• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من امروزرفتم دوربين بخرم بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن با خودم موندم بين فوجي 6500 با كنون s3is كودمو بگيرم فوجي بدون گارانتي بود 330000 و كنون با گارانتي پارس الرمس 375000 به نظر شما چيكار كنم بيخيال گارانتي شم يا به كنون با گارانتي راضيشم؟
تو رو خدا كمك كنيد:(

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان من امروزرفتم دوربين بخرم بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن با خودم موندم بين فوجي 6500 با كنون s3is كودمو بگيرم فوجي بدون گارانتي بود 330000 و كنون با گارانتي پارس الرمس 375000 به نظر شما چيكار كنم بيخيال گارانتي شم يا به كنون با گارانتي راضيشم؟

اگه قراره S3is بگیری، پاناسونیک FZ8 بگیر. هم باتری شارژر داره، هم کیف و ظاهرا هم کارت حافظه 512 مگ. با همه اینها قیمتش حول و حوش همون 370 تومان هست.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ممنون از راهنماییتون
علاوه بر نیکون d40 که قطعاً دوربین خوبیه میخواستم نظر شما و دوستان رو راجع به این دوربین هم بدونم:
Canon EOS 350D
البته 400D قیمتش خیلی بالاست و این 350 هم بالاتر از 600 تومن هست ولی این مقدار کم رو میشه یه کاریش کرد.
البته یک سوالی هم برام پیش اومده و اون اینکه چطور دوربین های دیجیتال حرفه ای هیچکدوم لرزش گیر ندارن!
تشکر مجدد

راستش من در این زمینه خیلی وارد نیستم، یعنی تو زمینه اس ال آر اون هم از نوع دیجیتالش تجربه چندانی ندارم. اون کنون هم دوربین خیلی خوبیه. این که کدومشون بهتره و انتخاب بهتریه رو نمی دونم.
ارسلان خان مدیر عکاسی دیجیتال( که مثل جناب نیاز پیداشون نیست- واسه چی مدیر های عکاسی دیجیتال هیچ وقت نیستن؟!!) فکر می کنم یه نیکون D40 داشته باشند، کاش می اومدن و بهتر راهنمایی تون می کردن.

در مورد لرزشگیر: دوربین های مینولتای خدابیامرز( که پارسال بازار عکاسی رو رها کرد و دل ما رو ریش!) توی بدنه AntiShake(لرزشگیر) داشتند که هر لنزی روی دوربین می گذاشتی لرزشگیر هم داشتی، سونی هم که با کمک و تجربه مینولتا اولین اس ال آر خودش A100 رو ساخت توی بدنه لرزشگیر داره. ولی بقیه فکر نکنم.

اندکی در مورد مینولتا: جزو قدیمیترین سازندگان دوربین، شروع کار 1928 و خیلی از ابداعات عکاسی مربوط به این شرکته، مثل اتوفوکس و اولویت شاتر و... باید اعتراف کنم که برند محبوب من مینولتا بود.
اینجا در مورد مینولتا بیشتر بخونید.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2

دوست عزیز فوجی رو از کجا قیمت گرفتی ادرسشو به من میگی ... ضمن اینکه فوجی واقعا تو سنسور و ایزوی بالا حداقل نویز برتره ولی بزرگترین ایرادی که بهش هست نداشتن optical image stabilization هستش که البته بستگی به کاربرش داره بقیه مسائل هم دوستانی که تجربه بیشتری دارند میگن بهتون

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون
علاوه بر نیکون d40 که قطعاً دوربین خوبیه میخواستم نظر شما و دوستان رو راجع به این دوربین هم بدونم:
Canon EOS 350D
البته 400D قیمتش خیلی بالاست و این 350 هم بالاتر از 600 تومن هست ولی این مقدار کم رو میشه یه کاریش کرد.
البته یک سوالی هم برام پیش اومده و اون اینکه چطور دوربین های دیجیتال حرفه ای هیچکدوم لرزش گیر ندارن!
تشکر مجدد
مسلما می ارزه بودجه رو ارتقا بدین و 350D بگیرین.. چون از هر نظر بهتره.

Fuji 6500 بهتر از S3 is هست.:)
بچه ها الان رفتم سايت نور نگار .،،سوني h9 رو آورده ، قيمتشو زده 490 تومن

نظرتون در موردش چيه؟
تا موقعی که ریویوی معتبری ازش نیاد نمیشه درست نظر داد. در ضمن قیمتشم خوب پایینه!!:blink:

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوست عزیز فوجی رو از کجا قیمت گرفتی ادرسشو به من میگی ... ضمن اینکه فوجی واقعا تو سنسور و ایزوی بالا حداقل نویز برتره ولی بزرگترین ایرادی که بهش هست نداشتن optical image stabilization هستش که البته بستگی به کاربرش داره بقیه مسائل هم دوستانی که تجربه بیشتری دارند میگن بهتون

دوستان! حتما این پست رو در مورد لرزشگیر بخونید!!

بچه ها در مورد لرزه گیر دوربین s3 is میخواستم ببینم لرزه گیر این دوربین در حالت عادی فعاله یا اینکه باید خودمون فعالش کنیم؟ چون من وقتی با این دوربین روی سه پایه هم عکس میگیرم کوچکترین لرزش هم که شاید اصلا لرزش به حساب نیاد روی عکس تاثیر میذاره و یکمی تار میکنه. میخواستم ببینم باید فعالش کنم یا خودش فعاله؟

قبلا هم یکی از دوستان همین سوال رو داشتن که کامل توضیح دادم:

سلام
من دوربینم s3is
میخواستم از گزینه سوپر ماکرودوربینم استفاده کنم ولی گزینش فعال نمیشه !
کسی میتونه کمکم کنه ؟
البته تو حالت ماکرو هم عکسام تار میشن ! :D
چرا !؟

من عجيب توي اين لرزشگير موندم ! اگر دوربيني لرزشگير داره اگر قابليت عكسبرداري پياپي از شيء متحرك داره ... پس پايه براي چيه ؟! يا وقتي لرزشگير هست چرا بعضي از عكسها مات در ميان :wacko:​

جواب:

جواب این سوال خیلی ساده هست. فقط برای اینکه بتونید
متوجه بشید. باید فیزیک ارتعاشات و حرکتهای نوسانی رو بدونین:

سیتم لرزشگیر دوربین ارتعاشات(لرزشها) با دامنه محدودی رو خنثی میکنه. و همچنین در فرکانس های خاص و محدود.
لرزشگیر چطور لرزشها رو خنثی میکنه؟ راهی جز حرکت خلاف جهت لرزش نیست. آیا لنز و سی سی دی داخل دوربین بیش از یک یا دو میلیمتر میتونن حرکت کنن؟ خیر. پس اگه دامنه لرزشها حدود 4میلیمتر بود .لرزشگیر کاری نمیتونه بکنه.

لرزش های کند (فرکانس پایین) هم تاثیری برسیستم لرزشگیر نمیذاره که بخواهد خنثی کنه.

ولی با استفاده از پایه اصلا ارتعاش و لرزشی از طریق دست به دوربین منتقل نمیشه. چون تکیه گاه دوربین پایه هست نه دست.

ساده تر بگم لرزشگیر روی دوربینهای کامپکته زیاد کاری انجام نمیده!! ولی خوب مثلا برای زوم 10 برابر واقعا میتونه مفید باشه ..ولی کلا انتظار زیادی ازش نداشته باشین خصوصا در حالت واید و ماکرو!!..( یک لنز با لرزشگیر خوب و با کارکرد عالی حتی تا حدود چند ملیون تومن قیمت داره!!)

لرزشگیر فاکتور مهمی در انتخاب نیست!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
در مورد لرزشگیر برای دوربینهای slr این نکته رو هم باید اضافه کرد که الان برخی از لنزها بخصوص دامنه تله لرزشگیر دارند. و در حقیقت کار لرزشگیر در دوربینهای slr بر حسب نیاز بر عهده لنز است.

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
اونو كه ميدونم لرزشگير نداره دست منم اينقدر لرزش داره كه ازدست لرزشگيرم كاري بر نمي ياد ولي ميخواستم بدونم كه بيخيال گارانتي بشم ؟
راستش اون پارس الرمس هم با توجه به حرفهاي يكي از دوستان تو همين فروم چنگي به دل نميزنه .
به نظرتون چكار كنم؟:(

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
راستي اون آقا دو مدل رم XD داشت اونم 1gig يكي رو مي گفت 45000 تومان يكيشم مي گفت 65000 تومان بنظر شما اون دوميه مي ارزه 20000 تومن بيشتر بدم؟ميگفت اوليه 1 سال گارانتي داره دوميه مادام العمر
:
نوشته ای از andromeda
تو رو خدا كمك كنيد

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
گارانتی یه چیز فرمالیته ست دو سال دیگه همین رم ده تومنم قیمتش نیست

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان من ميخوام دوربين بگيرم نظرم s3is هست . نظر شما چيه ؟ تو اين قيمت و اين حدود كارايي ؟؟
12x زوم اپتيكال و 6 مگاپيكسل و.....
چيز ديگه اي رو هم پيشنهاد ميكنيد ؟؟

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
گارانتی یه چیز فرمالیته ست دو سال دیگه همین رم ده تومنم قیمتش نیست
آخه ميگفت سرعتش بيشتر از اون يكيه ولي جفتشونم المپيوس بودن .

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آخه ميگفت سرعتش بيشتر از اون يكيه ولي جفتشونم المپيوس بودن .

ببین اختلاف قیمت این دو مدلی که میگید 6 دلاره یعنی اولی 30 دلار دومی 36 حالا دیگه خودتون میدونید فکرم نمیکنم تفاوت انچنانی داشته باشن ... مموری بازم بگردید شاید ارزون ترم پیدا کنید

Pelk.Studio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز بنده قصد تهیه ی یک دوربین دارم، تو این چند صفحه ی آخر متوجه شدم یکی از گزینه هایی رو که میتونم در نظر داشته باشم Canon A640 هستش، البته یک مدل هم دیدم Sony DSC-H1.
میخواستم ببینم به نظر شما خرید کدوم به صرفه ات؟ مگاپیکسل بالا یا زوم اپتیکال بالا؟

استفاده ی من هم در حد متوسط هست، نه زیاد خونگی نه خیلی حرفه ای.
ممنون

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
من از FZ8 خيلي خوشم اومده ولي ميخوام ببينم با اين رنج قيمت مي تونم دوربين بهتري بخرم يا نه ؟كمكم كنيد ديگه دارم تو مدلهاي جورواجور و ماركهاي مختلف قاطي ميكنم .:wacko:
لطفا راهنمايي كامل كنيد...:(

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من از FZ8 خيلي خوشم اومده ولي ميخوام ببينم با اين رنج قيمت مي تونم دوربين بهتري بخرم يا نه ؟كمكم كنيد ديگه دارم تو مدلهاي جورواجور و ماركهاي مختلف قاطي ميكنم .:wacko:
لطفا راهنمايي كامل كنيد...:(

تو این رنج FZ8 بهترینه.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
تو زمینه دوربین های فشرده.. چه بخرم زیر 200 تومان
لطفا راهنمایی کنید :blush:

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)
بالاخره منم دوربين دار شدم:blush:
البته اول كه خريدم پيكسل سوخته داشت ccdش ولي بردم عوضش كردم.:happy:
يه دوربين fuji s6500 گرفتم و دارم باهاش شديد حال مي كنم:blink:

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان:)
بالاخره منم دوربين دار شدم:blush:
البته اول كه خريدم پيكسل سوخته داشت ccdش ولي بردم عوضش كردم.:happy:
يه دوربين fuji s6500 گرفتم و دارم باهاش شديد حال مي كنم:blink:

مبارك باشه ..:)
كيفيت عكسش چطوره؟

دوربيني كه پيكسل سوخته داشت همين فوجي 6500 بود ؟

بالا