ممنون از راهنماییتون
علاوه بر نیکون d40 که قطعاً دوربین خوبیه میخواستم نظر شما و دوستان رو راجع به این دوربین هم بدونم:
Canon EOS 350D
البته 400D قیمتش خیلی بالاست و این 350 هم بالاتر از 600 تومن هست ولی این مقدار کم رو میشه یه کاریش کرد.
البته یک سوالی هم برام پیش اومده و اون اینکه چطور دوربین های دیجیتال حرفه ای هیچکدوم لرزش گیر ندارن!
تشکر مجدد
راستش من در این زمینه خیلی وارد نیستم، یعنی تو زمینه اس ال آر اون هم از نوع دیجیتالش تجربه چندانی ندارم. اون کنون هم دوربین خیلی خوبیه. این که کدومشون بهتره و انتخاب بهتریه رو نمی دونم.
ارسلان خان مدیر عکاسی دیجیتال( که مثل جناب نیاز پیداشون نیست- واسه چی مدیر های عکاسی دیجیتال هیچ وقت نیستن؟!!) فکر می کنم یه نیکون D40 داشته باشند، کاش می اومدن و بهتر راهنمایی تون می کردن.
در مورد لرزشگیر: دوربین های مینولتای خدابیامرز( که پارسال بازار عکاسی رو رها کرد و دل ما رو ریش!) توی بدنه AntiShake(لرزشگیر) داشتند که هر لنزی روی دوربین می گذاشتی لرزشگیر هم داشتی، سونی هم که با کمک و تجربه مینولتا اولین اس ال آر خودش A100 رو ساخت توی بدنه لرزشگیر داره. ولی بقیه فکر نکنم.
اندکی در مورد مینولتا: جزو قدیمیترین سازندگان دوربین، شروع کار 1928 و خیلی از ابداعات عکاسی مربوط به این شرکته، مثل اتوفوکس و اولویت شاتر و... باید اعتراف کنم که برند محبوب من مینولتا بود.
اینجا در مورد مینولتا بیشتر بخونید.