• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام
من دیگه حوصله ی گشتن و اطلاعات جمع کردن راجع به دوربین رو ندارم ( دیگه آنقدر دنبال گوشی ..قطعات کامپیوتر .. رسیور .. اینترنت ... و... ) بودم که نمیخوام بدونم یک دوربین خوب چه چیزایی باید داشته باشه..

از شما اساتیدی که کلی در این زمینه اطلاعات دارید ..میخوام خواهش کنم .. به من موردها و قیمت هاش رو بگید
و مارکش هم بگید بد نیست ...
من فقط دنبال بهترین دوربین نسبت به پولم هستم پس نه مارک برام مهمه و نه چیز فرعی دیگه ای

حاضرم 400-600 هزار تومن بابت دوربین بدم ..
اگر میشه چند تا مورد رو بگید ممنون

یکی به من مشاوره نمیده ؟:eek:

ببینید اول باید نیازهاتون و نوع عکاسیتون رو مشخص کنید:

1- تا حالا تجربه عکاسی داشتید؟ چقدر و با چه دوربینی؟ کلا چقدر از عکاسی سر رشته دارید؟
2- الان هدفتون از عکاسی چیه؟ فقط عکاسی خانوادگی و یادگاری یا عکاسی کمی جدی تر و نیمه حرفه ای؟
3- بیشتر نوع عکاسیتون چی خواهد بود؟ شب، روز؟ Indoor, outdoor؟ طبیعت، منظره، اجتماعی، ورزشی، نجومی، . . .؟ چی؟
4- بیشتر تله استفاده خواهید کرد یا واید؟
5- اندازه و وزن دوربین براتون چقدر مهمه؟ میخواهید همیشه همراهتون باشه؟ میخواهید بتونید توی جیبتون بذارید؟ یا نه بزرگتر مشکلی نیست؟

حداقل این سوالات رو باید جواب بدید، تا بشه در مورد رده دوربینهایی که بدرد شما بخوره، نظر داد.

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببینید اول باید نیازهاتون و نوع عکاسیتون رو مشخص کنید:

1- تا حالا تجربه عکاسی داشتید؟ چقدر و با چه دوربینی؟ کلا چقدر از عکاسی سر رشته دارید؟
2- الان هدفتون از عکاسی چیه؟ فقط عکاسی خانوادگی و یادگاری یا عکاسی کمی جدی تر و نیمه حرفه ای؟
3- بیشتر نوع عکاسیتون چی خواهد بود؟ شب، روز؟ Indoor, outdoor؟ طبیعت، منظره، اجتماعی، ورزشی، نجومی، . . .؟ چی؟
4- بیشتر تله استفاده خواهید کرد یا واید؟
5- اندازه و وزن دوربین براتون چقدر مهمه؟ میخواهید همیشه همراهتون باشه؟ میخواهید بتونید توی جیبتون بذارید؟ یا نه بزرگتر مشکلی نیست؟

حداقل این سوالات رو باید جواب بدید، تا بشه در مورد رده دوربینهایی که بدرد شما بخوره، نظر داد.

سلام :)

با اجازه دریا جون من اینارو معرفی می کنم :

Canon :
Powershot A720IS
S5IS

Panasonic :
FZ-8
FZ-50
FZ-18

Fujifilm :
S8000
S9600
S6500

Sony :
H9

به نظر من دوست ما نمیخواد دیگه هزینه ای بابت لنز بکنه! پس دوربین های Compact در حد S5 و ... اینا به دردشون میخوره اگه میخوان دوربین خوب داشته باشن که همه امکانات در حد پولشون رو داشته باشه!:) آخه بعضیا دوست دارن پول بدن که امکانات داشته باشن شاید 10 سال دیگه هم از اون امکانات استفاده نکردن ولی خب دیگه اینم یه روحیه هستش! اصلا هم قصد توهین ندارم. چون من خودم تو یه سری چیزا اینطوری هستم..
وحید

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
ميشه بگيد fz18 رو با چه امكاناتي و از كجا خريديو به چه قيمتي خريديد؟

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

SiriusBlack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا 1 دوربين با اين مشخصات معرفي كنيد:
1- بودجه تا 400 تومن
2-حتما canon
3- كامپكت
4- راحتي كار براي آدم مبتدي
5- باتري قابل شارژ
6- فيلم برداري قابل قبول

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

من یه دوربین حرفه این DSLR می خوام بخرم. مگاپیکسل بالا برام مهم نیست (6 تا هم کارم رو راه میندازه)
اون چیزی که برام مهمه اینکه بسیار محکم و سخت جون! باشه و تو شرایط سخت کار کنه (رطوبت و گرد و خاک و ... و براش مشکل ایجاد نشه)

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

با تشکر

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- بودجه تا 400 تومن
2-حتما canon
3- كامپكت
5- باتري قابل شارژ
6- فيلم برداري قابل قبول

سلام

S5Is رو ببینید نظرتون رو بگید!

وحید

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
1- بودجه تا 400 تومن
2-حتما canon
3- كامپكت
5- باتري قابل شارژ
6- فيلم برداري قابل قبول

اگر کامپیکت میخواهید یعنی اندازه جمع و جور، میشه سری A کنون. که فکر کنم باتری قلمی میخوره و فیلمبرداریش هم نمیدونم. از نظر راحتی، مشکلی نداره توی مد اتوماتیک میگذارید و مشکلی نداره.
لزومی هم نداره تا 400 تومن خرج کنید، این سری ارزونتر هستند.

دوربینهای سری SLr_like که بزرگتر هستند و کمی گرانتر، قیافه شون از کامپکتهای حرفه ای تر هست مثل s3is و s5is بیشتر بدرد کسانی میخوردند که میخواهند بیشتر عکاسی یاد بگیرند و کمتر از مد اتوماتیک دوربینشون استفاده کنند. اونها هم باتری قابل شارژ نمیخوردند.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

من یه دوربین حرفه این DSLR می خوام بخرم. مگاپیکسل بالا برام مهم نیست (6 تا هم کارم رو راه میندازه)
اون چیزی که برام مهمه اینکه بسیار محکم و سخت جون! باشه و تو شرایط سخت کار کنه (رطوبت و گرد و خاک و ... و براش مشکل ایجاد نشه)

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

با تشکر

دوربینهای DSLR نسبتا ارزان، مثل 350d و 400d کنن و d40 نیکون و اینها، بدنه پلاستکی دارند و تا حدی درزها خوب سیلینگ نیست و برای محیطهای پر گرد و غبار خیلی مناسب نیستند. البته عکاسان زیادی رو میشناسم که در سفرهای مثلا به کویر از اونها استفاده میکنند ولی خوب مثلا اگه به طوفان شن بخورند، باید سنسور و آینه و ایها تمیز کنند.
دوربینهای بدنه فلزی و محکمتر قیمتهای بالاتری دارند (دقیقا یادم نیست کدام مدلها که نام ببرم) اما از نظر رطوبت هم فکر میکنم همه این دیجیتالها همچین مشکل داشته باشند.

البته شما نگفتید کاربرد این دوربین چه خواهد بود. و چقدر محیط گرد و خاک داره و رطوبتش زیاده. همچنین بودجه تون رو نگفتید.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
با سلام

همون طور که درباره کویر گفتید من هم می خوام تو جاهای باز و خارج از شهر عکس بگیرم . در مورد بودجه هم، به هر حال باید یه همچین دوربینی پیدا کنم و بخرم ولی خوب بین دوربین هایی که این ویژگیها رو داشته باشن، ارزونترینشون رو میخوام.

مثلا قدیما! maxxum 7D داشتم و مثل تانک! بود و برای گرد و غبار هم لرزاننده داشت. ولی الان دیگه قدیمی شده و دنبال یه چیز جدید هستم.

با تشکر

دوربینهای DSLR نسبتا ارزان، مثل 350d و 400d کنن و d40 نیکون و اینها، بدنه پلاستکی دارند و تا حدی درزها خوب سیلینگ نیست و برای محیطهای پر گرد و غبار خیلی مناسب نیستند. البته عکاسان زیادی رو میشناسم که در سفرهای مثلا به کویر از اونها استفاده میکنند ولی خوب مثلا اگه به طوفان شن بخورند، باید سنسور و آینه و ایها تمیز کنند.
دوربینهای بدنه فلزی و محکمتر قیمتهای بالاتری دارند (دقیقا یادم نیست کدام مدلها که نام ببرم) اما از نظر رطوبت هم فکر میکنم همه این دیجیتالها همچین مشکل داشته باشند.

البته شما نگفتید کاربرد این دوربین چه خواهد بود. و چقدر محیط گرد و خاک داره و رطوبتش زیاده. همچنین بودجه تون رو نگفتید.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
در مورد باطری که همشون قابل شارژ هستن ولی اگر منظورتون قلمی هست و کامپکت هم بخواید بایستی از دوربین های سری A انتخاب کنید. (که البته نیازی به 400 هزار تومن هم نیست)
من خودم A510 و A710 داشتم و راستش آخرش هم هیچ کدوم رو نگه نداشتم چون با توجه به پولی که هزینه کرده بودم کیفیت عکساش منو راضی نمیکرد و به جاش pentax خریدم)

اگر هم چیز کوچیک تر (ultra compact)، جمع و جور تر و با کیفیت ساخت بهتر بخواید سری ixus (یا powershot SD) هست که قیمتش هم در حد بودجه ای که گفتید هست. (البته من تا حالا دوربینی از این سری نداشتم) . در ضمن این سری باطریش شارژی قلمی نیست و لیتیوم شارژی ( Lithium-ion ) هست.

1- بودجه تا 400 تومن
2-حتما canon
3- كامپكت
5- باتري قابل شارژ
6- فيلم برداري قابل قبول

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام

همون طور که درباره کویر گفتید من هم می خوام تو جاهای باز و خارج از شهر عکس بگیرم . در مورد بودجه هم، به هر حال باید یه همچین دوربینی پیدا کنم و بخرم ولی خوب بین دوربین هایی که این ویژگیها رو داشته باشن، ارزونترینشون رو میخوام.

مثلا قدیما! maxxum 7D داشتم و مثل تانک! بود و برای گرد و غبار هم لرزاننده داشت. ولی الان دیگه قدیمی شده و دنبال یه چیز جدید هستم.

با تشکر

اوه، اگر برای فقط خارج شهر میخواهید (فضای باز) که خوب همین DSLRها نیاز شما رو برآورده میکنه. من فکر کردم برای مثلا محیطهای صنعتی پر گرد و خاک و اینها، برای همچین کار خاصی میخواهید.

ارزانترین DSLRها نیکون d40 هست و کنن 350d و 400d که اگر بودجه تون اجازه میده، من کنون رو پیشنهاد میکنم. البته باید فکر لنز هم باشید، چون لنز کیتش زیاد تعریف نداره و رنجش هم کمه. هم برای کیفیت بیشتر و هم برای رنج واید و تله باید به فکر لنز باشید که اون خرجتون رو زیاد میکنه.

حالا بعد از همه این صحبتها، حتما میخواهید SLR بگیرید؟ کارتون با SLR-LIKE راه نمیفته، که هم خرج کمتر دارد و هم دردسر کمتر؟

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
1- بودجه تا 400 تومن
2-حتما canon
3- كامپكت
5- باتري قابل شارژ
6- فيلم برداري قابل قبول
با قيمت پيشنهادي شما Canon SX100 IS گزينه مناسبي به نظر مي رسه.
من s5 رو پيشنهاد نميدم به چند دليل. اول اينكه قيمت تمام شده بالاتري داره. دوم اينكه همونطور دريا هم گفتند اين دوربين مناسب كارهاي آماتوري نيست. سوم اينكه با اين توضيحات ، شما بايد دنبال دوربيني سبك تر و ساده تر و در عين حال كاراتر باشيد.

SX 100 واقعا گزينه خوبيه. سبك و جمع و جور.
كيفيت عالي عكس. همون چيزي كه از canon انتظار ميره.
زوم 10 برابر . اين مورد براي يك دوربين compact واقعا وسوسه كنندست.
سنسور 8 مگاپيكسل
لرزشگير اپتيكال
صفحه نمايش 2.5 اينچ با رزولوشن 172000 (شايد به اندازه ديگر دوربين هاي هم قيمت كافي نباشه ولي اين رزولوشن براي ديد در نور شديد آفتاب هم كافيه)
امكانات كافي براي كسانيكه در كنار عكاسي معمولي ، حرفه اي فكر مي كنند. (تقدم شاتر- تقدم ديافراگم)
استفاده دو باتري AA به عنوان منبع تغذيه
فيلمبرداري تا يك ساعت يا به اندازه 4 گيگابايت
قابليت تشخيص چهره
فلاش داخلي با برد 4 متر (كه البته كافي به نظر مي رسه)

اين دوربين منظره ياب(viewfinder) ندارد. من اين را به عنوان نقطه ضعف به حساب نميارم چرا كه براي كاربران معمولي و متوسط عملا استفاده اي نداره و رزولوشن LCD كافي به نظر مياد.

قيمت تقريبي بين 330 تا 360 . البته با اضافه كردن هزينه خريد يك مموري 2 يا 4 گيگ (اگه مصرف فيلمبرداري زيادي داريد 4 گيگ توصيه ميشه) و باتري هاي شارژي (با آمپراژ بالاي 3000) و كيف حدود 400 در مياد .

اطلاعات بيشتر
http://digihouse.ir/Farsi/Product/Product.aspx?PC=12&P=B&C=1241
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-SX100IS

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با قيمت پيشنهادي شما Canon SX100 IS گزينه مناسبي به نظر مي رسه.
من s5 رو پيشنهاد نميدم به چند دليل. اول اينكه قيمت تمام شده بالاتري داره. دوم اينكه همونطور دريا هم گفتند اين دوربين مناسب كارهاي آماتوري نيست. سوم اينكه با اين توضيحات ، شما بايد دنبال دوربيني سبك تر و ساده تر و در عين حال كاراتر باشيد.

سنسور 8 مگاپيكسل
لرزشگير اپتيكال
صفحه نمايش 2.5 اينچ با رزولوشن 172000 (شايد به اندازه ديگر دوربين هاي هم قيمت كافي نباشه ولي اين رزولوشن براي ديد در نور شديد آفتاب هم كافيه)
امكانات كافي براي كسانيكه در كنار عكاسي معمولي ، حرفه اي فكر مي كنند. (تقدم شاتر- تقدم ديافراگم)
قابليت تشخيص چهره
فلاش داخلي با برد 4 متر (كه البته كافي به نظر مي رسه)

اين دوربين منظره ياب(viewfinder) ندارد. من اين را به عنوان نقطه ضعف به حساب نميارم چرا كه براي كاربران معمولي و متوسط عملا استفاده اي نداره و رزولوشن LCD كافي به نظر مياد.

قيمت تقريبي بين 330 تا 360 . البته با اضافه كردن هزينه خريد يك مموري 2 يا 4 گيگ (اگه مصرف فيلمبرداري زيادي داريد 4 گيگ توصيه ميشه) و باتري هاي شارژي (با آمپراژ بالاي 3000) و كيف حدود 400 در مياد .

اطلاعات بيشتر
http://digihouse.ir/Farsi/Product/Product.aspx?PC=12&P=B&C=1241
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-SX100IS

علاوه براین مورد میتونید canon sd860is رو هم در نظر داشته باشید .هر ریویویی که دیدم ازش تعریف کردند وجزو پرفروشها بوده
.
.
.
.
راستی وحید خان دیروز fz-18 رو بردم و پس دادم.کیفیت عکساش تو indoor اصلا خوب نبود بعلاوه نویز زیادی هم داشت و عملا ایزوی 200 به بالاترش بدرد نمیخورد.
دیشب رفتم بالاخره همون انتحاب اولیم canon G9 رو خریدم.تو همین چند تا عکسی که توخونه ازش گرفتم واقعا عالیه و حتی بدون فلاش و با ایزوی 800 هم امتحانش کردم .واقعا خوبه .حداقل تو این چیزایی که من میخواستم از اون بهتره.ولی خب از حق نگذریم اون پاناسونیک هم زوم خیلی خوبی داشت که البته در برابر فاکتورهای مورد نیاز من,زوم, جزو اخرین ها بود.

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر کامپیکت میخواهید یعنی اندازه جمع و جور، میشه سری A کنون. که فکر کنم باتری قلمی میخوره و فیلمبرداریش هم نمیدونم. از نظر راحتی، مشکلی نداره توی مد اتوماتیک میگذارید و مشکلی نداره.
لزومی هم نداره تا 400 تومن خرج کنید، این سری ارزونتر هستند.

دوربینهای سری SLr_like که بزرگتر هستند و کمی گرانتر، قیافه شون از کامپکتهای حرفه ای تر هست مثل s3is و s5is بیشتر بدرد کسانی میخوردند که میخواهند بیشتر عکاسی یاد بگیرند و کمتر از مد اتوماتیک دوربینشون استفاده کنند. اونها هم باتری قابل شارژ نمیخوردند.

ولی دریا جان S5 و S3 رو میشه گفت فقط یه Compact هست همین! نمیتونن یه SLR-Like باشن!

وحید

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
علاوه براین مورد میتونید canon sd860is رو هم در نظر داشته باشید .هر ریویویی که دیدم ازش تعریف کردند وجزو پرفروشها بوده
.
.
.
.
راستی وحید خان دیروز fz-18 رو بردم و پس دادم.کیفیت عکساش تو indoor اصلا خوب نبود بعلاوه نویز زیادی هم داشت و عملا ایزوی 200 به بالاترش بدرد نمیخورد.
دیشب رفتم بالاخره همون انتحاب اولیم canon G9 رو خریدم.تو همین چند تا عکسی که توخونه ازش گرفتم واقعا عالیه و حتی بدون فلاش و با ایزوی 800 هم امتحانش کردم .واقعا خوبه .حداقل تو این چیزایی که من میخواستم از اون بهتره.ولی خب از حق نگذریم اون پاناسونیک هم زوم خیلی خوبی داشت که البته در برابر فاکتورهای مورد نیاز من,زوم, جزو اخرین ها بود.

سلام!
نمیدونم چرا ولی من چنین مشکلی با تصاویر نداشتم! شاید خوب تنظیم نکرده بودی!!!
در هر صورت من مشکلی باهاش نداشتم حتی Indoor هاش هم اینطوری که تو میگی نویز نداره!!!!
ولی خب بالاخره تو از اول چشمت G9 رو گرفته بود:)) یادت باشه اول هم بهت گفتم چیزی رو بخر که دلت میگه وگرنه از خریدت پشیمون میشی!;)
بازم خوشحالم از اینکه اون چیزی رو که میخواستی پیدا کردی مبارکت باشه :)

وحید

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- بودجه تا 400 تومن
2-حتما canon
3- كامپكت
5- باتري قابل شارژ
6- فيلم برداري قابل قبول

راستی من بهت پانا DMC-TZ3 رو هم پشنهاد میکنم نسبت به قیمتش امکانات نسبتا جالبی داره در Range دوربینای هم ردیفش!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ولی دریا جان S5 و S3 رو میشه گفت فقط یه Compact هست همین! نمیتونن یه SLR-Like باشن!

وحید

ببینید SLR-LIKE مثل SLR تعریف دقیقی ندارد، اسمش هم روشه "شبه SLR". در حقیقت SLR-LIKEها همشون جزء دوربینهای کامپکت رده بندی میشوند، حالا با کمی امکانات بیشتر، لنز بهتر و بزرگتر، سنسور بزرگتر . . . و قیافه ای بیشتر شبیه SLRها
بنابرین مراجع مختلف هر کدامشان برای خودشان یک تعریفی برای SLR-LIKE میگذارند و با اون تعریف دوربینها رو دسته بندی میکنند. مثلا S3 و S5 از نظر dpreview کامپکت حساب میشوند.
اما بطور کلی کامپکتهایی که شبیه SLRها هستند SLR-LIKE نامیده میشوند و از این جمله S3IS و S5IS هستند.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سنسور 8 مگاپيكسل
لرزشگير اپتيكال
قابليت تشخيص چهره
فلاش داخلي با برد 4 متر (كه البته كافي به نظر مي رسه).

اين پُست و دوربین SX100 به طرز وحشت‌ناکی تایید می‌شه!!
با این توضیح که محدوده‌ی فلاش SX100 در حالت معمولی 3 متره و 4 متر نیست که می‌تونست یه‌مقدار بهتر باشه. درضمن Flash Recycle Time این دوربین که به فارسی شاید بشه گفت زمان باز‌سازی فلاش، متاسفانه به 10 ثانیه هم می‌کشه که زمان زیادیه. پیش‌نهاد می‌شه همیشه باتری‌های NiMH پُر همراهتون باشه.
در ضمن عمل‌کرد لنز این دوربین، از لنز S5 هم بهتره. مخصوصا از لحاظ Fringing، و از بین‌رفتن ِ Sharpness عکس توی لبه‌ها.
اینم چندتا عکس از خود دوربین:

5986-CanonSX100IS3quart.jpg

SX100IS-handling-front.jpg

SX100IS-handling-back.jpg

راستی من بهت پانا DMC-TZ3 رو هم پشنهاد میکنم نسبت به قیمتش امکانات نسبتا جالبی داره در Range دوربینای هم ردیفش!
الان دیگه با وجود SX100، فکر نکنم دوربین TZ3 حرفی برای گفتن داشته باشه!

بالا