در حقیقت به نظر من لذت عکاسی توی slr هستش (هدف من بیشتر لذت عکاسیه تا عکس یادگاری یا ...)
canon ae1 - nikon f3 - الانم که یک slr مینولتا 5xi و دو لنز 28 -85 و 80-200 دارم البته چند تا دیگه هم دوربین داشتم که یادم نمیاد (خیلیم ازش راضیم اما خوب میخوام شیفت کنم رو دیجیتال)
در کل حدود 40 یا 35 سالی هست که عکاسی میکنم (یه نکته من اینا رو دارم از قول پدرم میگم چون خودم 20 سالمه)
دوربین یک دوربین خوانوادگیه اما خوب عکس خانوادگی داریم تا عکس خانوادگی البته عکس های مناظر قشنگ و به ندرت پرتره هم میندازم (در کل احتمالا بشه بشه گفت نیمه حرفه ای)
indoor outdoor طبیعت روز شب
واید
الفا 100 دو کیت داره
یکی بادی + لنز هجده هفتاد + لنز هفتاد و پنج سیصد
بادی + 18 - 70
که اولی فکر کنم در حدود 1 تومن و دومی هشتصد و خورده ای هستش
حالا سوال اینجا ست که کیفیت لنز ها چی جوریه (حقیقتش پک لنزش منو جذب کرد)
راجه به d80 میشه بیشتر توضیح بدی ؟
کلا من اصراری به سونی ندارم و فقط دارم تحقیق میکنم
راستی eos400 چه جوره ؟
خوب با توضیحاتی که دادید، DSLR قطعا بدرد شما و بخصوص پدرتون میخوره
اما در مورد لنزهای آلفا 100 باید بگم که لنزهای کیتش واقعا لنزهای خوبی هستند.
تنها مشکلی که داره، نویز زیادش هست.
و شاید مشکل دیگری، نمیدونم آیا از نظر گیر آوردن سایر لنزهاش و یا سایر لوازم جانبی اش در ایران مشکلی وجود داره یا نه. کسانی که دارند میگن نه، ولی بهتره خودتون تحقیق کنید. مثلا باتری اضافه، لنزها و فلاش خارجی و . . .
در مورد d80 فکر میکنم دوربین بهتری نسبت به آلفا 100 باشه. از لحاظ بدنه که بدنه تقریبا نیمه حرفه ای حساب میشه (یک رده پایین تر از d200) و مثلا از 400d کنن سرتره.
تا جایی که یادمه با دو جور لنز کیت ارائه میشه، اینجا کیتش با یک لنز 18-135 هست قیمتش یک و صد.
لنز کیتش هم لنز خوبی هست و رنج نسبتا خوبی داره، البته خوب وایدش خیلی واید نیست و برای خرید یک لنز واید مثلا 20-10 سیگما حدود 500 تومن دیگه باید هزینه کنید. اما توی لنزهای کیت وایدترین رنج همین 18 هست.
بنظر من بدنه d80 حرفه ای تر از آلفا 100 هست. مگر اینکه ببینید لنزهای کیت آلفا 100 بیشتر میارزند.
400d یا همون eos 400 کنن دوربین خوبیه اما متاسفانه لنز کیتش لنز ضعیفی هست و اگه بخواهید بجای لنز کیتش لنز بگیرید، هزینه ها بالا میره.
از لحاظ بدنه، d80 از 400d بهتره. اما مقایسه 400d با آلفا 100 کمی مشکلتره. البته به نظر من 400d بهتره، اما خوب بدنه لرزشگیردار سونی و لنز کیت به مراتب بهتر وسوسه انگیزه.
400d به لحاظ نویز، توی این رده جزء کم نویزترین هاست. سنسورش cmos هست که مال نیکون ccd هست. فرق این دو تا بیشتر در عکاسی از آسمان شب مشخص میشه که با سنسور ccd هم به لحاظ حساسیتش به نوردهی طولانی و هم نویز بیشتر نمیشه نوردهی های طولانی مدت (بالای دو سه دقیقه) شب داشت.
بنظر من شما در انتخابتون بیشتر باید به انتخاب لنزها هم فکر کنید، یعنی ببینید مثلا اگر یک 400d بگیرید به اضافه لنزهای موردنیازتون چند در میاد و سپس با آلفا 100 یا d80 و لنز کیتشون از نظر هزینه مقایسه کنید.
چون مثلا اگر یک 400d بگیرید و بخواهید لنز کیتش رو جایگزین کنید ارزانترین انتخابتان 70-17 سیگماست، حدود 375 تومان. اگر لنز تله نخواهید و فقط لنز واید بخواهید میشه به 20-10 سیگما فکر کرد حدود 500 تومان، جمعا میشه حدود یک و پانصد. اگر رنج تله بیشتری از 70 بخواهید، باید به 200-70 کنن فکر کنید که اونهم ارزونترینش (با دیافراگم 4 و بدون لرزشگیر میشه 700 تومان)
اما مثلا لنز کیت d80 رنج تله بیشتری نسبت به 70 میده (تا 135) و شاید دیگه نیازی به لنز تله نداشته باشید و اینطوری هزینه شاید کمتر شود:
اگر d80 رو با لنز کیتش فقط بخواهید یک لنز 20-10 اضافه کنید میشه حدود یک و ششصد.
بخشید پراکنده گویی کردم، امیدوارم اطلاعاتم بدرد بخورد.
اما در کل فکر میکنم شما برای انتخاب بدنه باید نگاهی هم به ترکیب لنزهایی که میخواهید داشته باشید، بیندازید.