با همه این تفاصیل باید بگم دوربین S5is دوربین خوب و قابل احترامیه اما از نظر مقایسه با S9600 باید بگم من بشخصه اگر بخوام دوربین گردن کلفت و سنگینی مثل S9600 را انتخاب کنم پاناسونیک Fz50 را خواهم خرید.یادت باشه در خیلی از تفاسیر گفته شده که کیفیت تصویر S9600 از نسل قدیمی ترش یعنی s6500 پایین تره. اگر اینقدر اصرار بر فوجی داری و 6 مگاپیکسل هم برات کافیه که احتمالا هست S6500 را بخر. بعدهم اینکه با توجه به اینکه نوجوان هستی ببین اصلا حال و حوصله ی این دوربینهای بزرگ را داری یا نه؟
اگر حوصله داری و در آینده واقعا قصد ادامه حرفه ای عکاسی را داری بیا canon 350d یا nikon d40x بخر. قیمتهای مناسبی هم دارند و دستانت هم حسابی برای عکاسی حرفه ای تا چندین سال گرم می شود.
اگر واقعا مرددی و بهتر می بینی تا مدتی خودت را تست کنی تا ببینی اصلا عکاسی را دوست داری یا نه fz8 را بدون هیچگونه تردید و ترس بخر و باهاش سه چهار سال حسابی لذت ببر. خوب که دیگه دلت را زد برو فقط سراغ اس ال آر .
جناب جهانشاه اینقدر با حوصله و دقت دوستان رو راهنماییی میکنند، که شاید دیگر حرفی برای گفتن نمیماند.
اما این پست رو که خوندم گفتم بیام چند تا نکته رو روشن کنم:
در مورد تفاوت S5IS و S3IS با جناب جهانشاه کاملا موافقم به اضافه اینکه S5IS تازه به بازار اومده و شاید هنوز قیمتش واقعی نشده باشه و خریدش به صرفه نباشه. S3IS واقعا دوربین بینظیری است که البته گویا فوجی با این دو مدلش رقیب خوبی براش شده. من زیاد در مورد فوجی اطلاعات ندارم و تنها به شنیده ها از منابع معتبر اکتفا میکنم:
S6500 به نسبت S9600 به صرفه تر هست.
در مورد پیشنهاد SLR سینوهه جان باید تصمیم بگیرند که واقعا چه نیازی دارند. با توجه به اینکه گفتند کامپکت هم دارند (چه خوب میشد اگر بفرمایند که مدل کامپکتشون چی هست و چرا نیازهاشون رو برطرف نمیکنه، اینطوری شاید بهتر بشه در مورد SLR و ُSLR Like تصمیم بگیرند)، با خرید SLR به فکر خرید لنز هم خواهید افتاد و شاید حتی مجبور شوید، چون مثلا لنز کیت 350D اصلا راضی کننده نیست و اینطوری کلی هم باید خرج لنز شود.
در مورد nikon d40x اصلا با جناب جهانشاه موافق نیستم چرا که به قیمتش و تفاوت قیمتش با nikon d40 اصلا نمیارزد و nikon d40 را توصیه میکنم. (در صورتی که تصمیم به خرید SLR گرفتید.)
سینوهه جان حتی اگر بخواهید عکاسی را ادامه بدهید SLR Like مثلا S3IS فعلا نیازهای شما را برطرف میکند.
من خودم هم موقع خرید بین 350D و S3IS خیلی مردد مانده بودم و حتی الان بعد از خرید 350D گاهی فکر میکنم که کاش S3IS گرفته بودم بخصوص که لنز کیت مرا اصلا راضی نکرد (کیفیت بد) و خرج لنز هم کردم. تازه الان زوم کمتری هم دارم. در ضمن فکر میکنم حمل و نقل یک SLR LIKE قطعا از یک SLR راحتتر هست (چه از لحاظ اندازه و چه از لحاظ امنیت) و بخصوص عکسهایی رو که با S3IS دیدم، واقعا شک منو دو چندان میکنه. البته از اونجایی که تمام عکسهای خانوادگی قبلی ما با یک SLR گرفته میشد (البته آنالوگ و البته بدون لنزهای مختلف و حتی بدون بلد بودن تنظیمات مختلف)، نتوستم خودم رو راضی کنم که کیفیت عکس یک SLR LIKE مثل اون باشه و بنابر این 350d رو خریدم.
راستی جدیدا هک جدیدی برای S3Is اومده که خیلی از مواردی رو که این دوربین نداشت مثل عکاسی RAW در اختیار میگذاره.
ببخشید که اینقدر پراکنده حرف زدم؛ امیدوارم سینوهه جان با مشخص کردن دقیق نیازهاشون بتونند یک تصمیم گیری خوب و یک خرید خوب داشته باشند. بخصوص که میبینم مدتی هست که دارند تحقیق میکنند و البته بگم که وقت گذاشتن برای تحقیق و با چشم باز خرید کردن هیچوقت موجب پشیمانی نخواهد بود تازه کلی هم چیز یاد میگیرید. من کلی از مطالب عکاسی رو در حین تحقیق برای خرید دوربین یاد گرفتم و شروع یادگیری من از آنجا بود و گرنه اطلاعاتم صفر بود.