• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
خدایی نکرده نظرم روی شخص خاصی نبود ،این اینتقاد به خود منم وارده

چون این نظرات بسیار میتونه کمک کنه ،دوست دارم در جهت درست پیش بره و همه عزیزانی که قصد خرید دارن به یک مسیر مشخص کشیده بشن نه اینکه هی از این شاخه به اون شاخه پرتشون کنیم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
در مورد g7 هم من اگه بودم fz8 رو می گرفتم چون از نظر اندازه آن چنان با g7 تفاوت نداره ولی در عوض امکانات عالیی داره مخصوصا عکاسی در شب اون!
نمیدونم چرا برای g7 امکان فلاش خارجی گذاشتند:blink::blink::blink: آخه برای یه کامپکت:blink::blink:
اگه یه فلاش بزاریم که دیگه دوربینی وجود نداره آخه فلاش دو برابر دوربین حجم داره:wacko:
ما که از کارای کنون سر در نیوردیم

به دو دلیل G7 رو به دوستمون پیشنهاد کردم:
1. ایشون دنبال زوم بالا نیستند و G7 هم زوم 6 برابر داره و برای ایشون کفایت می کنه کاملا.
2. سنسور G7 از سنسور پاناسونیک بزرگتره و کیفیت عکس هاش بهتر و نویزش کمتر

بعلاوه دوستمون کانن رو ترجیح می دن...

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به دو دلیل G7 رو به دوستمون پیشنهاد کردم:
1. ایشون دنبال زوم بالا نیستند و G7 هم زوم 6 برابر داره و برای ایشون کفایت می کنه کاملا.
2. سنسور G7 از سنسور پاناسونیک بزرگتره و کیفیت عکس هاش بهتر و نویزش کمتر

بعلاوه دوستمون کانن رو ترجیح می دن...

g7 دوربین خوبیه و حق با شماست در رده ی خودش یکی از بهترینهاست اما با توجه به اینکه این دوستمون می خواد برای مصارف خانوادگی ازش استفاده کنه و عملا توجه ویژه ای به هیچکدام از مشخصه های دوربین ندارد این دوربین بالاتر از نیازشه. برای همین توصیه ی من اینه که canon A710Is بگیره. این دوربین بسیار مناسبیه و حتی تعداد زیادی از علاقمندان عکاسی از اون استفاده میکنند و عکسهای خیلی خوبی هم باهاش میگیرند. با توجه به اینکه سنور بزرگتر G7 عملا نتوانسته از نویز ایزوهای بالاترش چندان بکاهد من برای خودم هم ترجیح میدادم از بین ایندو A710is را انتخاب کنم.
7 مگاپیکسل برای عکاسی خانوادگی خیلی هم زیاده و وزنش 170 گرم کمتره و دویست هزار تومان هم ارزونتر درمیاد اگر قیمت شارژر و باطری های یدک را هم حساب کنی باز هم نزدیک 170 تومان تفاوت قیمت میشه. اگر هم می خواستم آینده نگرتر باشم و حساب نیاز به زوم بالا در آینده را میکردم یا fz8 و یا در صورت اصرار بر خرید کانن s5is می خریدم که البته گرانتر هم درمیاد.
اما با توضیحات کوتاه این دوست بنظرم Canon PowerShot A710 IS از همه مناسب تره.

A710_3q.jpg

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
جهان شاه جان درست می فرمایید .
اگه فکر می کنید در آینده هم می تونید کار حرفه ای بکنید و علاقه ی زیادی برای ادامه ی عکاسی دارید s3IُS که دارای امکانات خیلی خوبی هست در حالی که برای مصارف خانگی هم عالیه (کیفیت فیلمبرداری ، صدای استریو ، ظاهری بسیار زیبا ، صفحه نمایش قابل چرخش و بسیار بسیار کار آمد) قیمتش هم به کمترین حد خودش (حدود 330تومن) رسیده و فکر نکنم کمتر از این به این زودیا بشه.
s6000 هم پیشنهاد می کنم ولی چون وزنش زیاده شاید برای مصارف خانگی مناسب نباشه!!
و در کل اگه فقط برای کار خونگی و خانوادگی می خوای کمتر از 200 تومن خرج کن و این هم قبول کن که با هر دوربینی میشه عکس های خوبی گرفت حتی با یه موبایل ساده (که قابلیت عکس برداری داشته باشه)
پیشنهاد می کنم زیاد نمی خواد خرج کنی!!
من با همین a450 ی خودم چه عکس های خوبی می گیرم و اصلا شاید نیاز به دوربین دیگه ای هم نداشته باشم ولی برای کار حرفه ای مناسب نیست!!
و یه چیز هم بگم: یه چیزی بخر ک سرعت شاتر تنظیم بشه !! همین مشکل پدرمو با این دوربین در اورده آخه نتونستن تنظیم سرعت شاتر کار رو سخت می کنه ولی برای عکاسی خانوادگی اصلا هیچ مشکلی وجود نداره!! (فقط مشکلش تو عکاسی ماکرو هست که سرعت شاتر باید بالا باشه و ما نمی تونیم تنظیم کنیم)
ببخشید سرتون رو درد اوردم
تا آینده بای:lol:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
دوستمون بودجه شون رو 500 اعلام کردند، بهمین دلیل من G7 رو پیشنهاد کردم. اگر بودجه شون 300 بود شاید a710is و شاید a630 رو بهشون پیشنهاد می دادم.

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
من حتما نمیخوام تا 500 توم پول بدم که
شما لگه دوربینی میشناسید که ارزونتر هست ولی به قیمتش میرزه خوب اونو بگید

بهترین دوربینی که به قیمتش میرزه بین 200 تومن تا 500 تومن رو لطف کنید

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حتما نمیخوام تا 500 توم پول بدم که
شما لگه دوربینی میشناسید که ارزونتر هست ولی به قیمتش میرزه خوب اونو بگید

بهترین دوربینی که به قیمتش میرزه بین 200 تومن تا 500 تومن رو لطف کنید

احمدرضای عزیز با دقت و وسواس تمام قصد معرفی یکی از دقیقترین دوربینهای این رده را داشت و حق هم با اوست. اما من با توجه به رده ی کاری که داری و نوع استفاده و نگاهت به موضوع احساس میکنم بهترست با هزینه ی کمتری دوربین سبک وزن تر و ارزانتری انتخاب کنی. مطمئنم از این دوربین لذت کافی خواهی برد. canon A710is دوربین خوب و مناسب و سبک وزنیه. دوربینی را هم که سینوهه ی عزیز معرفی کرد یعنی canon s3is هم دوربین خوبیه که الان با توجه به ورود ورژن جدیدش ارزونتر هم شده.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
جهان شاه جان به نظرت s5IS چه چیز هایی کم داره که این قدر استقبال نشده و هر کسی رو می بینم این دوربین در لیست خریدش نیست؟؟؟
والا رفتم بازار و دوربین s5IS با قیمت 450 تومن در دسترس بود و فوجی s9600 رو 450 تومن می داد.
با فروشنده که صحبت می کردم می گفت s9600 خیلی برات زیاده (البته یه جورایی از سنم هم فکر کنم داشت خندش می گرفت) آخه من می گفتم s9600 و s5IS و... اون می گفت دوربین هایی مثل s3 و 300 تومنی و .... رو پیشنهاد می کنم!!!
موندم کدومو انتخاب کنم!!
از جهتی می خوام عکاسی رو ادامه بدم (و اصلا شاید نا امید بشم و ادامه ندم!!)
آخه یکم فکر می کنم شاید حق با فروشنده باشه و s9600 برام زیاد باشه!!
واقعا گیج شدم !! حالا می فهمم انتخاب دوربین چقدر سخته!!

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جهان شاه جان به نظرت s5IS چه چیز هایی کم داره که این قدر استقبال نشده و هر کسی رو می بینم این دوربین در لیست خریدش نیست؟؟؟
والا رفتم بازار و دوربین s5IS با قیمت 450 تومن در دسترس بود و فوجی s9600 رو 450 تومن می داد.
با فروشنده که صحبت می کردم می گفت s9600 خیلی برات زیاده (البته یه جورایی از سنم هم فکر کنم داشت خندش می گرفت) آخه من می گفتم s9600 و s5IS و... اون می گفت دوربین هایی مثل s3 و 300 تومنی و .... رو پیشنهاد می کنم!!!
موندم کدومو انتخاب کنم!!
از جهتی می خوام عکاسی رو ادامه بدم (و اصلا شاید نا امید بشم و ادامه ندم!!)
آخه یکم فکر می کنم شاید حق با فروشنده باشه و s9600 برام زیاد باشه!!
واقعا گیج شدم !! حالا می فهمم انتخاب دوربین چقدر سخته!!

ُدوست عزیز سینوهه
بنظر من S5IS مشکل خاصی نداره اما چند نکته هست که دلیل اینهمه انتقاد از اونه. همونطور که میدونی s3is بی اغراق یکی از پرفروشترین دوربینهای دیجیتال تاکنون بوده. از طرف دیگه عاشقان عکاسی در خارج مثل ما نیستند که چندین سال با یک دوربین کار کنند چون حقیقتا بخصوص دوربینهای کامپکت و شبه اس ال آر برای اونها قیمتی نداره و در نتیجه مثل دیگر لوازم خانگی شان اون را هم سریع ارتقا می دهند. عده ی دیگری از علاقمندان عکاسی هم بودند که دوربینهای دیگری داشتند و منتظر بودند دوربینشان را با مدل نسل جدید و بعدی S3is که همون S5is هست ارتقا بدهند. اما وقتی این دوربین وارد بازار شد همه را شوکه کرد. وقتی کاربران میبینند که کمپانیهای سونی و پاناسونیک و المپیوس لااقل در ظواهر تغییرات زیادی در دوربینهای نسل جدیدشون می دهند انتظار داشتند نسل جدید این مدل دوربینهای کانن هم با همین تغییرات همراه باشه اما عملا دیدند فقط دو مگاپیکسل رزولوشن و فوکوس خودکار 9 نقطه ای و اندازه و کیفیت ال سی دی و نسل جدیدتر کارتهای حافظه تنها تغییرات اون هستند. بنظر من این تغییرات اتفاقا مناسب بودند ولی خوب این همه مشتاق را راضی نکرد. بارها در توضیحات کاربران دیدم نوشته بودند اگر S3is را نمی داشتیم S5is دوربین خوبی به حساب می آمد. بنظر آنها اصلا صرف نمی کند برای این تغییرات جزیی دوربینشان را ارتقا بدهند. قبلا هم گفتم کمپانیهای قدیمی تر با وسواس و کندی خاصی دوربینهایشان را ارتقا می دهند. کمپانیهایی مثل کانن و نیکون و پنتاکس. بنظر من از آنا که اکثر کابران آماتور هستند و عقلشون طبعا به چشمشونه این موضوع به بازار کمپانهای قدیمی لطمه شدیدی در آینده خواهد زد. بخصوص من اصرار دارم پاناسونیک واقعا در ارتقاء دوربینهاش جهشهای عالی ای میکنه که در آینده به یک قدرت اول تبدیل خواهد شد. در خبرها هست که کمپانی ماتسوشیتا که سنسورهای پاناسونیک را تولید میکنه انقلابی در پیشرفته ترین سنسورها به پا خواهد کرد.
با همه این تفاصیل باید بگم دوربین S5is دوربین خوب و قابل احترامیه اما از نظر مقایسه با S9600 باید بگم من بشخصه اگر بخوام دوربین گردن کلفت و سنگینی مثل S9600 را انتخاب کنم پاناسونیک Fz50 را خواهم خرید.یادت باشه در خیلی از تفاسیر گفته شده که کیفیت تصویر S9600 از نسل قدیمی ترش یعنی s6500 پایین تره. اگر اینقدر اصرار بر فوجی داری و 6 مگاپیکسل هم برات کافیه که احتمالا هست S6500 را بخر. بعدهم اینکه با توجه به اینکه نوجوان هستی ببین اصلا حال و حوصله ی این دوربینهای بزرگ را داری یا نه؟
اگر حوصله داری و در آینده واقعا قصد ادامه حرفه ای عکاسی را داری بیا canon 350d یا nikon d40x بخر. قیمتهای مناسبی هم دارند و دستانت هم حسابی برای عکاسی حرفه ای تا چندین سال گرم می شود.
اگر واقعا مرددی و بهتر می بینی تا مدتی خودت را تست کنی تا ببینی اصلا عکاسی را دوست داری یا نه fz8 را بدون هیچگونه تردید و ترس بخر و باهاش سه چهار سال حسابی لذت ببر. خوب که دیگه دلت را زد برو فقط سراغ اس ال آر .
حالا ببینیم چه میکنی.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
ُ
با همه این تفاصیل باید بگم دوربین S5is دوربین خوب و قابل احترامیه اما از نظر مقایسه با S9600 باید بگم من بشخصه اگر بخوام دوربین گردن کلفت و سنگینی مثل S9600 را انتخاب کنم پاناسونیک Fz50 را خواهم خرید.یادت باشه در خیلی از تفاسیر گفته شده که کیفیت تصویر S9600 از نسل قدیمی ترش یعنی s6500 پایین تره. اگر اینقدر اصرار بر فوجی داری و 6 مگاپیکسل هم برات کافیه که احتمالا هست S6500 را بخر. بعدهم اینکه با توجه به اینکه نوجوان هستی ببین اصلا حال و حوصله ی این دوربینهای بزرگ را داری یا نه؟
از توضیحات کاملتون ممنون
از fz50 که منصرف شدم هم قیمتش نمیارزه و هم به خوش دستی s9600 نیست!! نمیدونم یه جوری بود!
در مورد بزرگ بودن این دوربین ها مشکلی نیست اگه بزرگ باشه بهتره (چون یه کامپکت هم دارم مشکلی ندارم) در ضمن هر چه بزرگتر باشه هم کلاس میره بالا هم بهتر میشه استفاده کرد.
من یه فلاش قدیمی توشیبا دارم نمیدونم آیا به این دوربین ها می خوره یا نه اگه بخوره که s9600 رو بر می دارم که فلاش هم استفاده کنم!!!
در مورد s9600 و s6000 باید بیشتر فکر کنم آخه اگه s9600 فقط برای 3 مگاپیکسل از s6000 حدود 100تومن گرونتر باشه خوب نمیارزه هرچند همانطور که گفتید شاید 9 مگاپیکسل مناسب من نباشه یا حتی 6 مگاپیکسل!!!

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
پس دوستان لطف کنند یک نتیجه گیری برای من کنند تا من اقدام کنم

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

حالا وقتشه که خودت بری به یکی از نمایندگیهای کانن و بخوای تا سه مدل A710is و S3is و G7 را برات بیارن. توی دستت بگیرشون و مقایسه شون کن ببین با کدوم راحت تری. هرکدوم مشکل بود سریع حذفش کن. از دوتای باقیمونده با فروشنده مشورت کن و محدوده یکارت را هم براش توضیح بده.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4

اگر نمیخوای خیلی برای دوربین خرج کنی و یک دوربین خوب داشته باشی a710is گزینه خوبی برای شماست

این دوربین رو دوستم داره و بسیار ازش راضیه و عکسهای بدی نمیندازه ،فقط در نور کم نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی چون مثل بقیه دوربین های کامپکت نتیجه ایده آلی بهت نمیده
لرزش گیر این دوربین هم بد کار نمیکنه ،چند تا نمونه عکس برات میذارم تا خودت قضاوت کنی

اول اینکه حجم عکسها رو پایین آوردم و عکس سومی با زوم 6 برابر گرفته شده و همونطور که میبینی هیچ لرزشی احساس نمیشه

http://i12.tinypic.com/4z02nm0.jpg

http://i9.tinypic.com/5z19l5x.jpg

http://i16.tinypic.com/6cslttl.jpg

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
حالا وقتشه که خودت بری به یکی از نمایندگیهای کانن و بخوای تا سه مدل A710is و S3is و G7 را برات بیارن. توی دستت بگیرشون و مقایسه شون کن ببین با کدوم راحت تری. هرکدوم مشکل بود سریع حذفش کن. از دوتای باقیمونده با فروشنده مشورت کن و محدوده یکارت را هم براش توضیح بده.

جهانشاه عزیز
من واسه کاربرد خونگی و معمولی s3is رو توصیه نمی کنم، A640 گزینه مناسب تریه. کوچک تر و راحت تره و سنسورش هم بزرگتره. ایشون دنبال زوم بالا نیستند. s3is به نظرم دست و پا گیر خواهد بود برای ایشون.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
جهانشاه عزیز
من واسه کاربرد خونگی و معمولی s3is رو توصیه نمی کنم، A640 گزینه مناسب تریه. کوچک تر و راحت تره و سنسورش هم بزرگتره. ایشون دنبال زوم بالا نیستند. s3is به نظرم دست و پا گیر خواهد بود برای ایشون.
فکر نمی کنم s3 اون قدر ها هم که میگی بزرگ باشه!!

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جهانشاه عزیز

حق با شماست عزیز. اما من در صفحه قبل از دوربینهایی مثل s3is و fz8 فقط برای وقتی نام بردم که این امکان را بدهند تا با علاقمندی بیشتر عکاسی پیشرفته تر را تجربه کنند. دوربینهای A630 و A640 هم دوربینهای مناسبی هستند اما بطور کلی من با دوربینهایی که محدوده زوم اپتیکالشان زیر 6 باشد موافق نیستم. موبایلهای پیشرفته هم تا حد زیادی کسانی را که بندرت به عکاسی می پردازند را راضی میکند. بنظر من َA710is دوربینی با محدوده کار بیشتر است و البته دوربین خوبی است. سبکتر است و سنسور کوچکترش هم چندان تفاوت کیفیتی ایجاد نمیکند.
هرچند واقعا اعتقاد دارم که در نور روز دوربینهای پاناسونیک عکسهای خیلی شفافتری ارائه میدهند.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان نظرشون در مورد این دوربین چیه ؟

Canon IXUS 70

http://www.cameras.co.uk/cameraimages/canon-ixus-70-front.jpg

دوست عزیز این دوربین به Canon PowerShot SD1000 هم شهرت داره و با قیمت 270.000 تومان در بازار عرضه شده. ظاهرا به کیفیت خوب عکس اسمی پیدا کرده اما من به شخصه هیچوقت پولم را برای دوربینی با این امکانات پایین حروم نمیکنم. شاید سبک وزن بودن و جمع و جور بودنش نکته خوبی باشه همچنین دامنه خوب عمل دیافراگم واز همه مهمتر فوکوس 9 نقطه ای و قابلیت چهره یابی اما دامنه زوم اپیکالش پایینترین حده. زوم وایدش هم اصلا جالب نیست. اولویت شاتر و دیافراگم هم نداره. لرزشگیر هم نداره که خوب این زوم کمش تا حد زیادی بی نیازش میکنه.
بنظ من اگر علاقمند به عکاسی باشی از خرید اون به دلیل کم بودن تواناییهای دیگر پشیمان خواهی شد. مگر اینکه از اون کسانی باشی که مهمانی به مهمانی هوس استفاده از دوربین به سرشون میزنه که البته کافی بنظر میاد و برای این گروه کاربران دوربین خوبیه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی میدونه قیمت دوربینهای دیجیتال تو کیش چجوریه ؟ پایین تره ؟ یا اصلا فرقی نداره ؟
دوربین مورد نظرم: canon S5

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگر حوصله داری و در آینده واقعا قصد ادامه حرفه ای عکاسی را داری بیا canon 350d یا nikon d40x بخر. قیمتهای مناسبی هم دارند و دستانت هم حسابی برای عکاسی حرفه ای تا چندین سال گرم می شود.
اگر واقعا مرددی و بهتر می بینی تا مدتی خودت را تست کنی تا ببینی اصلا عکاسی را دوست داری یا نه fz8 را بدون هیچگونه تردید و ترس بخر و باهاش سه چهار سال حسابی لذت ببر. خوب که دیگه دلت را زد برو فقط سراغ اس ال آر .

جناب جهانشاه اینقدر با حوصله و دقت دوستان رو راهنماییی میکنند، که شاید دیگر حرفی برای گفتن نمیماند.
اما این پست رو که خوندم گفتم بیام چند تا نکته رو روشن کنم:
در مورد تفاوت S5IS و S3IS با جناب جهانشاه کاملا موافقم به اضافه اینکه S5IS تازه به بازار اومده و شاید هنوز قیمتش واقعی نشده باشه و خریدش به صرفه نباشه. S3IS واقعا دوربین بینظیری است که البته گویا فوجی با این دو مدلش رقیب خوبی براش شده. من زیاد در مورد فوجی اطلاعات ندارم و تنها به شنیده ها از منابع معتبر اکتفا میکنم:
S6500 به نسبت S9600 به صرفه تر هست.

در مورد پیشنهاد SLR سینوهه جان باید تصمیم بگیرند که واقعا چه نیازی دارند. با توجه به اینکه گفتند کامپکت هم دارند (چه خوب میشد اگر بفرمایند که مدل کامپکتشون چی هست و چرا نیازهاشون رو برطرف نمیکنه، اینطوری شاید بهتر بشه در مورد SLR و ُSLR Like تصمیم بگیرند)، با خرید SLR به فکر خرید لنز هم خواهید افتاد و شاید حتی مجبور شوید، چون مثلا لنز کیت 350D اصلا راضی کننده نیست و اینطوری کلی هم باید خرج لنز شود.
در مورد nikon d40x اصلا با جناب جهانشاه موافق نیستم چرا که به قیمتش و تفاوت قیمتش با nikon d40 اصلا نمیارزد و nikon d40 را توصیه میکنم. (در صورتی که تصمیم به خرید SLR گرفتید.)
سینوهه جان حتی اگر بخواهید عکاسی را ادامه بدهید SLR Like مثلا S3IS فعلا نیازهای شما را برطرف میکند.
من خودم هم موقع خرید بین 350D و S3IS خیلی مردد مانده بودم و حتی الان بعد از خرید 350D گاهی فکر میکنم که کاش S3IS گرفته بودم بخصوص که لنز کیت مرا اصلا راضی نکرد (کیفیت بد) و خرج لنز هم کردم. تازه الان زوم کمتری هم دارم. در ضمن فکر میکنم حمل و نقل یک SLR LIKE قطعا از یک SLR راحتتر هست (چه از لحاظ اندازه و چه از لحاظ امنیت) و بخصوص عکسهایی رو که با S3IS دیدم، واقعا شک منو دو چندان میکنه. البته از اونجایی که تمام عکسهای خانوادگی قبلی ما با یک SLR گرفته میشد (البته آنالوگ و البته بدون لنزهای مختلف و حتی بدون بلد بودن تنظیمات مختلف)، نتوستم خودم رو راضی کنم که کیفیت عکس یک SLR LIKE مثل اون باشه و بنابر این 350d رو خریدم.
راستی جدیدا هک جدیدی برای S3Is اومده که خیلی از مواردی رو که این دوربین نداشت مثل عکاسی RAW در اختیار میگذاره.
ببخشید که اینقدر پراکنده حرف زدم؛ امیدوارم سینوهه جان با مشخص کردن دقیق نیازهاشون بتونند یک تصمیم گیری خوب و یک خرید خوب داشته باشند. بخصوص که میبینم مدتی هست که دارند تحقیق میکنند و البته بگم که وقت گذاشتن برای تحقیق و با چشم باز خرید کردن هیچوقت موجب پشیمانی نخواهد بود تازه کلی هم چیز یاد میگیرید. من کلی از مطالب عکاسی رو در حین تحقیق برای خرید دوربین یاد گرفتم و شروع یادگیری من از آنجا بود و گرنه اطلاعاتم صفر بود.

بالا