصرف کننده هایی هم هستند که کیفیت بالا و تعویض لنز مهمترین انتخابشون هست..
علت اینکه من d3300 رو پیشنهاد رو دادم این بود که با توجه به ساختار سنسور و نویز کم و سرعت فوکوس بالا و کیفیت عالی عکس ها هم در شب و در روز و مهمتر از همه قیمت مشابه این دوربین با دوربین های معمولی کوچک یا شبه اس ال ار ها اصلا سراغ خرید دوربین های سوپر زوم نرید چون شرکت های سازنده مدام در حال تولید مدل های جدید هستند و واقعا کاربر رو سردرگم میکنن و مطمعن باشید که از خرید دوربین به غیر از انتخاب خودتون پشیمون میشید...

به نقل از mrjoker :
نظر شما چیه؟

Funnyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یه دوربین تا حدود 1500 به من معرفی میکنید. برای عکاسی چهره . ممنون

Mativ

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوست گرامی

اول اینکه واژه فیلم برداری کاملا نادرسته باید بگید تصویر برداری چون با دوربین دیجیتال کار میکنید نه نگاتیو
مورد بعدی چون هدف شما عکاسی و تصویر برداری هست به شدت توصیه میکنم 70d کانن تهیه کن
این موارد چندان مناسب تصویر برداری نیست خصوصا Nikkon 5500D
و اما لنز : شما در شروع کار 18-55 کاملا بهت جواب میده خصوصا برای تمرین فوکوس کشی تصویربرداری و ...
بعد از چند ماه که به قول معروف دستت راه افتاد , حرفه ای عمل کن و یه دست لنز آنالوگ تهیه کن که زمین تا آسمون خدا شارپنس و بوکه بهتری بهت میده . موردی که فراموش کردم حتما حتما حتما 1 باطری اضافه بگیر چون موقع تصویر برداری لازمت میشه :general601:
پ ن : حتما کلاس تصویر برداری و عکاسی ثبت نام کن اگه انجمن سینماگران جوان در شهرتون دفتر داره حتما اونجا مراجعه کن :general706:

مانا باشید
خیلی ممنون از پاسختون، اصلاح میکنم از بین به بعد. بابت معرفی این مرکز هم متشکرم، دنبال جایی بودم که مطمئن باشه و خوب آموزش بده که این مرکز به نظر میاد در این زمینه درست باشه
تهران هستم پس به احتمال خیلی زیاد اینجا هست، اگر زحمتی نیست میشه بگید این انجمن چه امکاناتی فراه میکنه و عضویتی است؟ اگر هزینه داره تقریبا چقدر است
با تشکر

Last edited:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خیلی ممنون از پاسختون، اصلاح میکنم از بین به بعد. بابت معرفی این مرکز هم متشکرم، دنبال جایی بودم که مطمئن باشه و خوب آموزش بده که این مرکز به نظر میاد در این زمینه درست باشه
تهران هستم پس به احتمال خیلی زیاد اینجا هست، اگر زحمتی نیست میشه بگید این انجمن چه امکاناتی فراه میکنه و عضویتی است؟ اگر هزینه داره تقریبا چقدر است
با تشکر

سلام دوست عزیز

اطلاعات کافی در 2 لینک زیر موجوده بهتره مطالعه کنید :
http://www.iycs.ir/Persian
و
https://fa.wikipedia.org/wiki/انجمن_سینمای_جوانان_ایران

تاریخچه
انجمن سینمای جوانان ایران در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد و از سال ۱۳۵۴، شروع به عضوگیری و تشکیل کلاسهای آموزشی کرد پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۶۴، این انجمن با حمایت معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالیت مجدد خود را از سر گرفت و با هدف تشویق نوجوانان و جوانان ایرانی به هنر عکاسی و فیلمسازی و با گشایش تدریجی بیش از ۵۰ نمایندگی و دفتر در سراسر کشور، اقدام به جذب علاقه مندان به فراگیری رشته‌های کارگردانی، فیلمنامه‌نویسی، عکاسی، تصویربرداری، تدوین و برگزاری آزمون سراسری و دوره‌های یکساله فیلمسازی کرد.

توصیه میکنم شما و سایر دوستانی که به کارگردانی و سایر مشاغل سینمایی علاقه دارن عضو بشن . هزینه هاش زیاد نیست چون دولتیه و کاملا معتبرو شناخته شده :general601:

maboodi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام gopro میشه از کجا تهیه کرد حضوری تهران ؟

بالا