• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
در حقیقت به نظر من لذت عکاسی توی slr هستش (هدف من بیشتر لذت عکاسیه تا عکس یادگاری یا ...)

canon ae1 - nikon f3 - الانم که یک slr مینولتا 5xi و دو لنز 28 -85 و 80-200 دارم البته چند تا دیگه هم دوربین داشتم که یادم نمیاد (خیلیم ازش راضیم اما خوب میخوام شیفت کنم رو دیجیتال)
در کل حدود 40 یا 35 سالی هست که عکاسی میکنم (یه نکته من اینا رو دارم از قول پدرم میگم چون خودم 20 سالمه :D )

دوربین یک دوربین خوانوادگیه اما خوب عکس خانوادگی داریم تا عکس خانوادگی البته عکس های مناظر قشنگ و به ندرت پرتره هم میندازم (در کل احتمالا بشه بشه گفت نیمه حرفه ای)

indoor outdoor طبیعت روز شب

واید

الفا 100 دو کیت داره
یکی بادی + لنز هجده هفتاد + لنز هفتاد و پنج سیصد
بادی + 18 - 70
که اولی فکر کنم در حدود 1 تومن و دومی هشتصد و خورده ای هستش

حالا سوال اینجا ست که کیفیت لنز ها چی جوریه (حقیقتش پک لنزش منو جذب کرد)
راجه به d80 میشه بیشتر توضیح بدی ؟
کلا من اصراری به سونی ندارم و فقط دارم تحقیق میکنم
راستی eos400 چه جوره ؟

خوب با توضیحاتی که دادید، DSLR قطعا بدرد شما و بخصوص پدرتون میخوره :D

اما در مورد لنزهای آلفا 100 باید بگم که لنزهای کیتش واقعا لنزهای خوبی هستند.
تنها مشکلی که داره، نویز زیادش هست.
و شاید مشکل دیگری، نمیدونم آیا از نظر گیر آوردن سایر لنزهاش و یا سایر لوازم جانبی اش در ایران مشکلی وجود داره یا نه. کسانی که دارند میگن نه، ولی بهتره خودتون تحقیق کنید. مثلا باتری اضافه، لنزها و فلاش خارجی و . . .

در مورد d80 فکر میکنم دوربین بهتری نسبت به آلفا 100 باشه. از لحاظ بدنه که بدنه تقریبا نیمه حرفه ای حساب میشه (یک رده پایین تر از d200) و مثلا از 400d کنن سرتره.
تا جایی که یادمه با دو جور لنز کیت ارائه میشه، اینجا کیتش با یک لنز 18-135 هست قیمتش یک و صد.

لنز کیتش هم لنز خوبی هست و رنج نسبتا خوبی داره، البته خوب وایدش خیلی واید نیست و برای خرید یک لنز واید مثلا 20-10 سیگما حدود 500 تومن دیگه باید هزینه کنید. اما توی لنزهای کیت وایدترین رنج همین 18 هست.
بنظر من بدنه d80 حرفه ای تر از آلفا 100 هست. مگر اینکه ببینید لنزهای کیت آلفا 100 بیشتر میارزند.

400d یا همون eos 400 کنن دوربین خوبیه اما متاسفانه لنز کیتش لنز ضعیفی هست و اگه بخواهید بجای لنز کیتش لنز بگیرید، هزینه ها بالا میره.
از لحاظ بدنه، d80 از 400d بهتره. اما مقایسه 400d با آلفا 100 کمی مشکلتره. البته به نظر من 400d بهتره، اما خوب بدنه لرزشگیردار سونی و لنز کیت به مراتب بهتر وسوسه انگیزه.
400d به لحاظ نویز، توی این رده جزء کم نویزترین هاست. سنسورش cmos هست که مال نیکون ccd هست. فرق این دو تا بیشتر در عکاسی از آسمان شب مشخص میشه که با سنسور ccd هم به لحاظ حساسیتش به نوردهی طولانی و هم نویز بیشتر نمیشه نوردهی های طولانی مدت (بالای دو سه دقیقه) شب داشت.

بنظر من شما در انتخابتون بیشتر باید به انتخاب لنزها هم فکر کنید، یعنی ببینید مثلا اگر یک 400d بگیرید به اضافه لنزهای موردنیازتون چند در میاد و سپس با آلفا 100 یا d80 و لنز کیتشون از نظر هزینه مقایسه کنید.

چون مثلا اگر یک 400d بگیرید و بخواهید لنز کیتش رو جایگزین کنید ارزانترین انتخابتان 70-17 سیگماست، حدود 375 تومان. اگر لنز تله نخواهید و فقط لنز واید بخواهید میشه به 20-10 سیگما فکر کرد حدود 500 تومان، جمعا میشه حدود یک و پانصد. اگر رنج تله بیشتری از 70 بخواهید، باید به 200-70 کنن فکر کنید که اونهم ارزونترینش (با دیافراگم 4 و بدون لرزشگیر میشه 700 تومان)
اما مثلا لنز کیت d80 رنج تله بیشتری نسبت به 70 میده (تا 135) و شاید دیگه نیازی به لنز تله نداشته باشید و اینطوری هزینه شاید کمتر شود:
اگر d80 رو با لنز کیتش فقط بخواهید یک لنز 20-10 اضافه کنید میشه حدود یک و ششصد.

بخشید پراکنده گویی کردم، امیدوارم اطلاعاتم بدرد بخورد.
اما در کل فکر میکنم شما برای انتخاب بدنه باید نگاهی هم به ترکیب لنزهایی که میخواهید داشته باشید، بیندازید.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دریا جان :)
از اونجا که این دوربین FZ18 رو واسه خانمم خریدم و با توجه به تعصبی که خانم ها روی وسایلشون دارن و فعلا اجازه دسترسی به اون نیست فقط میتونم تنقلات داخل جعبه رو توضیح بدم و اون مقدار کاری که باهاش کردم رو :)

وسایلی که به هنگام خرید داخل جعبه می باشد و لوازم جانبی ای که شرکت پاناسونیک همیشه برای خریدار بصورت هدیه تعبیه می کند عبارتست از :

1. دوربین Lumux FZ18
2. باطری Lithium-Ion
3. شارژر باطری به همراه کابل برق معمولی و ارت دار
4. کابل متصل کننده دوربین به تلویزیون و در کل کابل Video Composite
5. کابل اتصال به کامپیوتر بصورت USB
6. یک عدد Shader
7. یک عدد (نمیدونم اسمش Convertor میشه گفت یا نه!) که یه لنز مخصوص خودش میخوره و کیفیت و تله رو مثل اینکه بیشتر می کنه!
8. بند دوربین
9. مموری 512 مگابایتی سرعت بالای پاناسونیک اصل
10. یک عدد کیف Lumix ضد ضربه + بند کیف
11. درب لنز (پوشش لنز دوربین)

در کل قیمت : 420.000 تومان با گارانتی PGF پاناسونیک که مثل اینکه دوربین های پاناسونیک رفتن زیر یه قسمت از گارانتی جدید پاناسونیک که الان اسمش در خاطرم نیست.

کیفیت فیلم برداری دوربین بسیار عالی بود و الحق که خود DVD بود. به موقع تکان دادن سریع و لرزشهای زیاد به خوبی سربلند بیرون میومد.
کیفیت عکسبرداری خارق العاده بود. می تونم به شخصه بگم که از S5IS و S9600 جذابتر بود.
حالات عکسبرداری بسیار متنوع و زیاد می باشد به طوری که وقتی وارد Portrait می شوید می توانید در ابتدا یک تصویر Portrait معمولی بیاندازید ولی باید توجه داشته باشید که خود منوی Portrait به 4 یا 5 قسمت تقسیم می شود که مثلا :
1. حالت معمولی
2. حالت Soft Skin
3. حالت Paint Skin
4. حالت Creative
5. رو یادم نیست :p

میشه گفت داخل هر منویی که می شوید امکانات بسیار بالا و زیادی در اختیار شما هست که می تواند شما را بسیار گیج و شگفت زده کند چون واقعا حالت Soft Sking مشکلات پوستی کسی که شما می خواهید از آن تصویر برداری نمایید رو نادیده می گیره و یک عکس روتوش شده به شما تحویل میده...
در هر صورت تصاویری میگیرم و براتون میذارم که بعدا ببینید.
یکی دیگر از مزیت های این دوربین شارژ سریع باطری آن برخلاف مدل FX5 قدیمی ای که داشتم هست!

راستی دو عدد مموری 2 گیگابایتی توشیبا سرعت بالا (آبی رنگ) اصل هم خریدم که هر کدوم 35 تومان برام رقم خورد!

فعلا دریاجان چیزایی که به ذهنم میرسه ایناس! :)
کمک کن تا همه چیز رو بنویسم...
وحید
سلام آقا وحید . اول از همه مبارکه و به امید اینکه عکسهای شیرینی باهاش بندازید.

راستش منم چند وقتیه این FZ18 چشمو گرفته و چون تو این ماه عجله ای برای خرید نداشتم گذاشتم برای ماه بعد که افت قیمت هم کرده باشه ... اگه امکانش هست منو در موارد زیر راهنمایی کنید:

1 - برای خرید به کجا مراجعه کنم . من همیشه ترجیح میدم از نمایندگی خرید کنم . یدونه توی مجتمع پایتخت میشناسم که محصولات پاناسونیک داره ولی وقت نکردم برای پرسیدن قیمت و گاراتنی به اونجا سر بزنم ...

2 - کل اون 11 مورد که فرمودید 420 تومان . حالا کدوماش هدیه بود؟

3 - در مورد لوازم شماره 6 و 7 میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ( مورد 6 همون lens hood منظورتون هست ؟ )

4 - FZ18 مموری 4 گیگ ساپورت نمیکنه ؟

با تشکر.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
بابا چرا هیچکی به الیمپوس فکر نمی کنه؟!
المپوس E-510 هم لرزش گیر داره و با دو تا لنز فروخته می شه که محدوده 28 تا 300 رو پوشش می ده، برای اونهایی که عشق تله اند این المپوس ها محشرن به خدا....

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب با توضیحاتی که دادید، DSLR قطعا بدرد شما و بخصوص پدرتون میخوره :D

اما در مورد لنزهای آلفا 100 باید بگم که لنزهای کیتش واقعا لنزهای خوبی هستند.
تنها مشکلی که داره، نویز زیادش هست.
و شاید مشکل دیگری، نمیدونم آیا از نظر گیر آوردن سایر لنزهاش و یا سایر لوازم جانبی اش در ایران مشکلی وجود داره یا نه. کسانی که دارند میگن نه، ولی بهتره خودتون تحقیق کنید. مثلا باتری اضافه، لنزها و فلاش خارجی و . . .

در مورد d80 فکر میکنم دوربین بهتری نسبت به آلفا 100 باشه. از لحاظ بدنه که بدنه تقریبا نیمه حرفه ای حساب میشه (یک رده پایین تر از d200) و مثلا از 400d کنن سرتره.
تا جایی که یادمه با دو جور لنز کیت ارائه میشه، اینجا کیتش با یک لنز 18-135 هست قیمتش یک و صد.

لنز کیتش هم لنز خوبی هست و رنج نسبتا خوبی داره، البته خوب وایدش خیلی واید نیست و برای خرید یک لنز واید مثلا 20-10 سیگما حدود 500 تومن دیگه باید هزینه کنید. اما توی لنزهای کیت وایدترین رنج همین 18 هست.
بنظر من بدنه d80 حرفه ای تر از آلفا 100 هست. مگر اینکه ببینید لنزهای کیت آلفا 100 بیشتر میارزند.

400d یا همون eos 400 کنن دوربین خوبیه اما متاسفانه لنز کیتش لنز ضعیفی هست و اگه بخواهید بجای لنز کیتش لنز بگیرید، هزینه ها بالا میره.
از لحاظ بدنه، d80 از 400d بهتره. اما مقایسه 400d با آلفا 100 کمی مشکلتره. البته به نظر من 400d بهتره، اما خوب بدنه لرزشگیردار سونی و لنز کیت به مراتب بهتر وسوسه انگیزه.
400d به لحاظ نویز، توی این رده جزء کم نویزترین هاست. سنسورش cmos هست که مال نیکون ccd هست. فرق این دو تا بیشتر در عکاسی از آسمان شب مشخص میشه که با سنسور ccd هم به لحاظ حساسیتش به نوردهی طولانی و هم نویز بیشتر نمیشه نوردهی های طولانی مدت (بالای دو سه دقیقه) شب داشت.

بنظر من شما در انتخابتون بیشتر باید به انتخاب لنزها هم فکر کنید، یعنی ببینید مثلا اگر یک 400d بگیرید به اضافه لنزهای موردنیازتون چند در میاد و سپس با آلفا 100 یا d80 و لنز کیتشون از نظر هزینه مقایسه کنید.

چون مثلا اگر یک 400d بگیرید و بخواهید لنز کیتش رو جایگزین کنید ارزانترین انتخابتان 70-17 سیگماست، حدود 375 تومان. اگر لنز تله نخواهید و فقط لنز واید بخواهید میشه به 20-10 سیگما فکر کرد حدود 500 تومان، جمعا میشه حدود یک و پانصد. اگر رنج تله بیشتری از 70 بخواهید، باید به 200-70 کنن فکر کنید که اونهم ارزونترینش (با دیافراگم 4 و بدون لرزشگیر میشه 700 تومان)
اما مثلا لنز کیت d80 رنج تله بیشتری نسبت به 70 میده (تا 135) و شاید دیگه نیازی به لنز تله نداشته باشید و اینطوری هزینه شاید کمتر شود:
اگر d80 رو با لنز کیتش فقط بخواهید یک لنز 20-10 اضافه کنید میشه حدود یک و ششصد.

بخشید پراکنده گویی کردم، امیدوارم اطلاعاتم بدرد بخورد.
اما در کل فکر میکنم شما برای انتخاب بدنه باید نگاهی هم به ترکیب لنزهایی که میخواهید داشته باشید، بیندازید.
اين دوستمون گفتند يه slr مينولتا دارن به علاوه دو لنز. بهتر نيست سراغ SONY بره؟ چون سوني لنزهاي مينولتا رو ساپورت مي كنه. البته اين مورد به ذهنم رسيد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اين دوستمون گفتند يه slr مينولتا دارن به علاوه دو لنز. بهتر نيست سراغ SONY بره؟ چون سوني لنزهاي مينولتا رو ساپورت مي كنه. البته اين مورد به ذهنم رسيد.

ممنون. من این رو دقت نکردم، چون چیزی هم در مورد استفاده از لنزهای موجودشون نگفتند.

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقا وحید . اول از همه مبارکه و به امید اینکه عکسهای شیرینی باهاش بندازید.

راستش منم چند وقتیه این FZ18 چشمو گرفته و چون تو این ماه عجله ای برای خرید نداشتم گذاشتم برای ماه بعد که افت قیمت هم کرده باشه ... اگه امکانش هست منو در موارد زیر راهنمایی کنید:

1 - برای خرید به کجا مراجعه کنم . من همیشه ترجیح میدم از نمایندگی خرید کنم . یدونه توی مجتمع پایتخت میشناسم که محصولات پاناسونیک داره ولی وقت نکردم برای پرسیدن قیمت و گاراتنی به اونجا سر بزنم ...

2 - کل اون 11 مورد که فرمودید 420 تومان . حالا کدوماش هدیه بود؟

3 - در مورد لوازم شماره 6 و 7 میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ( مورد 6 همون lens hood منظورتون هست ؟ )

4 - FZ18 مموری 4 گیگ ساپورت نمیکنه ؟

با تشکر.

سلام سانی بوی جان :

1. به نظر من برای خرید به نمایندگی اصلی پاناسونیک داخل جمهوری برو که اگر بخوام آدرس بدم میشه خیابان جمهوری - راسته پاساژ علاالدین - نبش یه کوچه هستش یه نمایندگی بزرگ که همه محصولات پاناسونیک رو داره... من خودم هم از پایتخت خرید کردم ولی خوب به نظر من اونجا قیمت خوبی بهت نمی دن! گارانتی هم فقط دقت کن که برچست pGf روی دستگاه باشه حواست باشه pJf نباشه ها! باید G باشه...

2. بله کل اون 11 مورد 420 تومان می باشد که کیف ضد ضربه و 512 مگابایت مموری اصل پانا سرعت بالا هدیه از طرف پانا می باشد. اگر بخوایم با S5IS مقایسه کنیم واقعا پانا اینارو هدیه داره میده!!!

3. لینک های زیر رو یه سر بزن :
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/fz18/index.html
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/fz18/optional_accessories.html
اونی که گفتم اسمش فکر کنم Convertor هست اسمش Lens Adaptor هست که الان فهمیدم
و اون یکی هم حرف شما درسته Lens Hood هست.
در لینک دومی میتونی همه وسایلی که بصورت Option میتونی بگیری برای دوربین رو ببینی

4. FZ18 مموری 4 و 8 و 16 گیگابایتی ولی SDHC اونم با سرعت 20 مگابایت بر ثانیه کار میکند ولی رم SD فقط تا 2 گیگابایت ساپورت می کند.

خوشحال میشم درمورد وسایل جانبی FZ18 که انواع لنز و آداپتورش هست یه نگاهی بکنیم چون من خودم نمیدونم ND Filter یا Tele Conversion Lens یا MC Protector یا Lens Adaptor بزرگتره واسه چه کارایی استفاده میشه!!

اینجا هم میتونی چند تا Sample از تصاویر گرفته شده با FZ18 ببینی
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/gallery/models/fz18.html

وحید

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام سانی بوی جان :

1. به نظر من برای خرید به نمایندگی اصلی پاناسونیک داخل جمهوری برو که اگر بخوام آدرس بدم میشه خیابان جمهوری - راسته پاساژ علاالدین - نبش یه کوچه هستش یه نمایندگی بزرگ که همه محصولات پاناسونیک رو داره... من خودم هم از پایتخت خرید کردم ولی خوب به نظر من اونجا قیمت خوبی بهت نمی دن! گارانتی هم فقط دقت کن که برچست pGf روی دستگاه باشه حواست باشه pJf نباشه ها! باید G باشه...

2. بله کل اون 11 مورد 420 تومان می باشد که کیف ضد ضربه و 512 مگابایت مموری اصل پانا سرعت بالا هدیه از طرف پانا می باشد. اگر بخوایم با S5IS مقایسه کنیم واقعا پانا اینارو هدیه داره میده!!!

3. لینک های زیر رو یه سر بزن :
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/fz18/index.html
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/fz18/optional_accessories.html
اونی که گفتم اسمش فکر کنم Convertor هست اسمش Lens Adaptor هست که الان فهمیدم
و اون یکی هم حرف شما درسته Lens Hood هست.
در لینک دومی میتونی همه وسایلی که بصورت Option میتونی بگیری برای دوربین رو ببینی

4. FZ18 مموری 4 و 8 و 16 گیگابایتی ولی SDHC اونم با سرعت 20 مگابایت بر ثانیه کار میکند ولی رم SD فقط تا 2 گیگابایت ساپورت می کند.

خوشحال میشم درمورد وسایل جانبی FZ18 که انواع لنز و آداپتورش هست یه نگاهی بکنیم چون من خودم نمیدونم ND Filter یا Tele Conversion Lens یا MC Protector یا Lens Adaptor بزرگتره واسه چه کارایی استفاده میشه!!

اینجا هم میتونی چند تا Sample از تصاویر گرفته شده با FZ18 ببینی
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/gallery/models/fz18.html

وحید
مرسی وحید جان از راهنماییت .
اینجا خیلی مختصر در مورد لوازم جانبیش توضیح داده .

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
گرفتم! لوازم جانبی FZ18 مثل lens hood با استفاده از Adapter بهش وصل میشه.

DMC-FZ8_adapter-hood_800d.jpg

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گرفتم! لوازم جانبی FZ18 مثل lens hood با استفاده از Adapter بهش وصل میشه.

DMC-FZ8_adapter-hood_800d.jpg
[/QUOTE

آفرین درسته!
ولی چرا این آداپتر انقدر بزرگه! و اون آداپتر ای که داخل جعبه هست کوچکتر؟! چه مزیتی نسبت به همدیگه داره؟!
وحید

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دکتر B.m :

خب میریم سر LX2 و Ixus 860IS
این یه ریویوی تصویری از LX2 هستش :
http://www.youtube.com/watch?v=wQLic6nK9dw

این هم یه ریویوی تصویری از 860IS :
http://www.youtube.com/watch?v=Mitu6yDL2po

این امتیازی هست که سایت CameraLabs.com به 860IS داده :

کیفیت بدنه (کیفیت ساختاری) : 18 از 20
کیفیت تصویر : 17 از 20
راحتی کار با دوربین : 16 از 20
مشخصات فنی : 18 از 20
قیمت و بها و ارزش دوربین : 17 از 20
جمع : 86%

مزایا :
1. واید زیاد
2. LCD بزرگ
3. طراحی و بدنه با کیفیت
4. منوی User Friendly (دسترسی آسان به منو ها)

معایب :
1. نداشتن حالت Manual
2. سرعت پایین در تصویر برداری پیاپی
3. نداشتن هیستوگرام زنده

این امتیازی هست که سایت CameraLabs.com به LX2 داده :

کیفیت بدنه (کیفیت ساختاری) : 16 از 20
کیفیت تصویر : 10 از 20
راحتی کار با دوربین : 15 از 20
مشخصات فنی : 16 از 20
قیمت و بها و ارزش دوربین : 13 از 20
جمع : 70%

مزایا :
1. سنسور واید بی همتا و صفحه واید بی همتا
2. تصاویر Sharp با لنز واید به وسیله لرزشگیر
3. فیلمبرداری واید 720p at 15fps
4. فراوانی بسیار منو ها و کنترل دوربین بصورت دستی (Manual)

معایب :
1. نویز در ISO 100
2. پرخاشگری نویز در حساسیت های بال
ا3. نداشتن هیستوگرام زنده

شرمنده دکتر B.m جان ادامه داره...
وحید

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آفرین درسته!
ولی چرا این آداپتر انقدر بزرگه! و اون آداپتر ای که داخل جعبه هست کوچکتر؟! چه مزیتی نسبت به همدیگه داره؟!
وحید
یعنی اینیکه تو عکسه بزگتر از اونیه که داخل جعبه هست ؟ شاید تو عکس اینطور به نظر میاد ( شاید تو عکس lens hood و adapter دو عکس مجزا بودند و اینجوری کنار هم گذاشتن که در این صورت مقیاس به هم نمیخوره! )

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام دوستان عزیز

من در ابتدا معذرت میخوام اگر سوالم کمی ناشیانه است

من میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم تا حد 250000 تومان . اما از این mp4 player های دوربین دار هم وسوسم کرده

میخواستم بدونم کدومشو بگیرم ؟
ضمنا دوربین هم فقط برا مجلسی چیزی . یا برای آخر ترمای دانشگاه عکس با دانشجوها میخواستم

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دکتر B.m :

خب میریم سر LX2 و Ixus 860IS
این یه ریویوی تصویری از LX2 هستش :
http://www.youtube.com/watch?v=wQLic6nK9dw

این هم یه ریویوی تصویری از 860IS :
http://www.youtube.com/watch?v=Mitu6yDL2po

این امتیازی هست که سایت CameraLabs.com به 860IS داده :

کیفیت بدنه (کیفیت ساختاری) : 18 از 20
کیفیت تصویر : 17 از 20
راحتی کار با دوربین : 16 از 20
مشخصات فنی : 18 از 20
قیمت و بها و ارزش دوربین : 17 از 20
جمع : 86%

مزایا :
1. واید زیاد
2. LCD بزرگ
3. طراحی و بدنه با کیفیت
4. منوی User Friendly (دسترسی آسان به منو ها)

معایب :
1. نداشتن حالت Manual
2. سرعت پایین در تصویر برداری پیاپی
3. نداشتن هیستوگرام زنده

این امتیازی هست که سایت CameraLabs.com به LX2 داده :

کیفیت بدنه (کیفیت ساختاری) : 16 از 20
کیفیت تصویر : 10 از 20
راحتی کار با دوربین : 15 از 20
مشخصات فنی : 16 از 20
قیمت و بها و ارزش دوربین : 13 از 20
جمع : 70%

مزایا :
1. سنسور واید بی همتا و صفحه واید بی همتا
2. تصاویر Sharp با لنز واید به وسیله لرزشگیر
3. فیلمبرداری واید 720p at 15fps
4. فراوانی بسیار منو ها و کنترل دوربین بصورت دستی (Manual)

معایب :
1. نویز در ISO 100
2. پرخاشگری نویز در حساسیت های بال
ا3. نداشتن هیستوگرام زنده

شرمنده دکتر B.m جان ادامه داره...
وحید

ممنونم از لطفت.وحید خان شرمنده کردید:wub:
میگم این سایته هم بد جوری با این lx2 بده.بابا دیگه عکساش اونقدر هم بد نیست که بهش 10 داده از 20.
خدایی امکانات خیلی خوبی داره و عکساش هم اینجا هست.
میگم امکاناتش بد نیستا :blink:
......................................
آقا بیخیال سایز و اندازه دوربین(دیگه گردنم خشک شد بسکه نشستم و ریویوهای مختلف خوندم).منم میرم که یه fz-18 بگیرم.امیدوارم این دیگه تو ایزوهای 100 تا 400 نویز زننده نداشته باشه.حدقل 100 تا 200 رو شارپ و بی نویز بگیره.این زومش خیلی وسوسه کنندست.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام دوستان عزیز

من در ابتدا معذرت میخوام اگر سوالم کمی ناشیانه است

من میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم تا حد 250000 تومان . اما از این mp4 player های دوربین دار هم وسوسم کرده

میخواستم بدونم کدومشو بگیرم ؟
ضمنا دوربین هم فقط برا مجلسی چیزی . یا برای آخر ترمای دانشگاه عکس با دانشجوها میخواستم

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

اگر واقعا دوربین میخواهید، باید فقط دوربین بخرید. این همه کاره ها، کار دوربین رو نمیکنند. شاید چیز در حد دوربین موبایل فقط برای ثبت چیزی نه ثبت با کیفیت چیزی.

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
من دیگه حوصله ی گشتن و اطلاعات جمع کردن راجع به دوربین رو ندارم ( دیگه آنقدر دنبال گوشی ..قطعات کامپیوتر .. رسیور .. اینترنت ... و... ) بودم که نمیخوام بدونم یک دوربین خوب چه چیزایی باید داشته باشه..

از شما اساتیدی که کلی در این زمینه اطلاعات دارید ..میخوام خواهش کنم .. به من موردها و قیمت هاش رو بگید
و مارکش هم بگید بد نیست ...
من فقط دنبال بهترین دوربین نسبت به پولم هستم پس نه مارک برام مهمه و نه چیز فرعی دیگه ای

حاضرم 400-600 هزار تومن بابت دوربین بدم ..
اگر میشه چند تا مورد رو بگید ممنون

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی اینیکه تو عکسه بزگتر از اونیه که داخل جعبه هست ؟ شاید تو عکس اینطور به نظر میاد ( شاید تو عکس lens hood و adapter دو عکس مجزا بودند و اینجوری کنار هم گذاشتن که در این صورت مقیاس به هم نمیخوره! )

نه
سانی جان آداپتور من حالت Ring هست! ولی این آداپتور یک Ring پهن هستش!
مدل این دو تا آداپتور متفاوت هست!

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنونم از لطفت.وحید خان شرمنده کردید:wub:
میگم این سایته هم بد جوری با این lx2 بده.بابا دیگه عکساش اونقدر هم بد نیست که بهش 10 داده از 20.
خدایی امکانات خیلی خوبی داره و عکساش هم اینجا هست.
میگم امکاناتش بد نیستا :blink:
......................................
آقا بیخیال سایز و اندازه دوربین(دیگه گردنم خشک شد بسکه نشستم و ریویوهای مختلف خوندم).منم میرم که یه fz-18 بگیرم.امیدوارم این دیگه تو ایزوهای 100 تا 400 نویز زننده نداشته باشه.حدقل 100 تا 200 رو شارپ و بی نویز بگیره.این زومش خیلی وسوسه کنندست.

سلام دکتر B.M

وظیفه هستش:) من متعلق به دریا جان هستم و اونم متعلق به این سایت :D
صفحه این که سانی بوی جان معرفی کرده بود NoghtShot ها رو با ایزو های مختلف انداخته بود فقط باید توجه داشته باشی که تصاویری که انداخته همگی روی تصویر زوم شده و تصویر واقعی در مثلا رزولوشن 1024 در 768 این نویز به چشم نمیاد همونطور که خودت گفتی که البته با نویز میشه در فوتوشاپ کنار اومد!...

Nightshots :
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1250
ISO 1600

Normal Lights :
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1250
ISO 1600

اینا همش برای FZ18 بود :)
البته بگم با تشکر از سانی بوی جان من فقط مرتب اینجا آوردمشون همین :)

حالا میریم سراغ LX2 عشق دکتر B.M ;):eek::D

NightShots :
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1600

Normal Lights :
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1600

راستی یکی دیگه از معایب این دوربین به نظر من نداشتن Visor هستش!

اینم از دوربین ترگل ورگل کانن G9IS :)

NightShots :
ISO 80
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1600

Normal Lights :
ISO 80
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1600

این هم S5IS که میتونه رقیبی برای FZ18 باشه که در ISO ها بالاتر زیاد سربلند بیرون نیومده نسبت به FZ18!

NightShots :
ISO 80
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1600

Normal Lights :
ISO 80
ISO 100
ISO 200
ISO 400
ISO 800
ISO 1600

رقیب FZ18 یعنی Fujifilm S9600 که من باهاش چندتا مشکل داشتم یکی رنگها بود که کمی غیر طبیعی بود و دیگری مموری دوربین که XD هستش! شاید بشه باطری AA رو تحمل کرد ولی دیگه XD رو نمیشه تحمل کرد...
ضمنا من از دریا جان یه چیزی یاد گرفتم و اون هم اینه که وقتی سنسور بزرگتر بود این نشونه اینه که دوربین سنسور بزرگتر، بیشتر حرف واسه گفتن داره! چون هرچقدر هم که مشکلات داشته باشه سنسور بزرگتر باعث بهبودی تصاویر خواهد شد. که بین FZ18 و S9600 که هر دو SLR-Like هستن میشه گفت سنسور FZ18 کمی بزرگتر می باشد و مزیت دیگر FZ18 نسبت به S9600 و S5IS اینه که Sensor Manufactore ش معلوم هست و نوشته شده Matsushita ولی دوربین های کانن و فوجی همه (البته شاید همه نه ولی اونایی که تا الان دیدم اینطوری بودن) Unknown هستن.

دکتر B.M جان و سانی بوی جان :) از الان خرید FZ18 رو به هر دوتون تبریک میگم :D:f34r:;):p
ولی دوربینی که میخواین بخرین رو خوب دقت کنین چون پولی که میدین کم پولی نیست و اگر دلتون رو بزنه دیگه فایده ای نداره! در کل اگر بازم چیزی سوالی بود اول دریا جان و بعد من در خدمت شما هستیم (دریا خدایی حال میکنی چقدر پر رو هستم:D)
موفق باشید
وحید

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
وحید جان سلام
با کمک و راهنمایی شما منم امروز دوربین fz18 رو گرفتم.:rolleyes:
از ظهر تا حالا متاسفانه فرصت نشده که باهاش کار کنم.
فقط با استفاده از منوی iA ی دوربین چندتا عکس تستی گرفتم.
نتیجه :blink::blink::blink::blink::blink:
عجب چیزیه این دوربین و چه امکاناتی داره:blink::blink::wacko::wacko:
اصلا باورم نمیشد با 4 صد و اندی بشه یه همچین چیزی خرید :wacko::wacko:
عجب تله ماکروی خفنی داره:blink:
چشم راستم درد گرفت اینقدر تعجب کردم.بازم ازت ممنونم

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام :)

مبارکت باشه ایشالله که بهترین لحظات عمرت رو بتونی با این دوربین تصویربرداری کنی ;):D
من که هنوز وقت نکردم عکس باهاش بگیرم بذارم تو وب! از شانس این هفته خیلی سرم شلوغه، دیر میرم خونه وقتی هم میرم خونه جنازم میرسه خونه ولی تمام سعی ام رو میکنم در اولین فرصت این کارو انجام بدم واسه قولی که به دریا جونم هم دادم این کارو میکنم :)
خیلی خوشحال شدم که از دوربینی که خریدی راضی هستی این از همه چیز مهمتر هستش.:cool:
چون اگه دلت رو میزد تمام پولت رو انگاری ریخته بودی دور:eek:
بازم تبریک میگم بهت
موفق باشی
وحید
:f34r:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. مبارک باشه
20.gif

از کجا . چه قیمتی خریدید ؟

آخه من دیروز میرداماد کار داشتم گفتم برم یه سر فروشگاه پاناسونیک توی پایتخت یه قیمت بگیرم ( طبقه دوم ) رفتم گفتم FZ18 با یه کیف اورجینال 450 (بدون مموری 512. میگه مموری برای سری قیل میدادن)
188.gif

بالا