• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
من از FZ8 خيلي خوشم اومده ولي ميخوام ببينم با اين رنج قيمت مي تونم دوربين بهتري بخرم يا نه ؟كمكم كنيد ديگه دارم تو مدلهاي جورواجور و ماركهاي مختلف قاطي ميكنم .:wacko:
لطفا راهنمايي كامل كنيد...:(

با 20 ،30 تومن بالاتر چطور تا400(زیر400).:hmm:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال داشتم
از یه فروشنده دوربین های سونی شنیدم که می گفت : دوربین ها و محصولات سونی به 4 رده تقسیم می شوند از لحاظ کیفیتی ...
کیفیت درجه 1 برای کشور هایی مثل خود ژاپن و کانادا ... حالا جالب بود که می گفت درجه دو رو به امریکا و اوروپا می دهند ... و درجه 4 رو به کشور های خاور میانه می فرستند...
حالا کسی می دونه این قضیه چقدر صحت داره ؟؟؟ آیا واقعیت داره که محصولات سونی با 4 درجه کیفیتی تولید می شوند؟؟؟
کشور هایی که تو امریکا یا اروپا هستند بعیده که جنس درجه 2 استفاده کنند ؟ همممم؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام بچه ها من امروز یک دوربین A640 خریدم از کمک همه شما ممنونم مخصوصا احمد رضای عزیز

با گارانتی آفومار و بیمه نامه پارسیان. شد 228 در اهواز هرچند که فکر کنم گرون خریدم اما بیخیال. دوربین رو بچسب خیلی جالبه برام اما هنوز چیزی بلد نیستم فقط با Auto عکس گرفتم. رم 2 Gig هم گرفتم و کیف اصلی زد ضربه

حالا مشکلی که هست و خیلی مهم باتری هست؟؟!!!
چه مدلی براش بخرم که خوب باشه و عمر زیاد داشته؟؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
راستی یک چیزی که نگرانم کرد CD همراه دوربین به صورت کپی هست و لیبل Canon خورده؟؟؟!!!
روشم نوشته For Mea
مال شما هم اینجوریه؟

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آرا فوجي بود ولي عوضش كرد .
خيلي عاليه.
هنوز درست ياد نگرفتم باهاش كار كنم ولي وقتي با AUTO كار ميكنم عكسهاي واقعا عالي اي ميگيره.:blush:

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من امروز یک دوربین A640 خریدم از کمک همه شما ممنونم مخصوصا احمد رضای عزیز

با گارانتی آفومار و بیمه نامه پارسیان. شد 228 در اهواز هرچند که فکر کنم گرون خریدم اما بیخیال. دوربین رو بچسب خیلی جالبه برام اما هنوز چیزی بلد نیستم فقط با Auto عکس گرفتم. رم 2 Gig هم گرفتم و کیف اصلی زد ضربه

مبارك باشه :) در مورد باتري: حتما از باتري هاي شارژي آمپر بالا بگير . 2500-2700 توصيه ميشه . ضمن اينكه هر نوبت شارژ اين باتري ها نزديك به 15 ساعت طول مي كشه (براي شارژ كامل) پس باتري اضافه فراموش نشه. مارك هم زياد مهم نيست من SONY و CFL رو امتحان كردم خوب بوده و يه چيز ديگه بايد يه شارژر هم داشته باشي كه از 5 تا 20 هزار تومن بسته به تعداد باتري و مارك متغيره

راستی یک چیزی که نگرانم کرد CD همراه دوربین به صورت کپی هست و لیبل Canon خورده؟؟؟!!!
روشم نوشته For Mea
مال شما هم اینجوریه؟

اون زياد مهم نيست . فقط توجه كن گارانتي درستي داشته باشه . نرم افزار ها زياد به كارت نمياد مگر نرم افزار Photo Stitch

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال داشتم
از یه فروشنده دوربین های سونی شنیدم که می گفت : دوربین ها و محصولات سونی به 4 رده تقسیم می شوند از لحاظ کیفیتی ...
کیفیت درجه 1 برای کشور هایی مثل خود ژاپن و کانادا ... حالا جالب بود که می گفت درجه دو رو به امریکا و اوروپا می دهند ... و درجه 4 رو به کشور های خاور میانه می فرستند...
حالا کسی می دونه این قضیه چقدر صحت داره ؟؟؟ آیا واقعیت داره که محصولات سونی با 4 درجه کیفیتی تولید می شوند؟؟؟
کشور هایی که تو امریکا یا اروپا هستند بعیده که جنس درجه 2 استفاده کنند ؟ همممم؟

از نظر من چنين حرف هايي شايعست . كيفيت محصولات شركت معتبري مثل سوني در همه جاي دنيا يكي است و ضمنا اين مورد در هيچ كجا اشاره نشده

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
پس احمدرضا و لنين چرا نا پيدايند؟:worried:

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36

مبارک باشه دوست عزیز.دوربین خوبی گرفتی.راستی قیمت را فکر کنم اشتباه زدی (228) احتمالا 328 درسته!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
مبارک باشه دوست عزیز.دوربین خوبی گرفتی.راستی قیمت را فکر کنم اشتباه زدی (228) احتمالا 328 درسته!

اگر اين قيمت گرفتين كه مفته !!!! ولي زمان جان فكر نميكنم از سيصد بيشتر باشه ! چون A710 هم نزديك به سيصده ( سيصد و ده ....بيست اين دورو براست )

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
بله اشتباه شد 328 ببخشید
کیف اصلی ضد ضربه کانن(البته اصلی که نه) 7 تومن
مموری 2 گیگ گینگ 32 تومن

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بله اشتباه شد 328 ببخشید
کیف اصلی ضد ضربه کانن(البته اصلی که نه) 7 تومن
مموری 2 گیگ گینگ 32 تومن
همشهري دوربينت مبارک اگه امکان داره يه کمکي به من بکن

من مدتيه که ميخوام يه دوبين بخرم بعد از مدتها بررسي به اين نتيجه رسيدم که canon بگيرم امروز يه تيکه فيلم نمونه از يک دوربين canon تو يه سايت ديدم حالم گرفت چون قبلا فيلمهاي دروبين ديجيتال سوني رو ديده بودم که کيفيتش خيلي بهتر بود. البته اين فيلمي که تو اون سايت بود( من 2 ثانيش رو دانلود کردم) مربوط به اسکي روي آب بود و فيلم سوني که من داشتم مربوط به پاک و فضاي سبز اگر امکان داره 2 ثانيه فيلم با بالاترين کيفيت با دوربينت بگير و اينجا آپلود کن تا بتونم کيفيت فيلمش رو مقايسه کنم.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
دوست من کیفیت فیلمش حرف نداره
یعنی وقتی استپ می کنه انگاری عکس گرفتی!!!!

باشه سعی می کنم

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
يه سئوال از دوستان عزيز
فرق مدلهاي IXUS و powershot دوربينهاي Canon چيه؟

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از s5is چیزی میدونه .چه جور دوربینی هست .قیمت چنده؟
در مورد olympus sp550uz چطور آخه نسبت به مدلهای قبلی قشنگ تر شده:rolleyes:
توضیخات کامل لطفا:happy:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه سئوال از دوستان عزيز
فرق مدلهاي IXUS و powershot دوربينهاي Canon چيه؟

دوست عزیز، سری IXUS در حقیقت سری اولتراکامپکت هست و powershot کامپکت. اگر اشتباه نکنم، اولترا کامپکتها تنظیمات دستی ندارند ولی powershotها دارند. باید ببینید مورد استفاده چیست. اگر نمیخواهید خیلی کوچیک باشه که همیشه توی جیب بگذارید، کامپکت بهتر است در غیر اینصورت اولترا کامپکت.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزيز از راهنماييت.
نميخوام خيلي کلفت باشه اين پاور شاتها خيلي کلفت هستند. حالا جدا از اين، ايکسوس کيفيت عکس و فيلم بيشتري داره يا پاورشات
و اصلا يک سئوال اساسي بهترين دوربين ديجيتال براي گرفتن عکس و فيلم هنگام مسافرت و رفتن به پارک( چون هواي اهواز گرمه معمولا روز کسي نميره پارک) چه دوربينيه، آيا بهتر از کانن هم هست. بودجم حدود 200 تومنه.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
200 که هیچی نمی تونی بخری
غیر از A4600 دیگه چرا وقت ما رو میگیری A640 با لوازمش حدود 380 میشه
میتونی این چندکاره ها بگیری تو بازار بزرگ داره قیمتش هم 150 تومنه فیلم عکس Mp3 و ... رو پخش می کنه
IXUS ها گرانتر از پاورشاتها هستند چون خیلی کوچکترن

میتونی بری در سایت shop.ir و یه دیدنی به مدلهای مختلف دوربین کنی

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
چرا نميشه اين لينک رو ببين IXUS 60 با تمام لوازمش (به غير از رم) حدود 240 تومن هست(اين رايان صبا زاتا گرونفروشه
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1594
سئوال من اينه که با اين مقدار پول همين رو بگيرم يا انتخاب بهتري هم هست؟

بالا