• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

ned

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .
من با حدود 500 الي 600 تومن قصد خريد دوربين دارم كه فقط عكاسي باشه ( فيلمبرداري نداشته باشه ) .
از مشخصات دوربين ها سر در نمي يارم يعني نمي دونم اين يك دوربين با در نظر چه مشخصاتي طبقه بندي مي‌شه و الزاما چه ويژگي‌هايي در خريد يك دوربين خوب بايد ملاك عمل قرار بگيره . ( ضمنا مي خوام كانن يا نيكن باشه )
ممنون

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
ned جان به نظر من بهترین انتخاب برای شما
Canon PowerShot G7 هست قیمتش هم حدود 500 تومانه خیلی توپه البته دوربین حرفه ای نیست
من با 320 تومن A640 رو برداشتم کیفیتش هم خیلی توپه و چیزی کم نداره تا G7
بهتره بگی برای چه کاری می خوای

ned

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ned جان به نظر من بهترین انتخاب برای شما
Canon PowerShot G7 هست قیمتش هم حدود 500 تومانه خیلی توپه البته دوربین حرفه ای نیست
من با 320 تومن A640 رو برداشتم کیفیتش هم خیلی توپه و چیزی کم نداره تا G7
بهتره بگی برای چه کاری می خوای

سلام
فقط براي خودم عكاسي كنم .

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
چرا نميشه اين لينک رو ببين IXUS 60 با تمام لوازمش (به غير از رم) حدود 240 تومن هست(اين رايان صبا زاتا گرونفروشه
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1594
سئوال من اينه که با اين مقدار پول همين رو بگيرم يا انتخاب بهتري هم هست؟

بنظر من شما اگر A630 بگیرید کاملا راضی میشید قیمتشم حدود 250 تومنه دقیقا همون 640 هه با دو مگاپیکسل کمتر که اهمت چندانی هم نداره ...

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان .
من با حدود 500 الي 600 تومن قصد خريد دوربين دارم كه فقط عكاسي باشه ( فيلمبرداري نداشته باشه ) .
از مشخصات دوربين ها سر در نمي يارم يعني نمي دونم اين يك دوربين با در نظر چه مشخصاتي طبقه بندي مي‌شه و الزاما چه ويژگي‌هايي در خريد يك دوربين خوب بايد ملاك عمل قرار بگيره . ( ضمنا مي خوام كانن يا نيكن باشه )
ممنون

سلام
فقط براي خودم عكاسي كنم .

سلام
بودجه خوبی در نظر گرفتین، ولی فکر می کنم واسه یه انتخاب صحیح لازمه که دقیقا بدونین که چه انتظاری از دوربینتون دارین و چه معیارهایی واسه خرید مهمه.

مثلا: اندازه دوربین، زوم اپتیک، نویز، رزولوشن بالا واسه تون مهم هست یا نه( عکس هاتون رو تو چه سایزی می خواین چاپ کنین؟) و...

با این بودجه تقریبا تمام غیر اس ال آر ها رو می تونین بخرین، گذشته از کانن G7، پاناسونیک FZ50، فوجی 9600 و... که هرکدوم نسبت به دیگری مزایا و معایبی دارند...

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
دوستان برای خرید دوربین خیلی دربند مگاپیکسل نباشید، تنها چیزی که مهم نیست همین مگاپیکسل هست!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بنظر من شما اگر A630 بگیرید کاملا راضی میشید قیمتشم حدود 250 تومنه دقیقا همون 640 هه با دو مگاپیکسل کمتر که اهمت چندانی هم نداره ...
ممنون دوست عزيز با تحقيقاتي که انجام دادم متوجه شدم که بزرگترين مشکل IXUS 60 باطري اون هست که زود تموم ميشه. راستس دروبينهاي کاسيو چطورند خيلي نازک هستند ولي هيچ چا نتونستم قيمت ازشون بگيرم.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ممنون دوست عزيز با تحقيقاتي که انجام دادم متوجه شدم که بزرگترين مشکل IXUS 60 باطري اون هست که زود تموم ميشه. راستس دروبينهاي کاسيو چطورند خيلي نازک هستند ولي هيچ چا نتونستم قيمت ازشون بگيرم.

من کاسیو دارم Exilim Z750 فکر کنم یک سالی می شه که گرفتم، همه چیزش خوبه؛ باطریش هم خیلی عالیه، تنها ایرادش فلاش ضعیفش هست که واسه من چندان مهم نبود. قیمتشهم خیلی خوب هست، من یک سال پیش حدود 280 خریدم که خیلی خوب بود در مقایسه با امکانات و سایر آلتراکامپکت ها.

از آهونگار گرفتم، ازشون سوال کن شاید داشته باشند.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
من کاسیو دارم Exilim Z750 فکر کنم یک سالی می شه که گرفتم، همه چیزش خوبه؛ باطریش هم خیلی عالیه، تنها ایرادش فلاش ضعیفش هست که واسه من چندان مهم نبود. قیمتشهم خیلی خوب هست، من یک سال پیش حدود 280 خریدم که خیلی خوب بود در مقایسه با امکانات و سایر آلتراکامپکت ها.

از آهونگار گرفتم، ازشون سوال کن شاید داشته باشند.
کيفيت فيلمش چطوره؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
جناب میکر سیستم شما که برایتان فیلم برداری مهم هست بهتره دوربین فیلم برداری بخری
که اونها عکس هم می گیرند.

این دوربینها دوربین عکاسی هستند حالا قابلیت فیلمبرداری نیز دارند
در ضمن با رم 2 گیگ که من گذاشتم با حد اکثر کیفیت تنها می تونم 15-20 دقیقه فیلم بگیرم

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز من هم چند وقت پيش همين مشكل شما رو داشتم ميخواستم با قيمت مناسب يه دوربين بگيرم كه كيفيت فيلم برداري و عكسبرداريش قابل قبول باشه .... مرتب به سايتهاي ريويوي دوربين سر ميزدم و قيمتهاشون رو از اين ور اون ور ميگرفتم ! آخرش هم به اين نتيجه رسيدم كه يا بايد توقعم رو بيارم پايين يا پولم رو بيشتر كنم
happysmiley.gif

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم دوربين مورد نظرم رو پيدا کردم
Sony Cyber-shot DSC-S600

s600_front_blk.jpg

مزاياي اين دوربين از نظر من:
1- قيمت پايين حدود 170 هزار تومن
2- 6 مگا پيکسل 3 برابر زوم اپتيک
3- صفحه نمايش 2 اينچي که باطري کمتري مصرف ميکنه
4-فيلمرداري VGA با فرمت mpeg ( من خودم متخصص فرمتهاي مختلف فيلم هستم متاسفانه فرمت motion jpeg فيلم که توي دوربينهاي canon بکار رفته فرمت بي کيفيتيه که حجم فيلم رو بيخود زياد ميکنه)
5-فلاش قوي
6- حساسيت ايزو 1000

حالا اگر دوستان قبلا اين مدل رو ديدن و يا دارند به من بگن که آيا خريد اين دوربين توصيه ميشه يا نه.

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان .
ممنون

اطلاعات کمی دادی . زومش چطور باشه؟ لزرشگیر مهمه برات یا نه؟ سایزش چقدر باشه ؟
ولی کلا با این قیمت که شما گفتی دوربینهای همه فن حریف زیر میتونه گزینه های مناسبی باشه.

Canon S3 IS
Panasonic FZ8
Sony H5

هر سه تا لرزه گیر دارن . زوم 12X و کیفیت عکس خوب.هر کدوم را بخری پشیمون نمیشی. قیمت هم حدودا بین 350 تا 400 .
اینم لینک مقایسه این سه دوربین.
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s3is%2Cpanasonic_dmcfz8%2Csony_dsch5&show=all

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
فکر کنم دوربين مورد نظرم رو پيدا کردم
Sony Cyber-shot DSC-S600

s600_front_blk.jpg

مزاياي اين دوربين از نظر من:
1- قيمت پايين حدود 170 هزار تومن
2- 6 مگا پيکسل 3 برابر زوم اپتيک
3- صفحه نمايش 2 اينچي که باطري کمتري مصرف ميکنه
4-فيلمرداري VGA با فرمت mpeg ( من خودم متخصص فرمتهاي مختلف فيلم هستم متاسفانه فرمت motion jpeg فيلم که توي دوربينهاي canon بکار رفته فرمت بي کيفيتيه که حجم فيلم رو بيخود زياد ميکنه)
5-فلاش قوي
6- حساسيت ايزو 1000

حالا اگر دوستان قبلا اين مدل رو ديدن و يا دارند به من بگن که آيا خريد اين دوربين توصيه ميشه يا نه.

از نظر من این دوربین یه مشکل اساسی داره البته شاید اسمش مشکل نباشه ولی لنز این دوربین واقعا کوچیکه

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
تو زمینه دوربین های فشرده، چه دوربینی خوبه؟؟ :rolleyes:
قیمت بین 250-300 میخوام !!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
تو زمینه دوربین های فشرده، چه دوربینی خوبه؟؟ :rolleyes:
قیمت بین 250-300 میخوام !!

سوني دوربينهاي سري دبليو ( w ) خيلي دوربينهاي خوبي هستند . من w70 كار كردم ... دوربين خيلي خوبيه به خصوص لنزش :happy:

بالا