• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
من نیکون d3300 دارم تمیز یک ماه استفاده کردم ضمانت نامه داره
1.300 میدم

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با این حساب نیکون 7200 و کنون 70 دی کدوم رو بگیرم خوب هست؟ وسایل دیگه رو به مرور اضافه کنم؟
سلام مجدد
همه راهنمایی ها گفته شد فقط در موردی که خودم گفتم یه نکته هست : شما هیچوقت نمیتونی عکس خوبی با لنز کیت بندازی
با تغییر لنز از کیت به لنز سطح بالاتر تازه میفهمی چقدر شات بیخودی زدی
این موضوع رو دوستم که از 135 - 18 به پرایم 85 رفته مرتب بهم میگه و عکسهاش رو که میبینم باورم نمیشه چه تفاوتی داره
انشاله خودم تا سال دیگه یه حرکت اساسی برای لنز میکنم فعلا دستم خالیه چون یه 250 - 55 STM گرفتم چون برای مناظر نیاز داشتم در حد بودجه ام
باز هم خودتون هر طور صلاح میدونید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با تشکر از شما دوست عزیز
من خودم مارک کنون رو دوست دارم قبلا یه دوربین کامپکت داشتم عکاسی با اون می کردم الان نیاز به یه دوربین بهتر با وضوح بالا تری داشتم برای کارهام: پس من
Canon EOS 70D + 18-135 STM
رو سفارش میدم.
یه سوال دیگه هم داشتم.
در خرید دوربین سه چیز با یه مدل برخوردم اینا چه فرقی با هم دارن.
Body
/ Rebel /
Kiss
اسم گذاری کنون در مناطق مختلف قاره ای در جهان فرق میکنه در آمریکا و اروپا با همین عناوین Rebel / Kiss نامگذاری میشن در اصل فرقی ندارن
اگر تونستید ساخت ژاپن رو تهیه کنید البته کمی تفاوت قیمتی داره
یه نکته دیگه اینکه در سایتهایی که کیفیت لنزها رو مقایسه میکنن کیفیت 135-18 کیت از 55 - 18 پایینتره اونهم بخاطر دامنه بالاتره لنز بی کیفیت هست که خطاها رو بیشتر میکنه
پیشنهاد میکنم اگر میخواهید با لنز کیت تهیه کنید و کیفیت بهتری رو داشته باشید 55 - 18 بگیرید

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
اسم گذاری کنون در مناطق مختلف قاره ای در جهان فرق میکنه در آمریکا و اروپا با همین عناوین Rebel / Kiss نامگذاری میشن در اصل فرقی ندارن
اگر تونستید ساخت ژاپن رو تهیه کنید البته کمی تفاوت قیمتی داره
یه نکته دیگه اینکه در سایتهایی که کیفیت لنزها رو مقایسه میکنن کیفیت 135-18 کیت از 55 - 18 پایینتره اونهم بخاطر دامنه بالاتره لنز بی کیفیت هست که خطاها رو بیشتر میکنه
پیشنهاد میکنم اگر میخواهید با لنز کیت تهیه کنید و کیفیت بهتری رو داشته باشید 55 - 18 بگیرید
ضمن تایید و تشکر از دوست خوبم جناب skyeagle
اضافه کنم کلمه Body به معنی بدنه خالی بدون لنز میباشد
در تکمیل فرمایش ایشون عرض کنم کلا لنز کیت و حتی زوم هچ وقت به لنزهای پرایم نمیرسند اما لنزef s 18-135stm از نظر ساختاری کیفیت مطلوب تری نسبت به باقی لنزهای کیت دارد و بنده به عنوان کاربر این لنز برای کارهای عمومی (نه تخصصی ) از این لنز راضی هستم
من خودم مارک کنون رو دوست دارم قبلا یه دوربین کامپکت داشتم عکاسی با اون می کردم الان نیاز به یه دوربین بهتر با وضوح بالا تری داشتم برای کارهام: پس من
Canon EOS 70D + 18-135 STM
انتخاب خوبی هستش به امید خدا خاطرات خوش و شادی و با دوربین جدید ثبت کنید
سعی کنید از فروشگاه های شناخته شده عکاسی یا سایتهای انها خرید کنید تا شارزر و باتری اورجینال تعویض نگردد

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام دوستان

یه دوربین میخوام بگیرم نهایت تا 2 میلیون تومان (با لنز و کارت حافظه و کیف و ... ) ... میخوام عکاسی رو تازه شروع کنم و هیچ تجربه ای از دوربینای عکاسی ندارم..

موارد استفاده هم : عکاسی از طبیعت و عکسهای خلاقانه + عکس از چهره هست ( البته نه داخل آتلیه )

میخوام تو این رنج قیمت بهترین باشه..چیو پیشنهاد میدین؟

ممنون

@tm.fard
@skyeagle

Last edited:

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوستان

یه دوربین میخوام بگیرم نهایت تا 2 میلیون تومان (با لنز و کارت حافظه و کیف و ... ) ... میخوام عکاسی رو تازه شروع کنم و هیچ تجربه ای از دوربینای عکاسی ندارم..

موارد استفاده هم : عکاسی از طبیعت و عکسهای خلاقانه + عکس از چهره هست ( البته نه داخل آتلیه )

ممنون

@tm.fard
@skyeagle
سلام من d3300 نیکون دارم 1.500 خریدم .... الان هم قیمتش همینه باهاش نزدیک 500شات بیشتر عکس نگرفتم..همش تو کمد هست استفاده ندارم ...تمیز و به شرط بهت میدم
اگه خواستی بدون رم بهت میدم 1.200

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان

ممنون

@tm.fard
@skyeagle
باسلام
دوست عزیز 2 تا گزینه تقریبا مشابه دارید
کنون 700D
نیکون 5300
اگربه فیلمبرداری فکر میکنید قطعا کنون بگیرید اگر نه نیکون میتونه رنگهای بهتری رو بهتون بده اما در مود فیلمبرداری اصلا خوب نیست
کنون ساخت ژاپن و چین داره در موقع خرید دقت کنید قیمت ژاپنی رو نگیرن چینی تحویل بدند
انشاله بعدا برای لنز مطابق نیازتون هزینه میکنید

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
باسلام
کنون 700D
نیکون 5300
اگربه فیلمبرداری فکر میکنید قطعا کنون بگیرید اگر نه نیکون میتونه رنگهای بهتری رو بهتون بده اما در مود فیلمبرداری اصلا خوب نیست
کنون ساخت ژاپن و چین داره در موقع خرید دقت کنید قیمت ژاپنی رو نگیرن چینی تحویل بدند
ضمن تایید فرمایش دوستم خوبم جناب @skyeagle
کانن را پیشنهاد میکنم بادی 700دی که ایشون معرفی کردن بسیار گزینه مناسبی هستش از زمان معرفی گذشته و قیمت کاذبی ندارد و نسبت به سری اماتور بالاتر است و امکانات بهتری دارد و در اینده نیازهای شما را براورده خواهد کرد
باتری یدک هم در لیست خود بزارید مطمعن باشید ارزش هزینه کردن را دارد

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
باسلام
کنون 700D
نیکون 5300

ضمن تایید فرمایش دوستم خوبم جناب @skyeagle
کانن را پیشنهاد میکنم بادی 700دی که ایشون معرفی کردن بسیار گزینه مناسبی هستش از زمان معرفی گذشته و قیمت کاذبی ندارد و نسبت به سری اماتور بالاتر است و امکانات بهتری دارد و در اینده نیازهای شما را براورده خواهد کرد
باتری یدک هم در لیست خود بزارید مطمعن باشید ارزش هزینه کردن را دارد

کاربردم بیشتر عکاسی هست تا فیلمبرداری

نیکون 3400d چطوره؟

توی اکثر بررسی ها مثل سایت https://www.dxomark.com/ امتیاز بیشتری نسبت به 700دی کنون و 5300 نیکون گرفته... البته نسبت به اونا ضعف هایی هم داره مثل لمسی نبودن صفحه نمایش و ثابت بودن صفحه نمایش... البته نسبت به اونا وایفای داره که یه مزیت بزرگ محسوب میشه

به غیر از امکانات جانبی، از نظر کیفیت کدوم یکی بهتره؟

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440

نیکون 3400d چطوره؟

توی اکثر بررسی ها مثل سایت https://www.dxomark.com/ امتیاز بیشتری نسبت به 700دی کنون و 5300 نیکون گرفته... البته نسبت به اونا ضعف هایی هم داره مثل لمسی نبودن صفحه نمایش و ثابت بودن صفحه نمایش... البته نسبت به اونا وایفای داره که یه مزیت بزرگ محسوب میشه

دوربینهای مبتدی کانن از سری 1 شروع میشه 1000الی 1300دی و مبتدی ترین بدنه ها است لازم به ذکره سنسورهای استفاده شده با رده بالا در همان سال تفاوتی ندارد و فقط در امکانات از قبیل سرغت عکس گرفتن و فلاش تریگر و و و
در نیکون سری مبتدی از 3100 الی 3400 شروع میشه
دوربینهای که دوست خوبم skyeagle معرفی کردند میان رده هستند یعنی یک پله بالاتر از حالت اماتور و امکانات خوبی دارند و به قیمت واقعی رسیده اما اگر هدف شما تهیه دوربین به روز تر است امکانات دوربینهای یاد شده بدرد شما نمیخورد 3400 نیکون گزینه مناسبی هستش
هر چند اگر بصورت جدی تصمیم به عکاسی دارید به زودی نیاز به امکانات این بدنها نیاز پیدا خواهید کرد از الان تصمیم بگرید و خوب تحقیق کنید کدام برند مناسب است چون معمولا افراد به اولین برند خریداری شده وفادار خواهند ماند و تغییر برند هزینه زیادی خواهد داشت
برای مقایسه3400 بهتر است با هم رده خود مقایسه کنید

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
خب اگه میخوای هزینه متوسط بکنی من
d3300 نیکون دارم 1.500 خریدم .... الان هم قیمتش همینه باهاش نزدیک 500شات بیشتر عکس نگرفتم..همش تو کمد هست استفاده ندارم ...تمیز و به شرط بهت میدم
اگه خواستی بدون رم بهت میدم 1.200

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611

نیکون 3400d چطوره؟

باسلام
همه مطالب رو دوست عزیزم tm.fard با دقت گفت
من زماتی که خودم میخواستم دوربین بخرم از بین همین2گزینه که گفتم کنون رو انتخاب کردم دلیلم هم آشنایی با ادبیات کنون در کامپکت قبلیم بود و مهمتر از اون داشتن سنسور هیبریدی که با لنزهای STM فیلمبرداری عالی بهم میده
اما نکته مثبت 5300 نیکون حذف Low pass filter بود که از همون مدل برای اولین بار شروع کرد و به همین دلیل با تجربه دوستانم که 5300 دارن رنگها بسیار تنالیته عالی و طبیعی دارن و دیگه مود تایم لپس که در نیکون بصورت دیفالت وجود داره و وای فای.
شما ببین اگر حذف Low pass filter در مدلهای بعدی و همین 3400 ادامه داره بهش فکر کن اگر نه زیادتفاوتی با کنون در کیفیت عکس نخواهد داشت
البته سنسور 24 مگاپیکسلی هم جذابیت داره ولی دیگه مانور روی پیکسل بالا ازمد افتاده
در ضمن درمورد لنز و قیمتش برای خرید در آینده هم فکر کن چون قطعا با لنز کیت نمیتونی کاری انجام بدی
موفق باشید

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوربینهای مبتدی کانن از سری 1 شروع میشه 1000الی 1300دی و مبتدی ترین بدنه ها است لازم به ذکره سنسورهای استفاده شده با رده بالا در همان سال تفاوتی ندارد و فقط در امکانات از قبیل سرغت عکس گرفتن و فلاش تریگر و و و
در نیکون سری مبتدی از 3100 الی 3400 شروع میشه
دوربینهای که دوست خوبم skyeagle معرفی کردند میان رده هستند یعنی یک پله بالاتر از حالت اماتور و امکانات خوبی دارند و به قیمت واقعی رسیده اما اگر هدف شما تهیه دوربین به روز تر است امکانات دوربینهای یاد شده بدرد شما نمیخورد 3400 نیکون گزینه مناسبی هستش
هر چند اگر بصورت جدی تصمیم به عکاسی دارید به زودی نیاز به امکانات این بدنها نیاز پیدا خواهید کرد از الان تصمیم بگرید و خوب تحقیق کنید کدام برند مناسب است چون معمولا افراد به اولین برند خریداری شده وفادار خواهند ماند و تغییر برند هزینه زیادی خواهد داشت
برای مقایسه3400 بهتر است با هم رده خود مقایسه کنید

باسلام
همه مطالب رو دوست عزیزم tm.fard با دقت گفت
من زماتی که خودم میخواستم دوربین بخرم از بین همین2گزینه که گفتم کنون رو انتخاب کردم دلیلم هم آشنایی با ادبیات کنون در کامپکت قبلیم بود و مهمتر از اون داشتن سنسور هیبریدی که با لنزهای STM فیلمبرداری عالی بهم میده
اما نکته مثبت 5300 نیکون حذف Low pass filter بود که از همون مدل برای اولین بار شروع کرد و به همین دلیل با تجربه دوستانم که 5300 دارن رنگها بسیار تنالیته عالی و طبیعی دارن و دیگه مود تایم لپس که در نیکون بصورت دیفالت وجود داره و وای فای.
شما ببین اگر حذف Low pass filter در مدلهای بعدی و همین 3400 ادامه داره بهش فکر کن اگر نه زیادتفاوتی با کنون در کیفیت عکس نخواهد داشت
البته سنسور 24 مگاپیکسلی هم جذابیت داره ولی دیگه مانور روی پیکسل بالا ازمد افتاده
در ضمن درمورد لنز و قیمتش برای خرید در آینده هم فکر کن چون قطعا با لنز کیت نمیتونی کاری انجام بدی
موفق باشید

خیلی ممنون توضیحات دقیقتون

کانن نمیخوام بگیرم... بین 5300d و 3400d نیکون مردد هستم کدومو بگیرم...

3400 سال 2016 اومده توی بازار اما 5300 سال 2014... این نکته مهمیه بنظرتون؟

تیر خلاصو بزنین بگید بین این دوتا کدومو بگیرم:D

بازم ممنون

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
سلام وقت بخیر
بنده مبتدی هستم و قصد تهیه یک دوربین دارم که برای همه کارها استفاده بشه از جمله عکاسی در اتلیه عکاسی از طبیعت عکاسی از مجالس عروسی و... کلا ی همه فن حریف میخوام
به نسبت خیلیی کمتر اگر قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه که عالیه
نهایت خرجم دو ملیونه که اگر کمتر هم گیر بیاد تا 1/5 عالیه
یکی از دوستان نیکون d3400 اینو معرفی کردن
خواستم ببینم نظر اساتید چیه؟

mo0oji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من میخام ی دوربین بخرم میخام راهنمایم کنید
دوربین بیشتر برای عکاسی میخام کاربردای خونگی و آماتوری زیر دو تومن هزینه میخام بکنم
و علاوه بر کیفیت عکس که خیلی مهمه برام داشتن وای فای برای لایو دیدن تو گوشی و گرفتن عکس و انتقال میخام که برام مهمه بعدیش فیلم گرفتنش هم قابل قبول باشه اینطور نباشه صدای فوکس لنز تو ویدیو باشه و یا نتونه به خوبی نورو تنظبم کنه و مشکلات شبیه این داشته باشه
خودم بین کنون ۱۳۰۰ و ۷۰۰ و ۶۰
با نیکون ۳۴۰۰ و ۵۳۰۰( الویت اولمه) مرددم کدومشو انتخاب کنم
و سوال بعدی اینکه لنز چی خوبه 18-55 یا 18-135
نظرتون در مورد لنز ۵۵-۲۰۰ چیه؟

و سوال آخز اینکه دوربین بدون آینه با این رنج قیمت میشه مدل خوب پیدا کرد؟

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان لطفا نظرتونو در مورد این لنز بفرمایید:
لنز کانن EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
سلام وقت بخیر
بنده مبتدی هستم و قصد تهیه یک دوربین دارم که برای همه کارها استفاده بشه از جمله عکاسی در اتلیه عکاسی از طبیعت عکاسی از مجالس عروسی و... کلا ی همه فن حریف میخوام
به نسبت خیلیی کمتر اگر قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه که عالیه
نهایت خرجم دو ملیونه که اگر کمتر هم گیر بیاد تا 1/5 عالیه
یکی از دوستان نیکون d3400 اینو معرفی کردن
خواستم ببینم نظر اساتید چیه؟
درود
سری مبتدی بخصوص در اتیله که فرمودی پیشنهاد نمیشه البته میشه با خرید تجهیزات اضافه کار کرد
بحث اتیله کلا تخصصی تر باید برسی یشه اگر در فرمهای تخصصی عکاسی سوال بفرمایی به نتیجه بهتری خواهید رسید بنده مختصری عرض میکنم تا امادگی کمی از کار داشته باشد
1-جواز کار =شما باید کار با دوربین و فتوشاپ را بلد باشید و از شما ازمونی میگیرند یا باید تشریف ببرید کلاس معتبر و بعد از اموزش به شما مدرک میدن که میتونید در اتحادیه اقدام کنید +کارت پایان خدمت
2-نور در اتیلیه بسیار مهم هست انقدر که نور مهمه نیاز به لنزهای گران قیمت ندارید و با لنز کیت 18-135 امکان عکاسی وجود داره چون نور کافی و فون در این محیط کنترول شده هستش اگر به شما نور ثابت سینمایی پیشنهاد شد(قیمتی کمتر از فلاش) خرید نکنید و فقط از فلاش استدیویی بهره بگیریید مردمک چشم در نور کم باز خواهد شد و با فلاش عکس زیبایی ثبت میکنید
3-دوربین بستگی به بودجه شما از رده میانی تا فول فریم های گران قیمت قابل تهیه است فول فریم جهت عکاسی در باغ در نور کم و ایزو بالا

1-eos 700d efs18-55
2-Nikon D5300
البته لنز 18-55 در این دو دوربین بکار سبکهای که فرمودی نمیخوره و پیشنهاد میکنم صبر کنید تا بودجه بالابره

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
سلام دوستان
من میخام ی دوربین بخرم میخام راهنمایم کنید
دوربین بیشتر برای عکاسی میخام کاربردای خونگی و آماتوری زیر دو تومن هزینه میخام بکنم
و علاوه بر کیفیت عکس که خیلی مهمه برام داشتن وای فای برای لایو دیدن تو گوشی و گرفتن عکس و انتقال میخام که برام مهمه بعدیش فیلم گرفتنش هم قابل قبول باشه اینطور نباشه صدای فوکس لنز تو ویدیو باشه و یا نتونه به خوبی نورو تنظبم کنه و مشکلات شبیه این داشته باشه
خودم بین کنون ۱۳۰۰ و ۷۰۰ و ۶۰
با نیکون ۳۴۰۰ و ۵۳۰۰( الویت اولمه) مرددم کدومشو انتخاب کنم
و سوال بعدی اینکه لنز چی خوبه 18-55 یا 18-135
نظرتون در مورد لنز ۵۵-۲۰۰ چیه؟

و سوال آخز اینکه دوربین بدون آینه با این رنج قیمت میشه مدل خوب پیدا کرد؟
درود
خوش اومدید به انجمن پرشین تولز
شما گویا انتخاب خودتون و کردید
اگر میخواید از فکوس پیوسته و نرم و بی صدا بهره ببرید از برند کانن انتخاب کنید
60 دی خیلی قدیمی شده و اک وجود ندارد ولی دوربین بسیار خوبیه
لنز 18-135 stm لنز خوب و شارپی هستش کانن
لنز 18-140 در نیکون کمی سافت هست و 18-105 پیشنهاد میشه اگر اولوییت اول شما فیلمبرداری هست 18-55 مناسب تره

Last edited:
بالا