• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
اقا امروز تو پايتخت يه فروشگاه پيدا کردم به اسم کمان رايانه که ميگفتند نمايندگي سوني اما چون پايتخت کلا "گرون فروش هستند ترسيدم ازش خريد کنم کسي جاي ديگه اي توي وليعصر سراغ نداره نمايندگي سوني باشه.
راستي سوني دوربينهي جديدي داده با قيمت مناسب و رزولوشن بالا W35 با 7.2 مگاپيکسل 218 تومن قيمت کردم.

رم 2 گيگ هم ميگفت 65 تومن ولي من از رايان صبا رم 2 گيگ قيمت کردم 29 تومن که خودش ميگفت اصله و گارانتي هم داره. اما اين نمايندگي ميگفت اگه از اين رمهاي 29 تومني استفاده کني دوربينت خراب ميشه نظر شما چيه؟

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
اقا امروز تو پايتخت يه فروشگاه پيدا کردم به اسم کمان رايانه که ميگفتند نمايندگي سوني اما چون پايتخت کلا "گرون فروش هستند ترسيدم ازش خريد کنم کسي جاي ديگه اي توي وليعصر سراغ نداره نمايندگي سوني باشه.
راستي سوني دوربينهي جديدي داده با قيمت مناسب و رزولوشن بالا W35 با 7.2 مگاپيکسل 218 تومن قيمت کردم.

رم 2 گيگ هم ميگفت 65 تومن ولي من از رايان صبا رم 2 گيگ قيمت کردم 29 تومن که خودش ميگفت اصله و گارانتي هم داره. اما اين نمايندگي ميگفت اگه از اين رمهاي 29 تومني استفاده کني دوربينت خراب ميشه نظر شما چيه؟

فكر نكنم اينطور باشه داداشه منم كه ميخواست بگيره ،شركت رم با قيمت 60000 تومان ميداد ولي آزاد خريد 30000 تومان،الان يك ساله از دوربين استفاده ميكنه، هيچ اتفاقي هم براش نيفتاده

بيخود ميگن هيچ فرقي نميكنه

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو ايزوهاي بالا نويز fuji s9600 خيلي كمتر از panasonic fz50 هست

حق با توست. ایزوهای خیلی بالایی که امکاناتش تعبیه شده اکثرا قابل استفاده نیستند. هردوی دوربینهای بالا از ایزو 200 به بالا نویز زیادی دارند و البته نویز پاناسونیک از نویز فوجی بیشتره. اما بخصوص در ایزو 100 تصاویر پاناسونیک بی نقص تر بنظر میرسند و شفافیت زیادی دارند. در میان دوربین های این رنج انصافا کیفیت عکسهای نیکون 8800 بسیار بهتر و کم نویز تر از بقیه در ایزوهای بالا بود و البته متاسفم که این دوربین خوب از رده تولید خارج شده. با تمام این تفاصیل فکر کنم بین sony H9 و panasonic fz50 و canon s5is باید انتخاب کرد. کانن هنوز تازه آمده و خیلی کار داره تا خودشو نشون بده.
درباره این sony H9 عجیبه که هنوز بعد از این چند ماه هنوز یک تحقیق نسبتا کامل ارائه نشده. همین الان دیدم که یک عکاس حرفه ای نوشته عکسهای این دوربین اصلا حرفه ای نیست و فقط میشه خوبشان نامید و یک نمونه عکس هم در سایت دیگه در ایزو 400 میبینم که جالب نیست. اصولا عکسهایی که در این سایت از این دوربین گذاشته اصلا جالب نیستند و مشخصه البته که عکاسان خوبی هم اونها را تهیه نکردن.

http://www.pbase.com/cameras/sony/dsc_h9

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
حق با توست. ایزوهای خیلی بالایی که امکاناتش تعبیه شده اکثرا قابل استفاده نیستند. هردوی دوربینهای بالا از ایزو 200 به بالا نویز زیادی دارند و البته نویز پاناسونیک از نویز فوجی بیشتره. اما بخصوص در ایزو 100 تصاویر پاناسونیک بی نقص تر بنظر میرسند و شفافیت زیادی دارند. در میان دوربین های این رنج انصافا کیفیت عکسهای نیکون 8800 بسیار بهتر و کم نویز تر از بقیه در ایزوهای بالا بود و البته متاسفم که این دوربین خوب از رده تولید خارج شده. با تمام این تفاصیل فکر کنم بین sony H9 و panasonic fz50 و canon s5is باید انتخاب کرد. کانن هنوز تازه آمده و خیلی کار داره تا خودشو نشون بده.
درباره این sony H9 عجیبه که هنوز بعد از این چند ماه هنوز یک تحقیق نسبتا کامل ارائه نشده. همین الان دیدم که یک عکاس حرفه ای نوشته عکسهای این دوربین اصلا حرفه ای نیست و فقط میشه خوبشان نامید و یک نمونه عکس هم در سایت دیگه در ایزو 400 میبینم که جالب نیست. اصولا عکسهایی که در این سایت از این دوربین گذاشته اصلا جالب نیستند و مشخصه البته که عکاسان خوبی هم اونها را تهیه نکردن.

http://www.pbase.com/cameras/sony/dsc_h9

خب معلومه كه نيكون 8800 دوربين بهتريه،قيمتش خيلي زياده،الانم كه موجود نيست

اگه سايت dpreview يك ريويو در مورد سوني h9 بده ،خيلي عالي ميشه ،اونوقت ميشه نظر داد

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب معلومه كه نيكون 8800 دوربين بهتريه،قيمتش خيلي زياده،الانم كه موجود نيست

اگه سايت dpreview يك ريويو در مورد سوني h9 بده ،خيلي عالي ميشه ،اونوقت ميشه نظر داد

حق با توست عزیز. اما با نیکونگرش که تماس گرفتم گفت تولیدش متوقف شده و تا همین چندی پیش که موجود داشتن به 750 تومان میفروختنش.بعنوان یک دوربین که مربوط به سه سال پیشه قیمتش خیلی بالاست اما واقعا کیفیت نمونه عکسهاش عالی بود.البته در اوایل ورودش حدود یک میلیون بوده!! بعنوان یک دوربین غیر slr خیلی گرون قیمته. البته یک عیب داره اون هم ال سی دی نسبتا کوچیکشه. اندازه سنسورش در میان دوربینهای این رده بی رقیبه. ایزوی این دوربین در بیشترین حالت 400 است که خوب نیست البته با توجه به نویز بسیار زیاد در ایزوهای بالاتر از 400 در دوربینهای رقیبش این چندان هم به چشم نمیاد. اما خوب ارزش هم نداره که دنبال دست دومش بگردیم. قیمتش تقریبا معادل leica vlux-1 است.
درباره سونی h9 این هم یک لینک که اطلاعاتش خیلی عالیه. کیفیت عکس شبش را در قسمت عکس شب اگر چک کنید واقعا ناامید کننده است. بقیه عکسها هم نمیدونم چرا شفاف بنظر نمیرسند.بیروحند. حالا باید منتظر اطلاعات بیشتر هم باشیم.
http://www.neocamera.com/review_sony_h9_images.html

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
اگه بتوني با باتري كنار بياي گزينه هاي خيلي خوبي داري مثل fuji s9600

براي من باتري در اولويت آخر انتخابه

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
دوربین انتخاب کردن واقعا تخصص می خواد.
1ماهه دارم دوربین انتخاب می کنم تازه یه چیز درست حسابی پیدا کردم
اون هم h9 هست. به نظرتون چطوره؟؟ میشه یکم اطلاعات رو ازش بدین من زیاد سرم نمیشه.
چرا توی مشخصاتش می نویسه 30 یا 15 فریم در ثانیه ؟؟؟ یعنی چی؟؟؟ آخر 15فریم در ثانیه می گیره با 30 فریم؟؟؟
یکم راهنمایی کنید در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم.
راستی h9 توی اصفهان هست؟؟
میشه چند تا عکس هم از h7 بزارید؟؟
پیشنهاد می کنیم h9 بهتره یا h7؟؟؟
با تشکر

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
مشکل نداشتن تثبیت کننده تصویرش مهمتر از باطریهای قلمیشه.

هر دوربيني كه بگيري احتياج به سه پايه داري حالا هر چقدرم لرزش گيرش قوي باشه،اين دوربين اينقدر چيزاي مثبت داره كه ميشه از لرزش گيرش گذشت

جالبه سايت neocamera كه معرفي كردي داشتن باتري ليتيومي رو يك محدوديت ميدونه:blink:

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر دوربيني كه بگيري احتياج به سه پايه داري حالا هر چقدرم لرزش گيرش قوي باشه،اين دوربين اينقدر چيزاي مثبت داره كه ميشه از لرزش گيرش گذشت

جالبه سايت neocamera كه معرفي كردي داشتن باتري ليتيومي رو يك ايراد ميدونه:blink:

سایت جالب و بسیار مفصلیه. برای من که همیشه dpreview و cnet برام مهمترینها بود حرفای جدیدی داره اما یک فروشنده دوربین یکبار به من یک توصیه کرد. گفت خیلی هم روی صحبت کارشناسان سایتها سرمایه گذاری نکن چون خیلی از اونها اسپانسرهایی از شرکتهای خاص تولید دوربین دارند. مثلا خود همان فروشنده معتقده المپیوس حرف اول را میزنه. نمایندگی کانن حرف خودش را میزنه و.... در این سایت جدا از کلی طالب جدید که تا الان داشتم مرورشون میکردم به نکاتی متفاوت با بقیه سایتها هم رسیدم. چیزی که جالبه اینه که کارشناسان این سایت از هواداران پروپاقرص فوجی هستند. البته در شهرت عالمگیر سنسورهای فوجی هیچ شکی ندارم. و الان روی همین دو مدل فوجی s6000fd و s9600 دارم فکر میکنم. در ضمن این فوجی جدید امسال هم باید جالب باشه. .Fujifilm FinePix IS-1
البته هنوز کار داره تا مشخصاتش کامل دربیاد.
البته داشتن سه پایه مهمه اما خوب تثبیت کننده تصویر بخصوص در پاناسونیکها برای من تجربه خیلی خوبی داشته بخصوص در شرایط بد و نامتعادل. چرا از این خصیصه خوب چشم پوشی کنیم؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوربین انتخاب کردن واقعا تخصص می خواد.
1ماهه دارم دوربین انتخاب می کنم تازه یه چیز درست حسابی پیدا کردم
اون هم h9 هست. به نظرتون چطوره؟؟ میشه یکم اطلاعات رو ازش بدین من زیاد سرم نمیشه.
چرا توی مشخصاتش می نویسه 30 یا 15 فریم در ثانیه ؟؟؟ یعنی چی؟؟؟ آخر 15فریم در ثانیه می گیره با 30 فریم؟؟؟
یکم راهنمایی کنید در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم.
راستی h9 توی اصفهان هست؟؟
میشه چند تا عکس هم از h7 بزارید؟؟
پیشنهاد می کنیم h9 بهتره یا h7؟؟؟
با تشکر

عزیز اول باید ببینی چه انتظاری ازش داری. در چند پیام بالاتر لینکهایی در باره این دوربین گذاشتم. اون 30 یا 15 فریم در ثانیه مربوط به فیلم برداریشه. که خوب نمیتونی انتظار یک دوربین فیلم برداری را ازش داشته باشی. 30- فریم در ثانیه به کیفیت دوربین فیلمبرداری نزدیکتره.در 15 فریم در ثانیه پرش های تصویر مشهوده. ظاهرا دوستان میگن در تهران با قیمتی نسبتا مناسب توزیع شده. حوالی 480 تومان. این دوربین عکاسیه فیلمبرداریشو توجه نکن فقط برای موارد خاص جهت فیلمبرداری ضروری نه چندان طولانی تعبیه شده.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز اول باید ببینی چه انتظاری ازش داری. در چند پیام بالاتر لینکهایی در باره این دوربین گذاشتم. اون 30 یا 15 فریم در ثانیه مربوط به فیلم برداریشه. که خوب نمیتونی انتظار یک دوربین فیلم برداری را ازش داشته باشی. 30- فریم در ثانیه به کیفیت دوربین فیلمبرداری نزدیکتره.در 15 فریم در ثانیه پرش های تصویر مشهوده. ظاهرا دوستان میگن در تهران با قیمتی نسبتا مناسب توزیع شده. حوالی 480 تومان. این دوربین عکاسیه فیلمبرداریشو توجه نکن فقط برای موارد خاص جهت فیلمبرداری ضروری نه چندان طولانی تعبیه شده.

خوب من همه ی پست های بالا رو خوندم. مگه 30 فریم در ثانیه فیلم برداری نمیکنه؟؟؟
خوب من دوربین دیجیتالی ندیدم بالاتر از 30 فریم در ثانیه باشه!!!!! شما چی پیشنهاد میدین؟؟؟
میشه یه 2مگابایت از فیلمبرداری 30فریم در ثانیه رو اگه میشه اینجا بزارید(البته اگه زحمتی نیست) از هر دوربینی می خواد باشه فقط 30فریم در ثانیه!!!!
من برای مصرف خونگی می خوام چون برای خانواده می خوام فیلم برداری هم باید باشه.به نظرتون اصلا دیجیتالی بهتره یا هندی کم؟؟
برای عکس برداری هم خیلی خیلی مهم هست و خیلی دوست دارم!!!!
راستی همه ی این دوربین ها قابلیت عکس گرفتن از حشرات رو دارن؟؟(اصطلاحش یادم رفت)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
خوب من همه ی پست های بالا رو خوندم. مگه 30 فریم در ثانیه فیلم برداری نمیکنه؟؟؟
خوب من دوربین دیجیتالی ندیدم بالاتر از 30 فریم در ثانیه باشه!!!!! شما چی پیشنهاد میدین؟؟؟
میشه یه 2مگابایت از فیلمبرداری 30فریم در ثانیه رو اگه میشه اینجا بزارید(البته اگه زحمتی نیست) از هر دوربینی می خواد باشه فقط 30فریم در ثانیه!!!!
من برای مصرف خونگی می خوام چون برای خانواده می خوام فیلم برداری هم باید باشه.به نظرتون اصلا دیجیتالی بهتره یا هندی کم؟؟
برای عکس برداری هم خیلی خیلی مهم هست و خیلی دوست دارم!!!!
راستی همه ی این دوربین ها قابلیت عکس گرفتن از حشرات رو دارن؟؟(اصطلاحش یادم رفت)

شما بايد تكليف خودتو روشن كني كه فيلم برات مهم تره يا عكس ،دوربين عكاسي و فيلم برداري ،هيچكدوم نميتونن كار ديگري رو به خوبي انجام بدن ،اگه ميخواي يه چند دقيقهاي فيلم بگيري دوربين عكاسي كارتو را ميندازه

در ضمن شنيدم كيفيت فيلم برداري دوربيناي سوني بدك نيست

عكس برداري از حشرات چيه؟:) فكر كنم منظورتون ماكرو باشه كه در حال حاضر تقريبا تمام دوربينا اين امكانات رو دارن ،

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
شما بايد تكليف خودتو روشن كني كه فيلم برات مهم تره يا عكس ،دوربين عكاسي و فيلم برداري ،هيچكدوم نميتونن كار ديگري رو به خوبي انجام بدن ،اگه ميخواي يه چند دقيقهاي فيلم بگيري دوربين عكاسي كارتو را ميندازه

در ضمن شنيدم كيفيت فيلم برداري دوربيناي سوني بدك نيست

عكس برداري از حشرات چيه؟:) فكر كنم منظورتون ماكرو باشه كه در حال حاضر تقريبا تمام دوربينا اين امكانات رو دارن ،
خوب من که نوشته بودم اصطلاحش رو یادم رفته بوده:D:D:D
توی مشخصات h9 که والا نوشته در حد ظرفیت کارت حافظه قابلیت فیلم برداری با 30فریم در ثانیه رو داره. خوب پس نمیشه به عنوان یه فیلم برداری هم استفاده کرد؟؟؟؟
واقعا نمیدونم چی بگم چشمم این دوربین رو خیلی گرفته البته آدم تا دوربین رو دستش نگیره هیچ چیزی معلوم نیست.
این هم چند تا عکس دیگه ازش هست: http://www.megapixel.net/reviews/sony-h9/h9-gen.php
یه سوال هم داشتم : چرا چند پست بالا چند نفر گفته بودن کیفیت به مگا پیکسل بستگی نداره؟؟ پس به چی بستگی داره؟؟؟ یعنی ممکنه کیفیت یه دوربین 10 مگاپیکسلی با 6 مگاپیکسلی برابر باشه؟؟؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
مگا پیکسل کیفیت نیست کمیته همون اندازه عکسه ولی کیفیت عکس به کم نویز بودن و شارپ بودنش بستگی داره فیلم هاشونم بد نیست منتها حجمشون بالاست بنابراین مثلا با یه مموری دو گیگ حدود 20 دقیقه میشه فیلم برداری کرد تقریبا هر دقیقه حدود 100 مگ حجمش میشه ( البته بستگی به فرمت فیلم هم داره )

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
مگا پیکسل کیفیت نیست کمیته همون اندازه عکسه ولی کیفیت عکس به کم نویز بودن و شارپ بودنش بستگی داره فیلم هاشونم بد نیست منتها حجمشون بالاست بنابراین مثلا با یه مموری دو گیگ حدود 20 دقیقه میشه فیلم برداری کرد تقریبا هر دقیقه حدود 100 مگ حجمش میشه ( البته بستگی به فرمت فیلم هم داره )
اوووووو 100 مگابایت؟؟؟؟ خیلی خیلی زیاده
پس حتما کیفیت بالاست که حجمش بالاست.
خوب یه memory بالا تر خریدن فکر نکنم مشکل باشه

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
اوووووو 100 مگابایت؟؟؟؟ خیلی خیلی زیاده
پس حتما کیفیت بالاست که حجمش بالاست.
خوب یه memory بالا تر خریدن فکر نکنم مشکل باشه

مموري بالا خوبه به شرطي كه دوربينت ساپورتش كنه
سوني h9 تا 4 گيگ مموري ساپورت ميكنه و تو ميتوني تا 3.66 گيگ روش فيلم ذخيره كني كه فكر كنم با كيفيت بالا 1ساعتي فيلم جا بشه

مگا پيكسل مهمه ولي كيفيت عكس خيلي مهمتره

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
امروز يه Sony CyberShot DSC-W35 خريدم 207 تومن( از جمهوري)
يه عکس ازش ميزارم نظرتون رو راجع به کيفيتش بگيد( با paint باز و بعد Save ش کردم تا حجمش کم بشه ولي کيفيت تغييري نکرده)
راستي اگر گفتيد عکس مال کجاست جايزه نداريد ها

فایل های ضمیمه

• DSC00030-.JPG
    DSC00030-.JPG
    856.1 KB · نمایش ها: 31

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
يه عکس ازش ميزارم نظرتون رو راجع به کيفيتش بگيد( با paint باز و بعد Save ش کردم تا حجمش کم بشه ولي کيفيت تغييري نکرده)

من فکر میکنم رنگاش بد نیست ولی یکم نویز داره بالاخره :whistle:

exif رو فعال میکردی متوجه بشیم با چه مشخصاتی عکس انداختی مخصوصا ایزو

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4

با اينكه تو فضاي باز گرفتي زياد راضي كننده نيست ،فكر كنم تنظيماتت حالت اتوماتيك بوده

ولي به هر حال با توجه به پولي كه دادي دوربين بدي نيست،مبارك باشه

بالا