• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

afghantoday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر تمامی دوستان
من می خوام اگر بشه یه دوربین دیجیتال برای فیلم برداری بگیرم که زیاد حرفه ای و گرون نباشه. ولی کیفیتش خوب و ماندگار باشه. می خوام از دوست و آشنا و شهر های ایران یه فیلم بگیرم که برام تا چند سالی یادگاری بمونه که دلم تنگ نشه! امکانتی مثل زوم خوب، ضبط صدای خوب، قابلیت ضبط در شب (داشتن فلاش)، لرزشگیر دست و ... هم داشته باشه. در رابطه با پولش فکر نکردم (!) ولی می دونم که بالای 500 تومن ندارم! اصلاً با این پول میشه چیزه خوبی گرفت؟
(ترجیحاً هارد داشته باشه)
ممنون میشم راهنماییم کنید.

afghantoday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یاد قدیما بخیر.
هر موقع یه تک زنگ هم میزدیم و سوال می پرسیدیم، شب نشده 50 نفر جواب می دادن! ولی حالا چی!
بابا پرشین تولز که فقط بازارچه نیست اینقدر یوزر داشته باشه! یه نگاهی هم به انجاها بندازید!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز... سونی و JVC هست که جی وی سی از بودجه شما بالاتر ه... شما برید نمایندگی مرکزی سونی در خیابون جمهوری .... هر دوربینی خواستید بگیرید دستتون و هر کدوم رو خواستید بخرین...

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یه دوربین تو رنج 300 تومن بگیرم .
نظرم روی Canon PowerShot SX100 IS یا Sony Cybershot DSC-H7 هست .

Sony امکاناتش و مشکلاتش بیشتره ولی کانن پایدارتره .

من برای عکاسی در تمام موقعیت ها میخوام ( چهره - منظره - شب روز و ... ) در حقیقت کار خاصی مدنظر ندارم .

به نظر شما کدوم یکی بهتر جواب میده ؟

ممنون

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
گارانتي آفومار از تاريخ 1386/12/1 قيمت هايش را به شدت كاهش داده !

بالاخره دوربين canon powershot A720 IS را خريدم ! گارانتي متفرقه از 219 تا 250 ( الرمس) و گارانتي آفومار 265 بود كه پس ااز تعديل به 238 رسيده !!!!

جالبه بدونيد كه بيمه سامان بدنه دوربين را بيمه ميكنه !

نميخوام تبليغ كنم فقط خواستم بگم كه اگر ميخوايد كنون بگيريد كلاه سرتون نره با گارانتي نا معتبر و با قيمت بيشتر بگيريد !

:cool:
ممنون از اطلاع رساني
JVC ... کلا بهترین ها سونی و JVC اند اما JVC یه مدل داره که دیگه آخر دوربین ه! درضمن قیمت اشم بالای 1میلیون است.

سلام! یاهو رو وقت ندارم... میام تو نت PT روچک میکنم! (1-2 ساعت حداقل طول میکشه) بعد میرم!

دوربین اگر نیمه حرفه ای میخوای که تنظیمات کاملی داشته باشه هیچی کانن های سری A نمیشه...

درضمن فکر کنم مدل رو اشتباه گفتین W200 که 12.1 مگاپیکسل ه.
سري A كانن حرفه اي حساب نميشه و آماتور شايد لفظ بهتري باشه. همه دوربين هاي اين سري تنظيمات كاملي ندارند مثل A460-A550 و ...
سلام
من میخوام یه دوربین تو رنج 300 تومن بگیرم .
نظرم روی Canon PowerShot SX100 IS یا Sony Cybershot DSC-H7 هست .

Sony امکاناتش و مشکلاتش بیشتره ولی کانن پایدارتره .

من برای عکاسی در تمام موقعیت ها میخوام ( چهره - منظره - شب روز و ... ) در حقیقت کار خاصی مدنظر ندارم .

به نظر شما کدوم یکی بهتر جواب میده ؟

ممنون
سوني H7 قيمتي حدود 340 تومن داره و Sx100 كانن 270
مقايسه اين دو با هم كار درستي نيست و اساسا در يك رده نيستند.
براي قيمت پيشنهادي شما اگر زوم بالا دوري كنيم سري A كانن مناسب تر هستند و اگر بر روي زوم بالا تاكيد داريد sx100 دوربين خوب و قابل قبولي است.

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوني H7 قيمتي حدود 340 تومن داره و Sx100 كانن 270
مقايسه اين دو با هم كار درستي نيست و اساسا در يك رده نيستند.
براي قيمت پيشنهادي شما اگر زوم بالا دوري كنيم سري A كانن مناسب تر هستند و اگر بر روي زوم بالا تاكيد داريد sx100 دوربين خوب و قابل قبولي است.
منظور از رنج 300 تومن : 200 تا 400 بود .
مسلما هر چی قیمت کمتر باشه ؛ خوشحالتر میشم !

برای کار من دوربین های بالای 8 مگاپیکسل مورد نیاز نیست .
با این اوصاف کدوم برند و کدوم سری رو پیشنهاد میدین ؟

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا ایول اطلاعات خوبی به ما دادید.:)

می خواستم بدونم ابعاد فیلم برداری Dcr-sr300 چقدره؟

ممنون

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سري A كانن حرفه اي حساب نميشه و آماتور شايد لفظ بهتري باشه. همه دوربين هاي اين سري تنظيمات كاملي ندارند مثل A460-A550 و ...

سلام! من گفتم نیمه حرفه ای نه حرفه ای... خوشحال ام یه " کاربر فعال بخش" میبینم!

afghantoday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
ممنون از جوابتون. قیمت مدل های هندیکم jvc که گفتید از بودجه ام بالاتره حدوداً چقدره؟
یه سوال دیگه هم داشتم. هارد دار بهتره یا می نی دی وی دی؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
درود
ممنون از جوابتون. قیمت مدل های هندیکم jvc که گفتید از بودجه ام بالاتره حدوداً چقدره؟
یه سوال دیگه هم داشتم. هارد دار بهتره یا می نی دی وی دی؟
سلام... اون مدلی که من گفتم GZ-MG575 ه... مدل های 275 , 155 و 130 هم تو ایران هست , 575 رو قیمت روز ندارم آخرین قیمتی که دارم حدود 1میلیون و 200 است.
به شخصه هارد رو ترجیح میدم... دلیل... فضا ی بیشتر و انتقال راحت تر.... البته باید حواس اتون باشه که دوربین ضربه نخوره...برای آرشیو هم بعد از ریختن فایل ها روی کامپیوتر به هر فرمتی میخواین تبدیل و روی هرچی میخواین نگه داری کنید!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام... اون مدلی که من گفتم GZ-MG575 ه... مدل های 275 , 155 و 130 هم تو ایران هست , 575 رو قیمت روز ندارم آخرین قیمتی که دارم حدود 1میلیون و 200 است.
به شخصه هارد رو ترجیح میدم... دلیل... فضا ی بیشتر و انتقال راحت تر.... البته باید حواس اتون باشه که دوربین ضربه نخوره...برای آرشیو هم بعد از ریختن فایل ها روی کامپیوتر به هر فرمتی میخواین تبدیل و روی هرچی میخواین نگه داری کنید!
البته دوست عزیز ... مدل های جدید تر هم اومده... به نماینگی JVC سر بزن.(جدید مثل HD7 که واقعا دوربین خفنی ه!)

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
منظور از رنج 300 تومن : 200 تا 400 بود .
مسلما هر چی قیمت کمتر باشه ؛ خوشحالتر میشم !

برای کار من دوربین های بالای 8 مگاپیکسل مورد نیاز نیست .
با این اوصاف کدوم برند و کدوم سری رو پیشنهاد میدین ؟
طبيعتا H7
سلام! من گفتم نیمه حرفه ای نه حرفه ای... خوشحال ام یه " کاربر فعال بخش" میبینم!

سلام
عذر مي خوام منظور من همون نيمه حرفه اي بود كه سري A نيمه حرفه اي حساب نميشه. درسته تنظيمات كاملي دارند ولي نيمه حرفه اي ها تعريف خاصي دارند كه البته دقيق هم نيست.

ممنون از تذكرتون:happy:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
طبيعتا H7

سلام
عذر مي خوام منظور من همون نيمه حرفه اي بود كه سري A نيمه حرفه اي حساب نميشه. درسته تنظيمات كاملي دارند ولي نيمه حرفه اي ها تعريف خاصي دارند كه البته دقيق هم نيست.

ممنون از تذكرتون:happy:

من فكر ميگردم دوربين هايي كه raw ساپورت ميكنند حرفه اي و بقيه كه تنظيمات كاملي دارند ولي raw ساپورت نمي كنند نيمه حرفه اي هستند !

با اين اوصاف تحقيقا تعريف حرفه اي و نيمه حرفه اي چيه ؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من فكر ميگردم دوربين هايي كه raw ساپورت ميكنند حرفه اي و بقيه كه تنظيمات كاملي دارند ولي raw ساپورت نمي كنند نيمه حرفه اي هستند !

خیر، گزینه عکاسی با مد RAW تنها ویژگی یک دوربین حرفه ای نیست.
حرفه ای و نیمه حرفه ای هم از دید افراد مختلف تعاریف متفاوتی داره. خیلی از افراد حتی اگر دست شما یک دوربین SLR_LIKE هم ببینند، ممکن است به شما بگویند عکاس حرفه ای و دوربین شما را حرفه ای بنامند تنها به این دلیل که دوربین شما شبیه سایر کامپکتها نبوده.

در سطح بالاتر، خیلی ها تمام SLR ها را دوربین حرفه ای مینامند. اما از دید شرکتهای سازنده، SLRها هم نیمه حرفه ای و هم حرفه ای دارند. مثلا در برند کنن، 350d یا 400d دوربین نیمه حرفه ای حساب میشوند و مثلا 30d یا 40d حرفه ای.

در برند نیکون هم مثلا d40 و d50 و d70 و d80 نیمه حرفه ای محسوب میشوند و d200 و d300 حرفه ای. (البته بماند که d80 واقعا یک سرو گردن از مدلهای پیشین خود بالاتر است و حرفه ای تر محسوب میشود.)

اگر دقت کنید تفاوت این دوربینها در نامگذاری آنها هم مشخص است. دوربنینهای با یک نحوه نامگذاری (سری) مثلا xxd کنن (مثل 20d و 30d و 40d) در یک سطح حساب میشوند.

در دوربینهای SLR حرفه ای بودن، بیشتر برمیگردد به جنس و کیفیت ساخت بدنه. دوربینهای حرفه ای جنس بدنه محکمتر (فلزی)، sealing خوب و امکان کار در شرایط سخت تر رو دارند. مثلا امکان ورود گرد و غبار و یا رطوبت از لای درزهای بدنه در یک d200 خیلی خیلی کمتر از مثلا d40 است. همچنین بدنه مقاوم تر آنها را برای استفاده زیاد و روزمره عکاسان حرفه ای مثلا خبری مناسب تر میکند.

البته در رده SLRها، برخی هم فول فریم بودن دوربین را نشانه حرفه ای بودن آن میدانند مثل 5d کانن.

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2

خیر، گزینه عکاسی با مد RAW تنها ویژگی یک دوربین حرفه ای نیست.
حرفه ای و نیمه حرفه ای هم از دید افراد مختلف تعاریف متفاوتی داره. خیلی از افراد حتی اگر دست شما یک دوربین SLR_LIKE هم ببینند، ممکن است به شما بگویند عکاس حرفه ای و دوربین شما را حرفه ای بنامند تنها به این دلیل که دوربین شما شبیه سایر کامپکتها نبوده.

در سطح بالاتر، خیلی ها تمام SLR ها را دوربین حرفه ای مینامند. اما از دید شرکتهای سازنده، SLRها هم نیمه حرفه ای و هم حرفه ای دارند. مثلا در برند کنن، 350d یا 400d دوربین نیمه حرفه ای حساب میشوند و مثلا 30d یا 40d حرفه ای.

در برند نیکون هم مثلا d40 و d50 و d70 و d80 نیمه حرفه ای محسوب میشوند و d200 و d300 حرفه ای. (البته بماند که d80 واقعا یک سرو گردن از مدلهای پیشین خود بالاتر است و حرفه ای تر محسوب میشود.)

اگر دقت کنید تفاوت این دوربینها در نامگذاری آنها هم مشخص است. دوربنینهای با یک نحوه نامگذاری (سری) مثلا xxd کنن (مثل 20d و 30d و 40d) در یک سطح حساب میشوند.

در دوربینهای SLR حرفه ای بودن، بیشتر برمیگردد به جنس و کیفیت ساخت بدنه. دوربینهای حرفه ای جنس بدنه محکمتر (فلزی)، sealing خوب و امکان کار در شرایط سخت تر رو دارند. مثلا امکان ورود گرد و غبار و یا رطوبت از لای درزهای بدنه در یک d200 خیلی خیلی کمتر از مثلا d40 است. همچنین بدنه مقاوم تر آنها را برای استفاده زیاد و روزمره عکاسان حرفه ای مثلا خبری مناسب تر میکند.

البته در رده SLRها، برخی هم فول فریم بودن دوربین را نشانه حرفه ای بودن آن میدانند مثل 5d کانن.

ممنون از توضیحاتتون. البته به نظر من SLR تعریف دقیقی داره و نمیشه هر برند برا خودش یه سازی بزنه.
SLR مخفف [SIZE=-1]Single Lens Reflex یا تک لنز انعکاسی است.
DSLR مخفف Digital [/SIZE][SIZE=-1]Single Lens Reflex[/SIZE] است.

بدین معنا که هر دوربینی که تصویر واقعی را از طریق یک لنز به شما نشان می دهد و هر آنچه که شما در ویزور می بینید را به فیلم یا صفحه حساس به نور منتقل می کند SLR شناخته می شود. در اکثر دوربین ها این تصویر واقعی از طریق دو آینه 45 درجه به ویزور منتقل می شود.
تعریف دومی هم وجود دارد که ابتدا همان مطالب بالا ذکر می شود ولی با این تفاوت که در SLR ها قابلیت تعویض لنز وجود دارد.
بنابر این تعاریف D40, D50, D70, 450D و ... همگی SLR هستند و واقعاً هم هستند.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون از توضیحاتتون. البته به نظر من SLR تعریف دقیقی داره و نمیشه هر برند برا خودش یه سازی بزنه.
SLR مخفف [SIZE=-1]Single Lens Reflex یا تک لنز انعکاسی است.
DSLR مخفف Digital [/SIZE][SIZE=-1]Single Lens Reflex[/SIZE] است.

بدین معنا که هر دوربینی که تصویر واقعی را از طریق یک لنز به شما نشان می دهد و هر آنچه که شما در ویزور می بینید را به فیلم یا صفحه حساس به نور منتقل می کند SLR شناخته می شود. در اکثر دوربین ها این تصویر واقعی از طریق دو آینه 45 درجه به ویزور منتقل می شود.
تعریف دومی هم وجود دارد که ابتدا همان مطالب بالا ذکر می شود ولی با این تفاوت که در SLR ها قابلیت تعویض لنز وجود دارد.
بنابر این تعاریف D40, D50, D70, 450D و ... همگی SLR هستند و واقعاً هم هستند.

من هم نگفتم SLR تعریف مشخصی ندارد، بلکه گفتم SLR حرفه ای و نیمه حرفه ای تعریف مشخصی ندارد.
وگرنه کاملا واضح و مبرهن است که SLR یعنی تک لنر انعکاسی . و مسلما D40, D50, D70, 450D و ... همگی SLR هستند.

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
من هم نگفتم SLR تعریف مشخصی ندارد، بلکه گفتم SLR حرفه ای و نیمه حرفه ای تعریف مشخصی ندارد.
وگرنه کاملا واضح و مبرهن است که SLR یعنی تک لنر انعکاسی . و مسلما D40, D50, D70, 450D و ... همگی SLR هستند.

آهان از اون لحاظ. درسته

جالبه هر چی دوربین ها حرفه ای تر میشه از امکانات جانبیش کاسته میشه. PMP ها فیلم و آهنگ پخش می کنن، کامپکت ها فیلم می گیرین ولی پخش نمی کنن، شبه SLR ها هم همینطور ولی SLR ها فقط عکس می گیرن، حرفه ای تر هم که میشه یواش یواش فلاش از روش حذف میشه و ...

sattsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدانم ایا canon a720 بهتره یا sx100 با سایت دیجی کالا که تلفنی صحبت می کردم می گفتsx100

ودرکل ایا ارزش دادن پول بیشتر رادارد یا خیر

به نظر شما نقطه ضعفهای هر دو دوربین چیست

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
حتی میگن یه دوربین عکاسی های فوق حرفه ای هم داره میاد که حتی عکس هم نمیگیره ;)

آهان از اون لحاظ. درسته

جالبه هر چی دوربین ها حرفه ای تر میشه از امکانات جانبیش کاسته میشه. PMP ها فیلم و آهنگ پخش می کنن، کامپکت ها فیلم می گیرین ولی پخش نمی کنن، شبه SLR ها هم همینطور ولی SLR ها فقط عکس می گیرن، حرفه ای تر هم که میشه یواش یواش فلاش از روش حذف میشه و ...

بالا