• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخرین پستم رو هم میدم که دوستان رو از حیله و مکر این شرکت ها آگاه کنم شرکت هایی مانند نورنگار و ...

من یه دوربین A720 داشتم (برای یکی از دوستان) که از نورنگار با گارانتی و بیمه خریدم. پیشنهاد دادم که دوربین مرا که 1 ماه است از خودتان خریداری کردم چند خریدارید و آنها هم قیمت 200 رو گفتند که من پشیمان شدم. بهشان گفتم بیمه چقدر از دوربین را می دهد! گفتند 90 95 درصد را پرداخت می نماید. گفتم پس من با این حساب اگر دوربین را به گونه ای خراب کنم و ضربه به آن وارد کنم که شما نتوانید تعمیر کنید بیمه به من بیشتر از شما خواهد داد در ابتدا همه تایید کردند. من هم برای بدست آوردم پولم این کار را گفتم که انجام می دهم و وقتی که دیدند تصمیم من جدی هست همه شونه خالی کردند از اینکه بیمه پول را خواهد داد. متاسفانه بیمه و پول اضافی ای که شما از این بابت پرداخت خواهید کرد در این شرکتها فقط برای دلگرمی خاطر شما به هنگام خرید می باشد (اگر تلویزیون دیده باشید در تعطیلات اخیر فیلمی نشان داد که یه پیرمرد صاحب یک کارخانه لنت ترمز فروشی بود و محصولاتش رو بخاطر کیفیت بالا هیچوقت گارانتی نمی کرد! خریداران بزرگ وقتی که ویزیتور شرکت لنت ترمز فروشی را می دیدند بهش می گفتند ما لنت شما را خریداری نمی کنیم چون بر روی آن علامت گارانتی را ندارد ولی لنت دیگری این علامت را بر روی تمام جعبه هایش زده است! ویزیتور در جواب به این آدم ها میگفت برچسب گارانتی برای من هزینه ای ندارد من کیفیت لنت ام را به علامت گارانتی بر روی جعبه ترجیح میدم و این کار شرکت رقیب تنها دلگرمی شما خریداران انبوه و خریداران کوچک و مردم می باشد و آن هم به این دلیل است که با این کار و دلگرمی ای که به شما خواهد داد باعث فروش بیشتر خواهد شد اما وقتی که شما تصادف کنید گارانتی لنت دیگر فایده ای برای شما ندارد شما فقط لنت را تعویض می کنید اما خصارت وارده گارانتی شرکت لنت فروش نمی باشد) حالا قضیه این شرکت ها هم به همین گونه است که وقتی داخل شرکت می شوی می پرسی: ببخشید شما چرا فقط نیکون و کانن و فوجی کار می کنی بهت جواب میده وقتی برند هایی مانند نیکون و فوجی و کانن وجود دارد دیگه لزومی ندارد که ما با مارک های متفرقه و آشغال دیگر کار کنیم! مطمئنا در رنج های مختلف قیمتی همیشه کانن و نیکون و فوجی بهترین نیستند مطمئنا می تواند اجناسی مانند سونی - پاناسونیک - پنتاکس - لیکا و .. انتخاب خوبی باشد ولی این واقعا شعور کم فروشنده را می رساند و وقتی سوال می کنی که فلان سایت هم هستید و اونجا سر میزنید و اکانت دارید میگویند که بله ما با فلانی که در بخش فلان هست (و هیچ وجود خارجی پس از تحقیقات من ندارد) رفیق صمیمی هستیم در صورتی که آقا برای اولین بار اسم پرشین تولز و سایت عکاسی به گوشش خورده! و جالب اینه که طرف انقدر زیبا برات تم سایت DPreview رو تعریف می کنه که آره سمت راست سایت یه گزینه داره به اسم Product و ... آدم شاخ در میاره که نکنه من تا الان سایت DPreview رو اشتباه می رفتم نکنه من میرفتم سایت EASport.com؟!؟!؟! واقعا برای خودم و امثالهم متاسفم که گول این شرکت ها و این آدم ها رو میخوریم!!!! فقط خواستم کمی ذهن دوستان نسبت به این گارانتی ها و بیمه های الکی باز باشه و با دید بازتری مثلا چیزی حدود 40 هزار تومان بالای قیمت بازار پرداخت کنند!!!!

وحید آقاخانی
آخرین پست

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
پس این G9ت رو بده باهاش یه عکس بگیریم که ندیده از دنیا نریم!
قابلت رو نداره عزیز:happy:
کنسولت چطوره دکتر؟!
کنسول بعد از cod4 درش تخته شده.فعلا داره خاک میخوره.تا این پارادایز بیاد.یه حالی ببریم.:D

Dr.B.M جان یخورده از G9 از زبون خودت برامون بگو و چند خریدی ؟

زیر و زبرش رو که dpreview ریخته بیرون هرچی اونجا گفته عین واقعیته:p و منم داره باهاش تجربه میکنم.
من که راضیم ازش .فعلا بسه برام .500 چوق خریدم با گارانتی و بیمه بدنه:wacko:
راستی میخواستم براش فلاش بگیرم میگفت از 200 تومن داریم تا 500 تومن:blink:چه خبره بابا ؟پولش اندازه خوده دوربینه هستش:eek:
مارو باش خیال میکردم میشه با 30 40 تومن فلاش خرید:(

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خب همگی می دونیم که تو ایران گارانتی یعنی کشک! چه آفومار باشه چه غیره. وقتی وسیله خرابت رو می بری پیششون، اولین کاری که می کنن دو تا متخصص اونجا نشستن که وسیله رو خوب بررسی می کنند تا اثری از ضربه، خراش و.. پیدا کنند و گارانتی رو باطل کنند! باور کنید که همینطوره. حتی گارانتی معتبری مثل پارس نیکاتل هم با پاکت پی سی من همین کار رو کرد، گوشی ام یه خط کوچولو بالاش داشت، خیلی سریع کشفش کردن و کارت گارانتی ام رو هم گرفتن و باطل کردن!!
پس پول بیخود بالای گارانتی نباید داد، نورنگار، آهونگار، فراتصویر و بقیه گارانتی شون در حد آفوماره، بهتر نباشه بدتر هم نیست، من از هر سه تای این شرکت ها خرید کردم و خوشبختانه مشکلی پیش نیومده واسه ام که گارانتی شون رو امتحان کنم ببینم چه جوریه ولی هرگز حاضر نیستم به خاطر گارانتی یک شرکت ایرانی کلی پول از دست بدم.

3، 4 ماه پیش یه Canon 400D از فراتصویر خریدم، خودم رفتم برج بهار و ازش خرید کردم، هم برخورد خیلی خوبی داشت و هم قیمتش خیلی خوب بود، قیمت هم به من 710 داد که آفومار اون موقع حدود 850 تومان بود!!
اگه به سایت عکاسی یه سر بزنید؛ akkasee.com توی فرومش بچه های زیادی هستند که تجهیزات گرون قیمتی دارند، حداقل 10 نفر رو می شناسم که 400D دارند، خیلی ها 30D، جدیدا 40D، چند تایی 5D و به غیر از این بدنه ها، کلی لنزهای گرون قیمت که قیمت بدنه ها در مقابل لنز ها هیچه، و مطمئنم که هیچ کدوم از اونها دوربینشون رو با گارانتی آفومار نخریدند...

اینها نظر شخصی من بود، بهرحال اگر کسی گارانتی آفومار واسه اش اطمینان خاطر ایجاد می کنه، می تونه ازش خرید کنه...
و در آخر اینکه اینجا ایرانه، از هرجا که خرید کنید، باید خوب حواستون رو جمع کنید، قبل از خرید دوربین رو خوب زیر و رو کنید، روشن کنید، باهاش کار کنید، عکس بگیرید، مراقب باشید که پیکسل سوخته نداشته باشه، حواستون باشه که دستگاهتون نو باشه و قبلا کارتنش باز نشده باشه و...
بهتره دقت کنید و یک دستگاه سالم بخرید، دوربین ها تکنولوژی ساخت خیلی بالایی دارند، احتمال خراب شدنشون خیلی کمه(بعید هم نیست البته)و با دوربینتون جوری برخورد کنید که نیازی به گارانتی ها پیدا نکنید که اغلب چیزی جز کشک نیست!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
تو اینکه متاسفانه اکثر شرکت های گارانتی کننده فکر میکنن اگر مشتری رو اذیت کنن! و بامبول! در بیارن تا از زیر گارانتی شونه خالی کنن به نفعشون هست، شکی نیست. ولی خوب بین بد و بدتر، بهتره آدم بد رو انتخاب کنه

اگر آدم خارج از ایران دوست و آشنا داشته باشه یا خودش رفت و آمد داشته باشه بهتره خودش مستقیما از نمایندگی یا فروشگاه های خود شرکت سازنده بخره تا پول اضافه بابت گارانتی و ... نده.

ولی تو اینکه زیر بار گارانتی برن یا نرن، خود کسی که میبره شرکت هم خیلی مهمه. اول به طرف نگاه میکنن ببینن چه جور آدمیه! نگاه میکنن ببینن طرف آدم سر بزیر و مودبی هست که بشه حقش رو نداد یا نه! معمولا اگر ببینن براشون شر درست میشه و دردسر ساز میشه عوض میکنن و زیر با مسئولیتی که قبول کردن میرن!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
البته اشتباه نشه، منظور من این نیست که اصلا از شرکت ها و گارانتی های اصلی خرید نکنیم؛
اگر پنتکس، لایکا، سیگما، سه پایه های مانفروتو می خرید، از گارانتی اصلی و سیگل بخرید.
اگر پاناسونیک می خرید، از گارانتی اصلی
اگر نیکون می خرید، از نیکونگرش
و...
اینها در عین اینکه گارانتی اصلی هستند، قیمت هاشون هم مناسبه.

مسئله شرکت آفومار هست و گرانفروشی اش. این شرکت داره سوء استفاده می کنه و باید باهاش مقابله بشه...

اگه ما جلوی گرانفروشی نایستیم، هیچکس دیگه هم نمی ایسته، چند وقت پیش توی هند پیاز گرون شده بود، مردم نخریدند تا قیمتش برگشت به وضع عادی، پیاز رو نخریدند، با اینکه وسیله ضروری و جزو مواد غذاییه. حالا تو کشور ما پژو405 آتیش می گیره! جون انسانها به خطر می افته، چند نفر می سوزند، از فروش و قیمتش که کم نمی شه هیچ، قیمتش بالا هم می ره!! و باز مردم می رن و نام نویسی می کنند!!!
آفومار هم همینه، داره گرون می فروشه...

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرچه من a720 رو به خاطر کیفیت عکس و کیفیت ساخت پیشنهاد نمیکنم

البته حتما این سلیقه‌ی شخصی شماس. چون من هرجا که Review این دوربینو خوندم، از کیفیت عکسش تعریف شده بود. لینک و منبع هم که تا بخواهی هست.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
البته نمیشه گفت سلیقه چون میزان پارامتر هایی مثل نویز، بنفشی، اعوجاج، سافت بودن تصویر و ... در هر دوربینی تعیین کننده کیفیت عکس هستن و سلیقه تو ارگونومی، جای دکمه ها، اتصالات، برند و ... نقش داره ولی به نظر من در کیفیت عکس، با توجه به این پارامتر های مشخص سلیقه تعیین کننده نیست. ولی خوب میشه گفت این نظر شخصی من هست با توجه به اینکه من با این دوربین کار کردم.

در رتبه بندی کیفیت عکس تو خیلی از سایت هایی که review مینویسن برای دوربین های خوب (که از کیفیت عکسشون تعریف شده) یکی از این موارد هست: good - very good - excellent - robust. یعنی مثلا اگر برای یه دوربین از عبارت good استفاده میشه باید در نظر داشت دوربین هایی هم (شاید تو همون حدود قیمت) باشن که very good یا excellent باشن. البته اینم باید در نظر داشت که الان دیگه دوربین ها تو نور خورشید اکثرا کیفیت عکسشون عالیه! و کیفیت عکس تو نور کم یا محیط منزل و ... تفاوت ها رو در زمینه کیفیت عکس مشخص میکنه

به طور کلی بهتره قبل از خرید دوربین هر کسی خودش تو سایت های مختلف نمونه عکس ها رو ببینه بعد انتخاب کنه

البته حتما این سلیقه‌ی شخصی شماس. چون من هرجا که Review این دوربینو خوندم، از کیفیت عکسش تعریف شده بود. لینک و منبع هم که تا بخواهی هست.

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من ميخوام چيزي كه ميگيرم نسبت به قيمتش تاپ باشه و امكانات خوبي داشته باشه
حد الامكان بازم تاكيد ميكنم كه (حدالامكان) باطريش ليتيومي باشه كه بشه شارژ كرد و اندازش آنچنان مهم نيست
كيفيت عكسش برام از همه چيز مهمتره تو شب هم ميخوام عكساي خوبي بگيره
حد اقل LCD 2.5اينچ باشه بازم ترجيحا ژاپني باشه و اگه نشد هم چيني
من ميتونم تا 350 هم هزينه كنم منتها ميخوام تو رنج قيمت 250....300....350 هر كدوم بهترين دوربين رو كه ميشناسيد بهم معرفي كنين
خيلي ممنون

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
حد الامكان بازم تاكيد ميكنم كه (حدالامكان) باطريش ليتيومي باشه كه بشه شارژ كرد و اندازش آنچنان مهم نيست
من ميتونم تا 350 هم هزينه كنم منتها ميخوام تو رنج قيمت 250....300....350 هر كدوم بهترين دوربين رو كه ميشناسيد بهم معرفي كنين
خيلي ممنون

S6500FD_3q-001.jpg

تا همین چند وقت پیش واسه چنین درخواست هایی فوجی 6500 پیشنهاد می شد.
نمی دونم الآن گزینه بهتری وجود داره یاخیر...
این دوربین واید خیلی خوبی داره، تله مناسبی هم داره، به خاطر سنسور بزرگش توی شب هم عکس های خوبی می گیره، ظاهر حرفه ای و جالبی هم داره...
فقط باتری لیتیوم را خیلی مهم نیست، یه باتری و شارژر خوب بگیری از باتری لیتیومی بدتر نیست که هیچ محسناتی هم داره...
تا نظر دوستان دیگر چه باشد...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ببینید مسلما یک SLR کیفیت بهتری از یک کامپکت دارد، اما یک SLR برای همه بهترین انتخاب نیست و برای برخی کامپکت بهترین انتخاب خواهد بود. بخاطر همین همیشه میگیم که نیازهاتون رو مشخص کنید.
کسی که نمیخواد زیاد خرج کنه، یا میخواد دوربین جمع و جوری داشته باشه که توی کیف یا جیب جا بشه یا حوصله انجام تنظیمات رو نداره و میخواد که دوربین بطور اتوماتیک عمل کنه، کامپکت یا اولترا کامپکت بهترین انتخابش هست و نیازی نیست که بالای 350 هزینه کنه. توی کامپکتها هم سری A کنون هنوز جزء بهترین انتخابهاست.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خيلي ممنون
عكاسي در شب تفاسير زيادي داره.
1- عكاسي نجومي
2- پرتره در شب
3-عكاسي بدون فلاش در شب و ...

ولي من منظور شما رو اينطور گرفتم كه بيشتر هدف شما پرتره است و طبيعا فلاش هم بايد باشه.
canon در اين موضوع سابقه خوبي نداره. بسياري از عكس هايي كه در شب گرفته ميشه مشكل قرمزي چشم داره كه البته ميشه اين مورد با چند دستو ساده برطرف كرد.
به هر حال من فكر نكنم شما به جز canon انتخاب ديگري داشته باشيد.
sony در compact ها فوق العاده ضعيفه و گران.
Fuji در اين رده دوربين هاي خوبي داره كه در ايران يافت نميشه.
بهترين انتخاب براي شما محصولات سري A از Canon و اين ها ميتونه باشه.
Canon Powershot A570 IS
Canon Powershot A720
اولي زوم 4 برابر و دومي 6 برابر .
اولي 7.1 مگاپيكسل و دومي 8 مگاپيكسل
اولي با قيمت حدود 200 و دومي 250و البته بدون تجهيزات جانبي مثل شارژر و باتري و كيف.
هر دو سنسور مشابه دارند و لرزشگير هم دارند و صفحه نمايش هر دو 2.5 اينچ.

كشور سازنده نبايد براي شما مهم باشه. چرا كه كيفيت ساخت مهمه كه در هر دو رعايت شده.

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من به قصد خريد دوربين رفتم مجتمع بهار به علت نزديكي به محل زندگيمون بعد ديدم چه خبره
a720is رو كه 3 روز پيش digikala گذاشته بود 249 تومن اونجا ميداد 290 خلاصه كف كردم
بعد يكي دو روز صبر كردم ديدم قيمتا تو سايت هم پايينتر اومد و فكر ميكنم دليلش هم به خاطر سال جديد هست چون همه منتظر سري جديد هستن و با اومدن مدلهاي جديد طبيعتا اين دوربينا ارزونتر هم بايد بشه
حالا من موندم كه چيكار كنم
يه كم ديگه صبر كنم يا اينكه الان دوربين رو بگيرم
آخرين قيمتي كه از digikala در مورد a720is ديدم 239 تومن بود ولي اين ixus 75 هم يه كمي وسوسه ميكنه مخصوصا lcd 3 اينچ

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من یه دوربین دیجیتال میخوام قیمتش هم حدود 300 تا 350 تومن ...
فرقی نمیکنه چه مارکی برام مهم کیفیت عکسه و در درجه بعدی فیلم !
تا اینجا من به کنون ixus950 رسیدم شما چه پیشنهادی برای من دارین ؟؟

پاناسونیک FX12 و FX100 چطورن ؟؟
اونایی که با اینا کار کردن بگن چه جورین اینا ؟؟؟
بابا دمتون گرم !!!!
یه هفته شد ...

galia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.سلام دوستان
من دنبال دوربینی با حدود قیمت 400 تا 500 تومان هستم. می خوام:

1- راحت توی کیف جا بشه، توی مهمونی و مسافرت جای زیادی نگیره.
2- منو هاش راحت باشن.
3- باتری قابل شارژ داشته باشه.
4- زوم اپتیک خوبی داشته باشه.
5- خیلی تنظیم های عجیب و غریب نخواد.
6- راحت بتونم عده زیادی رو توی یه قاب جا بدم!
7- ترجیح می دم مارکی باشه که اصلا تو کاره دوربینه، مثلا Canon یا Olympus.
چند تا سوال دارم:

1- اصولا دوستان دوربین های کامپکت رو توصیه می کنن؟ خصوصا با توجه به قدرت زوم اپتیکشون؟
2- برای من که عکاس حرفه ای نیستم، با توجه به نیازهام، دوربین آماتور مناسبتره یا نیمه حرفه ای؟

پیشنهاد شما چیه؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
.سلام دوستان

2- منو هاش راحت باشن.
چند تا سوال دارم:

1- اصولا دوستان دوربین های کامپکت رو توصیه می کنن؟ خصوصا با توجه به قدرت زوم اپتیکشون؟
2- برای من که عکاس حرفه ای نیستم، با توجه به نیازهام، دوربین آماتور مناسبتره یا نیمه حرفه ای؟

پیشنهاد شما چیه؟

خوب شما که میخواهید راحت توی کیف جا بشه و برای مهمونی و اینها زیاد جا نگیره، خوب فقط همون کامپکت بدردتون میخوره.
خیلی تنظیم های عجیب و غریب هم نخواد، یعنی میخواهید بطور معمول با مد اتوماتیک دوربین عکس بگیرید، پس باز هم SLR-LIKE بدرد شما نمیخوره و میشه همون کامپکت.
بنابراین نیازی نیست بالای 400 تومن خرج کنید.
توی رده کامپکت سری A کنون خوبه که دوستان توی همین یکی دو صفحه درباره یکی دو مدلش صحبت کرده بودند.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
پاناسونیک FX12 و FX100 چطورن ؟؟
اونایی که با اینا کار کردن بگن چه جورین اینا ؟؟؟
بابا دمتون گرم !!!!
یه هفته شد ...
در مورد پاناسونيك بحث شده قبلا. لنز هاي مورد استفاده در دوربين هاي پاناسونيك از Leica از قويترين شركت ها در اين زمينه است. (همانطور كه سازنده لنز دوربين هاي سوني ، Carl Zeiss هست.) ولي نتايجي كه در عمل ديده ميشه چيز ديگريست. نويز بالا، نداشتن جزئيات كافي و ... . منكر توانايي هاي پاناسونيك نيستم ولي به نظر من بايد دنبال دردسر نگشت. Canon مدتهاست بدون تبليغات در راديو تلويزيون و حتي روزنامه بالاترين فروش را در اين رده داشته و اين نشان مي دهد كه دست گذاشتن روي يك برند بي حساب نيست و تاكيد مي كنم Canon هم اشكالاتي دارد.
از آنجاييكه با Compact هاي canon زياد كار كردم توصيه مي كنم اگر سقف بودجه مورد نظرتون رو بالاتر ببريد سراغ اينها بريد:
Canon Ixus 860IS
Canon Ixus 960IS
Canon Ixus 860 IS

.سلام دوستان

2- منو هاش راحت باشن.
چند تا سوال دارم:

پیشنهاد شما چیه؟

با اين تفاصيل بهتره بري سراغ همون Canon SX 100

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1585785&postcount=1460

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام
دوستان بين انتخاب SX100 و ُS5IS موندم به نظر شما كدوم انتخاب بهتريه؟وS5IS با يه سري باتري چندتاعكس با فلاش وچندتا بي فلاش ميتونه بگيره؟

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

FAIER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
S6500FD_3q-001.jpg

تا همین چند وقت پیش واسه چنین درخواست هایی فوجی 6500 پیشنهاد می شد.
نمی دونم الآن گزینه بهتری وجود داره یاخیر...
این دوربین واید خیلی خوبی داره، تله مناسبی هم داره، به خاطر سنسور بزرگش توی شب هم عکس های خوبی می گیره، ظاهر حرفه ای و جالبی هم داره...
فقط باتری لیتیوم را خیلی مهم نیست، یه باتری و شارژر خوب بگیری از باتری لیتیومی بدتر نیست که هیچ محسناتی هم داره...
تا نظر دوستان دیگر چه باشد...
دوربین عالییه فقط قیمتش زیاده.

بالا