• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من این حرف اتون رو قبول ندارم... همون موقه که من این کانن ام رو گرفتم... دوتا از دوستان همین مدل رو با یه گارانتی دیگه گرفتن... هر دو زیر اشون زده بود ساخت ژاپن اما دستت میگرفتی... با دکمه ها کار میکردی کاملا تفاوت حس میشد... در این زمینه دوستان حرفه ای تر نظر بدن لطفا...

جواد و سما جان... اونور من تاپیک رو نصفه نیمه ول کردم... دراصل جای مشاوره خرید اینجاس...من به هر حال یه دوربین خوب خواهم خرید...اما سوال ام اینه... آیا مدل خاصی در راه ه که قابلیت و کیفیت متفاوتی ارائه میده؟ یا همین مدل ها فعلا برای 1-2 سال جدید تر نمیاد؟

شما میگید هر سه ژاپن پس تفاوت چیه ؟ منظورتون گارانتی ها جنس های متفاوت میارن ؟

در مورد بخش دوم هم بنظرم شما که از کامپکت ها استفاده کردید دو تا آپشن دارید یا اینکه برید سمت یه لایک که صرفا زوم دوربین براتون اهمیت دشته باشه با امکانات نرم افزاری بیشتر ( چون واقعا کیفیت تغییر محسوسی نداره در مقابل کامپکت ) یا اینکه علاقه مند باشید حرفه ایی کار کنید اونموقع تصمیم گیری با خودتونه چون DSLR ها بدنه و لنز که لنزم خودش کلی جای بحث داره که نیاز شما چیه و مسائل دیگه ... و هزینه های نجومی که 1 میلیون به بالا براتون درمیاد

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها
ممنون که به منم کنک میکنید

من نظرم رو این مدلها هست به ترتیب که توسایتها دیدم

اطلاعاتم هم از دیجی کالا و ستاره های سایت dpreview.com استنباط کردم:p

1-
Canon PowerShot SD950

2-
Sony Cyber-shot DSC-T200

3-
sony Cyber-shot DSC-W200

من نمیدونم چرا از این کانن خوشم میاد
بدون دلیل احساس میکنم خوبه

آهان حالا شد.
1-Canon PowerShot SD950

2-Sony Cyber-shot DSC-T200

3-sony Cyber-shot DSC-W200

CCD سایز که به نظر من مهمترین رکن هر دوربینه، در شماره 1 و 3 هردو یک اندازه اند و سایزشون هست: 7.6 در 5.7 میلی متر ولی متاسفانه متاسفانه در گزینه 2 خیلی کوچکتره و 5.8 در 4.3 میلیمتر هست.

اگر گزینه 2 هم CCD به اندازه گزینه 1 داشت شک نکن که می گفتم بی تردید بخرش.

حالا چند چیز رو در نظر بگیر:
1. وزن که وزن دومی کمتر است
2. فوکوس ماکرو که دومین گزینه 1 سانت است و بقیه 5 سانت!
3. آنالوگ زوم؛ که عملاً باز هم دومی سرتره و 5 هست و اولی 3.5 هست.
4. تعداد نقاط وایت بالانس که در اولی 5 هست و دومی 7

هر چی پیش میریم می بینیم که T200 خیلی سرتر از SD950 ولی 1 اشکال داره و اون هم CCDSize پائینه.
البته یه اشکال کوچیک دیگه هم داره که به نظر من اصلاً مهم نیست و خودش رو اذیت نکن، اون هم سرعت شاتر minimum 1000 هست که واقعاً کمتر از اون خیلی به کار نمی یاد. چون براحتی با بستن دیافراگم میشه قضیه رو جبران کرد.
در اون زمینه ای هم که دوستمون گفتن کنون باطری و شارژر داره خوب T200 هم داره.

حالا تصمیم با شماست.

روی این گزینه هم فکر کنید: Samsung NV11

این هم مشخصاتشه.

موفق باشید.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
شما میگید هر سه ژاپن پس تفاوت چیه ؟ منظورتون گارانتی ها جنس های متفاوت میارن ؟

در مورد بخش دوم هم بنظرم شما که از کامپکت ها استفاده کردید دو تا آپشن دارید یا اینکه برید سمت یه لایک که صرفا زوم دوربین براتون اهمیت دشته باشه با امکانات نرم افزاری بیشتر ( چون واقعا کیفیت تغییر محسوسی نداره در مقابل کامپکت ) یا اینکه علاقه مند باشید حرفه ایی کار کنید اونموقع تصمیم گیری با خودتونه چون DSLR ها بدنه و لنز که لنزم خودش کلی جای بحث داره که نیاز شما چیه و مسائل دیگه ... و هزینه های نجومی که 1 میلیون به بالا براتون درمیاد

عزیز حالت ماکرو بیشتر از زوم بدرد ه من میخوره!! من اگر دوربین بگیرم حتما چیز خیلی خوب میگیرم...کیفیت از بقیه فاکتور ها برام مهم تره...1میلیون ام (Nikon D80) برای یه دوربین خوب عدد خیلی بالایی نیست.

جواد جان شما با سامسونگ کار کردی؟ من کار نکردم... کلا به دلم نمیچسبه... تا وقتی کانن و نیکون و کلی شرکت دیگه که کارشون فقط دوربینه هست سامسونگ میتونه دووم بیاره؟

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز حالت ماکرو بیشتر از زوم بدرد ه من میخوره!! من اگر دوربین بگیرم حتما چیز خیلی خوب میگیرم...کیفیت از بقیه فاکتور ها برام مهم تره...1میلیون ام (Nikon D80) برای یه دوربین خوب عدد خیلی بالایی نیست.

جواد جان شما با سامسونگ کار کردی؟ من کار نکردم... کلا به دلم نمیچسبه... تا وقتی کانن و نیکون و کلی شرکت دیگه که کارشون فقط دوربینه هست سامسونگ میتونه دووم بیاره؟

من رو برند (Brand) خیلی گیر نیستم (البته به غیر از حضرت نیکون:blink:). سعی می کنم مشخصات رو مقایسه کنم. البته خداییش رو نیکون هیچ بحثی ندارم. من کنون رو به عنوان تولید کننده پرینتر قبول دارم ولی تخصص نیکون در تولید دوربین واقعاً محشره.
سونی خیلی پیشرفت کرده و نوآوری داره ولی حفظ کردن کیفیت سخت افزاری هم خودش یه هنره که البته نیکون این مزیت رو داره.

راستی خودت می خوای چه دوربینی بخری؟ راستی Nikon D60 رو دیدی؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
40 60 80 هست... اگر قرار بشه بگیرم یعنی اوکی شه فکر کنم بودجه 80 رو داشته باشم ... اما سوال ام این بود که آیا مدل جدید یا تکنولوژی جدید تو راه ه؟!

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
تاكيد روي برند و نامها كاملا بي اساس و بي پايست. مگر اينكه بدانيد برند خاصي گارانتي قويتري داره.

اينكه گفته ميشه چند محصول از يك مدل كيفيت متفاوتي داره شايد در گذشته اينطوري بوده ولي الان نيست.

سعي كنيد قيمت هاي موجود در بازار به علاوه مقايسه مدل هاي مختلف در سايت هاي تخصصي را داشته باشيد.

http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.asp
http://www.dcresource.com/reviews/compare.php

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
40 60 80 هست... اگر قرار بشه بگیرم یعنی اوکی شه فکر کنم بودجه 80 رو داشته باشم ... اما سوال ام این بود که آیا مدل جدید یا تکنولوژی جدید تو راه ه؟!

ِD80 خیلی دوربین خوبیه. لنزش هم قابل قبوله اماD60 هم مثل D80 هست البته NOISE REDUCTION داره ، ایزوی 3200 داره و ضد گردوغبار و از اینجور حرف ها. من شنیدم که لرزش گیر هم داره ولی وقت نکردم چک کنم که واقعیت هست یا نه؟ البته فکر نمی کنم صحت داشته باشه ولی اگر شما چک کردین به ما هم بگین.
بدیش اینه که لنزش 18-55 هست .
در کل روی این گزینه هم فکر کنید:
قیمت D80 رو منهای D60 کنید. هرچه قدر که شد ببینید چه لنز خوبی میشه باهاش خرید. اگر لنزی بهتر از 18-135 D80 بشه خرید اونوقت صرفه با D60 خواهد بود.

جوابش رو به ما هم بدین. من تو فکر خرید یک لنز هستم که زیاد گرون نباشه.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
تاكيد روي برند و نامها كاملا بي اساس و بي پايست. مگر اينكه بدانيد برند خاصي گارانتي قويتري داره.

اينكه گفته ميشه چند محصول از يك مدل كيفيت متفاوتي داره شايد در گذشته اينطوري بوده ولي الان نيست.

سعي كنيد قيمت هاي موجود در بازار به علاوه مقايسه مدل هاي مختلف در سايت هاي تخصصي را داشته باشيد.

سلام... نه عزیز اینجوری که شما میگی نه... کلا مارک هایی که شناخته شده باشن....

ِD80 خیلی دوربین خوبیه. لنزش هم قابل قبوله اماD60 هم مثل D80 هست البته NOISE REDUCTION داره ، ایزوی 3200 داره و ضد گردوغبار و از اینجور حرف ها. من شنیدم که لرزش گیر هم داره ولی وقت نکردم چک کنم که واقعیت هست یا نه؟ البته فکر نمی کنم صحت داشته باشه ولی اگر شما چک کردین به ما هم بگین.
بدیش اینه که لنزش 18-55 هست .
در کل روی این گزینه هم فکر کنید:
قیمت D80 رو منهای D60 کنید. هرچه قدر که شد ببینید چه لنز خوبی میشه باهاش خرید. اگر لنزی بهتر از 18-135 D80 بشه خرید اونوقت صرفه با D60 خواهد بود.

جوابش رو به ما هم بدین. من تو فکر خرید یک لنز هستم که زیاد گرون نباشه.

جواد جان ممنون ... دیجی کالا 60 رو نداشت... خودم باید برم قیمت بگیرم...

عکس باران چطوره؟ قیمت هاش مخصوصا....

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
جواد جان ممنون ... دیجی کالا 60 رو نداشت... خودم باید برم قیمت بگیرم...

عکس باران چطوره؟ قیمت هاش مخصوصا....

سایت دیجی هاوس قیمت داشت، اختلافشون 300 هزارتومنه. البته ظاهراً 3 نوع D60 داریم. باید چک کرد که این قیمت کدومشونه.
1- بدنه بدون لنز
2- بدنه با لنز VR 18-55
3- بدنه با لنز 18-55 II

فیچرهای جدید D60
جایگزینی پردازشگر EXPEED بجای پردازشگر قدیمی نیکون

سیستم گردگیر حسگر، شامل سیستم لرزشی و غبار روب با جریان هوا
جلوه های ویژه شبیه به استفاده از فیلترهای رنگی و نیز ایجاد فایلی از تصاویر متوالی و پی در پی ولی منقطع ( stop-motion animation ) برای ساخت انیمیشن

اگر این قیمت با لنز لرزش گیر دار باشه به نظرم خیلی خوب میاد ولی بدنه خالی، نه.اونوقت شما هم تکنولوژی جدید رو خواهی داشت و هم لنز تله و از همه مهمتر لرزش گیر با لنز واید زوم.

با 400 تومن هم میشه لنز زوم تله نسبتاً خوبی تهیه کرد.

عکس باران ؟؟!!! سایته؟

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون ظاهرا بحث برند شده بود، همانطور که قبلا هم گفته بودم، به تجربه، نورسنجی و رنگ‌های نیکون را بهتر از کانن دیدم. ولی نیکون نویز داره. من چند هفته‌ای هست که نیکون D80‌ گرفته‌ام. با همین لنز 18-135. تنها ایراد این لنز (اگر بشه ایراد گفت) فقدان لرزش گیره.
در مورد D60 فعلا اطلاعاتی ندارم. ولی خود D80 دوربین امتحان پس داده‌ای هست.
اگر D60 می‌خرید، در کنار این لنز 18-55، می‌تونید یک لنز 17-200 یا 70-300 بگیرید.
ولی پیشنهاد من اینه که اگر می‌خواهید D60 بگیرید، چون تازه به بازار آمده، چند ماهی دست نگه دارید.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد ماکرو هم بگم که این لنز 18-135 می‌تونه از فاصله 36 سانتی متری عکاسی کنه. فاصله کانونی های بالا، تقریبا می‌تونید ماکرو بگیرید. ولی سایر لنز‌ها (لنز های غیر ماکرو) چنین امکانی ندارند.
در مورد عکس‌باران هم بگم که من یک بار رفتم. نوع برخورد فروشنده با من و نوع تعریف و تخریب ایشان نسبت به برندها، باعث شد که من دیگر پا به آنجا نگذارم.
نیکون با گارانتی نورنگار بگیری، هم خیالت راحته، و هم قیمتش مشخص. اگر اشتباه نکنم،قیمت D80 با این گارانتی در تمامی فروشگاه‌ها، 1.180.000 تومن بود. یه بیمه هم داره که توش نوشته حتی اگر خرابی دوربین ناشی از خطای عکاس باشه، باز هم دوربین بیمه است.

ولی یک نکته را مد نظر داشته باش. با خرید SLR یواش یواش خرج‌ها شروع می‌شه. اولین خرج‌ها هم خریدن کیف مناسب و مطمئن، مموری و حداقل یک فیلتر UV با کیفیت هست. سه پایه، فیلتر پولاریزه، گریپ و ... هم پیش کش.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
D80 عالی ست، لیک شکیبایی پیشه کنید؛ D90 در راهست...
عکسباران سر گردنه ست...

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اوکی! عکس باران بی عکس باران!

دیجی هاوس؟
دی40 کیت 500 هزار تومن؟! قیمتش آدمو هوسناک میکنه!

دی90 دیگه قضیه اش چیه؟

سما جان در مورد دی60 اطلاعاتی رسید دستت دریغ نکن...

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
اوکی! عکس باران بی عکس باران!

دیجی هاوس؟
دی40 کیت 500 هزار تومن؟! قیمتش آدمو هوسناک میکنه!

دی90 دیگه قضیه اش چیه؟

سما جان در مورد دی60 اطلاعاتی رسید دستت دریغ نکن...

دی40 و دی80 هر دو دروبین های بسیار خوبی هستند. هرکدوم رو بخرید اشتباه نکردید. دی 80 یک بدنه عالی داره و یک لنز همه کاره. از طرفی دی40 هم یک دوربین کوچولوی بسیار عالیه، مخصوصا که با پول اختلاف قیمتش با دی80 می شه یه لنز 300-70 لرزشگیر دار خرید...

ولی دی90 قراره به زودی معرفی بشه، البته نه خیلی زود، شاید ارزش صبر کردن رو داشته باشه، یا صبر کنید تا بودجه تون هم واسه خریدش کامل بشه. با ورود دی90 به احتمال بسیار زیاد قیمت دی80 هم که مدتهاست ثابت مونده افت محسوسی می کنه...

به دوربین های جدید سونی هم فکر کنید، خیلی خیلی جذاب و خوش قیمتن...

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اوکی!

یه سوال خارج از SLR .... بالاترین کیفیت عکس برداری رو کدوم مدل در بین دوربین های فشرده و ... داره؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
خوب! اینم دوربین آنالوگ ما! ماله دوران جوونیای پدر میباشد! کل مجموعه رو 14هزار تومن خریده!!!
دوستان نظری دارن دریغ نکنن... درضمن ارزش امروزی این مجموعه چقدره؟!

2004398452733010904_rs.jpg

2004377209789993636_rs.jpg
2004386648342010563_rs.jpg

(عکس ها با دوربین A520 کانن)

سما جان اگر نکته و یا تکنیکی هست که مثلا اگر اون کارو میکردم عکس بهتر میشد بهم بگو ... (به فیلتر و باکس دسترسی ندارم!)

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دوربین های جدید سونی هم فکر کنید، خیلی خیلی جذاب و خوش قیمتن...
سونی تنها دو دوربین slr عرضه کرده که آلفا 100 و آلفا 700 هستند. اگر منظور شما آلفا 700 هست که قیمتش بالاتر از D80 هست.

در مورد D60 هم تا جایی که اطلاعات دارم (که خیلی دقیق و مستند نیست) در حد انتظار نبوده و به نظر نمی‌رسه ازش استقبال خوبی بشه.

اگر می‌خواهید با این مقدار هزینه، دوربینی بخرید که تا مرز خریدن یک دوربین حرفه‌ای، پاسخ‌گوی نیازهای شما باشد، D80 مناسب‌تر از D40 یا D40x هست.
ولی اگر می‌خواهید مدام بدنه عوض کنید، شاید D40 یا D40x بهتر باشه.

من شخصا گزینه‌ی اول را انتخاب می‌کنم. (و این کار را کرده‌ام)

در مورد D60 هم اگر اطلاعات مناسب‌تری پیدا کردم، حتما منعکس می‌کنم. ولی خیلی حساسیت به خرج ندید. هم اذیت می‌شید و هم اینکه با توجه به این ایام (نزدیک نوروز) ممکن است با مشکل خرید مواجه بشوید.
مثلا من روی D80 تا 99 درصد به قطعیت رسیده بودم و تنها مشکلم لنز بود. بین دو گزینه مردد بودم. وقتی به یکی از فروشگاه‌ها رفتم، فروشنده یک گزینه‌ی سومی را پیش روی من گذاشت و چون کلی با خودم کلنجار رفته بودم تا با آن دو گزینه رسیده‌بودم و دیگر توان کلنجار رفتن نداشتم، نهایتا در یک اقدام انتحاری، در همان فروشگاه، D80 با لنز کیت خودش یعنی 18-135 را خریدم. تا چند روز با خودم کلنجار می‌رفتم که چرا فلان لنز را نگرفتم. ولی وقتی با آن عکاسی کردم، کاملا راضی شدم.

خلاصه اینکه اگر می توانید D80 (ترجیحا با گارانتی نیکو نگرش) را بگیرید، فرصت را از دست ندهید.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
یه آپلود سنتر معرفی کنید که کیفیت عکس رو پایین نیاره... این webshots کیفیت عکس رو کم میکنه....

از طرفی دی40 هم یک دوربین کوچولوی بسیار عالیه، مخصوصا که با پول اختلاف قیمتش با دی80 می شه یه لنز 300-70 لرزشگیر دار خرید...
وزن اش با 60 یکی ه... هر دو 522 گرم...
شما گفتید 90 در راه ه... آیا دوربینی در سطح 40 هم خواهد آمد؟!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سما جان وبلاگ ات رو دیدم... عکس های زیبایی بود...

منم چند روز پیش یه سوژه سگ داشتم!

2000850616318523338_rs.jpg

(تاپیکی داریم مشابه "آخرین عکسی که گرفتم" ؟!)

سایت عکاسی هم سر زدیم...

sony-w55.gif

پرفروش ترین Compact های ژانوی
هر ماه گروه NDP ترتیب پرفروش ترین دوربین های compact آمریکا را بر اساس فروش اعلام می کند. در ماه ژانویه 2008 پرفروش ترین دوربین ها به ترتیب عبارتند از: 1- سونی DSC-W55 با زوم 3X و رزولوشن 7.2 مگاپیکسل 2- کانن SD1000 با زوم 3X و رزولوشن 7.1 مگاپیکسل 3- سونی DSC-W80 با 3X زوم و رزولوشن 7.2 مگاپیکسل 4- کانن SD750 با 3X زوم و رزولوشن 7.1 مگاپیکسل 5- کانن A570 IS با 3X زوم و رزولوشن 7.1 مگاپیکسل

canon400D.gif

پرفروشترین دوربین های DSLR ماه ژانوی
هر ماه گروه NDP ترتیب پرفروش ترین دوربین های DSLR آمریکا را بر اساس فروش به صورت Kit (همراه لنز) اعلام می کند. در ماه ژانویه 2008 پرفروش ترین دوربین ها به ترتیب عبارتند از: 1- کانن 400D با رزولوشن 10.1 MP و لنز 55-18 میلیمتر 2- نیکون D40 با 6.1رزولوشن MP و لنز 55-18 میلیمتر 3- کانن 350D با رزولوشن 8 MP و لنز 55-18 میلیمتر 4- کانن 40D با لنز 135- 28 میلیمتر 5- نیکون D300 با رزولوشن 12.3 MP

بالا