• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

SiriusBlack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا 1 دوربين با اين مشخصات معرفي كنيد:
1- بودجه تا 400 تومن
2-حتما canon
3- كامپكت
4- راحتي كار براي آدم مبتدي
5- باتري قابل شارژ
6- فيلم برداري قابل قبول

از راهنمايي دوستان ممنونم. :)

منظورم از باتري قابل شارژ ، Lithium-Ion بود.

فكر كنم مدل SD860 is كه Dr.B.M پيشنهاد كرد مناسب باشه. البته تو سايت dpreview مدل SD870is هست:

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sd870is.asp

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اين پُست و دوربین SX100 به طرز وحشت‌ناکی تایید می‌شه!!
با این توضیح که محدوده‌ی فلاش SX100 در حالت معمولی 3 متره و 4 متر نیست که می‌تونست یه‌مقدار بهتر باشه. درضمن Flash Recycle Time این دوربین که به فارسی شاید بشه گفت زمان باز‌سازی فلاش، متاسفانه به 10 ثانیه هم می‌کشه که زمان زیادیه. پیش‌نهاد می‌شه همیشه باتری‌های NiMH پُر همراهتون باشه.
در ضمن عمل‌کرد لنز این دوربین، از لنز S5 هم بهتره. مخصوصا از لحاظ Fringing، و از بین‌رفتن ِ Sharpness عکس توی لبه‌ها.

متاسفانه اطلاعات مربوط به قلاش رو از ديجي كالا گرفتم. گرچه بعدش ريويو اين دوربين رو در dpreview خوندم ولي حوصله اديت نداشتم.
ممنون از تذكرت.
در مورد بازيابي قدرت فلاش حرف شما درسته. اين مشكل قديميه سري A و كلا دوربين هاي با باتري AA هست كه البته همونطور كه گفتيد ميشه تا حدود زيادي با باتري هاي قويتر جبران كرد.
اين مشكل زماني بروز مي كنه كه شما بخوايد در تاريكي كامل و يا در كل با تمام قدرت فلاش عكس بگيريد.

و همينطور تاييد ميشه كه اين دوربين از tz3 بهتره. من مهمترين فاكتور برتري sx100 رو كيفيت تضمين شده عكس ميدونم. متاسفانه پاناسونيك با وجود پيشرفت هاي فوق العاده در دوربين هاي كامپكت هنوز با مسئله كيفيت خروجي مشكل داره.

از راهنمايي دوستان ممنونم.

فكر كنم مدل SD860 is كه Dr.B.M پيشنهاد كرد مناسب باشه. البته تو سايت dpreview مدل SD870is هست:

http://www.dpreview.com/reviews/spec...on_sd870is.asp

به نظر مياد شما بيشتر به دنبال ultra compact ها باشيد. من دوربين پيشنهاد شده شده به شما رو به دليل اينكه برخلاف ديگر دوربين هاي اين سري از لنز وايد بهره منده قبول دارم. اين به تتنهايي مزيت بزرگيه.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
از راهنمايي دوستان ممنونم. :)

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sd870is.asp
دوست عزیز این دوربین در امریکا تحت عنوان SD870is معرفی شده و هیچ فرقی با مدل اروپایش نداره.من برای خرید دوربین خیلی تحقیق کردم.همه جا از کیفیت عکس دوربین تعریف شده .تعداد زیادی از عکساش و حتی فیلمش رو هم دانلود کردم.باید بگم برای یه اولترا کامپکت غیر حرفه عالیه و خیلی از رغبای خودش جلوتره و از همه مهمتر به قیمتش میصرفه.این خیلی مهمه پول رو بابت چیزی بدی که بیارزه.
تنها عاملی که باعث شد از خریدش منصرف بشم و در اکثر سایتها هم بعنوان یه پوان منفی براش در نظر گرفتند کمبود و میشه گفت نبود تنظیمات دستی برای این دوربین هستش که البته این مسئله برای کسی که میخاد فقط شاتر رو فشار بده و بهترین عکس رو داشته باشه نکته مثبت بحساب میاد.

بعدا,من از نزدیک هم باهاش کار کردم.جنس بدنه عالیه lcd خوبی داره .بسیار سبک و کم حجمه.باطری خوبی داره و از فلاشی قوی بهره میبره.خلاصه همه چیز باهم جمع شده اند تا یه دوربین خوب و پر طرفدار و با قیمت مناسب از کنون رو ایجاد کنند.
پیشاپیش به این حسن انتخاب و خریدتون تبریک میگم.
موفق باشید
متاسفانه پاناسونيك با وجود پيشرفت هاي فوق العاده در دوربين هاي كامپكت هنوز با مسئله كيفيت خروجي مشكل داره.
در تایید فرمایشات شما باید عرض کنم متاسفانه پانا این مشکل رو در غیر کامپکتها هم دارد.نویز ریداکشن بسیار قوی که باعث از دست رفتن جزییات میشه و بعضی مشکلات مثل نویز در ایزوی 100 حتی در FZ -50و دوربین جدید پانا FZ-18 که SLR-like هستند هم بشدت از طرف dpreview و دیگر سایتها مورد نکوهش قرار گرفته .

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان

نمیتونم اسم ببرم چون زیاد هستن دوستان ولی خب خوبی بدی دیدید ببخشید ما دیگه از بخش عکاسی دیجیتال رفتیم اگر احیانا کسی کارم داشت میتونه تماس بگیره و یا به انحمن های سخت افزار بیاد ممنون از دریا جان و Arkdvi و دیگر دوستانی که اطلاعات مفیدی به بنده در مورد دوربین دیجیتال دادن ولی الان فکر می کنم که دیگه جای من اینجا نیست و موجب آزار دوستان هستم. خیلی انجمن خوب و پرباری بود و خیلی خوش گذشت در کنار دوستان امیدوارم که در هر کجا که هستید خوش و خرم و موفق باشید

خداحافظ

وحید آقاخانی

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
در تایید فرمایشات شما باید عرض کنم متاسفانه پانا این مشکل رو در غیر کامپکتها هم دارد.نویز ریداکشن بسیار قوی که باعث از دست رفتن جزییات میشه و بعضی مشکلات مثل نویز در ایزوی 100 حتی در FZ -50و دوربین جدید پانا FZ-18 که SLR-like هستند هم بشدت از طرف dpreview و دیگر سایتها مورد نکوهش قرار گرفته .
جدا همينطوره؟ من كارم بيشتر با كامپكت ها هست براي همين با SLR ها و SLR-Like ها ميانه ندارم. در اين صورت بايد گفت اين ضعف محسوس و بزرگي به حساب مياد. متاسفانه بسياري از خريداران بدون توجه به نتايج كارشناسانه و فني و فقط به صرف امكانات و لوازم جانبي اقدام به خريد مي كنند و توجهي به كيفيت خروجي ندارند و اين جدا جاي تاسف داره.

با سلام خدمت دوستان

نمیتونم اسم ببرم چون زیاد هستن دوستان ولی خب خوبی بدی دیدید ببخشید ما دیگه از بخش عکاسی دیجیتال رفتیم اگر احیانا کسی کارم داشت میتونه تماس بگیره و یا به انحمن های سخت افزار بیاد ممنون از دریا جان و Arkdvi و دیگر دوستانی که اطلاعات مفیدی به بنده در مورد دوربین دیجیتال دادن ولی الان فکر می کنم که دیگه جای من اینجا نیست و موجب آزار دوستان هستم. خیلی انجمن خوب و پرباری بود و خیلی خوش گذشت در کنار دوستان امیدوارم که در هر کجا که هستید خوش و خرم و موفق باشید

خداحافظ

وحید آقاخانی
وحيد جان، من تازه با شما آشنا شده بودم. مطمئنا حضور شما و ديگر كاربران علاقمند باعث رونق اين بخش شده. انتظار داشتم بيش از اين حضور شما رو ببينيم. ولي چرا خداحافظي؟ حالا اگر فرصت كافي نداريد گهگاه سري به اينجا بزنيد. من با گفته هاي شما موافق نيستم. شما چرا بايد باعث آزار كسي باشيد و اين فروم چرا جاي شما نيست.
به هر حال اميد دارم باز هم حضور شما رو ببينم. شما جدا كاربر خوبي هستيد.
موفق و مويد باشيد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام خدمت دوستان

خداحافظ

وحید آقاخانی

چی شده وحید جان؟ چرا فکر میکنی دیگه اینجا جای شما نیست؟ بنظر ناراحت میای؟ چی شده؟ من چیزی گفتم؟ :blush:
بهرحال امیدوارم بازم اینجا ببینیمت و تعریف FZ18 رو بیشتر بشنویم و عکسهای اونو ببینیم :D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان

خداحافظ

وحید آقاخانی
ای بابا یعنی چی جای من اینجا نیست وحید جان. درسته گرفتاری زیاده و وقت تنگه ولی خوب هر موقع وقت کردی به اینجا هم یه سری بزن. اینجا همه به نحوی اطلاعات و تجربیاتشونو لطف میکنن در اختیار همه میزارن.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
والا من خودم بین G9 و FZ18 گیر کردم.

چند تا فاکتور FZ18 مثل زوم 18x . لنز 28 میلیمتری . لرزشگیر کارآمد Lumix یا همون MEGA OIS هستند که براحتی نمیشه ازشون گذشت. حداقل برای من.

و G9 که دارای سنسور بزرگتر و در نتیجه کیفیت عکس و حساسیت بالاتر. البته G9 فاکتورهای دیگه مثل LCD 3 اینچ و فول العاده با کیفیت، نصب فلاش خارجی داره که برای من زیاد کاربرد نداره . یعنی میتونم ازشون بگذرم. البته قیمتشم یه 100 تومنی گرونتره.

خوب اینارو فعلا داشته باشیم.

در مورد ISO باید بگم اونجوری که من تو ریویو ها دیدم هر جفتشونو اگه بخوایم از 400 بالاتر ببریم افتزاحه. یعنی فکر نکنم بصورت عملی ازش استفاده کنم. ( زیر 400 G9 بهتر عمل میکنه ) به نظر من ISO برای SLR هاست! مد شده هر ریویوی یکه میبینی 600 تا عکس با ISO های مختلف برای Compac و SLR-Like ها مقایسه کردن. آدم فقط نویز میبینه ! بابا تو عمل کی از اینا استفاده میکنه اونم Higher Sensitive 3200!!!!!

کاشکی میشد چند تا عکس ( از محیط یا سوژه مشابه ) از این 2 دوربین بود و میشد مقایسه کنم کیفیت G9 با سنسور بزرگتر و 12MP چقدر بهتر از FZ18 هستش. اینجوری راهتتر میتونستم انتخاب کنم. کیفین عکس و جزئیاتش برای مهمه. توی sample های dpreview هم من چیزی دستگیرم نمیشه . این dpreview عادت داره تا دلت بخواد از طبیعت و منظره و گل و بچه تو آفتاب میگیره و 1 دونه با ایزوی بالا indoor میزاره !

ممنون میشم نظر اساتید هم در این رابطه داشته باشم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
با اجازه یه چند تا نمونه عکسهای تقریبا مشابه از این دو دوربین میزارم ( الان پیداش کردم )
منبع : FZ18 G9

G9
Landscape: 4.73MB, Program, 1/800, f4, ISO 80, 7.4-44.4mm at 7.4mm (equivalent to 35mm)
CanonG9_gall1.jpg

CanonG9_gall1_crop1.jpg

FZ18
Landscape: 3.51MB, Program, 1/400, f7.1, ISO 100, 4.6-82.8mm at 4.6mm (equivalent to 28mm)
PanaFZ18_gall1.jpg

PanaFZ18_gall1_crop2.jpg

G9
Indoor: 4.92MB, Program, 1/60, f2.8, ISO 400, 7.4-44.4mm at 7.4mm (equivalent to 35mm)
CanonG9_gall5.jpg

CanonG9_gall5_crop1.jpg

FZ18
Indoor: 3.52MB, Program, 1/40, f2.8, ISO 400, 4.6-82.8mm at 4.6mm (equivalent to 28mm)
PanaFZ18_gall5.jpg

PanaFZ18_gall5_crop1.jpg

G9
Indoor: 3.78MB, Program, 1/15, f2.8, ISO 800, 7.4-44.4mm at 7.4mm (equivalent to 35mm)
CanonG9_gall6.jpg

CanonG9_gall6_crop1.jpg

FZ18
Indoor: 3.81MB, Program, 1/15, f2.8, ISO 800, 4.6-82.8mm at 4.6mm (equivalent to 28mm)
PanaFZ18_gall6.jpg

PanaFZ18_gall6_crop2.jpg

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من یه دوربین دیجیتال میخوام قیمتش هم حدود 300 تا 350 تومن ...
فرقی نمیکنه چه مارکی برام مهم کیفیت عکسه و در درجه بعدی فیلم !
تا اینجا من به کنون ixus950 رسیدم شما چه پیشنهادی برای من دارین ؟؟

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من ميخواستم يه دوربين در حد 350 بخرم و خودم يه چرخي تو سايت هاي مختلف كه زدم 3 تا مورد چشممو گرفت ولي مخواستم از دوستاني كه به قول معروف دوربين باز هستن نظرشونو بپرسم كه مزيت هر كدوم از اينا چيه و با توجه به بودجه من كدوم بهتره البته شايد تا 400 تومن هم بتونم هزينه كنم

1.Canon PowerShot SX100 IS
2.Canon Powershot S5 IS
3.Sony Cybershot DSC-H7

در ضمن كار من خونگي هست و كار آنچناني نميخوام بكنم حرفه اي هم نيستم چيزي كه خودم چشممو گرفت ميشه گفت گزينه اول يعني Canon PowerShot SX100 IS هست منتها خوندم كه اين دوربين فاقد منظره ياب اپتيكال هست و اين يه ذره برام نا اشناس نفهميدم يعني چي
حالا در هر صورت منو از اين دو دلي يا در واقع 3 دلي نجات بدين و اگه قيمت خوب دارين برام بنويسيد
اگه گزينه ديگه اي هم هست ممنون ميشم راهنمايي كنين
يا علي

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
منظره یاب اپتیکال نداره یعنی اینکه فقط تو lcd می تونید منظره ای رو که می خواید ازش عکس بگیرید رو ببینید. اگر داشته باشه میتونید اگر lcd خاموش باشه هم از طریق اون جایی رو که میخواید ازش عکس بگیرید رو ببینید. کلا خیلی از دوربین های با زوم بالا ندارن.

اگر من میخواستم بخرم سونی رو انتخاب میکردم. چون علاوه بر کیفیت ساخت و تصویر عالی، خیلی خوب هم فیلم برداری میکنه.

در ضمن این مورد هم هست:
http://www.imaging-resource.com/PRODS/H3/H3A.HTM

سلام من ميخواستم يه دوربين در حد 350 بخرم و خودم يه چرخي تو سايت هاي مختلف كه زدم 3 تا مورد چشممو گرفت ولي مخواستم از دوستاني كه به قول معروف دوربين باز هستن نظرشونو بپرسم كه مزيت هر كدوم از اينا چيه و با توجه به بودجه من كدوم بهتره البته شايد تا 400 تومن هم بتونم هزينه كنم

1.Canon PowerShot SX100 IS
2.Canon Powershot S5 IS
3.Sony Cybershot DSC-H7

در ضمن كار من خونگي هست و كار آنچناني نميخوام بكنم حرفه اي هم نيستم چيزي كه خودم چشممو گرفت ميشه گفت گزينه اول يعني Canon PowerShot SX100 IS هست منتها خوندم كه اين دوربين فاقد منظره ياب اپتيكال هست و اين يه ذره برام نا اشناس نفهميدم يعني چي
حالا در هر صورت منو از اين دو دلي يا در واقع 3 دلي نجات بدين و اگه قيمت خوب دارين برام بنويسيد
اگه گزينه ديگه اي هم هست ممنون ميشم راهنمايي كنين
يا علي

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ميخواستم يه دوربين در حد 350 بخرم و خودم يه چرخي تو سايت هاي مختلف كه زدم 3 تا مورد چشممو گرفت

در ضمن كار من خونگي هست و كار آنچناني نميخوام بكنم حرفه اي هم نيستم

با هزینه‌ی کم‌تر هم می‌تونی دوربینی بگیری که کارتو کاملا راه بیاندازه. در این‌که SX100 عالیه و من خیلی بهش ارادات دارم شکی نیست، اما فکر کنم یدونه A720 Canon هم که قیمتش 250 تومنه برات همه‌کار بکنه:

12467.jpg

حالا اکه دلت پیش همون سه‌تاس فقط، حتما SX100 رو پیش‌نهاد می‌کنم.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با هزینه‌ی کم‌تر هم می‌تونی دوربینی بگیری که کارتو کاملا راه بیاندازه. در این‌که SX100 عالیه و من خیلی بهش ارادات دارم شکی نیست، اما فکر کنم یدونه A720 Canon هم که قیمتش 250 تومنه برات همه‌کار بکنه:

12467.jpg

حالا اکه دلت پیش همون سه‌تاس فقط، حتما SX100 رو پیش‌نهاد می‌کنم.
سامان جون من مثل همیشه (بازیسنتر;))با پیشنهاداتت حال میکنم.
شناختی:p

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي خوبتون منم از اين A720 خيلي خوشم اومد منتها وقتي ديدم چيني هست يه كم خورد تو ذوقم
چون قبلا يه Ixus 750 براي دوستم خريديم ژاپني بود و انصافا عالي منتها يه كه نسبت به جنساي چيني احساس خوبي ندارم البته بماند كه الان 99% جنساي تو بازار چيني هستن
ميخوام مطمئن بشم كه اگه اين دوربينو بخرم برام مشكل از نشه و از لحاظ كيفيت مثل يه دوربين ژاپني برام كار ميكنه يا نه؟
راستي گارانتي اصلي كنن چي هست؟
قيمت هاي سايت digikala درسته يا نه؟

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي خوبتون منم از اين A720 خيلي خوشم اومد منتها وقتي ديدم چيني هست يه كم خورد تو ذوقم
چون قبلا يه Ixus 750 براي دوستم خريديم ژاپني بود و انصافا عالي منتها يه كه نسبت به جنساي چيني احساس خوبي ندارم البته بماند كه الان 99% جنساي تو بازار چيني هستن
ميخوام مطمئن بشم كه اگه اين دوربينو بخرم برام مشكل از نشه و از لحاظ كيفيت مثل يه دوربين ژاپني برام كار ميكنه يا نه؟

اینو نمی‌دونم که دوربین‌های بازار ایران ساخت کجان. اما به نظرم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد. کشور چین قادره بهترین محصولات دنیا رو هم تولید کنه.
راستی من برعکس تو همیشه به جنسای ژاپنی مشکوکم! چون ژاپنی اصل دیگه تقریبا پیدا نمی‌شه!

راستي گارانتي اصلي كنن چي هست؟
قيمت هاي سايت digikala درسته يا نه؟

گارانتی که توی ایران کلا وجود نداره. اما گارانتی اصلی Canon گویا شرکت آفوماره (بر وزن هاپوکومار!) که گارانتیش هم شنیدم درست و حسابیه. البته دوربین‌های با گارانتی آفومار گرون‌تر از گارانتی‌های دیگه‌س. قیمت‌های دی‌جی‌کالا هم کاملا درسته. من از اون سایت خرید هم کرده‌م که کاملا راضی بودم. البته حواست باشه که دی‌جی‌کالا گارانتی آفومار نمی‌ده.

سامان جون من مثل همیشه (بازیسنتر)با پیشنهاداتت حال میکنم.

چون خودت باحالی!
پس این G9ت رو بده باهاش یه عکس بگیریم که ندیده از دنیا نریم!

کنسولت چطوره دکتر؟!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
Dr.B.M جان یخورده از G9 از زبون خودت برامون بگو و چند خریدی ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
پیشنهاد میکنم اگر خواستید canon بخرید فقط از خود آفومار بگیرید و با بیمه (گرچه من a720 رو به خاطر کیفیت عکس و کیفیت ساخت پیشنهاد نمیکنم)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
از آفومار خریدن پول دور ریختنه! آفومار این همه پول اضافه تر می گیره واسه گارانتی اش که معلوم نیست به درد بخوره یا نه...
به جای خرید از آفومار، از شرکت های معتبری مثل نورنگار، فراتصویر، آهونگار، روزنه تصویر و... خرید کنید...

-----------
A720is هم مثل برادر بزرگترش(A710is) دوربین بسیار خوبیه...
خوندن چند تا ریویو از این دوربین بد نیست؛

BobAtkins reviews the Canon Powershot A720 IS and writes;
“The lens quality is good and the zoom range is useful. There can be a little purple fringing of very bright areas, but it’s not excessive and it’s something seen in just about all cameras of this type. The image stabilization system is very effective. Focus and exposure are consistently good.”
Rating: N/A

GoodGearGuide reviews the Canon Powershot A720 IS and writes;
“The only area we have a real complaint is image noise. It was fine at lower sensitivities, but anything much past ISO 400 is basically unusable. Even ISO 400 is questionable if you’re making decent sized enlargements. This isn’t necessarily going to be a problem for most, but if you take a lot of night shots or high speed photography you may need to look elsewhere.”
Rating: ★★★★☆

DCRP reviews the Canon Powershot A720 IS and writes;
“Photo quality was very good in most respects. The A720 took well-exposed photos with saturated colors, pleasing sharpness, and lots of detail. Purple fringing was not a problem. The camera keeps noise under control until ISO 400 in good lighting, but you’ll see noise and noise reduction artifacting start popping up a lot earlier in low light. Redeye is also a problem, though you can remove it easily in playback mode.”
Rating: N/A

TrustedReviews reviews the Canon Powershot A720 IS and writes;
“The Canon PowerShot A720 IS is an ideal camera for anyone who wants a bit more creative control than most pocket compacts can provide, and would be an excellent choice for anyone who wants to learn more about photography. Build quality, design and performance are all first rate, image quality is superb and the range of features is hard to match at the price. Battery duration could be a problem, but the ready availability of AA batteries offsets this somewhat.”

ImagngResource reviews the Canon Powershot A720 IS and writes;
“Startup and shutdown times, despite the A720 IS’s protruding lens, both beat average times easily. Combined wide angle and telephoto autofocus lag did, too. And prefocus lag was nearly non-existent. Cycle time was however only average for a camera in this class…if you want a mid-size digicam with a fairly long zoom that can take pictures like a real camera, this is it; and it’s an easy Dave’s Pick.”
Rating: Dave’s Pick

ePhotozine reviews the Canon Powershot A720 IS and writes;
“There is no denying that the Canon Powershot A720 IS is a capable camera and will cope with nearly every outcome that you may need it for. The only thing that really annoyed me about the Canon Powershot A720 IS was the download time when out and about. ”
Rating: ★★★½☆

DigitalTrends reviews the Canon Powershot A720 IS and writes;
“Shooting outdoors the photos were spot on. Colors were very accurate with barely a spec of noise. The shots had the “Canon” feel I like so much. There was little purple fringing of tree branches against a bright blue sky. Macro shots of some of the last hydrangeas of the session were especially vibrant and lifelike. ”

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
فراتصویر من یه شماره ازش داشتم دیگه جواب نمیدن !

بالا